Author |
Topic  |
|
Lord Hasr
Starting Member
14 Posts |
Posted - 31/10/2004 : 22:55:16
|
Poll Question:
Tak jsme je konecne spustili... (asi pred tejdnem). CO jim rikate? Btw pokud mate chvili casu.. Http://www.gamesites200.com/guildwars/vote.php?id=24 .. podporte nas.
|
|
|
| |
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 13:00:02
|
me se libi  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 02:03:57
|
Jen tak btw. stoji to za tu originalku? celkem to vypada fajn ... treba v porovnani s ostatnima lvl onlinovkama? ciste pro laika jako ja thx  |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 21:46:08
|
quote: Originally posted by Schatus
Jen tak btw. stoji to za tu originalku? celkem to vypada fajn ... treba v porovnani s ostatnima lvl onlinovkama? ciste pro laika jako ja thx 
Bavilo tě Diablo II? Jestli jo, tohle tě bude bavit určitě. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 21:50:31
|
No podle toho jaxena to podivam, kdyz sem to poprvi dostal od kamose puceny na 24hod hral sem to 24hod... nahral sem se toho strasnech dni a noci ... ale kdyz to treba ted porovnam se Sacred (prosim ne flame ;) tak me Diablo 2 v dnesni dobe uz nebere ... proto se ptam jak moc tohle ma neco spolecnyho s Diablo2 ;) |
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Glee
Starting Member
57 Posts |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 07/11/2004 : 18:40:17
|
No podle toho jaxena to podivam, kdyz sem to poprvi dostal od kamose puceny na 24hod hral sem to 24hod... nahral sem se toho strasnech dni a noci ... ale kdyz to treba ted porovnam se Sacred (prosim ne flame ;) tak me Diablo 2 v dnesni dobe uz nebere ... proto se ptam jak moc tohle ma neco spolecnyho s Diablo2 ;)
Vzhledem k tomu, ze ta hra obsahuje spoustu bugu a taky je ta mapa tak velka, ze to snad ani nikdy neprojdes mi pripada, ze hra je o nicem.A taky, ze je.Single se to absolutne hrat neda, nebot bys musel u toho stravit roky casu a vzhledem k tomu, ze je plno jinych online her tak davam prednost danym hram.
Co se tyce GW, tak si radsi zahraji WoW. |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 07/11/2004 : 20:01:11
|
WoW ale asi bude za penizky co no ja se pred dvouma rokama tesil na MEO tak to nekde zchcecknu moc trendy nesleduju  |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 07/11/2004 : 22:10:14
|
WoW ale asi bude za penizky co no ja se pred dvouma rokama tesil na MEO tak to nekde zchcecknu moc trendy nesleduju 
Samozrejme ze za penizky, nehul dva dni a mas na wow  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 07/11/2004 : 22:59:09
|
quote: Originally posted by Glee
jiz 2. GW Video
Tradicne jsou k dispozici high (15 MB) a low (3 MB) verze...
nevim jestli se u druhého videa dá mluvit o tradici :) |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 09/11/2004 : 03:00:55
|
quote: Originally posted by Colldor
WoW ale asi bude za penizky co no ja se pred dvouma rokama tesil na MEO tak to nekde zchcecknu moc trendy nesleduju 
Samozrejme ze za penizky, nehul dva dni a mas na wow 
to znamena 2gramy skunku tj 500? omg  |
|
 |
|
Glee
Starting Member
57 Posts |
Posted - 09/11/2004 : 18:11:30
|
quote: Originally posted by Isac
quote: Originally posted by Glee
jiz 2. GW Video
Tradicne jsou k dispozici high (15 MB) a low (3 MB) verze...
nevim jestli se u druhého videa dá mluvit o tradici :)
V tom byla skryta nadsazka, vis? Zrejme az moc hluboko skryta, priste to reknu polopaticteji... Jinak ale doufam, ze ty videa jsou zakladem BUDOUCI tradice, kdyz uz ne soucasne materialu mame dost a napadu taky... |
Přijďte se podívat na http://www.VirtuaLife.cz - Tvůj druhý život začíná |
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 09/11/2004 : 23:58:59
|
sem si stahnul prvni video v "high" kvalite a videl sem naky divny lagujici pajdulacky masit barevnej flek , myslim ze kdybych se bejval uklik na low mohl sem prozit svuj prvni epilepticky zachvat |
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 10/11/2004 : 13:16:32
|
quote: Originally posted by Cawyr
sem si stahnul prvni video v "high" kvalite a videl sem naky divny lagujici pajdulacky masit barevnej flek , myslim ze kdybych se bejval uklik na low mohl sem prozit svuj prvni epilepticky zachvat
Musim souhlasit ... a ta hudba navic, mel sem pocit jako kdyby koukal na sebe v nejaky diskotece pod vlivem nejakyho Ecka = pomaly a nesinhronizovanej 
|
Edited by - Colldor on 10/11/2004 13:17:09 |
 |
|
Glee
Starting Member
57 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 21:18:10
|
sem si stahnul prvni video v "high" kvalite a videl sem naky divny lagujici pajdulacky masit barevnej flek , myslim ze kdybych se bejval uklik na low mohl sem prozit svuj prvni epilepticky zachvat
ROFL
Musis brat v potaz, ze ne kazdej je magor (nic osobniho) s 2 mbit lajnou OK, treti video (vlastne ctvrty, 3. uz je vyrenderovany) bude 100 MB high verze a 50 MB low verze... Jsem zvedav, kdo to bude stahovat...
Kazdopadne ta hlaska s tim epileptickym zachvatem... *ROFL*!!!    |
Přijďte se podívat na http://www.VirtuaLife.cz - Tvůj druhý život začíná |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 23:16:19
|
to :> Colldor nechapu co proti tomu videjku mas? Neni to zrovna tak stejne pusobive jako intro k wow ale divat se na to da, tak co? Az udelas nejaky svoje videjko tak se tu o nej muzes s nami podelit, urcite nas vsechny uchvati a sosnem si ho v te nejlepsi kvalite i kdyby sme si meli vytizit linky treba na tyden. Ja sem rad ze sem to videjko sosnul protoze sem doted nemel predstavu jak hra vypada. Videl sem jen par screenshotu, ale zadny in game videjko, takze Dik za nej.
|
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 13:38:30
|
Ja sice nevim, kdo to video delal, myslim to posledni 20mb, 4. v poradi. celkem to jde, akorat mi chybelo sovislejsi akce, ono 10 vterin kousek neceho, 15s jinyho, ale nej jsou zaverecny title Vyrobeno pro virualife, kam se ztratilo T? ale jinak to vypada moc dobre, priste by jste mohli zaradit nejakou bitvu v celku PvE nebo i PvP |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 17:53:07
|
lol http://www.warcraftmovies.com/ jasne rulz ;] 800mb videa ;] |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 24/11/2004 18:00:29 |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 18:30:50
|
quote: Originally posted by Rodier
lol http://www.warcraftmovies.com/ jasne rulz ;] 800mb videa ;]
na velikosti nezalezi |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 19:30:50
|
quote: Originally posted by Colldor
Musim souhlasit ... a ta hudba navic, mel sem pocit jako kdyby koukal na sebe v nejaky diskotece pod vlivem nejakyho Ecka = pomaly a nesinhronizovanej 
blby prirovnani.. moc toho o tyhle droze nevis ;) |
http://www.mmorpg.cz |
Edited by - Stormer on 24/11/2004 19:31:09 |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 20:41:46
|
osobne mi vsechny ty videa prisli vcelku strasny ( kvalitou ) a dost nesrovnatelny s krasnejma videama z WoW pravda je ta ze ono v guildwars nic moc ukazat za ten vikend nejde :p nezkousel sem to s guildwars ale u wow pri pustenym frapsu neni problem hrat a stale je fps dost vysoko to je guildwars o tolik narocnejsi ? |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 09:45:53
|
quote: Originally posted by sword
No podle toho jaxena to podivam, kdyz sem to poprvi dostal od kamose puceny na 24hod hral sem to 24hod... nahral sem se toho strasnech dni a noci ... ale kdyz to treba ted porovnam se Sacred (prosim ne flame ;) tak me Diablo 2 v dnesni dobe uz nebere ... proto se ptam jak moc tohle ma neco spolecnyho s Diablo2 ;)
Vzhledem k tomu, ze ta hra obsahuje spoustu bugu a taky je ta mapa tak velka, ze to snad ani nikdy neprojdes mi pripada, ze hra je o nicem.A taky, ze je.Single se to absolutne hrat neda, nebot bys musel u toho stravit roky casu a vzhledem k tomu, ze je plno jinych online her tak davam prednost danym hram.
Co se tyce GW, tak si radsi zahraji WoW.
To mas fakt blby, ze se na cracknute verzi nedockas podpory a patchu ;] |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
|
Topic  |
|