video super btw. netusite jak z toho dostal takovou kvalitu ? sehnal sem si fraps ( i registrovanou verzi ) a takovou kvalitu jako ma tenhle clovek tma rozhodne nemam
nase prace za poslednich par dni ;) molten core bossove + onyxie + kazzak + azuregos (po patchi). Ano hadate spravne uz nam zbyva pokorit jen Majordoma a Ragnarose;)
Tak jsem byly ve stredu v UBRS a jen co jsme vesli k vejcim tak to zacalo. Pulka raidu zacala Spamovat /y "OMG LEROY!" atp :) Takze - je uz z toho klasika :)
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Dembones je inak genialne .... kolko asi trva nainscenovanie takeho videa ??? To urcite zabere cely den , alebo aj niekolko dni ... a dat tolko ludi dokopy ...
co to meles, grafika prece nerozhoduje o tom jestli je hra dobra nebo spatna, to zalezi na hratelnosti. a wow ma hratelnost jak krava. krom toho se mi grafika libi .. je sice trochu moc rozjuchane barevna, ale kdyz si na to clovek zvykne tak je to pohoda.
quote:Originally posted by Rodier
Hmm kdyz tak vidim nektere obrazky z WoW .. tak mi prijde ze ta hra nemuze konkurovat necemu jako je EQ2 nebo ani EQ1 .. vzdyt je to hruza. Kdyz modely porovnate napriklad s modely z free projektu Kyrne (delaji na tom lide z Lionhead, vyzaduje PS 2.0 ale neni to nijak narocne..)
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
ale nemuzu zarucit jestli to je ono jeste to nemam dotazeny
BTW: IMO je RubiX mnohme lepsi druid nez Ferahgo (to co predvedl v poslednim videu InnervateD je normalni MF spam :/ )...z Gimped a Rootdown sem byl fakt hotovej
Ale RubiXovo quick thinking when outnumbered (plavani v lave) rulezzz
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
ale nemuzu zarucit jestli to je ono jeste to nemam dotazeny
BTW: IMO je RubiX mnohme lepsi druid nez Ferahgo (to co predvedl v poslednim videu InnervateD je normalni MF spam :/ )...z Gimped a Rootdown sem byl fakt hotovej
Ale RubiXovo quick thinking when outnumbered (plavani v lave) rulezzz
Ahoj pls mohli bsyte postnout i odkaz na tu dvojku a trojku , to nejak nemuzu najit na tom warcraftmovie. A hodili byste i link na to video innervateD , predem dikec
Pekne, snad prvni video, kde jsem videl i wipe od Onyxie
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
To nikdo netvrdi. Videl jsem snad 4 nebo 5 videi....
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Stojí to za stáhnutí? 500mb je bohužel pro mé ubah ADSL docela dost. Čet sem komentáře a všeci sou z toho loolololol... Mohl by si kdyžtak přiblížit, jak je to video podané? (jestli plyšák murloca v RL velikosti, nebo co ja vim :P)