ten warlock byl v grupe na final bosse v molten core. boss proklel warlockovyho fellhuntera timto AoE multidmg cursem.. ve chvily kdy se melo prokleti aktivovat, warlock dal dismiss pet a uz ho v instanci nepouzil.. summonul ho az v IF AH a vysledek si videl... naprosto genialni
to je to 3ti od Rancoru? ja videl prvni dve a specialne to druhy bylo dost tragicky - maseni tragiku co se snazej hlavne utect neni moc o PvP ;) je tohle lepsi?
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
to je to 3ti od Rancoru? ja videl prvni dve a specialne to druhy bylo dost tragicky - maseni tragiku co se snazej hlavne utect neni moc o PvP ;) je tohle lepsi?
Na Rancorm filemccich je zajima full melee enhanced shamanska specka.
Mno jelikoz v popisu toho videa pise ze ma NS tak to nemuze bejt (bohuzel) full Enhanced zalezitost ;)/
Coz teda mne osobne mrzi moc - jelikoz Stormstrike + Windfury + Flurry mne prijde jako uber zalezitost ;) (Ja sam hodlam jet na 2H melee, ale jelikoz nechci prijit o NS tak nejspis bez Stormstrike)
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Na Rancorm filemccich je zajima full melee enhanced shamanska specka.
Mno jelikoz v popisu toho videa pise ze ma NS tak to nemuze bejt (bohuzel) full Enhanced zalezitost ;)/
Coz teda mne osobne mrzi moc - jelikoz Stormstrike + Windfury + Flurry mne prijde jako uber zalezitost ;) (Ja sam hodlam jet na 2H melee, ale jelikoz nechci prijit o NS tak nejspis bez Stormstrike)
Hmm tak potom respecnul, pac ve dvojce je full enhanced. Asi jsem tu informaci o NS prehledl (poustim si to na notasi v praci a obcas se proste 100 procentne nedivam).
Btw to jsou peti z alchemy co pouziva snad na kazdem videu? Je jich asi pet a jsou docasny (5-10 sekund)? Co to je zac? (na tomhle videu, je pouzije na zacatku v boji s paladinem).
quote:Originally posted by Van Tassel Hmm tak potom respecnul, pac ve dvojce je full enhanced. Asi jsem tu informaci o NS prehledl (poustim si to na notasi v praci a obcas se proste 100 procentne nedivam).
Btw to jsou peti z alchemy co pouziva snad na kazdem videu? Je jich asi pet a jsou docasny (5-10 sekund)? Co to je zac? (na tomhle videu, je pouzije na zacatku v boji s paladinem).
jj ve dvojce propaguje ze ma full enhanced bez NS - ale ve trojce pise ze v nejakym boji usnul NS... takze musel respecnout.... bude to pak docela dilemma ;D
quote:Originally posted by Van Tassel Hmm tak potom respecnul, pac ve dvojce je full enhanced. Asi jsem tu informaci o NS prehledl (poustim si to na notasi v praci a obcas se proste 100 procentne nedivam).
jj ve dvojce propaguje ze ma full enhanced bez NS - ale ve trojce pise ze v nejakym boji usnul NS... takze musel respecnout.... bude to pak docela dilemma ;D
quote:Originally posted by Van Tassel A co jeho peti? Vis co jsou zac?
no idea
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Btw vetsine z vas to asi nic nerekne, ale Ferahgo je Quivna z DAOCu (ranger, movie napr. WTF). To jen tak na vysvetlenou proc je i toto video uz "klasikou" a je "koukatelny".
Nejdriv jsem si nebyl jist (pouzitej greet pro Quivna fanousky na konci videa), ale dnes procitam vnboardy a vidim, ze Quivna ma v signature Ferahgo druida.
Tak se mi to povedlo stáhnout až na třetí pokus (poprvé to vypadlo a nepřipojilo se to na 90% a podruhé na 99% ) Ale stálo to za to Je to fakt precizní prácička a pěkně to všechno do sebe zapadá. Můžu to všem vřele doporučit.
Mmm, hezké. Je dobrý i jeho 1. kousek? Mám omezenou bandwith, tak jestli mi to stojí za stáhnutí. Spíš by mě ale zajímaly boje, kde byl poražen, než ty, kde vyhrává vcelku s přehledem(jo, jsou tam i vyjimky) nad nějakýma lamkama. Každopádně jeho video mě potěšilo a to v tom smyslu, že to pvp nebude tak marné, jak se na lowlvlu jevilo(i když je pravda, že 45+ už je to lepší). Existuje podobné a kvalitní video i z pohledu priesta?
Look at the Druid class .... co mi to len pripomina ?
Len mam dotaz, zda sa mi to alebo to blizzard trosku posral s tymi timerami na CCko ??? Co tam zabil toho myslim ze to bol war, dal mu roots, 2 DDcka, roots , 2 DDcka , roots, ..... a takto to opakoval, proste ziadny timer, to by mali dorobit lebo potom je druid pekna spina
quote:Originally posted by Pepo Len mam dotaz, zda sa mi to alebo to blizzard trosku posral s tymi timerami na CCko ??? Co tam zabil toho myslim ze to bol war, dal mu roots, 2 DDcka, roots , 2 DDcka , roots, ..... a takto to opakoval, proste ziadny timer, to by mali dorobit lebo potom je druid pekna spina
Mohu ti povedet dalsi perlicky o druidskem rootu: - nepotrebuje LOS - pres talenty je mozne vyspecovat jeho damagem neprerusitelne casteni - muzes si specnout kratky "root buff", ktery sam rootne nepritele pri melee dotyku
Nicmene nezapomen, ze druid ma nejmensi dps ve hre ... a ve hre je spousta antiroot itemu - jsou nutnosti (dokonce to bylo videt snad i na filmu - female tauren shaman mel na root x sekund imunitu)
Look at the Druid class .... co mi to len pripomina ?
Len mam dotaz, zda sa mi to alebo to blizzard trosku posral s tymi timerami na CCko ??? Co tam zabil toho myslim ze to bol war, dal mu roots, 2 DDcka, roots , 2 DDcka , roots, ..... a takto to opakoval, proste ziadny timer, to by mali dorobit lebo potom je druid pekna spina
no ještě jsem to neviděl páč to stahuju ale ten war musel bejt buď lamka nebo o hodně lvlů níž/mizerná výbava protože na tohle ti s druidem mana dost těžko vyjde, teda spíš určitě nevyjde ;)
edit: tak jsem to viděl a koukam že respecnul na 11 do feral talents, zajímavý :)
Wrath daoc mordred pvp guilda ukazky wow pvp FD daoc mordred pvp guilda - par boju snima
nemate jinej link na to video na fileplanet ? pripadne muzete to nekdo rehostnout ?
komentar jednoho z hracu (myslim ze to patri spis k tomu videu pac v debate wow vs daoc vs ... se to zvrhlo):
quote: Ill lay it out for you guys a little that never played wow.
First off, I was never an advocate of WoW even when we started playing, I thought the pvp gameplay would be weak. This was infact, not the case.
The first misconception about WoW is that Paladins are an I WIN class. Totally untrue, they are without a doubt the worst class in the game. They have no damage, and cannot close distance to attack enemies. Class assignments basically go like this.
Warriors- Similar to DAOC charge tank, heavy damage, high health.
Priests- Pending on spec, are the best 1v1 class with shadow talents, however in group a healing spec priest is needed, they heal, dispel negative effects, cc with fear.
Mage- Damage output and cc, polymorph is similar to mezz, it turns you into a sheep.
Druid- Similar to a shaman in DAOC. root, battle rezz, very good heals but not mana efficient, shapeshifting abilities to tank, run.
Rogues- Weak armor, fairly low hps, but incredible damage output and crazy talents that make them fairly overpowered, but in group pvp can be taken down easily if assisted on.
We don't really use any other classes so I dont have the background to give insight on what their rolls would be. WoW pvp believe it or not is MORE indepth then DAOC, you can't really insta kill anyone, but once you die, your dead barring a druid rezz or a soulstone.
WoW pvp is very unclean right now being in the baby stages of it, we still need tons of practice and most other enemies in our realm are just being introduced to small group type pvp.
If you choose to play wow, dont expect small group type pvp on every server, we are basically trying to force it on the server. We are on Illidan Alliance.
Hlavně by pan VT mohl přestat stávkovat a postnout sem nějaké další sekseh video!!1oneone (kdo to má hledat furt)
JJ souhlas a taky tady nebyl uz dlouho poradny flame.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Offic video ze zabijeni Onyxie: http://www.wow-europe.com/shared/wow-com/downloads/onyxia.zip s popisem "Dragons are among the deadliest denizens of Azeroth - gigantic and graceful, cunning and terrible in their wrath. Onyxia ranks high among the dragonken of Blackrock, the brood of Deathwing, and is one of the most dangerous foes in World of Warcraft. In this featured snapshot from the game, watch a brave raid group take on this fearsome creature. . .and prevail!" a zajimavy postreh z nej - nabiha tam parta drsnych aliku, ale na konci kolem jeji mrtvoly pobihaji Taureni a Trollove :)) Takze alici asi moc "prevail" nemeli :)
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
video super btw. netusite jak z toho dostal takovou kvalitu ? sehnal sem si fraps ( i registrovanou verzi ) a takovou kvalitu jako ma tenhle clovek tma rozhodne nemam