Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Dark Paradise - Soutez stavitelu (obrazky).
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

sandman
Starting Member

78 Posts

Posted - 20/05/2004 :  05:45:11  Show Profile  Visit sandman's Homepage  Send sandman an ICQ Message Send sandman a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem po dlouhy dobe "uklizel" hardisk a nasel sjem na nem worldsave mojeho dila , save ze sphery 051 jsem spoustel na 055i, dva domy ze tri to uspesne nacetlo.

Odkaz:http://www.sandman.webz.cz/DP.rar

1.dum - Plaster villa, veranda, 2 podlazi, krb, terasa, nezapomente si vsimnout zalomeni strechy, duraz na detail, usporadanost, jestli je nekde nejaka chyba, budto sem nemel "po ruce" ten spravnej item, nebo sphera spatne nacetla save.

2.dum - sandstone vilka, docela odflakla jelikoz uz mi nezbyvalo moc casu do uzaverky a uz jsem stavel jen tak "pro radost", 3 podlazi + plocha strecha.

3.dum - mala pevnost, stone forest house, neco jako neodflaklej guardpost, 3 podlazi.

Jestli nahodou nekdo z vas omylem nesmazal save, naloudnete ho a udelejte pak screenshotu, at aspon vime jak by to asi dopadlo.

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 22/05/2004 :  02:35:16  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
vyserte se na ten rar ... kdo to ma furt ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 22/05/2004 :  07:54:02  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Ja mel mesto 100*100, uz jsem ho smazal, ale urcite bych vyhral.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Stonozka
Starting Member

16 Posts

Posted - 22/05/2004 :  09:49:28  Show Profile  Visit Stonozka's Homepage  Send Stonozka an ICQ Message Send Stonozka a Private Message  Reply with Quote
Nepatri tohle spis do topicu "Neco pro zasmani" resp. "Zasmejte se me najivite"? ;-) Jezis ja mam zase rejpavou naladu...
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 22/05/2004 :  10:39:13  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stonozka

Nepatri tohle spis do topicu "Neco pro zasmani" resp. "Zasmejte se me najivite"? ;-) Jezis ja mam zase rejpavou naladu...

myslis proto, ze vubec naletel na celou tu soutez? nebo ze hral na dp ... ted nevim ;-)

ego tycoon
Go to Top of Page

Mongrel
New Member

175 Posts

Posted - 22/05/2004 :  16:11:00  Show Profile  Send Mongrel an ICQ Message Send Mongrel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

taky nevim proc to neTarGZipujou :)

GM Mandos, Moria team.
Ranger Mongrel + Craft Thalion, DarkParadise
Go to Top of Page

sandman
Starting Member

78 Posts

Posted - 22/05/2004 :  21:06:29  Show Profile  Visit sandman's Homepage  Send sandman an ICQ Message Send sandman a Private Message  Reply with Quote
Njn hlavne ze ten, kdo nic neudelal ma nejvic kecu .
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 24/05/2004 :  06:53:33  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mongrel

quote:
Originally posted by Stilgar

taky nevim proc to neTarGZipujou :)

protoze TGZ ma stejne sileny kompresni pomer jako ZIP. Neni nad RAR.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000