Author |
Topic  |
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 17/02/2004 : 17:06:00
|
jen chci vsem rict at dneska ve 21:25 koukaji pustit CT2... davaji prvni dil serialu Zaklinac... a kdo nevi co to je, tak je lama nejvetsi ;)
|
http://www.mmorpg.cz |
|
| |
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 17/02/2004 : 18:45:33
|
Ten serial je prej pekna sracka :p |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 17/02/2004 : 19:05:26
|
nevim.. nevidel sem tak nemuzu hodnotit.. ale co sem cetl tak sracka je film (coz je vlastne sestrih ze serialu) ale serial je ok.. az na to ze neni presne podle knizek, ale spis se jima inspiruje.. to mi celkem vadi.. ale nazor si udelam az to uvidim ;) |
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
Posted - 17/02/2004 : 19:22:07
|
Zrovna sem se to sem chystal napsat :)
Film byl docela sux ale co psali recenze na neviditelnym psovi cca pred rokem kdyz to vysilali ten serial na polsky televizi tak serial se prej vic drzi knizky. Takze uvidime
Jen me sere CT2 ze kdybych si u vecere necet noviny tak si toho snad ani nevsimnu sux. |
TransylvanecIII. LordDeathSlayer http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
|
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 17/02/2004 : 20:44:31
|
Film je hrozna sracka a serial je trosku lepsi - teda predlohy se nedrzi vubec (protoze zadna predloha se nevenuje tomu co serial, mladi zaklinace), ale na prvnich par dilu se da i koukat...obcas je i trochu sexu ;)
No ale stejne je to hovadina, kdyby byl Sapek mrtvy, tak se v hrobe otaci (i kdyz on je taky magor, co si budem povidat ;))) |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 17/02/2004 : 21:38:42
|
taky myslim.. hlavne ze ma penize za prava na chlast ;) |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 17/02/2004 : 21:41:06
|
ROFL...prave z nej hlasatelka udelala Alexeje Sapkowskeho... |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 17/02/2004 : 23:22:37
|
ano,byla to sracka |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 18/02/2004 : 09:43:53
|
quote: Originally posted by SHIMI
ano,byla to sracka
sracka jses ty ! 
btw, film je des pac byl nejak blby 'strihan' a hlavne, dej jde az moc rychle ...
serial je podle me super ( ), az na plisovy potvory  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 18/02/2004 09:45:26 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 18/02/2004 : 10:35:36
|
serial je dobrej :) na to, z jake je produkce jsou i efekty dobry |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 18/02/2004 : 16:02:08
|
prvni dil se mi hodne libil... nedosahuje efektovych a dalsich kvalit velkorozpoctovych filmu, ale rict ze by to bylo spatny se teda neda... uz se tesim na dalsi dily ;) |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 15:43:53
|
No tesil sem se na to dost a po prvnim dilu sem docela spokojenej, libila se me ta bitka s elfama luky to je moje , jinak asi se uvidi dal jak to zpracovali ale vzhledem ze to nedelali amici ale polaci kteri docela umej tocit (Ohnem a mecem atd.) ta se tesim co bude dal  |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Quandasim
Darkparadise GM
7 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 16:19:20
|
Myslím si, že je dobře že to točili Poláci, kdo má nejblíže ke jménu Andrzej Sapkowski? Mě se to zatím líbí a doufám, že se to bude jen zlepšovat.  |
My nejsme závislí, my s tím můžeme kdykoli přestat! |
 |
|
Johauna
Knight of Chaos

104 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 19:08:54
|
Mne se Zaklinac jako knizka nikdy moc nelibil, padalo tam na muj vkus moc sprostych slov. sice byly prvky, ktere se mne libily, ale celkove si radsi treba prectu Amberskou serii, libi se mi vic. Skoda, ze to nikdo jeste nezfilmoval... (I kdyz mozna, bohudik :) ) |
Johauna The Dash - [Ultima Online - Dark Paradise] - retired Johanka Frosthammer, lvl 44 Warrior [DaoC] - retired Teal'auc Firali, lvl 26 Jedi [SWG - Eclipse] - active
|
 |
|
Quandasim
Darkparadise GM
7 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 20:18:23
|
Bohudík bude to správné slovo, když se to vezme kolem a kolem, zfilmování knihy (ať už jde o jakýkoli žánr) nedopadlo mnohokrát dobře. Až na malé vyjímky. U fantasy je to myslím ještě složitější a většinou už to potom není ono. |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 21:20:02
|
quote: Originally posted by Johauna
Mne se Zaklinac jako knizka nikdy moc nelibil, padalo tam na muj vkus moc sprostych slov. sice byly prvky, ktere se mne libily, ale celkove si radsi treba prectu Amberskou serii, libi se mi vic. Skoda, ze to nikdo jeste nezfilmoval... (I kdyz mozna, bohudik :) )
a ja si porad myslel, ze viz prohresky DP se ti sprosta slova libi   |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Johauna
Knight of Chaos

104 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 21:57:23
|
quote: Originally posted by swordicek a ja si porad myslel, ze viz prohresky DP se ti sprosta slova libi  
Hele, na tohle ti nemuzu rict nic jineho, nez aby sis to nechal od cesty. Nevis, jake bylo pozadi cele tehle @#%!!! zalezitosti, tak prosim si nech ty poznamky. Kdybys mel bratra, co v realu prodava veci po tatovi, ktery nedavno umrel, choval by ses mozna jeste hur   |
Johauna The Dash - [Ultima Online - Dark Paradise] - retired Johanka Frosthammer, lvl 44 Warrior [DaoC] - retired Teal'auc Firali, lvl 26 Jedi [SWG - Eclipse] - active
|
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 22:09:41
|
No videl som sice len tuto prvu cast zatial..ale kuknem ho cely.Podla mna je ok! A vobec mi nebude vadit ked to nebude podla knihy..lebo to je nuda..chcem vidiet novy pribeh..takze som rad.A na to ze to robia poliaci v koproduckii..a neni to posahany serial ala Xena,Hercules a podobne pikacoviny..je to super sice mi to pride troska nahulene ale super..mne sa paci :) kebyze ste videli napriklad ruske sci-fi Stalker..tak pochopite co su zhulene efekty..hadzanie matic do luky...   |
raz dlazdic, navzdy dlazdic. |
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 10:08:08
|
nahodou, Xena ma dobrej kostjům .. a urcite je hezci nez ty polsky slovansky xichty -) |
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 10:53:57
|
quote: Originally posted by Cawyr
nahodou, Xena ma dobrej kostjům .. a urcite je hezci nez ty polsky slovansky xichty -)
coze ? no dovol ... nad 'vesnicko-horsko-recni' slovanskej xicht nic neni ! ;) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 11:04:27
|
quote: Originally posted by Zoldnier
No videl som sice len tuto prvu cast zatial..ale kuknem ho cely.Podla mna je ok! A vobec mi nebude vadit ked to nebude podla knihy..lebo to je nuda..chcem vidiet novy pribeh..takze som rad.A na to ze to robia poliaci v koproduckii..a neni to posahany serial ala Xena,Hercules a podobne pikacoviny..je to super sice mi to pride troska nahulene ale super..mne sa paci :) kebyze ste videli napriklad ruske sci-fi Stalker..tak pochopite co su zhulene efekty..hadzanie matic do luky...  
Hmh, to sem myslim kdysi davno cetl, nebylo to spatny....ikdyz levna produkce udela z kazdy knizky brak, s vyjimkou lotra teda :p |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 11:12:31
|
quote: Originally posted by mechac
quote: Originally posted by Zoldnier
No videl som sice len tuto prvu cast zatial..ale kuknem ho cely.Podla mna je ok! A vobec mi nebude vadit ked to nebude podla knihy..lebo to je nuda..chcem vidiet novy pribeh..takze som rad.A na to ze to robia poliaci v koproduckii..a neni to posahany serial ala Xena,Hercules a podobne pikacoviny..je to super sice mi to pride troska nahulene ale super..mne sa paci :) kebyze ste videli napriklad ruske sci-fi Stalker..tak pochopite co su zhulene efekty..hadzanie matic do luky...  
Hmh, to sem myslim kdysi davno cetl, nebylo to spatny....ikdyz levna produkce udela z kazdy knizky brak, s vyjimkou lotra teda :p
... ukrajnsky lotr ? ... no nevim 
|
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 13:07:28
|
Hehe, to sem zrovna nemyslel. :] Jen chci rict, ze LOTR byl taky za malo penez, ale oto vic udelal muziky. Holt kdyz se to umi..... |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 13:14:34
|
Kdyby někdo zfilmoval některý věci od Strugackých s technickejma možnostma LOTRa tak se tento muže jít zahrabat.. ;-p |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Medwed
New Member

241 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 14:42:33
|
Mno, v pravde sem se ,kdyz sem se chystal to zkouknout, trochu bal, ale dost mile me to prekvapilo... Pote co sem videl film v originalnim zneni s rychlo-dabingem, kerej rikal chlap s intonaci robota sem necekal ze by to mohlo takhle dobre dopadnout... Uz se tesim na dalsi dily, doufam ze se to neposere... ( I kdyz, elfy bych si predstavoval trochu jinak ale budiz... )
Je pravda ze pristup CT2 stoji docela za hovno, nerict mi to kamos, tak o tom nevim...  |
 |
|
Ashan
Starting Member
3 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 15:15:05
|
Nemate to nekdo nahrany (nebo odkaz na nejakej hub, kde bysme to mohli vymnenit)?
|
Ashan |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 15:17:35
|
Elfy ... no jo, v pokracovani kdyz Geralt bude s jednim mluvit , tak vypadaj jako smisenci teskejch ciganu s indianama ... ale budiz  |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 21/02/2004 : 16:58:57
|
quote: Originally posted by Coriven No ale stejne je to hovadina, kdyby byl Sapek mrtvy, tak se v hrobe otaci...
a protoze mrtvy neni tak placas kraviny. Snad si nemyslis ze ten film nekdo natocil proti jeho vuli?
Faktem ale je ze by bylo imho lepsi kdyby to nechal natocit nekoho movityho (jako treba z hollywoodu), pribeh by snad nezkazili o nic vic nez polaci sami, zato technicky by to mohlo bejt daleko lepsi... Doba molitanovejch "monster" ve filmu uz by mela bejt skutecne za nama :P
Kazdopadne nemuzu rict ze se mi to nelibilo, akorat by to mohlo bejt lepsi... |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
Edited by - Tartaros on 21/02/2004 16:59:22 |
 |
|
Quandasim
Darkparadise GM
7 Posts |
Posted - 21/02/2004 : 17:48:39
|
Neřekl bych že by to bylo lepší, Hollywood nedokáže natočit nic, co by nebylo komerční. A komerční fantasy? Něco jako Dračí doupě? Ne díky, nechci. To raději ty poláky  |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 21/02/2004 : 18:45:32
|
Tartaros: Sapkovi je to srdecne jedno, co udelali se zaklinacem...;) Hlavne ze z toho dostal penize a vic ho moc nezajima. Dokonce jsem videl dokumentarni film o nataceni toho filmu/serialu a snad jednou se tam zajel i podivat. Sapka uz zadny zaklinac nezajima, uz ma "vaznejsi" zajmy ;)
Serial je o neco mensi shit nez film, ale porad shit, horsi s kazdym dalsim dilem, ty prvni dily jsou asi nejlepsi ;)) |
 |
|
Fingerfast
Starting Member
25 Posts |
Posted - 21/02/2004 : 19:24:51
|
Jo Sapik si sednul psal a psal a ono to za neco stalo ale po 5 knizkach uz ho nebavilo psat a cituju (no dobre necituju) :"Uz me ten nabubrelej zaklinac sral tak sem ho nechal umrit" :) Andrej je celkem machr :) Film - sracka strasna dybych nevedel nazev snad ani nepoznam z ceho to je :) serial zatim nevypada spatne sice trochu odbocujou ale porad lepsi nez cucet na novu. Mohly by este sfilmovat Kouzelny stripky ty pribehy sou fakt dobry. :) |
Blbej nazor, taky nazor. |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 03:13:55
|
Coriven: chces rict ze polsky producenti muzou nabidnout vic nez holywoodsky? ha, ha. Nerek bych ze mu jde jen o penize. To ze se nataceni neucastnil je sice hezky, ale irelevantni. Dulezity je to co se delo PRED natacenim - handlovani s licenci.
Fingerfast: Podle toho co rikal o tom jak pise (pred par rokama sem nahodou byl na public setkani s nim v praze), ma celej pribeh predem vymyslenej... tzn. se mi nezda ze by se "najednou" rozhod nechat zaklinace zemrit.
GM Quandasim: takze ten polskej film/serial komercni neni? A to jen proto ze nema rozpocet v desitkach/stovkach milionu dolaru, nebo co? Jak se u vas doma identifikuje "komercni" film? Uz samotnej fakt ze se jedna o adaptaci komercne VELICE uspesny knihy, cosi napovida, ze... a mimochodem, kdo ses
edit: sakra nejakej dlouhej post. jdu se preventivne zbicovat, aby se ze mne nestal dalsi rodier  |
Edited by - Tartaros on 22/02/2004 03:16:40 |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 11:52:33
|
Hmm jak sem se vratil domu,pustil sem si nahratej serial...Boze,co to je za odpad. |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Quandasim
Darkparadise GM
7 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 12:36:29
|
quote: Originally posted by Tartaros GM Quandasim: takze ten polskej film/serial komercni neni? A to jen proto ze nema rozpocet v desitkach/stovkach milionu dolaru, nebo co? Jak se u vas doma identifikuje "komercni" film? Uz samotnej fakt ze se jedna o adaptaci komercne VELICE uspesny knihy, cosi napovida, ze...
Netvrdím - samozřejmě skoro každej film, kterej je natočenej podle knihy je komerční, stejně jako je komerční každé 3-t, 4-té,5-té CD skupiny která ho vydává. Je to samozřejmě děláno pro peníze. Ale určitě se na to v Hollywoodu koukaj ještě trochu jinak. Záleží, která společnost by to dostala do ruky.
quote: Originally posted by Tartaros a mimochodem, kdo ses
Co potřebuješ vědět ještě krom jména a titulu? Tolik na tom záleží?  |
 |
|
eithel
Starting Member
52 Posts |
Posted - 02/03/2004 : 00:03:46
|
Nikto nemuze poprit ze Zaklinac jako dilo se cte dobre...ale chci videt jak by maminky s detma sli do kina na velkofilm zaklinac ve kterem by byli Yarpen Zigrin nebo smrt Potkanu vykresleny jak maji byt.... Teda ja bohuzel serial nevidela, jelikoz nemam CT2 a televizor mne celkovo moc nebere, ale budeli to nekde ke stazeni hodte sem nekdo link prosim... dekuji |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 02/03/2004 : 18:20:45
|
quote: Originally posted by eithel
Nikto nemuze poprit ze Zaklinac jako dilo se cte dobre...ale chci videt jak by maminky s detma sli do kina na velkofilm zaklinac ve kterem by byli Yarpen Zigrin nebo smrt Potkanu vykresleny jak maji byt....
Mno některy hlášky Yarpena sou dost dobry: "Poněváč sa množíte jako králiky," zaskřípal zuby trpaslík." ludé by akorát trkali, s kým sa dá a kde sa dá, imrvére dokola." "A vám luďom je těžko konkurovat - v zabíjení, aj v jebání"
|
Krabice je zaklad. |
 |
|
eithel
Starting Member
52 Posts |
Posted - 02/03/2004 : 22:19:09
|
JJ Yarpenova teorie "vplyv jebani na vyvoj sveta " je podana docela naturalisticky :) Prave skoncila druha cast.... odkdy medzi zaklinacmi byli zeny? pokud vim tak Ciri mela byt jedina vyjimka |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 02/03/2004 : 22:23:40
|
odkdy medzi zaklinacmi byli zeny? pokud vim tak Ciri mela byt jedina vyjimka
Je to cely takovy divny. Třeba nechapu proč umřel Vesemir.... |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 03/03/2004 : 07:09:26
|
Zni to asi otrepane, ale "Ja vam to rikal.."  |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 03/03/2004 : 10:38:58
|
na serialu me asi nejvic mrzi ta neprirozenost. mluva souboje (zeny zaklinacky?)
souboje jsou opravdu .. podivne odflakle, cekal bych aspon zrychleni/zpomaleni aby to vypadalo vice "zaklinacsky". cviceni s tou zaklinackou se mi zdalo .. no jako by ji rekli, takhle se drzi mec a ted ho s nim zkus zabit .. urcite bych si zaklinace predstavoval jinak. (ale prsa mela pekny)
souboj dvou zaklinacu na konci druheho dilu a obecne ... nevim proc, ale zda se mi ze tam pletou moc japonsko a kendo, ale to muze byt jen muj dojem. z vycviku mi chybely dve veci .. stezka a kyvadlo kdyz nic jineho.
jinak, docela pekny, uvidime jak se poperou s jiz danou predlohou. ju vesemir mi prijde fajn |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 03/03/2004 : 11:55:05
|
to japonskuo mi tam taky trosku nesedi. A obzvlast divny je ze dostali jeden jaoponeskej mec a jeden "beznej" evropskej...
elidor: "vesemir mi prijde fajn" - vesemir je mc fajn, ale predevsim je mrtvej, coz bejt nema.
Trosku mi prijde divny ze tam kromne zaklinace a vesemira (kteryho se rychle zbavili) neni zadna znama postava... leda ze ten odpadlik z prvniho dilu se stane tim panem co pobije ciriiny kamose :) |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 03/03/2004 : 13:08:57
|
quote: Originally posted by Tartaros
to japonskuo mi tam taky trosku nesedi. A obzvlast divny je ze dostali jeden jaoponeskej mec a jeden "beznej" evropskej...
elidor: "vesemir mi prijde fajn" - vesemir je mc fajn, ale predevsim je mrtvej, coz bejt nema.
Trosku mi prijde divny ze tam kromne zaklinace a vesemira (kteryho se rychle zbavili) neni zadna znama postava... leda ze ten odpadlik z prvniho dilu se stane tim panem co pobije ciriiny kamose :)
japunskej mec ?? nevim co si pod to predtavujes, ale to co maji zaklinace v serialu katana ci neco takoveho neni, mozna nejaky pokus o kopii. BTW, prave se my to libi ze je to pomichane ... i kdyz my prdie ze ten druhej mec co ma ( evropskej ) je mu uplne nahovno, pac ho nepouziva :p |
 |
|
eithel
Starting Member
52 Posts |
Posted - 03/03/2004 : 17:12:16
|
Kaer Morhen moh byt taky vykresleny lip... ale budis... a naco by byl zaklinacovi jiny mec nez ten zaklinacsky? Ty byli prece delany na miru a nebyli z normalniho kovu, normalnim mecem by spouste potvor stejne nic neudelal ... |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 21:37:34
|
Kaer Morhen moh byt taky vykresleny lip... ale budis... a naco by byl zaklinacovi jiny mec nez ten zaklinacsky? Ty byli prece delany na miru a nebyli z normalniho kovu, normalnim mecem by spouste potvor stejne nic neudelal ...
Byl akorat z meteoritu, nic extra. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 06/03/2004 : 11:01:11
|
quote: Originally posted by Colldor japunskej mec ?? nevim co si pod to predtavujes, ale to co maji zaklinace v serialu katana ci neco takoveho neni, mozna nejaky pokus o kopii. BTW, prave se my to libi ze je to pomichane ... i kdyz my prdie ze ten druhej mec co ma ( evropskej ) je mu uplne nahovno, pac ho nepouziva :p
aha, a ja si myslel ze si pucili z japonskych sbirek mece z dob samuraju. Fakt ze sou to kopie snad meni neco na tom co sem rikal?? Maximalne to potvrzuje co rikam, tzn. ze se to tam nehodi.
quote: Originally posted by eithel ... a naco by byl zaklinacovi jiny mec nez ten zaklinacsky?
treba na lidi. V romanu a povidkach proste nosil dva mece, jeden "obycejnej" a jeden meteoritickej a nejak magicky enchanted. |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 07/03/2004 : 23:17:13
|
Tak sem skoukl 2jku a nevim ale libi se mi to , zvlaste ta polka uz ju hledam na netu naked =) |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 08/03/2004 : 20:48:47
|
quote: Originally posted by Schatus
Tak sem skoukl 2jku a nevim ale libi se mi to , zvlaste ta polka uz ju hledam na netu naked =)
dyt je primo v televizi (: |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 08/03/2004 : 21:03:51
|
Prasaci |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 08/03/2004 : 21:09:56
|
quote: Originally posted by Mistral
Prasaci
mas maly pero!! |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 08/03/2004 : 21:13:06
|
quote: Originally posted by Schatus
Tak sem skoukl 2jku a nevim ale libi se mi to , zvlaste ta polka uz ju hledam na netu naked =)
Pochybuju, že najdeš nějakou polku a stejně nebyla nic moc. Ale pokud bys ji našel icq na mě máš  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
eithel
Starting Member
52 Posts |
Posted - 09/03/2004 : 14:41:37
|
Myslite vy vubec na neco jineho nez na tohle? Fakt musite tohle tahnout do kazdeho topicu? Pak at se nekdo divy kdys rikam ze muzsky sou sovinisticke prasata... |
 |
|
Topic  |
|