Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Twilight zone otevira betu
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/05/2004 :  23:47:21  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message
potom se ptam, proc nefunguje zalozeni 2. uctu ze stejne ip ? (lan).

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 06/05/2004 23:49:18
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 06/05/2004 :  23:54:22  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:
Originally posted by Rodier

potom se ptam, proc nefunguje zalozeni 2. uctu ze stejne ip ? (lan).

Protoze to je 1. zakladni opatreni k dodrzovani pravidla 1 hrac = 1 account. Dalsi budou az bude vhodny software.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/05/2004 :  23:59:58  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message
hm to je jako na kolotoci :o)
no, zkratka, chtel jsem vam jen rict, ze za 10 minut chozeni na shardu sem potkal 2 lidi co mi rekli ze maji vic uctu. Tak doufam ze si tam ten bordel nejak napravite :o) prijde mi to dost nefer vuci pevnolajnarum kdyz si modemari takhle uzivaj ;] a taky by bylo fajn najit reseni pro lidi za preklady jak tu nekdo psal..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 07/05/2004 :  00:52:59  Show Profile Send Octopuss a Private Message
kdybys nebyl retard tak vis jak to udelat na pevny
Go to Top of Page

Azurit
Starting Member

48 Posts

Posted - 07/05/2004 :  01:05:05  Show Profile  Send Azurit an ICQ Message Send Azurit a Private Message
quote:
Originally posted by Octopuss

Ja sem taky "sportovec"

Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!!
Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/05/2004 :  03:09:22  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message
quote:

Kdybys nebyl retard, tak nepises kokotiny.

ja se jim snazim ukazat, co delaji blbe. A nejsem sam, rada lidi jim tady napsala, ze omezovat 1 ucet = 1 ip je blbost, a tak nejak to potvrdil i Thomik tim, ze napsal ze to neni zanesene v pravidlech. Potom jsou sami proti sobe pokud neco takoveho delaji, protoze je to proste blbost. Navic uz ted maji v tech uctech chaos kdy jim behaj po shardu modemari co maji x uctu - ale to chapu, ty pravidla vznikly az ted.
Vubec to ale neresi ten problem s preklady. A nevidim duvod proc se ma hrac nejak starat o to, co ma delat kdyz ma pevnou IP. ONI chteji hrace, ONI sou tu pro hrace, takze ONI by meli udelat maximum proto, aby ty hrace prilakali. A ne, ze nekdo za prekladem proste nemuze udelat novej ucet a po hodine zjistovani prijde nahodou na to, ze uz nekdo jeho IP vyuzil k tvorbe uctu a potom shanet hodinu kontakt na Gm a domluvit se.
TO je maximalni hovadina. Idealni reseni je napsat o tom na webu a resit to nejlip pres nejakej form, nebo icq/mail kontakt na webu na GM co tohle bude resit (zadosti o povoleni dalsiho uctu na urcitou IP) .. a ne ze Octopuss je retardni lama co nevi co by a tak se tu naprosto nesmyslne a neopodstatnene navazi do lidi kteri se snazi pomoci.
Priste radsi drz tlamu, rikam ti to naposledy. Bud pis k veci nebo nepis vubec.

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 07/05/2004 :  06:53:54  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message
quote:
Originally posted by Danda I

Tibore : já myslím, že člověk má právo na obhajobu něčeho co spoluzakládal a na co občas přispívá, ale to do tohoto topicu nepatří, nebo jsi tady snad našel něco kde píšu, že GM TZ dělají něco špatně, či že jinde se to dělá lépe ?
Špatně jsem se vyjádřil. Vím jak "zasahuješ" do práce GM na DP a proto mě překvapuje, že si tady často považován za vrchního strůjce zla.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 07/05/2004 :  06:58:28  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message
quote:

ja se jim snazim ukazat, co delaji blbe. A nejsem sam, rada lidi jim tady napsala, ze omezovat 1 ucet = 1 ip je blbost, a tak nejak to potvrdil i Thomik tim, ze napsal ze to neni zanesene v pravidlech. Potom jsou sami proti sobe pokud neco takoveho delaji, protoze je to proste blbost. Navic uz ted maji v tech uctech chaos kdy jim behaj po shardu modemari co maji x uctu - ale to chapu, ty pravidla vznikly az ted.
Vubec to ale neresi ten problem s preklady. A nevidim duvod proc se ma hrac nejak starat o to, co ma delat kdyz ma pevnou IP. ONI chteji hrace, ONI sou tu pro hrace, takze ONI by meli udelat maximum proto, aby ty hrace prilakali. A ne, ze nekdo za prekladem proste nemuze udelat novej ucet a po hodine zjistovani prijde nahodou na to, ze uz nekdo jeho IP vyuzil k tvorbe uctu a potom shanet hodinu kontakt na Gm a domluvit se.
TO je maximalni hovadina. Idealni reseni je napsat o tom na webu a resit to nejlip pres nejakej form, nebo icq/mail kontakt na webu na GM co tohle bude resit (zadosti o povoleni dalsiho uctu na urcitou IP) .. a ne ze Octopuss je retardni lama co nevi co by a tak se tu naprosto nesmyslne a neopodstatnene navazi do lidi kteri se snazi pomoci.
Priste radsi drz tlamu, rikam ti to naposledy. Bud pis k veci nebo nepis vubec.

V podstatě s tebou souhlasím. Bohužel to vypadá, že to je tak všechno co s tím můžeme dělat. Předpokládám, že až budou mít připravený script pro kontrolu duálů objeví se to v pravidlech. Už jsem tady někde psal, jak si myslím že to bude fungovat. Takže pokud chceš tak to fakt nebude problém obejít (stejně jako zakládání účtů).

IMHO by zakázání dualu (pokud to opravdu chtějí udělat) měli dát do pravidel už teď, i když to ještě nemají jak automaticky kontrolovat, aby hráči od začátku věděli na čem jsou.

EDIT: Omlouvám se, ono to v těch pravidlech už je.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 07/05/2004 :  11:01:12  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
jeden acc = jedne clovek je pro me spatny. Nevim, takova omezeni proste nemam rad, ja vim ze dost lidi zneuzniva tech 85 skill, ale aby clovek mel dva acc neni nic spatnyho.
Proto myslim ze je nejlepsi, dva acc na cloveka, a za dalsi zalozenej, mazani i tech dva ktere clovek uz ma. Pokud ale ( na co jsme 100% jistej ) Thomik, nebo kdo uz resi pravdila, nepristoupy, a bude nadale vnucovat jeden acc/clovek budu se muset na to zvyknout :)
TZ me zatim velice bavi, a doufam ze i jeste nejaku dobu to tak bude.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 07/05/2004 :  15:30:40  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
quote:
Originally posted by Colldor

jeden acc = jedne clovek je pro me spatny. Nevim, takova omezeni proste nemam rad, ja vim ze dost lidi zneuzniva tech 85 skill, ale aby clovek mel dva acc neni nic spatnyho.
Proto myslim ze je nejlepsi, dva acc na cloveka, a za dalsi zalozenej, mazani i tech dva ktere clovek uz ma. Pokud ale ( na co jsme 100% jistej ) Thomik, nebo kdo uz resi pravdila, nepristoupy, a bude nadale vnucovat jeden acc/clovek budu se muset na to zvyknout :)

Pro system hry je uplna nutnost mit pouze jeden ucet, s frakcemi je potreba znemoznit vlastnictvi vice panacku v ruznych frakcich, pripadne mit vice uctu pro sbirani bods apod ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 07/05/2004 :  15:34:36  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:
Originally posted by Colldor

To si pis, ze na tom budeme trvat jak to jen pujde. A nejen ja.

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 07/05/2004 :  15:37:39  Show Profile Send Octopuss a Private Message
quote:
Originally posted by Pacient

[quote]
Pro system hry je uplna nutnost mit pouze jeden ucet, s frakcemi je potreba znemoznit vlastnictvi vice panacku v ruznych frakcich, pripadne mit vice uctu pro sbirani bods apod ;p

joo to byly casy kdyz jsem na OSI mel pristup na 5 (pet) accountu s gm kovarema, to se harvestilo
Go to Top of Page

Unknown
New Member

146 Posts

Posted - 07/05/2004 :  18:34:10  Show Profile  Send Unknown an ICQ Message Send Unknown a Private Message

[/quote]

nevidim to jako nutnost ... stim harvestenim to neni tak horky pokud vim tak body nas dalo vic lidi ja napr mel svoje 3 ucty + curtisuv a kbatuv ... jestli jsem dal do kupy 2 gold kladiva .... chci videt jak pri poctu lidi tady ve srovnani s osi tady nekdo da neco dohromady a to nemluvim o funkcnim UO-Trade kde bylo pres 1000 nabidek denne tedy se vse smenovalo nebo kupovalo ... to jsem mluvil o bodech a ted k frakcim
prislo by mi zase nespravedlive kdybys musel mit jen jeden ucet a tim padem nemohl mit sveho crafta nebo wara ve frakcich a nemel zadnou jinou moznost to udelat jinak (viz vyse ja platil 3 ucty UO)
rozhodne omezovat ucty ale v rozumnem meritku myslim ze 2 ucty na ip by byli naprosto v poradku a pro kazdeho akceptovatelne
alespon pokud ty frakce a body chcete mit plne funkcni (kcemu budou frakce bez craftu a zlodeju a kcemu budou funkcni body kdyz jich bude tak malo ze neco sludnyho dat do kupy bude trvat roky)
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 07/05/2004 :  19:02:26  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message
vlastní resist party

5 clientu + 4 easyuo na PII 400

kde jsou ty časy
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 08/05/2004 :  00:22:27  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
Me prijde dulezity aby neslo mit panacy v ruznych frakcich a relogovat podle toho, kdo zrovna muze vyrabet faction veci. Taky je to dost blba motivace k boji, kdyz pro ziskani vsech benefitu staci prelogovat (a sem si jistej ze by to spousta lidi delala).

Co se tyce thiefa nebo crafta, je nejsnazsi povolit vstup do frakce vsem panacum z uctu, tim se da zajistit, aby vsichni byli v jedne frakci.

Bods se snad budou vybirat v mnohem kratsim intervalu nez v ea/osi uo a tim by se mel vyvazit malej pocet hracu ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 08/05/2004 :  14:12:34  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message
tak sem zkusil to TZ.
lognul sem se, zistil ze misto 7x85 dostanu uz jen 5x70, coz me urazilo ale rek sem si no co kdyz uz sem tady, a prosel modrou branou primo k darkove truhle. o te mi bylo receno ze mi 5x vyda nakou vec. prisel sem tedy k ni, a ona mi jen suse oznamila ze tam je pro novacky a ne pro me.

tak sem logoutnul a sel spat :).

DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer.
To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 08/05/2004 :  15:11:29  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
quote:
Originally posted by Krtecek

tak sem zkusil to TZ.
lognul sem se, zistil ze misto 7x85 dostanu uz jen 5x70, coz me urazilo ale rek sem si no co kdyz uz sem tady, a prosel modrou branou primo k darkove truhle. o te mi bylo receno ze mi 5x vyda nakou vec. prisel sem tedy k ni, a ona mi jen suse oznamila ze tam je pro novacky a ne pro me.

dyt mas 5*70 co bys chtel d: to neni zadnej newbik

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 08/05/2004 :  15:55:28  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:

tak sem zkusil to TZ.

Je videt, ze jses zvyklej jenom brat. Musis nekdy zkusit i davat.

Go to Top of Page

Azirafal
Envinjatandil

88 Posts

Posted - 08/05/2004 :  23:23:40  Show Profile  Send Azirafal an ICQ Message Send Azirafal a Private Message
quote:

tak sem zkusil to TZ.

Presne tohle sem vcera udelal ja a presne tohle me nastvalo :)

Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 09/05/2004 :  07:37:24  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
Na co si stěžujete, když trefíte k bance nejste žádní nováčci

Noe

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 09/05/2004 :  12:15:32  Show Profile Send Octopuss a Private Message
lamiii
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 09/05/2004 :  13:30:08  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
quote:

lamiii

myslis sipka na sebe, pauza, sipka na sebe?

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 09/05/2004 :  16:12:07  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

©DEMONSTENES

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820

Edited by - Transylvanec on 09/05/2004 16:14:44
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 09/05/2004 :  18:30:55  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:
Originally posted by Transylvanec

quote:
Originally posted by Sir.Thomik

©DEMONSTENES

No dyyyyyyyyyyt ty lamko.

Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 09/05/2004 :  18:55:13  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message
abych to shrnul - je to servr nahovno :)

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 09/05/2004 :  19:41:09  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
quote:

Ted by ty neco rek, ale neci flamovat

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 09/05/2004 :  19:48:11  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
quote:

... ja si to hned myslel a neni to tim ze je to UO ?

Black
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 09/05/2004 :  23:23:27  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:

Tveho nazoru si vazime, ale nesdilime ho.

Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 09/05/2004 :  23:49:39  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message
nastav tam 7x100 + oprav zbuglou truhlu a mozna zmenim nazor :))))

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 10/05/2004 :  05:12:58  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message
2krtecek: to sou po ranu orby ,...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 10/05/2004 :  08:01:23  Show Profile Send Octopuss a Private Message
quote:

nastav tam 7x100 + oprav zbuglou truhlu a mozna zmenim nazor :))))

rofl. tragede
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 10/05/2004 :  08:31:09  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
Ano?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 10/05/2004 :  09:44:23  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:
Originally posted by Tragedy

Ano?

Nemas ty kojit nahodou?

Go to Top of Page

Unknown
New Member

146 Posts

Posted - 10/05/2004 :  10:49:49  Show Profile  Send Unknown an ICQ Message Send Unknown a Private Message
quote:
Originally posted by Black

quote:

... ja si to hned myslel a neni to tim ze je to UO ?

aby se uo nehrala v dobe kdy o swg uz nikdo nebude vedet
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 10/05/2004 :  11:16:08  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
Unk> hehe no mozna bych se ani nedivil

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/05/2004 :  11:23:07  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
coz o to, to je klidne mozny, ale prece nezustanu u trabanta jen proto, ze se bude prodavat dyl nez audi a8

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Unknown
New Member

146 Posts

Posted - 10/05/2004 :  12:24:07  Show Profile  Send Unknown an ICQ Message Send Unknown a Private Message
quote:
Originally posted by Pertha

coz o to, to je klidne mozny, ale prece nezustanu u trabanta jen proto, ze se bude prodavat dyl nez audi a8

rikal jsem to jako narazku protoze "ultima je uz davno mrtva" slysim tak vic jak 4 roky ..... poprve kdyz vysel EQ ... a pravda je ze se uo pari dal .. nechci se uo zastavat ale trefnejsi by bylo ultima je pro me mrtva ... nebo tak ale vseobecne se docela hojne hraje takze to je nepravda
a uo rozhodne neni trabant ... rek bych ze spis naka klasika neco jako mustang ... nebo MG

Edited by - Unknown on 10/05/2004 12:43:53
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/05/2004 :  12:55:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
nj ten primer nebyl dobrej :)
ja si nemyslim, ze uo je mrtva, jen me osobne uz moc nebavi je pro me "moc ohrana"

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 10/05/2004 :  15:57:48  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
quote:

hm to je jako na kolotoci :o)
no, zkratka, chtel jsem vam jen rict, ze za 10 minut chozeni na shardu sem potkal 2 lidi co mi rekli ze maji vic uctu. Tak doufam ze si tam ten bordel nejak napravite :o) prijde mi to dost nefer vuci pevnolajnarum kdyz si modemari takhle uzivaj ;] a taky by bylo fajn najit reseni pro lidi za preklady jak tu nekdo psal..

rodiere umri

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 12/05/2004 :  16:00:02  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
Nechteli byste si konecne opravit ten vstupni text, ala slova jako skilli? No nevim, ale pred vstupem do hry tohle cist.Ze si to Havrane psal ty?

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/05/2004 :  16:41:04  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
nene ja ne ja raci na web krom fora a vyvesky nepisu :) to by pak vypadalo este hur :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

LordJerry
Starting Member

47 Posts

Posted - 12/05/2004 :  19:54:30  Show Profile  Send LordJerry an ICQ Message Send LordJerry a Private Message
quote:
Originally posted by sword

Nechteli byste si konecne opravit ten vstupni text, ala slova jako skilli? No nevim, ale pred vstupem do hry tohle cist.Ze si to Havrane psal ty?

To psal Tomik. On se nekde docetl, ze maji dyslektici v prumeru vyssi IQ, tak se snazi psat jak oni :)

Jerry of Kadan Warrior [CoNT].
Protector of Good.
Go to Top of Page

None
Starting Member

74 Posts

Posted - 12/05/2004 :  21:21:17  Show Profile  Send None an ICQ Message Send None a Private Message
WTF?

<font color="#FF9900">Czech Heroes member[/orange]

Feel of power! Feel of Beat! Radio Beat on 95.3FM!

Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 13/05/2004 :  07:11:33  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message
quote:

tohle je takova zvlastnost u lidi v CoNTu - mame nejvetsi vekovej prumer (tak 30+ bych tipoval;) ) a nejhorsi cestinarsky znalosti. Mozna to spolu i nejak souvysy

# jw [off]
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 13/05/2004 :  07:21:05  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:
Originally posted by Jules Winfield

quote:

tohle je takova zvlastnost u lidi v CoNTu - mame nejvetsi vekovej prumer (tak 30+ bych tipoval;) ) a nejhorsi cestinarsky znalosti. Mozna to spolu i nejak souvysy

Stařecká demence, fole.

Go to Top of Page

Starker
Starting Member

69 Posts

Posted - 17/05/2004 :  16:54:19  Show Profile  Visit Starker's Homepage Send Starker a Private Message
nahodu me po dlouhy dobe uo zase bavi a to diky par vecem
1) 3D klint = novy efekty atd., se starym 2D bych uz UO nehral
2) celkem v pohode lidi
3) dostavaji se skill scrolly :) nemusim zas makrovat ale rovnou hraju
4) fungujici skilly
5) celkem snadno se da ziskat bohatstvi ;))
6) je videt ze GM neco delaji (oprava bugu, questy)

WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux

Champions online - pure fun
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 17/05/2004 :  17:18:35  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
quote:
Originally posted by Starker

spousta lidi by po zkusenosti s puvodni uo3d uz nikdy 3d clienta neputila d:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 17/05/2004 :  18:22:34  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
quote:
Originally posted by Mickk

quote:
Originally posted by Starker

spousta lidi by po zkusenosti s puvodni uo3d uz nikdy 3d clienta neputila d:

Tak tak, 3D klient je imho hnus.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 17/05/2004 :  18:52:21  Show Profile Send Octopuss a Private Message
Ja 3D clienta zkusil asi pred 2 lety, udelalo se mi blivno a od ty doby na to nechci ani myslet
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 17/05/2004 :  20:14:48  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message
jeden příběh z UO3D

http://uo.wz.cz/ostatni/MUZZ1.jpg
http://uo.wz.cz/ostatni/MUZZ2.jpg
http://uo.wz.cz/ostatni/MUZZ3.jpg

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page