Author |
Topic  |
Thundarr
Starting Member
6 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 15:14:08
|
Tomiku: Dotaz ... komu chcete delat konkurenci ? DP ? Endoru ? Manawydanu ? Osi ? Vsem ? Odkud chcete tahat Hrace ... ?
Jedine co jsme tady videl je lakadlo na PvP ... ehm ... uprimne nemam zajem ...
Pribeh ? Kde ? Nevidim ... RP ? Ehm ...
Jakou komunitu hracu chcete ? Same PvP ? Ja treba PvP hrac nejsem, nazev me dejme tomu vzal, ale neminim si neco nahravat jen kvuli tomu ze maj pekny nazev. Uprimne popis skillu me absolutne nezajima, jakozto RP hrac a hlavne PvM na vasem webu nevidim vubec nic, a nechapu jak takhle muzete rozjet verejnou Betu, kdy ani neplanujete Wipe. Prijde mi to jako dalsi BG ...
Neger to jako kritiku, spise jako radu, prijde mi ze stejne reagovat na to nebudete, ale rici jsem to musel. Preji hodne stesti...
Verdikt ... dekuji zustanu na DP
EDIT: jo jeste lakate Skillama na 85
|
www.mifa.cz |
Edited by - Thundarr on 04/05/2004 15:15:50 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 15:14:50
|
quote: Originally posted by Tibor Mno, každá nová postava dostane 4500gp, což je docela hodně :)
Jelikož je zakládání acc automatický tak díky tomu s modemem jsem za hodinu millionář s možností mazat postavu nebo ne.
Tohle neberu jako důvod  |
Noe
|
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 15:17:39
|
Thelvyn: precti si prosimte jeste jednou co jsem vzkazal na tohle tema Noemu.Presne tohle sedi i na tebe.Tady vubec nejde o PVP ci PVM, momentalne se resi funcknost skillu.Ty jako patron na DP sam moc dobre vis, kolik tech skillu nefunguje a vis, ze s GM to neni jednoduche debatovat.A ohledne PVM: tzv champion spawny (zkusenejsi uz to tady psali) ti umoznuje sam si delat zabavu a PVM a nepotrebujes k tomu ani mesic cekani na quest ani cekani na to az skonci lagy. |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
|
Thundarr
Starting Member
6 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 15:25:03
|
quote: Originally posted by sword
Thelvyn: precti si prosimte jeste jednou co jsem vzkazal na tohle tema Noemu.Presne tohle sedi i na tebe.Tady vubec nejde o PVP ci PVM, momentalne se resi funcknost skillu.Ty jako patron na DP sam moc dobre vis, kolik tech skillu nefunguje a vis, ze s GM to neni jednoduche debatovat.A ohledne PVM: tzv champion spawny (zkusenejsi uz to tady psali) ti umoznuje sam si delat zabavu a PVM a nepotrebujes k tomu ani mesic cekani na quest ani cekani na to az skonci lagy.
Jasne ja to beru ... kolik tech skillu vam nefunguje ?
Jenze toto neni jen o funkcnosti skillu, v dnesni dobe uz by to mela byt automatika ... Dp je dedecek spise pradedecek, a jsem tam jen proto ze jsem nenasel nic co by me zatim pretahlo ... Popravde jen cekam na Shard a odchazim, cert vem DP, ale aby me na RPG hru tahal shard ktery ma vsude na webu technicke parametry, ne dekuji ... |
www.mifa.cz |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 15:25:12
|
quote: Originally posted by sword A ohledne PVM: tzv champion spawny (zkusenejsi uz to tady psali) ti umoznuje sam si delat zabavu a PVM a nepotrebujes k tomu ani mesic cekani na quest ani cekani na to az skonci lagy.
neznám Champion spawny možná by stálo o to o nich něco pořádnýho napsat. Ale jak to prezentuješ jde zřejmě o autoquesty. Může to být a asi je super ale co takhle questy ala Xeen ... výpravné questy s hádankami, rébusy, příběhem a návazností ... tyhle mě třeba osobně zajímají.
Jinak prosímtě laskavě zdrž se poznámek o lagách na dobu až server otestuje bez lagů 300-400 hráčů ve špičce ... tohle je doopravdy ubohé. Nikde není psáno, že runUo pojede bezlagově ... tohle se nám už snažil tvrdit Demostenes a skutek utek aneb POL laguje taky. |
Noe
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 15:29:39
|
quote: Originally posted by Thundarr
Tomiku: Dotaz ... komu chcete delat konkurenci ? DP ? Endoru ? Manawydanu ? Osi ? Vsem ? Odkud chcete tahat Hrace ... ?
Jedine co jsme tady videl je lakadlo na PvP ... ehm ... uprimne nemam zajem ...
Pribeh ? Kde ? Nevidim ... RP ? Ehm ...
Jakou komunitu hracu chcete ? Same PvP ? Ja treba PvP hrac nejsem, nazev me dejme tomu vzal, ale neminim si neco nahravat jen kvuli tomu ze maj pekny nazev. Uprimne popis skillu me absolutne nezajima, jakozto RP hrac a hlavne PvM na vasem webu nevidim vubec nic, a nechapu jak takhle muzete rozjet verejnou Betu, kdy ani neplanujete Wipe. Prijde mi to jako dalsi BG ...
Neger to jako kritiku, spise jako radu, prijde mi ze stejne reagovat na to nebudete, ale rici jsem to musel. Preji hodne stesti...
Verdikt ... dekuji zustanu na DP
EDIT: jo jeste lakate Skillama na 85
1) Vsem - hrace tahame odkud prijdou. 2) PvP rozhodne neni prioritou. Snazime se o vyvazenost. Proto delame dungy ala DP v kombinaci s dungy ala OSI. Samozrejmosti PvM jsou championi, coz patri i do kolonky questy. 3) Pribeh bude pro ostrou verzi, RP je na hracich, ze strany GM podporovane, avsak ne zvyhodnovane oproti ostatnim. 4) Komunitu PvP i PvM, proste vsechny, co se budou chovat dle pravidel. 5) RP cast webu nechame na snazivych hracich + bude sekce questy, v ostry verzi, ted je opravdu potreba odladit system. 6) skilly na 85, to neni ani tak na lakani hracu, ale spise proto, ze betatest nema byt o makrovani, ale o hrani a objevovani chyb a ty v baracku pri makru asi nenajdes. (btw vime jak funguje rust skillu do 85... leti jako blazen ... takze ten skill na 85 je pouze a jen pro usetreni casu). V ostre verzi by se mi libilo 5 skillu na 50, 120 na rozdeleni na staty a zbytek je na hraci. |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 15:32:34
|
quote: Originally posted by sword
Thelvyn: precti si prosimte jeste jednou co jsem vzkazal na tohle tema Noemu.Presne tohle sedi i na tebe.Tady vubec nejde o PVP ci PVM, momentalne se resi funcknost skillu.Ty jako patron na DP sam moc dobre vis, kolik tech skillu nefunguje a vis, ze s GM to neni jednoduche debatovat.A ohledne PVM: tzv champion spawny (zkusenejsi uz to tady psali) ti umoznuje sam si delat zabavu a PVM a nepotrebujes k tomu ani mesic cekani na quest ani cekani na to az skonci lagy.
Jasne ja to beru ... kolik tech skillu vam nefunguje ?
Jenze toto neni jen o funkcnosti skillu, v dnesni dobe uz by to mela byt automatika ... Dp je dedecek spise pradedecek, a jsem tam jen proto ze jsem nenasel nic co by me zatim pretahlo ... Popravde jen cekam na Shard a odchazim, cert vem DP, ale aby me na RPG hru tahal shard ktery ma vsude na webu technicke parametry, ne dekuji ...
Oni ty technicke parametry jsou pro betu dost podstatny, melo by vsechno souhlasit s webem a pokud ne, musi se to opravit ve hre. Jinak questy uz jsou nejaky, zatim jenom zpatlany od GMek primo ve hre, coz netrva tak dlouho, jen aby se hraci nenudili. Questy jsou potreba udelat az bude ostra, takze nezbyva treba zrovna tobe, nez si pockat. |
 |
|
Thundarr
Starting Member
6 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 15:33:41
|
Tomiku, v tom pripade nechapu proc neplanujete Wipe ... asi mame rozdilny pohled na vec, kdyz vse leti jako blazen jak rozlisite hrace ?
No nic ... vase vize ... preji hodne stesti |
www.mifa.cz |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 15:33:44
|
quote: Originally posted by Noe
quote: Originally posted by sword A ohledne PVM: tzv champion spawny (zkusenejsi uz to tady psali) ti umoznuje sam si delat zabavu a PVM a nepotrebujes k tomu ani mesic cekani na quest ani cekani na to az skonci lagy.
neznám Champion spawny možná by stálo o to o nich něco pořádnýho napsat. Ale jak to prezentuješ jde zřejmě o autoquesty. Může to být a asi je super ale co takhle questy ala Xeen ... výpravné questy s hádankami, rébusy, příběhem a návazností ... tyhle mě třeba osobně zajímají.
Jinak prosímtě laskavě zdrž se poznámek o lagách na dobu až server otestuje bez lagů 300-400 hráčů ve špičce ... tohle je doopravdy ubohé. Nikde není psáno, že runUo pojede bezlagově ... tohle se nám už snažil tvrdit Demostenes a skutek utek aneb POL laguje taky.
Jak jsem rekl: CTI WEB, treba se neco dozvis a uz tu neflamuj, vypada to, ze neumis cist. http://tz.vstupte.cz/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=5&mode=thread&order=0&thold=1 Champion spawn je tam taky natuknutej. |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 15:34:58
|
Noe: nikdo nerika, ze ty questy nebudou.Cozpak nekdo neco takoveho rekl? Nerekl.
Add xeen questy: ano byly dobre, ale cela pointa questu se zkazila necim zasadnim.Jestli prijdes cim.
Add lagovost: ale tady jde o to, ze vesmes questy jsou lagove a nikdo mi nevymluvi, ze nejsou.
Add champion spawny: uz se to tady psalo, zkus si to projit jeste jednou.
Thelvyn: jde o to, ze ty skilly co jsou funguji, kdezto na sphere ty skilly jsou i kdyz nefunguji.Hlavne, ze je mas vid?
a je to beta, tak si konecne lidi uvedomte, ze se vse testuje.Nic nejede tak jak za bezpecneho provozu i kdyby to byla vecne beta.(pro ldi co to porad nechapou)
|
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 15:35:29
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik 1) Vsem - hrace tahame odkud prijdou. 2) PvP rozhodne neni prioritou. Snazime se o vyvazenost. Proto delame dungy ala DP v kombinaci s dungy ala OSI. Samozrejmosti PvM jsou championi, coz patri i do kolonky questy. 3) Pribeh bude pro ostrou verzi, RP je na hracich, ze strany GM podporovane, avsak ne zvyhodnovane oproti ostatnim. 4) Komunitu PvP i PvM, proste vsechny, co se budou chovat dle pravidel. 5) RP cast webu nechame na snazivych hracich + bude sekce questy, v ostry verzi, ted je opravdu potreba odladit system. 6) skilly na 85, to neni ani tak na lakani hracu, ale spise proto, ze betatest nema byt o makrovani, ale o hrani a objevovani chyb a ty v baracku pri makru asi nenajdes. (btw vime jak funguje rust skillu do 85... leti jako blazen ... takze ten skill na 85 je pouze a jen pro usetreni casu). V ostre verzi by se mi libilo 5 skillu na 50, 120 na rozdeleni na staty a zbytek je na hraci.
no vidíš jak jde vypotit během několika minut pár základních informací co jsou dokonce zajímavé ... teď už jenom Copy+paste z pár postů do novinek a jeden bod si můžeme odškrtnout 
rád bych Flamoval dál ale musím do servisu s autem si nechat namontovat HandsFree jinak přijdu o papíry do tejdne 
|
Noe
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 15:35:36
|
Tomiku, v tom pripade nechapu proc neplanujete Wipe ... asi mame rozdilny pohled na vec, kdyz vse leti jako blazen jak rozlisite hrace ?
No nic ... vase vize ... preji hodne stesti
Na co wipe? Jsme si jisti, ze hraci neziskaji miliony gp bugama. Tak proc trestat lidi za to, ze delali betatest? |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 15:41:17
|
quote: Originally posted by Noe no vidíš jak jde vypotit během několika minut pár základních informací co jsou dokonce zajímavé ... teď už jenom Copy+paste z pár postů do novinek a jeden bod si můžeme odškrtnout 
rád bych Flamoval dál ale musím do servisu s autem si nechat namontovat HandsFree jinak přijdu o papíry do tejdne 
1) Ja nic nepotim. Me to jde samo, 3 roky praxe. Na webu to bude taky a v lepsi forme, az napisu zapocet z Fy10 (tudiz zejtra) 2) Dalsi clovek, co vypada zvenku auta, ze se uplne zblaznil.  |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 15:42:15
|
FAQ sekce webu se taky sestavuje, ono totiz bez otazek neni odpovedi, a tady i na nasem foru se otazky zacinaji hromadit, takze to davame dohromady, to jen pro info.  |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 15:42:45
|
Tibore, to neni posthunt.  |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 16:18:53
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by Danda I
Mimochodem je na TZ v rámci bety povoleno afk macro ?
na tohle sem se uz ptal :) neni zakazano, je ztizeno zaseknutim rustu skillu pokud makrujes na miste :) takze hura se schovavat za stozar na mori
8x8 rulez. Safra kde mam ten odkaz na Mandorovi scripty do EasyUO, a jestli tam vubec EasyUO pujde..... |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 16:21:27
|
quote: Originally posted by mechac
quote: Originally posted by Pertha
Mimochodem je na TZ v rámci bety povoleno afk macro ?
na tohle sem se uz ptal :) neni zakazano, je ztizeno zaseknutim rustu skillu pokud makrujes na miste :) takze hura se schovavat za stozar na mori
8x8 rulez. Safra kde mam ten odkaz na Mandorovi scripty do EasyUO, a jestli tam vubec EasyUO pujde.....
Tak dalece myslim nesli :) na tohle anti-makro my mel stacit i AutoPilot :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 16:22:43
|
Já 8x8 na RunUO zkoušel a nějak to nefungovalo. Možná jsem to dělal špatně  |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 16:28:12
|
quote: Originally posted by Aramir
Já 8x8 na RunUO zkoušel a nějak to nefungovalo. Možná jsem to dělal špatně 
nefunguje. |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 16:30:30
|
quote: Originally posted by Noe
quote: Originally posted by Tibor Mno, každá nová postava dostane 4500gp, což je docela hodně :)
Jelikož je zakládání acc automatický tak díky tomu s modemem jsem za hodinu millionář s možností mazat postavu nebo ne.
Tohle neberu jako důvod 
Kazdej reconnect je jeden impuls, je to jeste furt 15,60 jak to bylo?  |
|
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 16:38:44
|
Chodici makro, nic noveho pod sluncem.  Jeste skusim nejak vykoumat to easyUO, ikdyz Razor(obdoba assista) je hodne vymakanej. |
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 16:49:01
|
vysvetli me jedinej duvod proc by melo byt wipe? proc? nechapu neni duvod. |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 16:50:24
|
quote: Originally posted by mechac Kazdej reconnect je jeden impuls, je to jeste furt 15,60 jak to bylo? 
to už je minulost dnes je to internet naDoma s paušálem pro neomezený připojení v době mimo špičku a pochopitelně neomezeným reconnectem |
Noe
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 16:56:07
|
lagu se nebojim jedeme pres 100mb linku v praze, server co ted mame a to neni zadnej zazrak (P3 800 512 ram) utahne bezproblemu 150 lidi urcite ted jede server na 1-5% pokud nebude stihat dostaneme novej.
thundarr (nebo jak se menujes): klidne si na dp zustan ani si to neskusil a placas tady kraviny, skilly fungujou vsechny pochybuju ze by takovej unk hral na necem nefunkcnim, jak muzes vydet pribeh kdyz si nebyl ve hre? dale. Pvm tady mame vic jak 3 dp dohromady v zivote si nebyl na champ spawnu natoz na herrym o ziskavani artefaktu ani nemluvim... |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 17:15:37
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
lagu se nebojim jedeme pres 100mb linku v praze, server co ted mame a to neni zadnej zazrak (P3 800 512 ram) utahne bezproblemu 150 lidi urcite ted jede server na 1-5% pokud nebude stihat dostaneme novej.
thundarr (nebo jak se menujes): klidne si na dp zustan ani si to neskusil a placas tady kraviny, skilly fungujou vsechny pochybuju ze by takovej unk hral na necem nefunkcnim, jak muzes vydet pribeh kdyz si nebyl ve hre? dale. Pvm tady mame vic jak 3 dp dohromady v zivote si nebyl na champ spawnu natoz na herrym o ziskavani artefaktu ani nemluvim...
Ja ti to rikam porad, k Vanocum dostanes Pravidla ceskeho pravopisu. A nehazej tady ramenama, to se mi vubec nelibi.  |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 17:34:36
|
quote: Originally posted by Noe Nikde není psáno, že runUo pojede bezlagově ... tohle se nám už snažil tvrdit Demostenes a skutek utek aneb POL laguje taky.
spatne, zaku Noe, sednout pisu za 5. POL nelaguje ... .) |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Starker
Starting Member
69 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 17:39:27
|
nevite nekdo jak to pustit pokud mam Third Down plne opatchovan? ;) |
WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux
Champions online - pure fun |
 |
|
Unknown
New Member

146 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 17:39:38
|
ja nevim co tady resite .... ja jsem se vzivote nekoukal ani do manualu ani na internet ... proste jsem zkousel testoval ptal se .... kdyz me nekdo zabil tak misto slova ty P I C O jsem ze zeptal jaky mas kills staty a ping to bylo 1 co me zajimalo (pokud to nebylo zrejme ze souboje) nemam rad navody na hry a nevidim duvod proc nekoho vodit za rucicku .... kdyz jsem prechazel po 4 letech na OSI na DP taky jsem vse zkousel a bavilo me to ... |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 17:53:58
|
quote: Originally posted by Starker
nevite nekdo jak to pustit pokud mam Third Down plne opatchovan? ;)
ty taky hrajes tretiho dole ? |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 17:58:00
|
Nevime, mame AoS vsichni z GM teamu.   Ale zkus mrknout do Jak se pripojit na nasem webu. |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 18:05:42
|
Úplně stejně jako z AoS. Opatchuješ (to už si udělal), stáhneš si Razor a pokud nemáš nainstaluješ .NET. V razoru vyplníš IP adresu serveru (nebo pokud seš línej jako já tak tz.imperium.cz) port 2593, zkontroluješ, že máš zaškrtnuto "patch client encryption" a logneš se. |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 19:28:40
|
Sword : Danad: pochopil jsem to nasledovne: Kdysi ste s Vasakem prohlasovali co nebude na DP.Tedka timto stylem se obracis(cti napadas) na TZ pres Demuv Endor, i kdyz ti tu tuna lidi napsala, ze vse funguje jak ma.Neni to trosku divne to co pises?, opravdu ti nerozumím ........
|
Edited by - Danda I on 04/05/2004 19:47:00 |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 20:06:18
|
Danad: myslel jsem ti to, ze ste kdysi naslibovali hory, doly.Dneska pokud jsem ten tvuj post spravne pochopil si rikal, ze RunUO atd... a uvedl jsi priklad Endor ala POL, ze to asi bude to same (ci podobne).Jenze tady jde o to, ze ty skilly sou funkcni. |
|
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 07:40:11
|
Sworde : ty si opravdu myslíš, že DP není úspěšný projekt ? V době když jsme ho rozjížděli byl zde jeden server kde ve špičce hrálo kolem 30ti lidí, podívej se na UO scénu dnes. Možná jsem blázen, ale osobně si myslím, že v tomto rozšíření sehrálo DP velkou roli. Co se týče co jsme s Vasakem slibovali, je pravda, že jsme počítali s přechodem na vyšší spehere- ale dnes prostě není důvod, i "vylepšená" sphera je dnes překonaná a navíc jí do bezchybnosti a plné funkčnosti dost chybí - a tak jsme se rozhodli ponechat DP ve stavu v jakém je - chápu, že to někomu připadá nedůležité, ale DP v součastné době je pro mnohé lidi zábavou a to nám stačí. To, že Thomika malinko provokuji mě neměj za zlé - prostě mě v jeho příspěvcích chybí malinko "pokory" prostě hlášky typu - vše funguje, zásadní ekonomické bugy a lagy nebudou atd. atd. mě v beta testu přijdou hodné 15letého děcka a ne 20+letého vysokoškoláka / a to, že jsme stejné hlášky viděli u rozběhu Endoru mě opravdu přijde legrační /. Jestli se ukáže, že RUN je opravdu tak skvělý pogratuluji TZ teamu, že objevili dokonalý a bezchybný systém. Přiznám se když jsem viděl Unka jak si připravuje spolu s ostatními herní postavu / škoda, že to aspoň chvíli nevyšlo s těma jménama / docela jsem přemýšlel, že bych se k UO na chvíli vrátil, nicméně WW 2 je pro mě v součastné době stále ještě přitažlivá a potřeba macra před zahájením PvP mě prostě děsí. |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 12:02:53
|
Danad: nerekl jsem, ze neni, ale neni tam neco 100% v poradku.To neni tim, ze neni nic lepsiho.Proste uz na to nemate tym, ktery by do toho sel.Vetsina GM je zvykla uz na zabehly system a nejsou schopni se adaptovat na jine zmeny.Jsou uz proste zhyckani tim, ze maji neco, i kdyz je tam tuna chyb.Zbytecne se stresovat kvuli trapnym bugum. Nikde sem netvrdil, ze DP neposkytlo rozmer.Poskytlo.Co je pro tebe lepsi? tupe zabijeni mobu a ziskavani expu, abys pak mohl dodat potrebny pocet do skillu nebo prizpusobene makrovani + hrani ?Vyber si.A ted nemluvim o HC makrovani na DP.3-4mesice delat jeden skill se urcite vyplati!!! Horst Fuks ci jak se jmenuje rules 
Tak me jeste napadlo, ze jsem slysel jednu povidacku o tobe ci Vasakovi.Kdyz ste hrali na Kelevaru tak ste si vecer vzdy natahli budik, aby vas pak nezavreli za AFK makro.Mozna jsem to trosku zkomolil, ale tak nejak sem to slysel  Edit: doplnek |
|
Edited by - sword on 05/05/2004 16:14:55 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 20:26:47
|
to je komedie, hodnoceni UO shardu je strasně subjektivní věc 
a protože je normální kritizovat,ale nechválit, tak to vypadá, že DP je hroznej server 
opak je pravdou, skoro každej server je pro nováčka super a pokud tam ještě hraje tolik lidí jako na DP tak už neni co řešit
když se dneska kouknu dozadu tak vím, že prvních pár měsíců mně bylo uplně jedno jestli funguje meditace nebo ne, resp. že na sphere funguje asi 15% z UO
nováček to nedokáže posoudit a mnohdy je mu to jedno, baví se téměř stejně
no a protože spousta lidí hraje třeba jen rok, maj i pro oko zkušeného hrače nekvalitní servery "velké číslo ve statusu"
|
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 19:16:43
|
Thomik |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 19:45:22
|
TZ : prosím mohl bych vědět kdo sepsal pravidla ? viz http://www.tz.vstupte.cz/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=31&page=1 Děkuji za odpověď
Jesli me chces zjebat za nejaky pravopisny chyby, hacky, carky, tak si to nech prosim pro sebe, moc jsem to po sobe necetl a mohou tam byt chyby. Jsem dost zaneprazdneny clovek a ten web se stejne bude predelavat a podstata z pravidel je snad jasna i s pravopisnymi chybami. |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 20:31:14
|
Aha - děkuji - fajn čtení je vidět, že máte vizi a své názory dokážete perfektně formulavat - dobrá práce Thomiku . |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 20:42:01
|
Aha - děkuji - fajn čtení je vidět, že máte vizi a své názory dokážete perfektně formulavat - dobrá práce Thomiku .
Reknu ti to takhle: Pravopisne chyby na webu dokazi hraci snaset lip, nez ignoranci ze strany GM ve hre. |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 20:57:48
|
Danade, ty máš něco společného s čiností DP? Já jsem myslel, že ne, ale podle různých komentářů to vypadá jinak. |
 |
|
Unknown
New Member

146 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 21:03:08
|
ty tam prece hrat nechces tak nevim ze te to tak zere .. preci kdyz me neco nezajima tak to nekomentuju .. uz jsi nam nekolikrat rekl ze tam hrat nebudes urcite to bylo pro nas vsechny strasne dulezity a odradil si tim minimalne nekolik stovek potencionalnich hracu... ale dost uz ... (pokud teda nereknes neco konstruktivniho ne po 3 ze na TZ nehrajes ) |
 |
|
GM_Vasako
New Member

121 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 22:00:56
|
Tibore, ac to vypadalo, ze Danad uz se o DP vubec nezajima, tak to neni az tak uplne. Sice nezasahuje do chodu serveru, ale po celou historii az doposud realizuje napriklad ze sve kapsy pravidelne platby, jez se DP tykaji - domena, webhosting apod.
Navic je to i jeho dite a ten vztah (vis sam..) tady proste bude natrvalo.. |
Dark Paradise & Battlezone & ELYWCIMAA |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 22:03:10
|
Unk> presne ... konecne rozumnej post. |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 22:10:12
|
Tibore : já myslím, že člověk má právo na obhajobu něčeho co spoluzakládal a na co občas přispívá, ale to do tohoto topicu nepatří, nebo jsi tady snad našel něco kde píšu, že GM TZ dělají něco špatně, či že jinde se to dělá lépe ? Thomiku : to máš 100% pravdu. Nicméně z formulace tvé odpovědi soudím, že jsi můj příspěvek špatně přečetl, já tě za tvou práci pochválil a ocenil jsem ji, rozhodně jsem tě nenapadl či jsem tě nekritizoval. v editu - Vasako : děkuji náčelníku, že jsi se mě zastal . |
Edited by - Danda I on 06/05/2004 22:13:05 |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 22:37:29
|
quote: Originally posted by Danda I Thomiku : to máš 100% pravdu. Nicméně z formulace tvé odpovědi soudím, že jsi můj příspěvek špatně přečetl, já tě za tvou práci pochválil a ocenil jsem ji, rozhodně jsem tě nenapadl či jsem tě nekritizoval.
Asi jsem uz moc dlouho na tomhle foru, za vsim hledam sarkasmus. Pokud jsi to tak nemyslel, tak diky. A nasel jsem tam nekde chybu, napravim to okamzite jak na to budu mit cas. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 22:41:08
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
quote: Originally posted by Rodier
Na tom Twilightu mate docela bordel ne ? Kamos si zalozil ucet, zalozil postavu , hral, ale potom ji chtel smazat a udelat jinou chtel zkusit necra (predtim to nesel bo nemel AoS patch), no smazat to samozrejme neslo. Zalozit dalsi ucet nesel, kvuli 1 ucet / 1 IP, napsali sme page Gm a GM nam rekl ze je to kvuli tomuhle a dovolil kamosovi 2 postavy na 1 ucet. Jenze potom sme potkali furu hracu kteri rikali ze maji normalne na svoji IP 2 ucty a dokonce na kazdym znich jednu postavu s 85 skillem, ze jim to GM povolili..... tak jak to teda je ? potvrdil mne to i jinej kamos u kteryho nevidim duvodu ze by mi lhal ze ma 2 ucty a na kazdem postavu s 85skills. Jinak myslim ze je rozumne neomezovat 1 ucet / 1 IP , zejmena kdyz se jedna o shard ktery tu zatim nema v cz podobny ekvivalent a tak lidi ze zacatku nevi co si vybrat a je dost velka sance ze budou chtit zmenit "povolani" (a kvuli tomu teda maj zacinat s 50+30 misto 7x85 ?).
Jinak featurky pekny, co sem mu koukal pres rameno na monitor.
jiste postavy jdou mazat az po 7 dnech navic ty skilly svitky tam nejsou od toho aby si to hraci prehazovali 10x denne
Tohle vsechno vim, jenom sem tu proste napsal ze rada lidi to nevi (no, potkali jsme tam u vas 2 hrace, modemare kteri koulili ocima na omezeni 1 IP = 1 ucet) a chlubili se tim ze maji nekolik uctu a na kazdem postavu s 85 skillama. Nevim jmena, jeden byl odhadem bojovnik druhej ranger, ten ranger se chlubil ze ma na dalsim ucte crafta a ze kdyz by neco bylo zapotrebi tak udela.
To byl duvod proc sem sem psal. To omezeni 1 ucet / 1 IP je blbost, dokud to neosetrite aby to nezneuzivali modemari. Jasny, dat to do pravidel je skvela vec, ale prokazat to modemarovi je vec druha. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 23:06:08
|
Rodiere, my ale nemame v pravidlech 1 account = 1 IP. Cti mezi radky. |
 |
|