Author |
Topic  |
Fingerfast
Starting Member
25 Posts |
Posted - 30/03/2004 : 15:16:03
|
quote: Originally posted by Colldor
quote: Originally posted by Schatus
hele ty peechovino az neco natocis tak uvidime, at tak nebo tak proste fantasy serial kterej neni jako posrana xena nebo herkules ocenuju 
To je pravda, dokonce by se tady hadal ze je Zaklinac uber serial, kdybi se alespon trosicku tvurci vyhibali klise scenam ... prece jsou tam tak monotoni konverzace, a navic bez emoci ( jedine yennefer se to snazi nejak poradne zahrat ) zbytek nulovy vykon. A to neni kvuli penezum nebo technice. A o vyberu hercu se nebudu zmynovat, pac mariglod my pride vic jak buranskej nosic uhly nez milovnik a uznavanej bard ;)
Me prijde marigod jako nejlip vybranej herec z celyho zaklinace... mam kamose co vypada trochu hur je to zemedelec a nosi porad jen monterky .... Ale uz ma 4 nechteny deti ruzne po svete... bo je to defkar nejvetsi. Nigdy nevis na koho zensky poletej a marigold neni chytrej ani heskej ale to nevylucuje ze neni divci Ydol  |
Blbej nazor, taky nazor. |
 |
|
eithel
Starting Member
52 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 04:46:19
|
Co na to rict... urcite sem za Marigoldem cela zhava ... uz jen se musim posnazit o nejaky to dite at se nenudim :) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 09:46:49
|
tak co schatusi jak se ti vcera libila ta nadrzena zrzka ? :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 10:01:47
|
Vcera jsem videl zacatek a toho gumoveho plaza a preventivne jsem to vypnul ...  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 10:29:08
|
Vcera jsem videl zacatek a toho gumoveho plaza a preventivne jsem to vypnul ... 
udelal jsi chybu, vcerejsi dil byl podle me nejlepsi , a nejvic se drzel predlohy teda az na tu nadrzenou zrzavou auroru z cintry |
|
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 10:34:02
|
Pertha: Vcerejsi dil jsem prosvihl, videl jsem az konec - ale pokud se moc nelisil od filmu, tak se predlohy drzel jen jak jsem zminoval vyse...cili dopredu vsechny pointy peclive vysvetlil, aby je nahodou nejaky tupy divak neprehlidl... |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 12:22:50
|
Sice se to drzelo predlohy, ale srackoidnost trva stale.
... ja sem asi zblbej z "krasnych" lidi hollywoodske produkce, ale ty polaci sou fakt vosklivy .. to je v tomhle smeru snad jeste horsi nez nemecky serialy. Osklivejch lidi je v beznym zivote dost, nechci na ne cumet i ve fantasy serialu -) |
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 23:10:17
|
Na zrzku se tesim teda no napisu o vejkendu zas jinak
quote: Osklivejch lidi
to smrdi  |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 09:53:28
|
Holky zas tak moc vosklivy nejsou  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 01/04/2004 09:53:58 |
 |
|
Fingerfast
Starting Member
25 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 12:55:31
|
quote: Originally posted by Cawyr Osklivejch lidi je v beznym zivote dost, nechci na ne cumet i ve fantasy serialu -)
Ty se asi nerad divas na TV zpravy co? Nedejboze ze snemovny. 
Holky zas tak moc vosklivy nejsou 
Jak ktery 
Btw uz je to nejakej patek co sem to cetl. Ze v knizce nebyla ta Aurora.. tam zaklinaci strcila pod stul mec Kalente ne  |
Blbej nazor, taky nazor. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 13:10:38
|
Finger> No az na tu dceru Calanthe rek by ze vsechni jsou docela krasny ... njn, ale taky jsem uz asi zkazenej 'hollywood syndromem' (c)Cawyr :) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 18:53:44
|
quote: Originally posted by Pertha vcerejsi dil byl podle me nejlepsi , a nejvic se drzel predlohy teda az na tu nadrzenou zrzavou auroru z cintry
Já ho v půlce jsem ho vypnul, podle mě byl nejhorší. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 04/04/2004 : 14:34:56
|
Tak zase trochu to tu rozvirim =) No zacatek slabej vubec ty nestvury tam nejsou moc hi-tech bych rekl, ze cinskej drak v noci na petrove by budil vetsi strach no ale co  Jinak zrzka(aurora tusim) rullez!!! "I plneni rozkazu muze byt sladke"  Hlavne se mi libilo jaxe niceho nebala a pekne si geralta "osedlala" lol , jinak Jezek byl lol no ale co , ta bloncka byla spis horsi prumer no a nejpusobivejsi bylo asi jak tam zacala jecet a byli tam ty prustrihy ala Kruh no nic uvidime co bude dal |
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
eithel
Starting Member
52 Posts |
Posted - 04/04/2004 : 16:57:27
|
Ja to tusila ze si komentar na tu zrzku neodpustis :) |
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 04/04/2004 : 22:15:45
|
Tak zase trochu to tu rozvirim =) No zacatek slabej vubec ty nestvury tam nejsou moc hi-tech bych rekl, ze cinskej drak v noci na petrove by budil vetsi strach no ale co  Jinak zrzka(aurora tusim) rullez!!! "I plneni rozkazu muze byt sladke"  Hlavne se mi libilo jaxe niceho nebala a pekne si geralta "osedlala" lol , jinak Jezek byl lol no ale co , ta bloncka byla spis horsi prumer no a nejpusobivejsi bylo asi jak tam zacala jecet a byli tam ty prustrihy ala Kruh no nic uvidime co bude dal
do riti tak tuto cast som nevidel som bol s priatelkou von priority  |
raz dlazdic, navzdy dlazdic. |
 |
|
Samotar
Starting Member
27 Posts |
Posted - 04/04/2004 : 22:22:53
|
Je to takova pohadka pro deti na dobrou noc. Od fantasy serialu by clovek cekal nejaky zajimavy mostra a souboje...jenze nabehne ninja s katanou a jednim uderem vsechny povrazdi. |
Samotar (CoNT) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 04/04/2004 : 22:34:18
|
quote: Originally posted by Samotar
Je to takova pohadka pro deti na dobrou noc. Od fantasy serialu by clovek cekal nejaky zajimavy mostra a souboje...jenze nabehne ninja s katanou a jednim uderem vsechny povrazdi.
No jestli je zaklínač pohodka pro děti, tak o tom bych se hádal. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Samotar
Starting Member
27 Posts |
Posted - 04/04/2004 : 22:48:35
|
Na ty souloze by se deti skolou povinne nemely divat, to je pravda. Dalsi vec je, ze Polska televize asi nemela k dispozici stovky milionu dolaru jako LOTR. |
Samotar (CoNT) |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 04/04/2004 : 22:55:36
|
Na ty souloze by se deti skolou povinne nemely divat, to je pravda. Dalsi vec je, ze Polska televize asi nemela k dispozici stovky milionu dolaru jako LOTR.
... no te souloze jsou hodne slabe na to nac se ty deti divaj treba na internetu :) takze by to nejak necenzuroval ... :p |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 04/04/2004 : 22:55:50
|
Na ty souloze by se deti skolou povinne nemely divat, to je pravda. Dalsi vec je, ze Polska televize asi nemela k dispozici stovky milionu dolaru jako LOTR.
No měli 18 milionu (jen nevim v čem) s tím toho moc nešlo udělat... ale ten výběr herců nebyl zrovna štastnej. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 05/04/2004 : 11:40:24
|
Uberte plyn , nebo natocim taky nejakej serial, koupim par plysaku ale obsadim nejaky husty sousedky a souloze budou stat za to!  |
|
 |
|
Samotar
Starting Member
27 Posts |
Posted - 05/04/2004 : 11:51:07
|
Beru te za slovo!  |
Samotar (CoNT) |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 05/04/2004 : 14:05:00
|
Vyber hercu jak vyber hercu...ale scenaristovi a reziserovi by meli otevrit bricho, vyndat vnitrnosti a nechat je tak chvili behat... |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 06/04/2004 : 20:33:26
|
21:20 Zaklínač (7/13) - (Wiedźmin) Údolí květin
No dneska se na to asi mrknu, stejne nemam co delat, doufam ze to bude za neco stat :) |
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 07/04/2004 : 03:07:10
|
No dneska se na to asi mrknu, stejne nemam co delat, doufam ze to bude za neco stat :)
Proc se nejdes nadychat ven cerstvych a barevnych rozkvetajicich kvetin? |
|
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 07/04/2004 : 08:51:03
|
No dneska se na to asi mrknu, stejne nemam co delat, doufam ze to bude za neco stat :)
No tak toto bolo sklamanie! Nic moc teda shit dej..a CO TO malo zachranit bola daka pekna naha polka!A co bolo?! NIC Jedna pekna blondata co som dufal,ze uvidim aj viac..po jej pohladoch na Geralta..A NIC! ZIADNY SEX!!!!!!!!!!!!  Najhrosia cast zatial..sux |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 07/04/2004 : 09:15:56
|
No nahodou me tenhle dil sice nijak nepotesil, ale ani neurazil...
Jen provedeni mi prislo neco jako v MIB2 ty filmecky o ufounech a muzich v cernem...asi stejna vyprava  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 07/04/2004 : 09:35:30
|
nj tenhle dil sem nevidel :) holt sem byl v knajpe |
|
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 07/04/2004 : 09:47:25
|
quote: Originally posted by Zoldnier No tak toto bolo sklamanie! Nic moc teda shit dej..a CO TO malo zachranit bola daka pekna naha polka!A co bolo?! NIC Jedna pekna blondata co som dufal,ze uvidim aj viac..po jej pohladoch na Geralta..A NIC! ZIADNY SEX!!!!!!!!!!!!  Najhrosia cast zatial..sux
ten serial asi nema bejt pecko d: |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 07/04/2004 : 10:00:20
|
quote: Originally posted by Mickk
quote: Originally posted by Zoldnier No tak toto bolo sklamanie! Nic moc teda shit dej..a CO TO malo zachranit bola daka pekna naha polka!A co bolo?! NIC Jedna pekna blondata co som dufal,ze uvidim aj viac..po jej pohladoch na Geralta..A NIC! ZIADNY SEX!!!!!!!!!!!!  Najhrosia cast zatial..sux
ten serial asi nema bejt pecko d:
a neni to skoda ? :) |
|
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 07/04/2004 : 10:47:38
|
quote: Originally posted by Pertha a neni to skoda ? :)
zadny polsky pecko sem nevidel tak nevim ): |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 07/04/2004 : 12:36:11
|
Ne fakt, co to bylo za zensku ktera je zachranila ?  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 07/04/2004 : 13:21:57
|
quote: Originally posted by Mickk
quote: Originally posted by Pertha a neni to skoda ? :)
zadny polsky pecko sem nevidel tak nevim ):
je na case to napravit :) padej neco sehnat urcite v tom bude kostel a bic :p |
|
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 07/04/2004 : 20:58:04
|
Tak ja to zas zkouknu az o vejkendu btw. Polsky pecko polsky pecko ... no hlavne ne amater to stoji za nic , co si budem rikat amici maj pecko nejlepsi Devon je Devon  |
|
 |
|
eithel
Starting Member
52 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 20:18:04
|
Tenhle topic nam nejak umrel |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 20:28:21
|
quote: Originally posted by eithel
Tenhle topic nam nejak umrel
protože se na to už nikdo nedívá. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Azurit
Starting Member
48 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 22:24:06
|
quote: Originally posted by -Mike-
protože se na to už nikdo nedívá.
Ja teda videl asi jen 3 dily a misty mi to prislo jako totalni pikacovina... |
Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!! Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
|
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 22:28:34
|
ja sa divam..ja som skalny aj ked vsetci odisli! |
 |
|
Azurit
Starting Member
48 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 22:32:00
|
quote: Originally posted by Zoldnier
ja sa divam..ja som skalny aj ked vsetci odisli!
se mas cim chlubit  |
Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!! Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
|
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 23:43:46
|
ja se tez nevzdaaaam jen nejak casove me to nevyslo takze ty polsky holky musim skouknout az naraz , 3dily zaklinace to bude horsi nez maturita  |
|
 |
|
eithel
Starting Member
52 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 16:29:28
|
quote: Originally posted by Zoldnier
ja sa divam..ja som skalny aj ked vsetci odisli!
njn a keby nam vyhral Mečiar tak si ten posledny ktory zhasne svetlo :) |
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 18:00:47
|
njn a keby nam vyhral Mečiar tak si ten posledny ktory zhasne svetlo :) [/quote]  |
 |
|
Rasta
New Member

350 Posts |
Posted - 23/04/2004 : 12:40:20
|
Btw víte,že Sapkowskému vyšla u nás výborná kniha Narrenturn? Četl jste jí někdo a co jí říkáte? Ta kniha je o stupínek lepší než cokoliv co napsal a na to jaký je Sapkowski ochlasta,tak mě mile překvapil... |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 23/04/2004 : 12:49:43
|
samozrejme sem to cet :) |
|
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 23/04/2004 : 17:38:52
|
Jaky byl ted posledni dil? Nejak jsem ho propasl :) Doufam ze tam nebyly zadne nahotinky  |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 23/04/2004 : 17:43:28
|
No ja uz mam nahrany tri posledni a porad si nemuzu najit cas to zkouknout :) btw. ted nevim jestli to je haluz ale nekde sem videl ze Sap. napsal neco ve stylu historickej roman a neco s husitama nebo tak , no ale mozna sem mel jen halucinace  |
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 23/04/2004 : 20:18:45
|
No ja uz mam nahrany tri posledni a porad si nemuzu najit cas to zkouknout :) btw. ted nevim jestli to je haluz ale nekde sem videl ze Sap. napsal neco ve stylu historickej roman a neco s husitama nebo tak , no ale mozna sem mel jen halucinace 
Jo napsal historickej román Narrentum. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 24/04/2004 : 00:03:05
|
quote: Originally posted by Xavier
Btw víte,že Sapkowskému vyšla u nás výborná kniha Narrenturn? Četl jste jí někdo a co jí říkáte? Ta kniha je o stupínek lepší než cokoliv co napsal a na to jaký je Sapkowski ochlasta,tak mě mile překvapil...
jo cital som prvu cast..celkom gut..ale na Mika Walthari nema :) |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 03/05/2004 : 19:18:57
|
Taxem to konecne doma dokoukal tu 7 a 8 a muzu neco prihodit  V 7 dobra bloncka druidka jako podle me zatim nejlepsi marka co tam byla skoda ze se tam aspon nekoupala v tech bilejch hadrech ve vode nebo tak, jinak ten Cert byl docela srandovni a docela sem se tomu smal jak ta elfka kopala toho barda mezi nohy muhaha , jinak zakletka slaba noa le co a 8cka s tou sakra jaxe menuje, no nejaka zombie s paratama , docela dobrej fight kdyz uz nic , sice zase nekde maska z karnevalu no ale aspon sem videl mec v akci , no a ten kluk byl docela fajn skoda ze ho nevzal sebou neudelal z nej super zaklinac/nezaklinac bojovnika kterej by vsecko rozsekal  |
|
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 10:16:01
|
Taxem to konecne doma dokoukal tu 7 a 8 a muzu neco prihodit  V 7 dobra bloncka druidka jako podle me zatim nejlepsi marka co tam byla skoda ze se tam aspon nekoupala v tech bilejch hadrech ve vode nebo tak, jinak ten Cert byl docela srandovni a docela sem se tomu smal jak ta elfka kopala toho barda mezi nohy muhaha , jinak zakletka slaba noa le co a 8cka s tou sakra jaxe menuje, no nejaka zombie s paratama , docela dobrej fight kdyz uz nic , sice zase nekde maska z karnevalu no ale aspon sem videl mec v akci , no a ten kluk byl docela fajn skoda ze ho nevzal sebou neudelal z nej super zaklinac/nezaklinac bojovnika kterej by vsecko rozsekal 
Ta druidka bola BOZI! No asi daka misska,alebo co..inak si neviem vysvetlit..pac moc toho nenakecala Celu cast som cakal po tych pohladoch na Geralta,ze kedy ukaze body a some sex..a PRD!  |
 |
|
Topic  |
|