Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Teleport
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Popbob
New Member

100 Posts

Posted - 19/01/2004 :  09:03:38  Show Profile  Send Popbob an ICQ Message Send Popbob a Private Message  Reply with Quote
Tulal som sa po Tatooine vosiel som v odlahlej casti planety do nejakeho obchodu a kedze tam nebol vendor klikal som na veci volne polozene na zemi.Klikol som na nejaku krabicu a v tom ma to teleportovalo na LOK.Potom som sa krvopotne musel prebit znova na Tatooin .Ide o nejaky bug,alebo je to nejaky teleport?

EQ2 Popbob guardian/alchemyst
SWG Popbob Aifi commando
WoW Littlemage warlock/alchemyst
Vanguard Popbob Necromancer
LOTRO Poprandir champion

Edited by - Popbob on 19/01/2004 10:12:39

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 19/01/2004 :  10:52:36  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Nejake podrobnosti kdes na co klikl ? Souradnice ???

Black
Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 19/01/2004 :  14:35:07  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
Neni to april?

Go to Top of Page

Popbob
New Member

100 Posts

Posted - 19/01/2004 :  18:08:30  Show Profile  Send Popbob an ICQ Message Send Popbob a Private Message  Reply with Quote
Suradnice neviem pretoze som si ich moc nevsimal.Taketo nieco ze ma teleportuje na uplne inu planetu som proste necakal.Bolo to v okoli Mos Quita a vyhodilo ma to na Loku pri utopii rovno do nejakeho jazera.Pamatam si este ze som klikal na volne polozene veci na zemi "Trinkets". Da sa niekde v logu presne zistit suradnice odkial ma to teleportovalo?Prvy april to rozhodne nie je ,sam som bol z toho blazon

EQ2 Popbob guardian/alchemyst
SWG Popbob Aifi commando
WoW Littlemage warlock/alchemyst
Vanguard Popbob Necromancer
LOTRO Poprandir champion
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 19/01/2004 :  22:20:27  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
Existuje par veci ktery jsou fakt haluzoidni, jednou se mi stalo neco podobnyho, taky uz nevim s cim to bylo.

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 20/01/2004 :  07:31:56  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Don Gizmo

Existuje par veci ktery jsou fakt haluzoidni, jednou se mi stalo neco podobnyho, taky uz nevim s cim to bylo.

Me taky, na Dantooine me to hodilo 5 km zpet i se zbalenim farmy. A pak jsem vytvoril jediho
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 20/01/2004 :  17:50:10  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
To nebol teleport, bol to bug. Vy ste sa prepadli cez polygony. Presne to sa stalo istemu chlapikovi.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 11/02/2004 :  22:17:00  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ten jisty chlapek byl redaktor levelu :))
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 14/02/2004 :  21:09:24  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Ten jisty chlapek byl redaktor levelu :))

Ja viem.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000