Author |
Topic  |
star
Starting Member
19 Posts |
Posted - 03/01/2004 : 17:28:49
|
cau lidi sem upnej zacatecnik v sw:galaxies a chtel bych se na neco zeptat kdyz sem si cetl na funstore.cz u galaxies ze se plati kartou a pak ze se prej plati i nejakyma kartickama misto kreditek mohl bych se teda zeptat jestli to je pravda jestli se plati jen kreditkou nebo i tema kartickama jo a jeste neco jak to je stema addonama a patchema myslim ty auta a zvirata to se jako stahuju hned na zacatku nemusim nic stahovat z netu??protoze sem si myslel ze to stahuje automatycky diky za odpoved a ktera je asi podle vas nejlepsi rasa ?ja se rozhoduju mezi human ,bothanem a wokiem
|
|
| |
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 03/01/2004 : 17:51:05
|
Platit muze bud mezinarodni platebni kartou, ktera umoznuje platby pres internet, nebo si nejak zakoupit jine platebni certifikaty. To netusim jak a myslim, ze od nas to nikdo nepouziva.
Patche stahnes automaticky na nejnovejsi verzi, bez toho te hra nenecha nalogovat. Kolik toho budes stahovat netusim, zalezi na tom, ktera verze hry je vypalena ne CD, ktere mas koupene. Nebo se da od nekoho sehnat jiz vypaleny adresar a tim prepsat svoji instalaci, ale to je takova mala divocina, i kdyz usetri hodne casu na stahovani, pokud mas pomalou linku.
Co se vyberu rasy tyce, zalezi na tom, co chces hrat a hlavne jak moc. Zatim tu byli vzdy lide, kteri se ptali tak jako ty a pak stejne jsou neco jineho, nez chteli byt. |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 03/01/2004 : 19:47:08
|
Jaka rasa by ti nejlepe vyhovovala zjistis asi bohuzel az v pokrocilejsim stadiu hry, az se rozhodnes jaka specializace ti bude nejlepe vyhovovat a co od sve postavu ocekavas (kazda rasa ma urcite zvyhodneni a naopak urcita omezeni). Nejlepsi bude asi pro zacatek si vzit univerzalniho Humana, odehrat si nejaky ten tyden, pak az se rozkoukas budto postavu smazat a vybrat jinou rasu nebo si Humana nechat pokud ti bude vyhovovat. Je to ale jen moje osobni rada, nikoliv navod podle ktereho by jsi se mel ze zasady ridit ...
|
 |
|
star
Starting Member
19 Posts |
Posted - 03/01/2004 : 20:14:07
|
jo diky protoze sem myslel ze nemame visu pockat visou se da platit ne??malem sem se rozbrecel ze bych si nikdy nezahral galaxies proste to je nejlepsi mmorpg na svete !!jo ja bych chtel mit wokie ale me vadi ze nejak nenavidi trandoshany to jako kdyz budu mluvit s trandosanem tak na mne zautoci??ale radsi budu bothan nebo zabrak nebo ten clovek jo a ten svuj ucet muzu mazat a zakladat si novy postavy jo?? pokazdy projdu tutorial?a jeste neco prej se da stavet??protoze sem uplnej zacatecnik chci se zeptat co je to craftovani protoze sem se dival na topic o tech kreditech a upne tam sou nazvy ktery nechapu ???jo a stim pridavkem kdyz nainstaluju galaxies tak se mi automaticky zacnou stahovat vsechny patche i addony??ze jo asi jo protoze ten addon s tema autama se teda stahne sam .diky za odpoved.ja mam takovy blby dotazy   jo a nevite jestli visa poskytuje platby pres net?
|
glomm |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 03/01/2004 : 22:50:27
|
Zpomal Stare, dej si relax, nohy na stul, kaficko a kolacek ... nainstaluj si SWG, spust a nechej ho delat to co ma, pak si postupne prochazej vsim co ti hra bude postupne nabizet a urcite najdes hromadu odpovedi na velkou cast tvych otazek. Na dalsi hromadu otazek ti odpovime pak primo ve hre (kontaktuj pres /tell <jmeno> nekoho z nas kdo bude online, seznam hrajich postav je uveden v zahlavi teto casti fora) a zbytek uz casem prijde sam ...
|
 |
|
Otosi
Starting Member
51 Posts |
Posted - 03/01/2004 : 23:13:33
|
Hraju teprve pár dní, ale celkem mně to uchvátilo. Ale myslel jsem že to CD rošlapu. Mám momentálně pouze 56 modem, neb čekám na ADSL, a když jsem SWG nainstaloval, tak na mně houklo že bude patchovat 7 hodin. Odnesl jsem comp ke kámošovi s kabelovym modemem a 1 hodina 10 minut. Ale hrát se to dá is 56, zatím jsem neměl výraznější problém. Jinak Duron 1200, 256MB, FX5200 a na téměř plné detaily. |
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 04/01/2004 : 00:07:08
|
quote: Originally posted by Otosi Ale hrát se to dá is 56, zatím jsem neměl výraznější problém. Jinak Duron 1200, 256MB, FX5200 a na téměř plné detaily.
Coze? tobe to na 256 RAM bezi v pohode na plne detaily? ja mam komp celkem v pohode a jedine co je na nem hodne slabe je moje ram kera je taky 256 a ve velkych mestech jako theed , coronet atp se kvuli moc velkym budovam a hodne lidem u sebe proste nehnu. Jak to delas? |
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 04/01/2004 : 12:09:31
|
quote: Originally posted by Otosi
Hraju teprve pár dní, ale celkem mně to uchvátilo. Ale myslel jsem že to CD rošlapu. Mám momentálně pouze 56 modem, neb čekám na ADSL, a když jsem SWG nainstaloval, tak na mně houklo že bude patchovat 7 hodin. Odnesl jsem comp ke kámošovi s kabelovym modemem a 1 hodina 10 minut. Ale hrát se to dá is 56, zatím jsem neměl výraznější problém. Jinak Duron 1200, 256MB, FX5200 a na téměř plné detaily.
To je vtip, ne? Jestli ne, tak máš fakt kua štěstí. Na prakticky stejné sestavě (teda fakt že místo FX5200 tam byla GF2MX ) mi to chodilo na minimalni detaily prumerne a na Corelli a v jakymkoli vetsim meste sem z toho mel slideshow. Teď mám 512 RAM a Radeon 9800 Pro a můžu hrát na nejmenší detaily plynule... Jen ten procák abych si to moh dovolit alespoň trochu zvýšit. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
star
Starting Member
19 Posts |
Posted - 04/01/2004 : 12:29:11
|
jo zakolik si koupil ten fx5200??nebo zakolik si koupil ten radeon 9800?koukam ze asi nakoupim nejakej upgrade urcite to bude 512ram a asi radeon nebo fx  |
 |
|
Otosi
Starting Member
51 Posts |
Posted - 06/01/2004 : 23:10:36
|
No je fakt že jsem to stěma plnejma detailama trochu přehnal, ale co šlo dát na plno to jsem dal na plno( dahled, detaily krajiny atd.). A je fakt že jsem ještě nebyl v žádným větším městě. To mně tedy čekají věci. Ale vypadá to i tak pěkně. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 07/01/2004 : 01:05:36
|
s 256 MB Ram my v meste pride ze hraju nejaku tahovku, namackam kam ma jit a pak 15 min koukam jak se panacek snazi tam dobehnout ;) holt koncem mesice budu mit tech 512 MB Ram+ , takze uvidite peklo az se nalogne uber masta Colldor ( viz muj podpis )   |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 07/01/2004 01:06:03 |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 07/01/2004 : 07:26:55
|
quote: Originally posted by Colldor
s 256 MB Ram my v meste pride ze hraju nejaku tahovku, namackam kam ma jit a pak 15 min koukam jak se panacek snazi tam dobehnout ;) holt koncem mesice budu mit tech 512 MB Ram+ , takze uvidite peklo az se nalogne uber masta Colldor ( viz muj podpis )  
Stahni dohled na minimum, field of view taky omez, f grafice stahni detail vzdaleneho terenu a hned ti to pobezi lepe. Ono ani tech 512 RAM neni o moc lepsi, lepsi je to az s 1 GB. Pak to jede v pohode. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 07/01/2004 : 11:41:58
|
quote: Originally posted by Khaot
quote: Originally posted by Colldor
s 256 MB Ram my v meste pride ze hraju nejaku tahovku, namackam kam ma jit a pak 15 min koukam jak se panacek snazi tam dobehnout ;) holt koncem mesice budu mit tech 512 MB Ram+ , takze uvidite peklo az se nalogne uber masta Colldor ( viz muj podpis )  
Stahni dohled na minimum, field of view taky omez, f grafice stahni detail vzdaleneho terenu a hned ti to pobezi lepe. Ono ani tech 512 RAM neni o moc lepsi, lepsi je to az s 1 GB. Pak to jede v pohode.
ja to stahnul dolu, ale pak vznikaj blby " zeleny xichty " a v meste se i tak moc nehnu ... njn 1 GB :) momentalne 5 litru na to nemam :/ |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 07/01/2004 : 12:01:01
|
jestli ti vznikaji zeleny xichty, tak si stahnul neco jineho, nez rikam ja. To co ja rikam nema s grafikou postav vubec nic spolecneho. |
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 07/01/2004 : 13:13:11
|
Colldor> protoze mas v Launchpad options zatrhnuto Disable Texture Baking. Je to zalozka Advanced. To dela zelene xichty, vsechno ostani zatrhni |
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 07/01/2004 : 19:28:19
|
Ja som trandoshan, vybral som si ho preto, lebo je vysoky, je tazsie zranitelny, lebo ma tvrdu kozu(ze vraj) a nie je skaredy. Jednu vec si najprv zisti, lebo ja nemozem nosit rukavice a topanky. Strasne ma to sere. Ak to vadi aj tebe, tak si zisti aka rasa moze a aka nemoze. Human a Zabrak moze nosit urtice. |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 19:50:19
|
mam takovy maly problem ... hru jsemnainstalovla zalozil account vytvoril postavu a proserl tutorial ... dosel k poslednimu terminalu (vsechno fungovalo vyborne) pak se pres ten terminal mam premistit na nejakou planetu ... ale to uz se jaksi neprovede ... hra zacne nacitat data a pak se pocitac uplne zastavi .... stalo se vam nekomu neco podobneho?
Edit: opraveno ... reinstalace hry, DirectX, ovladace grafiky a jede to ok |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
Edited by - Eagle on 10/01/2004 18:56:40 |
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 10/01/2004 : 16:40:43
|
quote: Originally posted by Otosi
Hraju teprve pár dní, ale celkem mně to uchvátilo. Ale myslel jsem že to CD rošlapu. Mám momentálně pouze 56 modem, neb čekám na ADSL, a když jsem SWG nainstaloval, tak na mně houklo že bude patchovat 7 hodin. Odnesl jsem comp ke kámošovi s kabelovym modemem a 1 hodina 10 minut. Ale hrát se to dá is 56, zatím jsem neměl výraznější problém. Jinak Duron 1200, 256MB, FX5200 a na téměř plné detaily.
Hloupost, mam 2Ghz, 512MB, FX5200 a mam ingame detaily hodne dole, nebo prumer, ale vyplej bumpmaking(v options). FX5200 je pro kvalitni grafiku v swg nedostatecna karta... podle me je lepsi mit 4200TI(ale je taky o neco drazsi) |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
 |
|
star
Starting Member
19 Posts |
Posted - 25/04/2004 : 12:50:15
|
cus lidicky dlouho jsem se neozval a jeste nemam aNI SWG ALE PTAM SE KVULI TOMU jestli muzu platit visou??a nebo jestli to de pay bay a jestli nevite jak si ho udelat ? |
glomm |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 25/04/2004 : 18:42:56
|
quote: Originally posted by Don Gizmo
vyplej bumpmaking(v options).
Dneska sem si ho poprvé naopak zapnul a zdá se mi to jako z půlky jiná hra. Ne že by FPS šlo nahoru. Mimochodem, všimli ste si, že hra má FPS cap na 29 FPS? Trochu mě to překvapilo. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
star
Starting Member
19 Posts |
Posted - 25/04/2004 : 20:14:54
|
hele muzu si ochocit to nejsilnejsi zvire ve hre??a jestli mi to bude behat na amd athlon 2000xp ,geforce 4 mx 440 nic moc,256ram.?? |
glomm |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 10:22:31
|
Nechci byt valecny stvac, ale na tema jak a cim platit a na cim mi to pojede je zde uz nekolik topicu... Take funkce search neni k zahozeni . |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 12:11:11
|
Vtom pripade nevim proc nejsou Sticky a nevysi hned nazacatku. Me by to treba zajimalo taky.... |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 12:13:11
|
quote: Originally posted by mechac
nevysi
i ty Brute ?
|
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
Edited by - Pertha on 26/04/2004 12:13:44 |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 12:16:34
|
Vtom pripade nevim proc nejsou Sticky a nevysi hned nazacatku. Me by to treba zajimalo taky....
Ty si proste musis rypnout, co. Pokud si nekdo neumi vyhledat zakladni informace na CESKEM foru, pripadne webu, nemel by se do SWG poustet, hru by mel prodat (pokud ji ma koupenou) a jit hrat neco, na co staci. Nemyslim to nijak zle, proste to tak je. Kdo si neumi najit informace, neni pro nej v SWG misto. Bud se mu hra bude zdat neskutecne slozita, nejasna, zmatena, nebo bude otravovat (a to doslova) lidi, s kterymi hraje. |
Edited by - Khaot on 26/04/2004 12:17:46 |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 12:39:37
|
Presne tak, o kreditkach a zpusobu placeni MMORPG se uz bavime 5let, pokud se nekdo zepta konkretne rad mu to znova vysvetlim jako posledni dotaz ohledne CS. Ale ptat se na obecne informace porad dokola kdyz se jich tu da najit mraky nema vyznam. To stejne ptat se na neco ze hry kdyz jeste nehraju a nejblizsi pul rok hrat nebudu. |
Black |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 12:50:30
|
quote: Originally posted by star
hele muzu si ochocit to nejsilnejsi zvire ve hre??a jestli mi to bude behat na amd athlon 2000xp ,geforce 4 mx 440 nic moc,256ram.??
Nejsilnejsi zvire ve hre jsem ja a ja se ochocit nenecham ;) |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 13:05:59
|
quote: Originally posted by Rahman
hele muzu si ochocit to nejsilnejsi zvire ve hre??a jestli mi to bude behat na amd athlon 2000xp ,geforce 4 mx 440 nic moc,256ram.??
Nejsilnejsi zvire ve hre jsem ja a ja se ochocit nenecham ;)
ROFL to je fakt, ta tvoje rybi hlava s vypoulenyma ocima nema chybu... |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 13:25:49
|
kdyze mame rybi polevku ? |
|
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 13:31:54
|
quote: Originally posted by Pertha
nevysi
i ty Brute ?
nj, to je tak kdyz clovek mysli naneco jinyho nez pise.
To Khaot: Proc myslis? Jen sem poznamenal, ze tyhle informace zajimaji kazdyho kdo chce zacit hrat, a ze by nebylo od veci udelat nakej FAQ, uz ztoho duvodu aby se nemusel doprosovat zakladnich informaci lidi kteri to hrajou uz dyl. To jestli budu hru chapat nebo ne stim nema nic spolecnyho.
|
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 14:39:00
|
To Khaot: Proc myslis? Jen sem poznamenal, ze tyhle informace zajimaji kazdyho kdo chce zacit hrat, a ze by nebylo od veci udelat nakej FAQ, uz ztoho duvodu aby se nemusel doprosovat zakladnich informaci lidi kteri to hrajou uz dyl.
Toto bych cekal od nejakeho "experta", co prave objevil Ultimu Online, ale ne od tebe. Nebudes se doufam zlobit, kdyz se k tomu vice nebudu vyjadrovat  |
 |
|
star
Starting Member
19 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 15:16:20
|
jezizi lidi ja potrebuju vedet jen jestli se da platit visou?? |
glomm |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 15:48:21
|
Normální visou de platit. A jestli si nejsi jistý, tak si skoč do baňky a zeptej se paní u přepážky. Já to tak taky dělám (jsem bankovní lama). Možná bude potřeba aktivovat placení přes internet, některé banky to mají defaultně zakázané. Ale tyhle informace se tu už určitě někde válejí. |
 |
|
Rasta
New Member

350 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 21:55:53
|
jezizi lidi ja potrebuju vedet jen jestli se da platit visou??
Já mám účet u ČS a Visou Elektron platit nešlo,musel sem si pořídit Visa Classic. |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 06:42:30
|
Ja si poridil u KB Ecard a jde platit v pohode a nic to nestoji (az na ty penize na placeni). Zalozeni uctu a Ekarty stoji snad kolem 50 KC.
Jo a s kazdou postavou jde hra hrat takze si proste vyber tu co se ti nejvice liby a je to . Ja si vybral trandoshana a jsem s nim spokojenej. Jen me stve jedna vec a to ze nemuze nosit stormtrooper helmu. |
Edited by - Jorssk on 27/04/2004 06:44:36 |
 |
|
star
Starting Member
19 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 19:47:14
|
hmm dimy hele lidi cetl sem prej ze wokie nmuze mluvit s npc a postavama a pak prej ze ma nejakej slovnik nebo co je to pravda protoze se mi libi wokie rozhoduju se mezi trandoshanem a wokie ale u wokieho prej nemuzu mluvit nebo co a u trandoshana nemuzu prej nosit brneni co je na tom pravdy?? |
glomm |
 |
|
Aenstrius
New Member

101 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 19:54:02
|
hmm dimy hele lidi cetl sem prej ze wokie nmuze mluvit s npc a postavama a pak prej ze ma nejakej slovnik nebo co je to pravda protoze se mi libi wokie rozhoduju se mezi trandoshanem a wokie ale u wokieho prej nemuzu mluvit nebo co a u trandoshana nemuzu prej nosit brneni co je na tom pravdy??
Kolko mas rokov? 11 alebo 13? Nemozes pisat normalne, aspon s interpunkciou nech sa to da citat a nie ako 5-rocne decko? |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 20:01:42
|
mno, tohle by mne taky zajimalo.. na swg.iglu.cz jsem cetl, ze wookie neumi basic, tudis mluvi jen shariiwoki-stinou nebo jak to je.. tudiz se vsichni ostatni musi ucit jeho jazyk ? ;-)) (no, ja nastesti vcera potkal dobrou grupu ktera mne naucila vsecky jazyky za to ze sem je lecil v kantyne.. i kdyz ten wookijskej sel jen castecne.. mam ho zapsanej ve skillech ale psalo to ze human se nemuze naucit vsecko z wookijskyho jazyka)
Aenstrius > covece, ja psat v 5ti letech alespon tak, jako pise on..tak jsem asi genialni :-)) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
star
Starting Member
19 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 21:24:28
|
ok lidi už budu mluvit normálně totiž já když píšu strašně rychle po pc tak nepoužívam interpunkci a nečumim jestli to je správně. |
glomm |
Edited by - star on 27/04/2004 21:26:08 |
 |
|
star
Starting Member
19 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 11:14:40
|
Hej lidi bude mi stacit pripojeni 151kbps a visa na placeni a jeste k hardvaru mam athlon 2000+xp ,xp home,geforce 4 mx 440,256ra¨m bude to stacit?? |
glomm |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 12:02:43
|
Hej lidi bude mi stacit pripojeni 151kbps a visa na placeni a jeste k hardvaru mam athlon 2000+xp ,xp home,geforce 4 mx 440,256ra¨m bude to stacit??
lol |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 12:27:45
|
Hej lidi bude mi stacit pripojeni 151kbps a visa na placeni a jeste k hardvaru mam athlon 2000+xp ,xp home,geforce 4 mx 440,256ra¨m bude to stacit??
Ne |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 14:58:01
|
Star: Každá postava může mluvit s NPC bez ohledu na rasu, aspoň co já vím. Trandoshan má nohy jak slon, tak má omezení u armoru u nohou a tuším že i u rukou ... wúkičici nemůžou nosit normální armor vůbec, ale mají svůj vlastní speciální ... imho velmi dobře vypadající.
Rodier: Ve chvíli kdy se naučíš Shyriiwook (nebo jak se ta jejich řeč jmenuje) tak jim rozumíš a můžeš s nimi mluvit normálně bez omezení. |
 |
|
star
Starting Member
19 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 15:05:40
|
hmm tak co bych mel teda zmenit na hardware?? |
glomm |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 15:10:50
|
hmm tak co bych mel teda zmenit na hardware??
To nevím, já jsem to myslel ironicky. Prostě na stopadesátou otázku na stejné téma mě napadlo odpověď trochu netradičně  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 15:20:57
|
minimalne 512MB RAM jinak to ani nezkousej |
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 15:31:30
|
quote: Originally posted by Pertha
minimalne 512MB RAM jinak to ani nezkousej
Tak, a pokud si kupujes/skladas fungl novej pocitac tak bych nesel pod 2gb. |
 |
|
star
Starting Member
19 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 17:28:53
|
no jasne ty my das 33 tisic na 2 gigovou ramku ze jo?? |
glomm |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 17:36:58
|
podle em sou 2 gb taky lehce prehnany, ale urcite nestoji 33 K . to vazne nevim kde nakupujes, ale rad budu tvym dealerem ..  |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 18:12:40
|
quote: Originally posted by Stilgar
podle em sou 2 gb taky lehce prehnany, ale urcite nestoji 33 K . to vazne nevim kde nakupujes, ale rad budu tvym dealerem .. 
Také se hlásím :) |
 |
|
star
Starting Member
19 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 19:33:12
|
proste neporadite kde sehnat levnou graficu musi mit 128 mb ddr a nejakou 512 ram ale aby byla levna cetl sem o radeonu 9800se kdyz mas na to program tak tam muzez otevrit 4 pipelines navic takze sm jiank standartne ma 4 pipeline!! |
glomm |
 |
|
Topic  |
|