Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Character/Problemy s češtinou/Otazky
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 21/08/2003 :  09:48:48  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Pravdu díš Khostri.

Jen málinko doplním, že Hau, se píše Howgh.

Aj - vypadlo mi h - už jsem ho doplnil :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 21/08/2003 :  09:56:09  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Nikolka je pekne jmeno

Díky, vyřídil jsem a pozdravuje Tě. Vyjádřila lítost, že nejsi tak o 20-25 let mladší
Go to Top of Page

Ahmed
Starting Member

84 Posts

Posted - 21/08/2003 :  10:21:03  Show Profile  Send Ahmed an ICQ Message Send Ahmed a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel
Díky, vyřídil jsem a pozdravuje Tě. Vyjádřila lítost, že nejsi tak o 20-25 let mladší

No kdyby byl o 20 - 25 let mladsi, to bych si oddych

Edit: preklep

Zlatovous <MdK> Mordred DAoC

Edited by - Ahmed on 21/08/2003 10:21:30
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 21/08/2003 :  10:40:25  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ahmed

No kdyby byl o 20 - 25 let mladsi, to bych si oddych

Edit: preklep

Simte by si pak nemel koho sikanovat
Go to Top of Page

Skiwolker
Starting Member

15 Posts

Posted - 21/08/2003 :  14:54:13  Show Profile  Send Skiwolker an ICQ Message Send Skiwolker a Private Message  Reply with Quote
khostri: výš o co my šlo na mém webu ti už asi nevisvětlím.
do tvojí rodiny mi fakt není ( já jako stupid a neinteligentní člověk) (podle tebe) se nebudu plést do tvých zaostalích dětí.
jestli si myslíš že odpověď na otázku k konteinerum my odpoví že mi stojí tak jseš asi i ty labilní.nebo na otázku co se skrývá na jedné planetě jsem dostal odpověď že čarodějky a když je zabiješ budeš jedy taky fakt dobrej vtip.

A ohledně čestiny-stačilo mě slušně upozornit. a ja bych psal správně. JEN upozornit'' a nemuseli jste rovnou nadávat mě do stupida imbecila a že nemám iq.

P.s jo řekl jsem starý serie ale kdo mi tu první začal nadávat že je mi 10?? joo vlastně vy jenom rejpate ale když to řeknu ja tak to urážím ahaaaaaaaaaaa.

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 21/08/2003 :  15:22:42  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
LOL, ja vam to rykam porad Skiwolker je Rebelski provokater.

EDIT : ne, aby to tu nejakej moderator promazal, tim mislim hlavne tebe Khostri vys, to bi blilo skoda, opravdu se kralovky bavym :)

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 21/08/2003 15:30:12
Go to Top of Page

Bantu
Moderator

191 Posts

Posted - 21/08/2003 :  16:12:15  Show Profile  Send Bantu an ICQ Message Send Bantu a Private Message  Reply with Quote
Čus bambus
Tak už jsem to nevydržel to číst a musím si přisadit - fakt je to super topic
Psaní bez diakritiky a s nějakou tou chybou si myslím nikomu nevadí ale psát jako nechci říct co ( ??? ) tak nevím, já osobně bych se styděl jako prase a můžu říct že i moji dva synové ( 2 a 4 třída z toho nebyli vůbec moudří když jsem jim to dal přečíst a pak jsem jim to nechal napsat bylo tam fakt podstatně méně chyb. ( sorry - ale jsem grafik a tohle mě dostává když si něco čtu a nevím co ) Tak by jsi se měl nad tím trošku zamyslet, protože tyto věci čte plno lídí.

Ohledně náplně topicu si myslím že je úplně jedno co a kam píšeš ale JAK ???? - to je podle mě nejdůležitější

Sorry za kritiku ale fakt jsem to nevydržel

ČO BOLO TO BOLO, TERAZKY SOM MA... :o)
Go to Top of Page

hRochSWG
Starting Member

52 Posts

Posted - 21/08/2003 :  16:45:38  Show Profile Send hRochSWG a Private Message  Reply with Quote
Neco pro zpestreni
http://www.volny.cz/darkthx/swg.jpg
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 21/08/2003 :  16:50:09  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hRochSWG

Neco pro zpestreni

a ja si rikal proc mi to tak dlouho trva, asi to budu muset vymazat

Black
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 21/08/2003 :  16:50:50  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Tak zkusíme udělat tlustou čáru. Měl jsem email pohovor se skiwolkerem.
Uvídíme, jestli to bude fungovat. Tak pls zkuste na tenhle topic zapomenout a psát na jeho případné otázky standardně

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 21/08/2003 :  16:56:14  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Hmm, to abych začal promazávat, viď Bantu?
2Skiwolker: Jestli nechceš psát s diakritikou - nemusíš. Jediný co po tobě chtěli, bylo abys trochu kontroloval svůj pravopis. Naznačili ti to lehce rejpavou formou, kterou by kdokoli z nás pochopil a jako takovou přešel úsměvem. Tvoje reakce byla naprosto nepřiměřená a odpovídá skutečně pubertálnímu věku.
Jestli v tomto duchu chceš pokračovat, už sem nemusíš psát, pokud možno nepiš vůbec.
S pozdravem
Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 21/08/2003 :  17:17:45  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hRochSWG

Neco pro zpestreni

Podobne hlasky se objevovaly i pri loadovani EQ, kdo byl pozorny tak si jiste vsiml napr. "Half Elves is now only 49.99999% Elves" nebo "Now sharping claws ...". Zda se ze na techto uvodnich loadovacich programech pracuje jedna a tataz rozverna osubka.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 21/08/2003 :  17:39:30  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
skiwolker se připojí až zítra ráno,až ho odemknu

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 21/08/2003 :  17:57:55  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

skiwolker se připojí až zítra ráno,až ho odemknu

takova skoda

Black
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 22/08/2003 :  08:05:39  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
tak kde je uz mi to chybi
Edit: a nebo chiby? ted neviym co je lepsiy

Edited by - Araya on 22/08/2003 08:06:18
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 22/08/2003 :  11:04:10  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
2Araya> pryklanim se k druhe varyante ...ach ta czestyna...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 22/08/2003 :  11:19:02  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Jak jsem se přestěhoval z Prahy k Ostravě, můžu Vám říct, že někdy nestačím valit oči, co se pokládá za češtinu. Barák máme na SZ od Ostravy, 4 km od nás je místní přechod do Polska. A starousedlíci mluví kolem "po našimu". To je taková směs češtiny, němčiny, polštiny, že mám i po dvou letech problém při poslouchání zjistit, co vlastně chtějí.
Navíc rejpu tu a tam do manželky, protože ona taky mluví tím ostravsko-českým jazykem, takže už třeba nevaříme játra, ale játru, hadr na vytírání není hadr ale hadra, pomeranč je pomerančka.
Takže si nedopustím a někdy prostě opravuju ženu i doma . Doufejme, že dceru naučím mluvit normálně
Začínám si zvykat na věty tohoto typu, i když to pro mě čeština není:
Vem kopačku i kobzole do suseda (Vezmi motyku a brambory sousedovi) atp.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 22/08/2003 :  11:56:15  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Vem kopačku i kobzole do suseda (Vezmi motyku a brambory sousedovi) atp.

To je skoro jako bys mel tou motykou vzit souseda po hlave
Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 22/08/2003 :  13:46:57  Show Profile Send Wardocan a Private Message  Reply with Quote
Já jsem dva dny nevlezu a vy se tady ňafáte jak psy . Ale opravdu jsem se při čtení dobře bavil . Díky Skiwolkere , budu žít alespoň o 10 let víc , bo smích přidává roky a těch bude po přečtení celýho tohohle topicu . Jen mě mrzí ,že jsem neviděl ten web ,zkus sendnout novej link na něj , rád se podívám
Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 22/08/2003 :  14:45:09  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
Tak to jsme Khostri skoro sousedi (Khostri ted bude asi premyslet jestli je to dobre nebo k breku ). Nekdy se mozna uvidime na nekterem Ostravskem srazu fandu UO nebo jine online game.
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 22/08/2003 :  15:09:48  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wardocan

Já jsem dva dny nevlezu a vy se tady ňafáte jak psy . Ale opravdu jsem se při čtení dobře bavil . Díky Skiwolkere , budu žít alespoň o 10 let víc , bo smích přidává roky a těch bude po přečtení celýho tohohle topicu . Jen mě mrzí ,že jsem neviděl ten web ,zkus sendnout novej link na něj , rád se podívám

s tim smichem bych si nebyl tak jistej
http://www.salon.com/mwt/wire/2003/08/21/thai_man/index.html

jinak navrhuju zaradit tento topic do sine slavy tohoto fora :)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 22/08/2003 :  15:12:38  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by frogger

Tak to jsme Khostri skoro sousedi (Khostri ted bude asi premyslet jestli je to dobre nebo k breku ). Nekdy se mozna uvidime na nekterem Ostravskem srazu fandu UO nebo jine online game.

Sousedi? A kdepak se tedy nalézáš? Já Vřesina u Hlučína (ne, není to ta u Bílovce :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 22/08/2003 :  17:58:08  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
Khostri: Ja bydlim primo v Ostrave, v Marianskych Horach (neplest si s oblasti Karlovych Var, to jsou jine hory). Zas tak moc blizko to pravda neni, ale daleko taky ne. Jinak zitra je odpoledne v O-Zabrehu sraz UO DP2 fanu, ale obavam se ze to bude asi na tebe moc narychlo ...
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 22/08/2003 :  18:10:53  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze Khostri na tyhle lidi nebude moc zvedavej

Edited by - Araya on 22/08/2003 18:11:10
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 25/08/2003 :  19:34:49  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
Měl bych jednu newbie otázku.....K čemu je dobrý povolání Creature Handler ? Daj se s ním v pozdější fázy hry ovládat zvířata pomocí mentálaní síly ?
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 25/08/2003 :  20:06:21  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrcek

Měl bych jednu newbie otázku.....K čemu je dobrý povolání Creature Handler ? Daj se s ním v pozdější fázy hry ovládat zvířata pomocí mentálaní síly ?

Ne, musis na ne kricet
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 25/08/2003 :  20:26:06  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
A to muže mít jake koli creature ve hre ?
P.S....Tim kricenim myslels ze jim zadavas prikazy ?
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 25/08/2003 :  21:17:35  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Vratil jsem se z dovolene a precetl tenhle topic-musim rict ze jsem malem spadl ze zidle -smichy
Dlouho jsem se takhle nepobavil
K tomu Creature handlerovi-prikazy nu zadavas tim ze je reknes a musi je hlavne ten pet umet a musi byt ochoceny
Tj prvni faze je peta ochocit pak hi prikazy naucit a pak ho muzes pouzivat
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 25/08/2003 :  21:30:07  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
A to si muzes ochocit jakýkoli zvire ve hre ? A pouzivat ho k boji ?
Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 25/08/2003 :  22:59:56  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
quote:

A to si muzes ochocit jakýkoli zvire ve hre ? A pouzivat ho k boji ?

Musis najit mlade - vyskytuje se u hnizd, poznas ho podle slova [baby] u jmena. Kdyz si ho ochocis (coz se nemusi povest hned napoprve, pricemz kdyz se ti ochocovani nepovede tak na tebe muze cele hnizdo zautocit) tak se ti hodi controler do batuzku a muzes ho vyvolat. Pak zvire nekolik dni roste - cerstve ochocene ma velmi nizke staty a utok, kazdy den (realneho casu) mu vyrostou staty o nejakou cast. Potom kdyz uz je velky a pouzitelny, tak ho muzes vyvolat a on s tebou chodi a ty mu muzes davat prikazy (vytvoris si na to makra) aby utocil na vybrany cil, nebo sel za tebou, nebo hlidal urcite uzemi nebo proste stal tam kde ty chces. Takovy pejsek.

Staci nebo chces vedet vic ?
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 26/08/2003 :  06:46:05  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
A nebo si koupis 3x lepsi (dospele) zvire on bio inzy

Black
Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 26/08/2003 :  07:57:12  Show Profile Send Wardocan a Private Message  Reply with Quote
uř to taky není pravda , po patchy zkrouhli i bio inžu . Ted když uděláš nějaké zvíře tak se ti v batohu sice objeví dospělej jedinec ale má nízkou HP a ta mu postupně taky roste , ale o dost rychleji než CH .
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 26/08/2003 :  10:28:57  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
Každý zvíře má teda mládě.Takovej...Krayt Dragon...ochočenej nemusí bej špatnej(nebo snad nejde ochočit?)
Jinak díky za odpověď.....
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 26/08/2003 :  18:02:39  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
Zatim jsem nidke nevidel mlade, a dospelyho neochocis.
(je fakt ze jsem Kryat Dragona videl jen 4x)

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 26/08/2003 :  18:12:46  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
A jak najdu hnizda ? Nebo jsou mladata i jinde...
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 26/08/2003 :  18:26:06  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Malde najdes i nahodne ale velice zridka u hnizd byva casteji ale taky to nemusi byt pravidlem musis behat po krajine jinak ne kazde zvire ma tamable mlade treba ten dragon ne a uz jsem jich videl vic
Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 22/09/2003 :  22:04:33  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
Frogger strikes back ...

Tak jsem zpatky, tentokrat uz na vlastnim. Bohuzel v teto souvislosti pro vas asi nemam dobrou zpravu, account mam od Helmy ktery mi jej prodal natrvalo. Helma se vraci na full time do EQ a neni jiste jestli se jeste v SWG ukaze (v teto veci ovsem za nej mluvit nemuzu). Ale zase na druhou stranu, zacnu se ted objevovat ja ...

Nemam uz na to sice tolik casu jako v lete, ze sedmi dnu muzu byt online asi jen tri vecery. Ale kdyz budu moct, pripojim se na vecerni a nocni parbu, muzete se mnou pocitat.
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 23/09/2003 :  09:01:58  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by frogger

Nemam uz na to sice tolik casu jako v lete, ze sedmi dnu muzu byt online asi jen tri vecery. Ale kdyz budu moct, pripojim se na vecerni a nocni parbu, muzete se mnou pocitat.

Tak to by jsme meli dneska vecer podniknout nejakou poradnou akci, pokud se nas sejde vic co treba sisters cave ??
Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 23/09/2003 :  09:25:55  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Golgoleth
Tak to by jsme meli dneska vecer podniknout nejakou poradnou akci pokud se nas sejde vic co treba sisters cave ??

Ve 20:00 budu online az do pozdnich vecernich hodin, ready for action. Sisters cave zni dobre, tam jsem jeste nebyl, ale musi nas byt vic ... a hodne vic ...
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 23/09/2003 :  11:53:00  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
snad dojdu ale smazim ted dost casto tak bych mel vypnout ..

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Green Templar
Starting Member

8 Posts

Posted - 21/10/2003 :  21:44:33  Show Profile  Send Green Templar an ICQ Message Send Green Templar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Ale no tak ... je mnoho lidí co nikdy neviděli online hru. A z toho co psali v levelu si moc představu neuděláte, tak se ptá a já ho chápu ... pro nás jsou to možná stupidity pro něj to může mít velký význam ... přeci jen vydat spousty peněz na hru ze žánru online pokud nikdy online hru neviděl není maličkost. Není demo, není možnost si to zkusit.

Co se týká webu viděl jsem i mnoho horších webů ... no a co je tam použito pár věcí z officiálního webu, tak je a vadí to někomu?
Ok Skiwolker možná nemá ani občanku a komu to vadí ... kde je psáno, že online hry jsou určené pro určitou věkovou skupinu.

Ve vsem naprosto souhlasim... chovate se docela hnusne ! Si myslite ze kazdej vydelava velke prachy a ze mu je jedno kdyz bude davat neaky 4 stovky mesicne ? huh ? Presne jak rika Noe, nejde o demo ! Ten kdo chce hrat tuto hru tak je asi vyznavacem Star Wars a v tom pripade jde vek a oztatni kraviny stranou, ne ?
Co se tice obcanky: Ja taky nemam obcanku, vyfasnu ji az za par mesicu, ale i presto jsem ve hre Ultima Online na jednom ceskem shardu *Zdravi GM Noeho* jeden (snad to muzu rict) z nejobavanejsich PvPeru (PvP-hrac versus hrac) s velmi dobrou povesti...
Meli byste se zamyslet nad tim co pisete. Chystam se SWG zacit hrat a jestli budete reagovat na me otazky takhle...

Ranger
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 19/11/2003 :  12:07:12  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
K cemu je dobrej Ranger...ma pasti,campy..ma jeste nejaky dobry vychytavky ?
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 19/11/2003 :  13:24:38  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejlepší pasti ve hře, výbornej terrain negotiation, maskovaní a TRACKING. Ideální pro hledání rare mobů kvůli uber lootu nebo pro hledání zatracených sniperů v okolí při pvp.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 19/11/2003 :  20:02:17  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lahvan

quote:

Nejlepší pasti ve hře, výbornej terrain negotiation, maskovaní a TRACKING. Ideální pro hledání rare mobů kvůli uber lootu nebo pro hledání zatracených sniperů v okolí při pvp.

Můžu dodat svůj názor?
Pasti - Dostane 2 (za 4 boxy!!!), a obě jsou jen proti vic MOBům. Navic delaj podradny efekty... Scout ma IMHO pro boj lepsi pasti.
Terrain Neg - Pokud se rad plazis, je to prima, jinak je ti k hovnu. Vsechno co Ranger dostane je totiz ohromna rychlost plazeni na Masterovi. Behat do kopcu maximalni rychlosti muzes uz na Master Scoutovi.
Maskovani - Vicemene nefunkcni, prisady se tezko ziskavaj samotny, nepouzijes to, MASK SCENT IMHO staci.
Tracking - Perfektni vec, zlvast pro hledani neceho na hunt. Onehda jsem jak kreten hodinu a pul hledal hnizdo Falumpasetu na expy a az pak me napadlo dat /areatrack.:o(
Campy - Nadhernej design.:o)))

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 19/11/2003 :  22:05:11  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Janku a nechceš nám trackovat rebely u Anchoru? Ehm, blbej dotaz, asi nebude chtít.
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 20/11/2003 :  11:08:44  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
Jeste bych mel jeden dotaz ohledne min a detonatoru...kdo je muze pouzivat..koukal jsem ze commando ma certifikaty na detonatory,ale ne na miny.Jak to funguje ?
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 22/11/2003 :  01:20:01  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jeste bych mel jeden dotaz ohledne min a detonatoru...kdo je muze pouzivat..koukal jsem ze commando ma certifikaty na detonatory,ale ne na miny.Jak to funguje ?

Co se tyce granatu tak je muze pouzivat kazdej, ale malokdy se trefis a ucinnost mizerna... jediny na co je to dobry jsou combat expy (bud lehky potvory, nebo silny ale pomaly v kombinaci s bleed)
Miny nevim...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000