Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Armorsmith na Eclipse?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 02/11/2003 :  21:23:59  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Rád bych vás požádal o dopourečení. Nikdo z českejch hráčů zatim AS nehraje a já bych celkem rád sehnal kvalitní ADV Ubese Armor s kvalitním 65% resistem...

Takže bych rád věděl, jestli znáet nějakého AS, kterého mi můžete doporučit.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 02/11/2003 :  22:57:57  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
Jestli sezenes nekoho opravdu dobreho, tak bych o nem taky rad vedel ... aby mi mohl delat kvalitni schematics na Armor Upgrade Kits.
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 03/11/2003 :  01:37:43  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
na armor upgrade kity ti staci copper s con 990+ a master artisan+novice armorsmith=vic bodu na experimentaci / master armorsmith ti neudela kity 99% pokud nema master artisana, ty chemical muzes pouzit jakykoli o kvalite kitu rozhoduje jen cooper.

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 03/11/2003 :  13:19:05  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Ubese Armor s tak vysokým rezistem sem neviděl. A pokud by existoval tak to bude rezist na Kinetic a ostatní rezisty budou crap. Navíc pokud uvažuješ o PvP tak ubese není vhodný protože je vulnerable na heat, což při rozšířenesti FWG5 je nemilá věc, protože stopingshot za 900+ rozhodně nepotěší.

EDIT: Jako melee bych ti doporučil jednoznačně compozit.

Edited by - Lahvan on 03/11/2003 13:21:52
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 03/11/2003 :  17:15:16  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Na potvory je kvalitni Ubese naprosto super. Ja mam tusim 67 kinetic a 17% zbytek co ubese kryje (bez slicu). HAMy snestelny oproti hi-compositu mnohem mensi. Ja to resim makrama a podle oponenta. Stejne jako pouzivam tri pistole (scout/fwg/dx2 - vybiram podle toho na co utocim), tak mam troje brneni (na potvory, ktery davaj kinetic pouzivam ubese na ostatni compozit - na kterej je ovsem se lepsi nabufovat. S ubesem funguju slusne i bez jakejchkoliv buffu).

Na loc armorsmithe, kterej dela tenhle ubese se me zeptraj ve hre :-) Z hlavy ho nevim. cena byla za celej set cca 30k (bez bot a rukavic, neb jsem jesterka :-). Coz mi prislo za hubicku

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 04/11/2003 :  00:37:20  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Tak opravuji. Ten ubese mam 57/17.

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 04/11/2003 :  15:17:17  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lahvan

Ubese Armor s tak vysokým rezistem sem neviděl. A pokud by existoval tak to bude rezist na Kinetic a ostatní rezisty budou crap. Navíc pokud uvažuješ o PvP tak ubese není vhodný protože je vulnerable na heat, což při rozšířenesti FWG5 je nemilá věc, protože stopingshot za 900+ rozhodně nepotěší.

EDIT: Jako melee bych ti doporučil jednoznačně compozit.

O PvP rozhodně neuvažuju... možná někdy v budoucnu, pak si určitě pořídim kvalitní Composite. Ale v dané herní a finační situaci je pro mě ADV Ubese nejlepší. Pokud se podíváte na AS fórum, projedete pár topiců, hned najdete armory s resistem přes 60% minimálně, v lepším případě 65% (samozřejmě jen na Kinetic). Co se mě týče, malý HAM je super a Kinetic resist je to nejlepší co do PvE můžu mít... Pokud vim, celý sety ADV Ubese se prodávaj od 60k vejš...

Takže to asi vypadá že někoho budu muset najít sám. Tak to počkám na velkej patch, kdy by AS měli dostat rožšířené grafické palety pro jednotlivý typy Armorů.

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 04/11/2003 :  15:36:23  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

O PvP rozhodně neuvažuju... možná někdy v budoucnu, pak si určitě pořídim kvalitní Composite. Ale v dané herní a finační situaci je pro mě ADV Ubese nejlepší. Pokud se podíváte na AS fórum, projedete pár topiců, hned najdete armory s resistem přes 60% minimálně, v lepším případě 65% (samozřejmě jen na Kinetic). Co se mě týče, malý HAM je super a Kinetic resist je to nejlepší co do PvE můžu mít... Pokud vim, celý sety ADV Ubese se prodávaj od 60k vejš...

Takže to asi vypadá že někoho budu muset najít sám. Tak to počkám na velkej patch, kdy by AS měli dostat rožšířené grafické palety pro jednotlivý typy Armorů.

HAM cost, kredity....takove pojmy me netizi. Na co to je dobre? Ja znam jine pojmy - buffy, jidlo, drogy, makra a s kreditama problem v teto hre rozhodne neni. Takze proc nosit nekvalitni armor, kdyz muzu nosit kvalitni?
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 04/11/2003 :  15:50:49  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

HAM cost, kredity....takove pojmy me netizi. Na co to je dobre? Ja znam jine pojmy - buffy, jidlo, drogy, makra a s kreditama problem v teto hre rozhodne neni. Takze proc nosit nekvalitni armor, kdyz muzu nosit kvalitni?

Ne vsichni sou prachaty.

Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 05/11/2003 :  09:58:43  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ne vsichni sou prachaty.

Ale my jo
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 06/11/2003 :  10:38:54  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem dneska koupil (u toho samyho WS) ubese 63/22 (celej set je za 75k). Bavili jsme se i o 65ce. Ale ty bohuzel tak neumerne nalezou HAMy, ze IMO ta dve procenta za to nestoji.

Jinak dela i slusnej adv composite. A jeste neco co oznacuje supreme composite (ten ma na eletricity 75%). Ae opet HAMy opet vystreli dost vysoko, takze to kazdej musi uvazit sam.

Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 06/11/2003 :  11:57:17  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
btw paseraci. Zjistete si kdo ma admina v mem baraku, mam tam tuny molekularu, armor a weapon upgradu 99% samozrejme Jo a pocitam takovej 50krabic fetu

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 06/11/2003 :  13:07:10  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Pokud to ma byt nabidka :-) tak bych mel eminentni zajem o nejake ty Upgrade Kity (libovolne mnozstvi...)

Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 06/11/2003 :  16:24:20  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
Ty tvoje Upgrade Kity Dorle by mi mohly hodne pomoci v me zacinajici kariere, hlasim se ...
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 06/11/2003 :  19:45:17  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genagen

Tak jsem dneska koupil (u toho samyho WS) ubese 63/22 (celej set je za 75k). Bavili jsme se i o 65ce. Ale ty bohuzel tak neumerne nalezou HAMy, ze IMO ta dve procenta za to nestoji.

Jinak dela i slusnej adv composite. A jeste neco co oznacuje supreme composite (ten ma na eletricity 75%). Ae opet HAMy opet vystreli dost vysoko, takze to kazdej musi uvazit sam.

"Protector" sety... to je delany z toho nejlepsiho co na serveru je (nebo spis bylo).

Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 06/11/2003 :  20:21:36  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
Jelikoz me Lahvan vyhodnotil jako nevyhovujicim, tak vlastne vsechno co nam Dorlas odkazal pripadne Genagene tobe ... uzij sobe ve zdravi.
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 07/11/2003 :  12:54:28  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by frogger

Jelikoz me Lahvan vyhodnotil jako nevyhovujicim, tak vlastne vsechno co nam Dorlas odkazal pripadne Genagene tobe ... uzij sobe ve zdravi.

? neni genagen rebel ?

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 07/11/2003 :  14:06:29  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Patas
neni genagen rebel ?

Je a tudíž je nevyhovující.

EDIT: 2Frogger:
Does a Master Smuggler have bonuses to slicing above and beyond that of a Slicer4?
Yes. The Devs have confirmed a bonus, but not elaborated on it.

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=smuggler&message.id=33734
Řekni mi, který fóra smuglerský si to četl?

Edited by - Lahvan on 07/11/2003 14:13:14
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 07/11/2003 :  17:34:53  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
quote:
? neni genagen rebel ?

Neni problem. si Prijdu pro zasilku jako imp.

Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 08/11/2003 :  08:05:39  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
Hodne jsem Lahvo premyslel nad tim co jsi mi rekl (mimo jine i ve hre) a mas pravdu, nema smysl delat polovicata reseni. Jelikoz na Mastera Smugglera mi nevyjdou ani body, ani se to neslucuje s CH ktery si rozhodne zachovam na Master levelu, tak to zrusim a dojedu si toho Master Doce ... zadne kompromisy, vsechno na maximalnich urovnich a s nejvetsi efektivitou.

Jinak co se tyce Slice, co jsem se dival na potrebne skilly tak pro obycejne otevirani containeru staci zakladni Smuggler a toho muze mit za 6 bodiku kazde Commando, kterych pokud vim mame v guilde nekolik. Co rikate Commandaci, obetujete par bodiku pro guildu ?

Ad. Genagen ... Rebel nebo Imperial, vsechno je to Taiwan ...
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 08/11/2003 :  09:50:41  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by frogger

CH ktery si rozhodne zachovam na Master levelu, tak to zrusim a dojedu si toho Master Doce ... zadne kompromisy, vsechno na maximalnich urovnich a s nejvetsi efektivitou.

Nechci ti bourat tvoje predstavy ale jestli chces v budoucnu delat PvP tak si uvedom ze v kombinaci CH/doc budes prakticky bezbrany. Peti jsou v PvM zatim suverene nejsilnejsi zbrani ale v PvP tomu zdaleka tak neni a to z jedno zasadniho duvodu, jsou moc pomaly. Nez se pet rozkouka a zautoci na cil tak to je tak cca 10s a za tu dobu uz ses 2x mrtvej.
Dalsi lahudka je ze nemuzes jen tak peta vyslat treba do mesta at tam zere rebely bo kdyz ti ho incapnou mas smulu. Timer pro store peta po boji je 60s ale pet se probere z incap za cca 20s.. tj. rebel ti muze bez problemu spamowat peta a nic s tim nenadelas. Jedina cesta jak ho schovat a zachranit je logout.
Tim nechci rict ze je pet neuzitecny, ale rozhodne ma sve omezeni.
Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 08/11/2003 :  10:26:24  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Golgoleth
Nechci ti bourat tvoje predstavy ale jestli chces v budoucnu delat PvP tak si uvedom ze v kombinaci CH/doc budes prakticky bezbrany.

Nebudu ani strilet ... proste se poplazim za vami, sem tam sikovne poslu peta (myslim ze na nejake dobre triky urcite prijdu) a budu se snazit healovat a shazovat poison ... neco se uz najde ...

V krajnim pripade pribehnu k Rebelovi a aspon mu nafackuju
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 08/11/2003 :  11:31:30  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Jinak Froggu, nerad bych, abys získal pocit, že proti tobě něco mám, nebo tak něco. Bohužel právě narážíš na povolání, který mají svůj smysl až na master levelu. Taky to má něco společného s faktem, že mám rád povolání, která jsou zaměřená na jeden obor, který zvládají perfektně, tedy žádný Jackofalltrades, nebo jak to říkají.
Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 08/11/2003 :  14:23:48  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jinak Froggu, nerad bych, abys získal pocit, že proti tobě něco mám, nebo tak něco.

Spatne to chapes Lahvo, proste jsem se zamyslel nad tim co jsi mi rekl a uznal jsem ze mas pravdu. Nic vic, nic mene ...
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 18/11/2003 :  13:53:50  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genagen

Genagene muzes mi pls poslat wp na toho manika ? Taky budu potreboval ubese armor. Pozivat composit na trenink pikemana je zbytecnej luxus.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 18/11/2003 :  14:54:58  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Genagene muzes mi pls poslat wp na toho manika ? Taky budu potreboval ubese armor. Pozivat composit na trenink pikemana je zbytecnej luxus.

PIKEMANA??? Já nejsem jedinej? WO HOO!

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/11/2003 :  16:44:18  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Potom zase budes, respektive dlouho 2 nebudete
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 18/11/2003 :  18:53:09  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neboj, zase budeš, až to dodělá, tak to surrendne a udělá co mu holocron poručí.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 18/11/2003 :  22:05:11  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
LOL.

Go to Top of Page

hRochSWG
Starting Member

52 Posts

Posted - 18/11/2003 :  23:11:17  Show Profile Send hRochSWG a Private Message  Reply with Quote
Jen pekne holocronujte Az si konecne udelam cas a lognu se, tak aspon bude co lovit

Edited by - hRochSWG on 18/11/2003 23:11:55
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 19/11/2003 :  14:21:46  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nj tak uz sme dva no.. aspon par dni
Muzes mi pls poskytnout par informaci ?
jaky jsou nejlepsi staty pro pikemani zbrane ? (Long vibro axe, long vibro lance.... a prip. nejake dalsi pokud jsou good)
Kde nakupujes zbrane ? (resp kde maji nejlepsi polearm weap ?)

btw. pod jakym jmenem ses ve hre ? ze bych obcas zasel na uceni, pikemanu je fakt hoodne malo.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 19/11/2003 :  19:06:36  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nj tak uz sme dva no.. aspon par dni
Muzes mi pls poskytnout par informaci ?
jaky jsou nejlepsi staty pro pikemani zbrane ? (Long vibro axe, long vibro lance.... a prip. nejake dalsi pokud jsou good)
Kde nakupujes zbrane ? (resp kde maji nejlepsi polearm weap ?)

btw. pod jakym jmenem ses ve hre ? ze bych obcas zasel na uceni, pikemanu je fakt hoodne malo.

Jméno je dole v signature... Janek

1) Zbraně
Pikeman může používat 3 zbraně - Long Vibro Axe (LVA), Vibro Lance (VL) a Basic Lance (Lance). Popíšu výhody a nevýhody. Statistiky jsou průměrných nebo nadprůměrných zbraní, já mám samozřejmě o něco lepší (menší HAM).

Lance
Získáš: Polearms II
Damage: 30 - 275
Speed: 3.8
Typ: Kinetic
AP: Neni:o(
HAM: 25 - 58 - 25
RANGE MOD: +10 +10 +10

Výhody: Nizký HAM cost (na Pikemana), slušná damage, nezabiješ se při používání special.:o), rychlá, ohromně přesná (na Pikemana)
Nevýhody: Kinetic Damage, chybí AP, na těžší MOBy dává příšerně malou damage.

Základní zbraň pro Pikemana, pokud si chceš hru užít, doporučuju, pokud chceš rychle sebrat expy (předpokládám), je ti na nic.:o)

LVA
Získáš: Polearms III
Damage: 110 - 350
Speed: 4.4
Typ: Kinetic
AP: Medium
HAM: 85 - 50 - 25
RANGE MOD: -54 -54 -54

Výhody: Ohromna damage (po slicu, s powerupem na dobry zbrani az kolem 600), Medium AP
Nevýhody: Kinetic Damage, pomalá, ohromné HAM, příšerná accuracy (boj - netrefil, netrefil, netrefil, netrefil, speciál - netrefil, trefil, trefil mě MOB, incap)

Pravděpodobně nejlepší zbraň co máme... Ohromná damage, medium AP, sice trošku pomalejší, ale na vyšších levelech (MASTER) dokonalá. Dá se s ní usolovat Krayt (akorát to chce dodat defense z Fencera nebo TKA). Bohužel, její přesnost je stejně vysoká jako důvěryhodnost Miloše Zemana, tudíž se dá účelně používat až od Polearms Support II. Do té doby jen jako XP steal v grupách. Zbraň pro Mastera.

VL
Získáš: Novice Pikeman
Damage: 85 - 300
Speed: 4.1
Typ: Electricity
AP: Light
HAM: 50 - 70 - 25
RANGE MOD: -33 -33 -33

Výhody: Elektrická damage, Light AP, celkem rychlá
Nevýhody: Relativně vysoká HAM, přesnost (ačkoli je lepší než u LVA)

Zlatá střední cesta, pokud se člověk chce alespoň občas trefit. Oproti LVA má větší rychlost, což se hodí hlavně do začátků. Upřímně řečeno, taky doporučuju používat až se Supportem II.

2) Expy

Jsou 2 metody jak získávat expy - Huurtoni či Piketové nebo grupy. Tím prvním se myslí že vemeš do grupy peta a dojdes si pro misi na pikety nebo huurtony. Pak solujes. Druhou moznosti je pridat se k naky grupe (Kamurith mise vetsinou) a stealovat XP, protoze budes davat jedno z nejvetsich damage (pokud to zrovna nebudou Master Commanda:o)

3) Skilly

Pochopil jsem, ze dosahnes mastera mnohem driv nez ja, tudiz ti pak dam jmena pikemanu, ktery te muzou vytrenovat. Halt my to nemame jako Commanda nebo BH, nas je na celym serveru kolem 30 (a to je jeste nejvic ze vsech serveru).
Kazdopadne jsou 2 cesty jak postupovat ve skill boxes:
a) Stances
b) Defensive
V kazdem pripade si udelej Offense 1, LegHit2 pomaha. Pokud pudes do Stances, snaz se sehnat zbran sliclou na damage, pokud pudes do Defensive (Knockdown&CoB), je to jedno. Co se mě týče, jako člověk co vlastní OneHandedDizzy1 je pro mě mnohem lepší Defensive, protože po knockdownu často soupeř ani nevstane.

4) Co, kde, kdy a jak?
WP na Srednu (Melee WS) poslu mailem ve hre.
Posledni vec - Pokud mas mount, sezen si Advanced Ubese. Na solovani pak nahod CoB a Berserk a mas vystarano. TZN. S ARMOREM SE VYKASLI NA SPECIALY! Je docela rozdil, kdyz te special stoji kolem 100 anebo 250. Pokud nehrajes s armorem (jako ja), muzem pouzivat specialy s mirou. TZN. ne jako TKA spam UnarmedHit2, ale spis kdyz to je potreba. A samozrejme, INTIMIDATE!!! Snizi damage soupere na polovinu.
Pokud mas doktorsky buffy, vem si armor a spammuj LegHitX. Souper je bez sance. Popr. muzes dodat Bleed a pak muzes dat Solo KRAYT (btw - doporucuju spis az na Master Brawlerovi, je to prece jen jednodussi, PolearmLunge2 ma range 20m).

That's all, folks!

Edited by - Jedi_Knight on 19/11/2003 19:56:29
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 19/11/2003 :  20:54:37  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
dik moc za odpoved i kdyz si nemusel tak podrobne

Zacal jsem vcera z 0 a ted je ze me novic Pikeman, LVA pouzivam hned jak jsem ji mohl vzit do ruky a nerikam ze je buhvi jak presna ale celkem se trefuju
Na desivej HAM cost sem zvyklej uz z karabiny i kdyz musim rict ze u VLA je to jeste o neco malo horsi.
Ted mala rada pro zkuseneho pikemana , kdyz si das panaka sunburnu a zajis to vercupti tak muzes celkem v pohode spamowat specky a ham neubejva (samozrejme s full adv ubese), doporucuji zkusit. slusna alternativa kdyz nejsou po ruce doc buffy.

btw sem koupil vcera ve vyprodeji VLA 109-375/3.1 a jak tak koukam tak sem ani moc spatne nekoupil ale ten wp na shop mi stejne posli.

A par otazek na zaver.
Jak presne funguje CoB ja jsem to nejak zkousel ale zadnej effekt sem nepozoroval.
Ktera specka dava bleed ???

Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 19/11/2003 :  22:13:40  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Jak vidno jakékoli povolaní kromě pistoleerů a BH se svýma speckama zabije samo. Možná byste mohli zvážit nákup jidla/pití od nějakého Chefa, ideálně od Paťase. Fakt to dost pomáhá. Jenom kdyby se toho dalo zbaštit víc.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 20/11/2003 :  07:51:15  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Fakt to dost pomáhá. Jenom kdyby se toho dalo zbaštit víc.

...nebo castejc

Black
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 20/11/2003 :  10:05:47  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem vcera navstivil Mastera Weapomsmitha co se specualizuje na mele a dozvedel jsem se par zajimavych veci. Jednak pri vyrobe mele zbrane nejede pouzit kryat tissue, ale zato existuji zvlastni komponenty ... High powered vibro motor, High frequenci vibro motor.. ktere se daji pouzit pri vyrobe a dost podstatne zvysuji dmg zbrane . Samozrejme je to silne nedosatkove zbozi a meli by jit lootnout z droideku na loku (dalsi rare vec ktera se lootuje na loku )
Takze navrh na vecerni hunt... co takhle nechat rebely a mercenary jeden vecer odpocivat a jit zabijet droideky ??? kdyz uz mam bejt pikeman tak at mam aspon nejlepsi zbran
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 20/11/2003 :  10:26:33  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
droideku jsem predevcitem potkal v jednom pirat kempu, nebyla agro ani ti pirati, ale cca 16k HP a ostre cerveny tercik me odradil od utoku mecem. Maji super animaci kdy se zbali do obruce a vali na tebe jak kolo od vozu.

Patas
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 20/11/2003 :  15:54:14  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Golgoleth:

Jakmile prodam resources, budu mit konecne prachy na poradny zradlo a zbrane. Poslednich 150 tisic jsem dal za zbrane na Master Brawlera a Master Pikemana.:o(

Bleed dava combat vetev uplne vpravo. Bohuzel i s Accuracy, coz je dost opruz.:o) Nase skill mody jsou dost dementne rozmisteny obecne, v nekterejch boxec (popr v cely jedny vetvi) dostavas jen utoky.:o(

CoB - Mno, ma desivej Mind cost, pokud mas dobry stimy, je celkem zbytecny ho pouzivat (az na souboje 1vs1)m protoze ubere vic mindu nez 2 stimy... Efekt je ten, že zvysuje block rating (takovy to "you shrug it off and counterattack"). Hodi se spis do pvp, ale vzhledem k tomu ze si ranged to moc casto nepuzijes. Jak rikam, 1vs1 u tezkejch mobu.

Patas:

2 otazky
1) co dela Vercupti? Sunburn znam a mam rad:o), ale Vercupti vubec neznam.
2) Prodal by si bednu, popr vic beden Sunburnu na druhou stranu barikady?

Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 20/11/2003 :  16:50:20  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Golgoleth:
2 otazky
1) co dela Vercupti? Sunburn znam a mam rad:o), ale Vercupti vubec neznam.

vercupti cca 400+ willpower
quote:

2) Prodal by si bednu, popr vic beden Sunburnu na druhou stranu barikady?

jasne ted je cena cca 30 - 40k za bednu. mam i napr. vyborny fishak cca +550 mind, breath of heaven +500 do vsech cost statu ... atp. vendora nemam, prodavam jen stalym zakaznikum popr. spis varim pro zname, budu mit vendora v city kantyne asi v sobotu za propagacni symbolicke ceny jen na pokryti nakladu na vyrobu.

P.S. obyvatele Bohemie a moji potencialni volici maj momentalne piti a jidlo gratis, to vis volby se blizi :)

Patas
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000