Kurva to sem vedel pridaj akorat dalsi bugy. Vsechny rebel NPC se jmenuji "an Imperial Sand trooper" a jeste k tomu jsou u impu jako snadtrooperi takze se furt midlej mezi sebou.
A pak tendle bug je taky vonco, vsechny NPC maji nad hlavami questovni "i" tady je screen: http://www.jorssk.wz.cz/i.jpg
han solo obraz prodavam za 30k X-wing hologram by se dal mozna prodat za 1 mil obrazy krajin tak 15k
Voe, mels to prece napsat anglicky (perfektne)!
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
no SOE to posere este viac ako to je. Jj, aj ja som to chcel skusit:)
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
může mi někdo poskytnout podbrobnější informace o placení kreditní kartou?
kdyz spoustis hru, tak se te pta na nejake informace - adresu a podobne a pak zadavas udaje z kreditni karty - cislo karty, platnost karty (do kdy plati), jmeno na karte (presne to jmeno, co je napsane na karte, obvykle majitel karty), pripadne "pin", pokud k te karte nejaky je.. pak zadas ucetni obdobi - jestli chces predplatit dycky po mesici, ctvrtletne, pulrocne, rocne potvrdis to a spolecnost provozujici hru si ak kazdy mesic sama strhne prislusny obnos, ktery se automaticky prevede na koruny a strhne se z uctu v korunach, podle kurzu, co byl ten den.. pokud vim, tak zadna banka u nas si za to neuctuje poplatek, ani za konverzi meny, ani za elektronickou platbu kartou po internetu a to je myslim vse
nikdy, a tim myslim NIKDY, nepis kamkoliv pin ke karte, pin slouzi pouze do bankomatu
mozna to po tobe bude chtit cislo, co je na druhe strane karty napravo nahore, jsou tam nejaka 3-4 cisla
Voe, jako "pin" se pozaduje a uvadi prave ten troj- ci ctyrmistny konec bezpecnostniho kodu (nekde je oznacovan jako "pin", nekde jako "code", nekde jako "security code"), ktery je na druhe strane karty nad/pod/v policku na podpis. Potvrzovaci PIN by snad nikoho posilat nenapadlo
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
nikdy, a tim myslim NIKDY, nepis kamkoliv pin ke karte, pin slouzi pouze do bankomatu
mozna to po tobe bude chtit cislo, co je na druhe strane karty napravo nahore, jsou tam nejaka 3-4 cisla
Voe, jako "pin" se pozaduje a uvadi prave ten troj- ci ctyrmistny konec bezpecnostniho kodu (nekde je oznacovan jako "pin", nekde jako "code", nekde jako "security code"), ktery je na druhe strane karty nad/pod/v policku na podpis. Potvrzovaci PIN by snad nikoho posilat nenapadlo
nevim co a kde presne to je u kreditni karty, ale ke sve internet karte eBanky jsem dostal CVV nebo tak nejak kod (totez jako pin), ktery se MUSI zadat pro overeni, ze tou kartou platim skutecne ja..
Ahoj, jsem úplným nováčkem v SWG a mám několik dotazů:1) Po první hodině hraní jsem narazil na problém, kdy mi při odlogování a přihlášení následující den přibyly z ničeho nic nějaká vlastnosti navíc aníž by mě je někdo naučil, prostě jsem se znenadání získal, jedná se o schopnost tančit a ještě něco a z oblasti komunikace. Takže nevím jestli je to chyba hry, nebo tak tak má být, ale docela mě to flustruje a nutí zkusit hrát znovu opět od začátku.
2) Hraju přes server Eclipse a zajímalo by mě, jestli se tak ve hře budou objevovat i hráči z ostatních serverů nebo jen Ti, co jedou taky na Eclipse. Tj. jestli je tedy několik Galaxií nebo jedna velká a jednotlivé servery do ní umožňují přístup.
3) Je normální, že můžu procházet skrze droidy (např. v tutorialu) a i přes AI hráče/zvářata a tak?
Prosim Vas, delali ste nekdo entertainer mise? ja jsem musician kamos zkousi dancera.. aproste nejdou nam ty mise ;-( Poslou mne na urcite misto, jdu tam, nekdy tam jsou npc (vsecky maj I nad hlavou ale nejde s nima kecat..) nekdy ne, vlezu do toho baraku, zacnu tam hrat tech 10min jak je v popisu a nic :( v holocronu je jeste neco o odehrani domluvenejch setu.. to ale nikde nic takovyho neni.
ad ten theater - nejak nevim co to ma byt. jako ze v datadisku bude konecne poradnej vesmir.. questy i na krizniku?? a co ty lidi tam..chovani jak dobytek ;]
edit: tak se mi ted podarilo tu misi udelat.. sice je napsano 10min ale musel sem hrat asi 25minut... to asi neni zrovna v poradku ne?
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
ano, je to CVV, a jedna o posledni 3 cisla z rady cisel, ktere jsou na druhe strane karty v tom pruhu kde je podpis
opakuji, pokud po vas nekdy nekdo bude chtit pri platbe pres internet PIN, tak fofrem pryc z jeho stranek
takhle bych to nehrotil. oni ty spolecnosti v tom maj desnej bordel. Nektere modely karet ani CVV nemaji a proto maj weby napsano "zadej cvv/cv2 coz je posledni 3 cisla na karte". Ale jak jsem se presvedcil funguji obe metody. MC IC co mam od eBanky ma cvv2 (rikaji tomu PIN ale neni to PIN jako u plastik kreditky na nakup v real shopu) no a fungovalo mi v USA to, ze jsem zadal primo cvv2 .. i to, kdyz jsem v UK e-shopu platil a napsal tam last 3 digit misto cvv2. Takze proste je to fuk co tam napises ;-D (asi)
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Prosim Vas, delali ste nekdo entertainer mise? ja jsem musician kamos zkousi dancera.. aproste nejdou nam ty mise ;-( Poslou mne na urcite misto, jdu tam, nekdy tam jsou npc (vsecky maj I nad hlavou ale nejde s nima kecat..) nekdy ne, vlezu do toho baraku, zacnu tam hrat tech 10min jak je v popisu a nic :( v holocronu je jeste neco o odehrani domluvenejch setu.. to ale nikde nic takovyho neni.
ad ten theater - nejak nevim co to ma byt. jako ze v datadisku bude konecne poradnej vesmir.. questy i na krizniku?? a co ty lidi tam..chovani jak dobytek ;]
edit: tak se mi ted podarilo tu misi udelat.. sice je napsano 10min ale musel sem hrat asi 25minut... to asi neni zrovna v poradku ne?
já dělal jen tu entertainer misi jako quest pro nooby a taky sem tam musel vyhravat o dost dele nez 2minuty ktery byly napsany ... holt SOE
odpocitava po dohrati nebo dotancovani musis jeste na dotycnem miste prokecat npc ktere mas napsane v quest journalu a to "i" je bug vsechna npc ho ted maji nad hlavama.
Tak jsem se dival na trade forum. Hafo lidi prodava +25 attachmenty. Tak jsem se jal hledat duvod a duvod je prosty. Je zrejme bugla ta mise na DJM nebo je na ni nejaky exploit.
Nejak me dochazi chut, tu zlamerenou gamesu hrat. A to me to tak bavilo. Kdyz jsem se pred rokem zacal poflakovat po SWG, tak to bylo presne to, co jsem ocekaval. Ted po CU a potom co predvadeji devove je mi na bliti.
Tak jsem se dival na trade forum. Hafo lidi prodava +25 attachmenty. Tak jsem se jal hledat duvod a duvod je prosty. Je zrejme bugla ta mise na DJM nebo je na ni nejaky exploit.
Tohle me dneska bohuzel take dost nemile dostalo :((
Já sem četl že ty atachementy devové lidem zabavujou...
Já sem četl že ty atachementy devové lidem zabavujou...
mno hlavně už zastavili attachment drop. Vcera jsem jich zabil asi 20, a spadly mi dva holocrony, jeden bezcený jedi medailon a nějaký lékárny na jednorázové léčení woundů a bf, vypadaj dobře ale vyžadují medika na lvl 5 což muj jedi není :( takže jsou k dispozici.
nejak mi unikla jedna vec. na forech hafo lidi pise ze dostalo NPC do -root- nebo -snare-. vzhledem k tomu, ze na ofic forech nefunguje search, muze mi nekdo objasnit o co se jedna?
nejak mi unikla jedna vec. na forech hafo lidi pise ze dostalo NPC do -root- nebo -snare-. vzhledem k tomu, ze na ofic forech nefunguje search, muze mi nekdo objasnit o co se jedna?
Nic jsem o tom necetl ale ciste dle pozorovani ve hre soudim, ze root i snare zpomaluji protivnikuv pohyb a zhorsuji accuracy. Pricemz root je stockovatelny.
edit: stockovatelnym rootem se da dosahnout toho, ze se jedi hybe rychlosti 90-ti leteho starce a stava se tak prakticky neskodnym
A ten, co maji Rifle, ten je debilni - trva jen do dalsiho zasahu Vyradil jsem ho z toolbaru, snad to opravi/upravi ...
Neviem ci sa da "plesknout" kazdemu. Ja puzivam pistolerov improved stoping shot(root) trva 15sek , advanced stoping shot trva 20sek. Cooldown timer trva to priblizne 45-50sek v zavisloti na rychlosti zbrane. Riflemanov snare je zo vsetkych asi najslabsi. Dobre su tiez CM Electrolyte Drain ktory zpomaly ciel o 40%. Trva cez 2 min, ale da sa nahodit len zblyzka.
no já používám carbine a u cripling shot (snare) to po dalsi pecce příšerce nezmizí a vydrží to celkem dlouho (teda ukazuje se +snared+ tak predpokladam ze je to snare) odhaduju tak 10s ?