Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 1.8 asi zajtra.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 11/10/2005 :  15:38:21  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Americania ho uz tahaju :P

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 11/10/2005 :  15:44:44  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
ze by se rozjelo AV?

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 11/10/2005 :  15:56:31  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

Americania ho uz tahaju :P

Jak to vis? :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 11/10/2005 :  16:01:21  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
k

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 11/10/2005 :  16:03:52  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=5251449&p=1&tmp=1#post5251449 patch notes

nastesti sem tam nikde nevidel rozsireni AB na 25v25
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 11/10/2005 :  17:20:36  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
neeeeeeee sotva jsem si nastavil poradne ui :/

myslim ze se AV nerozjede jeste ... lidi porad harvej reputace s AB, az to kazdej bude mit a pak pride AB v Azshare :/

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 11/10/2005 :  17:31:58  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

neeeeeeee sotva jsem si nastavil poradne ui :/

myslim ze se AV nerozjede jeste ... lidi porad harvej reputace s AB, az to kazdej bude mit a pak pride AB v Azshare :/

Co už...

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/10/2005 :  10:14:02  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
lol, warriori maj 52 talentu, slusnej bug, specnu na 31/21 ^^
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 12/10/2005 :  10:33:01  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
MegaDeath: fakt?)) AV by se mohl rozjet, aspon abychom videli jak to zmenili a jestli zrusili bugy...))
Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 12/10/2005 :  10:51:00  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
Shanim patch 1.7.0 to 1.7.1 euGB, nevite nekdo kde to sosnout?Ja to hledam marne.

EvE
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/10/2005 :  10:53:59  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GORTHAUR

Shanim patch 1.7.0 to 1.7.1 euGB, nevite nekdo kde to sosnout?Ja to hledam marne.

A co treba normalne pres Blizz patcher? :)

Tragedy
Go to Top of Page

CabA
New Member

111 Posts

Posted - 12/10/2005 :  10:55:34  Show Profile  Send CabA an ICQ Message Send CabA a Private Message  Reply with Quote
rychlejsi nez prez patcher
http://dl.galskap.org/WoW-1.7.1.4695-to-1.8.0-enGB-patch.exe

Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul
Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane
Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane

Edited by - CabA on 12/10/2005 10:56:12
Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 12/10/2005 :  11:06:34  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

A co treba normalne pres Blizz patcher? :)

Vec se ma takhle, je to pro znamyho kterymu sem nahral patche az po 1.7.0 a od 1.7.1 vejs a on potrebuje prave ten 1.7.0 to 1.7.1 aby nemusel tahat celej balik kterej ma asi 260 MB a pres blizzard patcher jede strasne pomalu. Je to takova narazovka, on si to nainstaloval v praci, ma to druhej den a uz propadl,takze potrebuje hrat nutne ted! ;)

EvE
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/10/2005 :  11:12:58  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Gorth: Minimalne 1.7.0 -> 1.7.1 to pojede v pohode, protoze ten patch ma 0002Kb :) Takze at si tenhle kouksek stahne pres patcher a zbytek si stahen z netu.

Tragedy
Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 12/10/2005 :  11:23:10  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
No ale blizzardi to maj zarizeny tak ze netahas jednotlivy maly patche zvlast, ale opatchuje ti to vzdy na tu posledni verzi. Pokud znas nejakej figl jak ten malej patch stahnout tak mi porad. Ve svym PC mam vsechny ty postupny patche, ale tenhle ne, neulozil se.

EvE
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/10/2005 :  11:40:00  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ale blizzardi to maj zarizeny tak ze netahas jednotlivy maly patche zvlast, ale opatchuje ti to vzdy na tu posledni verzi. Pokud znas nejakej figl jak ten malej patch stahnout tak mi porad. Ve svym PC mam vsechny ty postupny patche, ale tenhle ne, neulozil se.

Aha... tak to nevim. Driv to stahovalo kazdej patch zvlast. Tak snad jedine nekde stahnout kompletni patch na 1.8 :)

Tragedy
Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 12/10/2005 :  11:50:26  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Aha... tak to nevim. Driv to stahovalo kazdej patch zvlast. Tak snad jedine nekde stahnout kompletni patch na 1.8 :)

No tak komu se chce zcerstva preinstalovat wow,opatchovat a nekam to uploadnout? Kaslu na to stejne je ted maintenance tak at si to sosne pomalu od blizzardu, aspon pozna s kym ma tu cest.

EvE
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 12/10/2005 :  11:58:14  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

No tak komu se chce zcerstva preinstalovat wow,opatchovat a nekam to uploadnout? Kaslu na to stejne je ted maintenance tak at si to sosne pomalu od blizzardu, aspon pozna s kym ma tu cest.

no a proc to teda ted nejede, sak vyluka byva do 11:00, nee? hmmm
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/10/2005 :  12:09:29  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

Ty si jeste nezazil patch-day? Vzdy je prodlouzena maintenance a vzdy je nejaky problem.

Tragedy
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 12/10/2005 :  12:17:07  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

lol, jako bys to neznal zase jim jdou asi špatně hodinky...

Warrior
Semir Drak´Thul

Edited by - simir on 12/10/2005 12:17:48
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 12/10/2005 :  12:20:07  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ty si jeste nezazil patch-day? Vzdy je prodlouzena maintenance a vzdy je nejaky problem.

Sem zvědav jaké addony zase nepojednou, a jak budou vypadat ty servery, páč vždy při patchi je to hrůza... laguje to ještě více než obvykle a kdo ví co ještě

Warrior
Semir Drak´Thul
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 12/10/2005 :  12:23:41  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
uz jim nejede ani web, tak jo, mizim do pryc.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 12/10/2005 :  12:47:37  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Už se těším až zas spustím WoW, zjistím že mi nejede 80 % addonů, a další dva týdny to budu dávat dohromady.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/10/2005 :  12:52:02  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

Už se těším až zas spustím WoW, zjistím že mi nejede 80 % addonů, a další dva týdny to budu dávat dohromady.

jojo takova hra ve hre :) proto jsem se naucil pouzivat addonu co nejmin :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 12/10/2005 :  13:06:50  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

jj ja taky, ale i přesto jich mám stále asi 37

Warrior
Semir Drak´Thul
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 12/10/2005 :  13:09:16  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
tak mame 13:10 a servry nam stale nebezi

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/10/2005 :  13:11:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by simir

quote:

no ja se dostal postupne na cislo kolem 10ti :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 12/10/2005 :  13:21:38  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

hehe, zoufalce :D
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/10/2005 :  13:25:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by berousek

quote:

takovy problemy my pracujici nemame :D

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 12/10/2005 :  13:26:08  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

se chci podivat jestli mam rank a nemuzu hruza

Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 12/10/2005 :  13:30:31  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Vzhledem ze marodim, tak do rachoty nemusim, ale to vis ze chci videt, co je noveho u druida
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 12/10/2005 :  14:17:18  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jo, taky jsem to zkratil na kolem 10 addonu. A sem happy, asi 9 z tech je pravidlene updatovano a uz jsem asi 7 nasel pro verze 1.8 (zbytek bude do par dnu) a ten jeden bude asi zlobit (Pi Warrior Utility) ale nejak si poradim:p

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 12/10/2005 :  14:26:52  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

takovy problemy my pracujici nemame :D

Pracujuci a kecas na foru ? Ts ts ts

Ale tak to je klasika, a nahodia to a po hodine im to cele padne a budu to fixovat este cely den, normalny patch day
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/10/2005 :  14:27:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Jo, taky jsem to zkratil na kolem 10 addonu. A sem happy, asi 9 z tech je pravidlene updatovano a uz jsem asi 7 nasel pro verze 1.8 (zbytek bude do par dnu) a ten jeden bude asi zlobit (Pi Warrior Utility) ale nejak si poradim:p

co pouzivas u wara za set ?
ja pouzivam z hlavy co si pamatuju
nurfed unit frames, naky backpackallinone, titan panel, gatherer, auctioneer, equipcompare, scrolling combat text a chatscroll

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 12/10/2005 :  15:09:43  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
Sakra, sakra, ted jak rozhodit talenty u druida... Moonkin vypada dost dobre..
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/10/2005 :  15:10:14  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
u warra predevsim weapon stances a wardrobe, jinak nic specialniho
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 12/10/2005 :  15:29:15  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sakra, sakra, ted jak rozhodit talenty u druida... Moonkin vypada dost dobre..

děláš si prdel?
nebo ho oproti tomu původnímu návrhu změnili?

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 12/10/2005 :  15:32:52  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Pertha> Nurfed unitframes jsou vyborni, ale me osobne nesedli nejak moc. Proste mam velke rozliseni a te zalozky jsou maly, takze na to rekenem blbe vidim. Kdyz je scalnu vic, tak ztracej kvalitu a vypadaj osklive :)
Jako warr kolikrat vyhravam i s 100hp takze potrebuju dobre videt na svoje hp, ne zkoumat kolik to vlastne jeste hp mam na nejaky maly carce v rohu :) OVSEM, ted jsme sehnal stare nurfed frames (teda respektive minigroups unitframes) ktery jsou fakt dobry, takze asi to nahraju a budu je pouzivat (je to vetsi ctverecek nez noraml nurfed, a ta hp cara je lip videt - je delsi - takze dava vetsi rozsha coz mam vic rad :P )
Ted momentalne pouzivam ctmod + asi combat scroll text, titanpanel, myInventory, Pi's warrior utility, AFTooltips, Atlas a BetterMacro ( nebo tak nejak se jmenuje).

Vypada to jako zakladni wow ui, ale ma to hodne vic funkci a updatnu to lehce pac vsechni addony jsou porad pod dozorem tvurcu (az na toho Pi's WU ... to jsme nejak novu verze nenasel)

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/10/2005 :  15:37:25  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A proc se nepodivas na wow-europe.com? :)

Tragedy
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 12/10/2005 :  15:39:40  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

Osobne uz WeaponStance nepouzivam ... je to kvalitni addon ale me je uplne zbytecnej. Pri pvp mam rad stridat zbrane prez vlastni makra presne kdyz ja chci a jakou zbran ja chci. Zvlast pri mackani makra na disarm kdyz jsem v berserk stance = chodi me to defence s. -> prepne na 1h+stit (zbytecnost) -> da disarm -> vrati na berserk stance -> nahodi 2h ... tohle se my nelibilo :)

Je to proste pvm addon, a ja pvm carebear nejsem

Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 12/10/2005 :  15:46:07  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Jo asi to bude chodit fakt až zajtra ;-)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Chihuri
Starting Member

67 Posts

Posted - 12/10/2005 :  15:48:03  Show Profile  Send Chihuri an ICQ Message Send Chihuri a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Osobne uz WeaponStance nepouzivam ... je to kvalitni addon ale me je uplne zbytecnej. Pri pvp mam rad stridat zbrane prez vlastni makra presne kdyz ja chci a jakou zbran ja chci. Zvlast pri mackani makra na disarm kdyz jsem v berserk stance = chodi me to defence s. -> prepne na 1h+stit (zbytecnost) -> da disarm -> vrati na berserk stance -> nahodi 2h ... tohle se my nelibilo :)

switchovani zbrani po nedavnem patchi je uplne k nicemu...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/10/2005 :  15:58:02  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

weapon stances pouzivam jen na prehazovani zbrani kdy to potrebuju ja a ne ze se mi prepne zbran v zavislosti na stance - ono je tam takovy maly zaskrtavatko kterym tu funkci prepinani v zavislosti na stances vypnes...
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 12/10/2005 :  16:01:53  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A proc se nepodivas na wow-europe.com? :)

Muze mi sem nekdo hodit odkaz na stranku s aktualnim rankem? Bud to mam zablokovany, nebo ta prasata ani nejsou schopna umistit odkaz na uvodni stranku. Posledni moznosti je, ze uz jsem uplne slepy a ten odkaz nevidim.

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 12/10/2005 :  16:08:15  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=Shadow+Moon&factionSelect=true

Snad je to, co jsi chtel . Jsi na 86 miste.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 12/10/2005 16:09:18
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/10/2005 :  16:13:12  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Marous do toho!!! ~_~
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 12/10/2005 :  16:21:32  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Diky. :)

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Quart
Starting Member

28 Posts

Posted - 12/10/2005 :  16:25:58  Show Profile  Send Quart an ICQ Message Send Quart a Private Message  Reply with Quote
Tak uz to jede ale stahuju rychlosti 2 kB/s ... blizz sux :P

[ Quart | Troll Warrior | Drak'thul ]
[ Orel | Ptaci Hnizdo | Enemy Territory ]
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/10/2005 :  16:31:03  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
ehm, zda se mi to, nebo v interface pribyly blizardi "addony"
asi to bude mit neco spolecneho s tim, jak psali v patch notes, ze posledni zbytky UI prevadeji na addony ? (takze tak se zbavuje bugu - SOE by se meli poucit )
jeste ze jsem nesmazal komplet slozku driv, nez jsem si toho vsiml.. anebo to muzu v klidu odstranit ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/10/2005 :  16:32:31  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

ehm, zda se mi to, nebo v interface pribyly blizardi "addony"
asi to bude mit neco spolecneho s tim, jak psali v patch notes, ze posledni zbytky UI prevadeji na addony ? (takze tak se zbavuje bugu - SOE by se meli poucit )
jeste ze jsem nesmazal komplet slozku driv, nez jsem si toho vsiml.. anebo to muzu v klidu odstranit ?

No myslim, ze nemuzes :) ale mohli to dat aspon do nejaky Blizz podslozky :)

Tragedy
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 12/10/2005 :  16:48:38  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Nj, pruser je v tom, ze se mi to nejak rozdrbalo. Vsechno se zda funkcni, ale hlasi to chybove hlasky u CTcka a bag status meter.

Zase to bude treba dat do kupy.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 12/10/2005 16:49:23
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,47 seconds. on eygor Snitz Forums 2000