Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WARRIOR BUILD
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 40

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/04/2006 :  07:56:56  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

no podle me mag kterej ma silence nebo stun mi moc neudela ... ze stunu se dostane jen jednou ... intercept muzu co 20s - to by chtelo vylepsit ale bodu je malo :) (v pvp setu za honor) a shield slam nedela podle popisu zrovna malou dmg ...

na shieldslam nebudes met nidky v boji s magem rage
jedina tva sance je prekvapeni a velka burst dmg a to s protectem neudelas
revenge je po blocku - si myslis ze do tebe bude mag mlatit hulkou ? takze tenhle stun nedas
jedinej snad z tech talentu co tam mas a pouzijes proti magovi je mozna ten shieldbash ale ani ten za ty talenty nestoji

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/04/2006 :  09:08:30  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
tim stunem jsem myslel spis concussion

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/04/2006 :  09:34:59  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

tim stunem jsem myslel spis concussion

jednou za 5 minut na 5 sec a s timhle buildem ho za 5 sec opravdu nezabijes

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/04/2006 :  11:02:50  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no tak jo no

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 11/04/2006 :  11:34:33  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
mne pripada vesele, jak Eagle postupne sjizdi vsecky classy (rozumej - zaplnuje prislusne class topicy vsemoznymi mene ci vice hloupymi buildy a dotazy)
clovece chlape, kolik uz mas tech postav ? nebo porad nemuzes najit tu pravou class, co ti bude vyhovovat ?
nic ve zlem, to jenom ja jsem takovy zly rejpal..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/04/2006 :  12:22:31  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
spravne ... nemuzu najit :)

mam maga - libi se mi mass kouzla libi se mi ze muzu sundat potvory z healeru ... nelibi se mi ze jakmile to udelam tak uz me nic nezachrani ...

tak premyslim ted momentalne o warovi - potvory z castery muzu sundat taky ... dokonce i chvili vydrzim takze je mozny me healnout ... jen mi zas chybi nejaka dmg nebo treba i plosna dmg jako ma mag :) takovej pyroblast treba :) blastwave :)

tak se proste hloupe ptam a je to no :)

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/04/2006 :  12:50:20  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
plosna dmg jako ma mag :) takovej pyroblast treba :) blastwave :)

pyroblast je vyslovene plosna dmg

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 11/04/2006 :  13:02:07  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
mam maga - libi se mi mass kouzla libi se mi ze muzu sundat potvory z healeru ... nelibi se mi ze jakmile to udelam tak uz me nic nezachrani ...

mas blink-> muzes zdrhnout :P muzes si vzit frost build tim si zlepsis mass kouzla, navic te to zachrani kdyz sundas u healera potvoru :) na co warra?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/04/2006 :  13:30:43  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:
plosna dmg jako ma mag :) takovej pyroblast treba :) blastwave :)

pyroblast je vyslovene plosna dmg

no precetl sis pul vety asi ...

jen mi zas chybi nejaka dmg nebo treba i plosna dmg jako ma mag :) takovej pyroblast treba :) blastwave :)

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/04/2006 :  13:39:54  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

jen mi zas chybi nejaka dmg nebo treba i plosna dmg jako ma mag :) takovej pyroblast treba :) blastwave :)

promin nevedel dneska bude hezky sem jak se spravne skladaji vety

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 11/04/2006 :  13:44:53  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:

promin nevedel dneska bude hezky sem jak se spravne skladaji vety

Hehe Little jdi do prdele se mame co ucit o skladbe vet taky jsem to pochopil jako ty neboj
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/04/2006 :  14:08:31  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no ja to mam dobre ... nevim co na tom nechapete ...

je to stejny jako veta

kup pecivo a neco k piti treba rohliky a pivo

ty byste taky chapali jako ze rohliky jsou piti?

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/04/2006 :  14:31:34  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
kup pecivo a neco k piti treba rohliky a pivo

ja chci taky takovou manzelku, to bych chodil rad i na nakupy

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/04/2006 :  14:38:35  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
a ja si uz pomalu myslel, ze v te tune novych prispevku se dozvim neco novyho :)

ale neodnasej si z teto diskuse pocit, ze warr nemuze zabit maka :)
nedavno sem zase farmil twilighty v silithusu, mel sem na sobe moba a kolem 2000HP (vzdycky jedu na doraz a pak se nazeru a hodim bandu) a zautocil na me full restlej mag co zrovna prijel. dorazil sem moba a dal intercept na maga, mortal a autoattack, zamrazil me, ja rychle vypil flasku, byl sem zase na 2000HP, on na pulce. asi zazmatkoval pze hodil blink nejak blbe a ja byl porad krok od nej. dal sem mu piercing howl, mortal, autoattack a execute a hele, valel se na zemi :)

delam to takhle bezne.....
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 11/04/2006 :  14:48:52  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord...
delam to takhle bezne.....

Ted jsi me fakt pobavil Miro.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 14/04/2006 :  15:05:53  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Kolo osudu se konecne otocilo, takze na vedomost se dava, ze craftim Lionheart Helm pro Hordu na Drak'Thulu. Pevna cena 50g za craft (smlouvat nemuzu, je to gildovni narizeni).

Muzete /w Rahman, pripadne rovnou posilat matros a craft fee postou, obratem vratim zpet hotove hned jak bude mozne, pripadne napisu ci whispnu kdyby nahodou neco chybelo.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 14/04/2006 :  15:17:39  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Kolo osudu se konecne otocilo, takze na vedomost se dava, ze craftim Lionheart Helm pro Hordu na Drak'Thulu. Pevna cena 50g za craft (smlouvat nemuzu, je to gildovni narizeni).

Muzete /w Rahman, pripadne rovnou posilat matros a craft fee postou, obratem vratim zpet hotove hned jak bude mozne, pripadne napisu ci whispnu kdyby nahodou neco chybelo.

Tak ještě ofic DT forum...
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 14/04/2006 :  15:18:31  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=221

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 14/04/2006 :  15:25:12  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=221

Mozna sis nevsimnul, ze nic neprodavam ani nenakupuju za real money. Tohle je ciste herni info. Ten topic jsem samozrejme zvazil, ale obsahove je nevyhovujici. Krom toho se zrovna na tohle v tomhle topicu uz par lidi ptalo.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 14/04/2006 :  16:00:09  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mozna sis nevsimnul, ze nic neprodavam ani nenakupuju za real money. Tohle je ciste herni info. Ten topic jsem samozrejme zvazil, ale obsahove je nevyhovujici. Krom toho se zrovna na tohle v tomhle topicu uz par lidi ptalo.

no vidim napsany craftim a pevna cena 50g, takze prodavas. Pokud vim tak v te casti fora neni napsany, ze je to urceny pouze k nakupovani za real money nebo na prodavani acc.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 14/04/2006 :  16:20:57  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no vidim napsany craftim a pevna cena 50g, takze prodavas. Pokud vim tak v te casti fora neni napsany, ze je to urceny pouze k nakupovani za real money nebo na prodavani acc.

zdechlina ... ze me to prekvapuje

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 14/04/2006 :  22:14:26  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

code03

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 15/04/2006 :  02:31:10  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Stilgar

code03

touché

... ale dost bolo spammu

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 15/05/2006 :  16:17:56  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Neni to uplne do warrior topicu, ale co uz.

Shanim arcane crystaly. Pokud mate a chcete prodat, tak vykupuju za 24gold kus. 39pcs left.

Drakthul - Skrag (horde side) - C.O.D pls

Thx

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 15/05/2006 :  16:50:19  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
omg dalsi noob s Sulfurnakem?

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 15/05/2006 :  16:51:50  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

omg dalsi noob s Sulfurnakem?

Brzo brzicko (odhadem 6-8let) ..a toho nooba si vyprosuju.

Edited by - Shemiramoth on 15/05/2006 16:53:18
Go to Top of Page

alchariot
Starting Member

4 Posts

Posted - 24/05/2006 :  16:24:58  Show Profile Send alchariot a Private Message  Reply with Quote
chcel som sa sputat ake skilly pouzit pri strete s tym, ktorym povolanim, respektive ako najlepsie namapovat klavesy na spravne skilly pre PvP. Thx for answer
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 24/05/2006 :  16:31:07  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alchariot

chcel som sa sputat ake skilly pouzit pri strete s tym, ktorym povolanim, respektive ako najlepsie namapovat klavesy na spravne skilly pre PvP. Thx for answer

zalezi na povolani ... kdyz jses warrior tak pouzivej warriorske skilly, kdyz mag tak magske :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 24/05/2006 :  16:38:00  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

quote:

zalezi na povolani ... kdyz jses warrior tak pouzivej warriorske skilly, kdyz mag tak magske :)

To je blbost, bez frostshocku to zarucene projedes :)
Go to Top of Page

alchariot
Starting Member

4 Posts

Posted - 24/05/2006 :  16:42:10  Show Profile Send alchariot a Private Message  Reply with Quote
no ked som pisal do warr topicu myslel som si ze automaticky to znamena ze som Warr :-) takze som warrior a chcel by som si nechat poradit ako si namapovat klavesy a ktory skill kedy a na koho pouzit. Dik
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 24/05/2006 :  16:46:55  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

no ked som pisal do warr topicu myslel som si ze automaticky to znamena ze som Warr :-) takze som warrior a chcel by som si nechat poradit ako si namapovat klavesy a ktory skill kedy a na koho pouzit. Dik

Zkus treba:
'W': Move forward
'S': Move backward
'A': Move left
'D': Move right
'V': I win macro
'ESC': Evac

Works 11 times of 10
Go to Top of Page

alchariot
Starting Member

4 Posts

Posted - 24/05/2006 :  16:53:51  Show Profile Send alchariot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zkus treba:

Works 11 times of 10

zzzz aspon nespamuj kedc nechces pomoct
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/05/2006 :  19:29:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zkus treba:

Works 11 times of 10

zzzz aspon nespamuj kedc nechces pomoct

mno ja teda njsem war, ale kdyz uz to tady kolega natuknul, tak se zeptam taky:
prosimvas, poradte mi, kde si mam dat frostshock ? radeji na klavesu 3 nebo snad 4 ? HELP PLX PLIIIX!!!!

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 24/05/2006 :  20:43:49  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
No urcite hodne blizko, dal bych to na Del na numerické klávesnici. nebo Esc

http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 25/05/2006 :  20:54:33  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Imho vedle reset buttonu

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 25/05/2006 :  22:49:40  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Já bych to hodil přímo na reset. Nebo na On, Off.Nebo na pojistky.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104
Go to Top of Page

HomeboyCZ
Starting Member

34 Posts

Posted - 01/06/2006 :  14:57:54  Show Profile  Send HomeboyCZ an ICQ Message Send HomeboyCZ a Private Message  Reply with Quote
Zdravim,
mam protec warra a defenci uz mam 411 (blue eq.) Ale casto prijdu na veci ktere nemaji defenci ale treba +1%(+2%) dodge, parry (hit a crit nemyslim) Neni lepsi obetovat treba 8def za +1% neco. Podle me ano. Ale radsi se zeptam zkusenejsich :)
Nekde jsem cetl ze 100 def = 4% na to ze te netrefi(dodge, parry atd.)
Je to pravda?
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 01/06/2006 :  15:24:51  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Homeboy

Zdravim,
mam protec warra a defenci uz mam 411 (blue eq.) Ale casto prijdu na veci ktere nemaji defenci ale treba +1%(+2%) dodge, parry (hit a crit nemyslim) Neni lepsi obetovat treba 8def za +1% neco. Podle me ano. Ale radsi se zeptam zkusenejsich :)
Nekde jsem cetl ze 100 def = 4% na to ze te netrefi(dodge, parry atd.)
Je to pravda?

+1 def prida 0.04% k sanci na dodge, parry, shieldblock a -0.04% k sanci ze dostanes crit.

Pokud te zajima ciste evasion rate, tak 12.5 def je hruba ekvivalent 1% parry nebo dodge (plus o 0.5% nizsi sance ze dostanes crit a 0.5% k bloku stitem, coz ale neni kopletni evade utoku).

Edited by - Rahman on 01/06/2006 15:25:38
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 11/06/2006 :  18:29:27  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Chystáme se na team battlegroung PvP na lvly 40-49.
Warr
Priest (Ač je to v BG nezvyklé, tak pure holy specced)
Rogue
Mage

Poraďte prosím někdo zkušenější kam narvat talenty a i co za věci?
Mě se zatím zdá nejlepší
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warriors/talents.html?3502402005051000310500000000000000000000000000000000 (tady nevím kam se čtyřmi zbývajícímy talenty)

http://www.thottbot.com/?i=5958

Ale například vůbec nemám ozkoušený Fury build...
Co vy na to?

EDIT: Někde jsem četl, že s Anger Managment se v boji automaticky vytváří rage. Je to pravda?

Planetside 2, Diablo 3

Edited by - Kar-Chee on 11/06/2006 18:37:03
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 11/06/2006 :  18:30:50  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Ještě mě napadlo (možná trochu OT): Co používáte ke komunikaci? Ts nebo Vt? A co na zaznamenávání videa? Fraps?

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 11/06/2006 :  19:38:03  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kar-Chee

Chystáme se na team battlegroung PvP na lvly 40-49.
Warr
Priest (Ač je to v BG nezvyklé, tak pure holy specced)
Rogue
Mage

Poraďte prosím někdo zkušenější kam narvat talenty a i co za věci?
Mě se zatím zdá nejlepší
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warriors/talents.html?3502402005051000310500000000000000000000000000000000 (tady nevím kam se čtyřmi zbývajícímy talenty)

http://www.thottbot.com/?i=5958

Ale například vůbec nemám ozkoušený Fury build...
Co vy na to?

EDIT: Někde jsem četl, že s Anger Managment se v boji automaticky vytváří rage. Je to pravda?

Doporučuji respecnout na rogua s preparation nebo druida ;) Pokud nutně chceš za wara tak 12-15 warů z 10ti doporučuje piercing howl.
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 11/06/2006 :  20:41:47  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Doporučuji respecnout na rogua s preparation nebo druida ;) Pokud nutně chceš za wara tak 12-15 warů z 10ti doporučuje piercing howl.

To bych nedosáhl na MS....Je to i tak vhodné?

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 12/06/2006 :  08:44:30  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
ja bych to udelal takhle
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/06/2006 :  09:05:27  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

ja bych to udelal takhle

to vypada, jako docela dobrej napad
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 12/06/2006 :  11:38:15  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Což nic nemění na tom že v WSG (pokud tedy chceš hrát WSG a předpokládám že na tvém levelu o ničem jiném nemluvíš) jsi bez piercing howlu opravdu troska. Hamstring je sice hezkej ale howlem zpomalíš daleko víc lidí a bez něj třeba druida nezabiješ. Když dokážeš protivníka zpomalit, většinou už ho někdo zabije, horší je když nemáš jak. Totéž když někdo nese vlajku, howlem zpomalíš sprintující zloděje a on jim může stihnout zdrhnout.
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 12/06/2006 :  11:47:13  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

Což nic nemění na tom že v WSG (pokud tedy chceš hrát WSG a předpokládám že na tvém levelu o ničem jiném nemluvíš) jsi bez piercing howlu opravdu troska. Hamstring je sice hezkej ale howlem zpomalíš daleko víc lidí a bez něj třeba druida nezabiješ. Když dokážeš protivníka zpomalit, většinou už ho někdo zabije, horší je když nemáš jak. Totéž když někdo nese vlajku, howlem zpomalíš sprintující zloděje a on jim může stihnout zdrhnout.

na WSG je rychlost vsim ... takze schopnost nekoho na dalku zastavit nebo spomalit se tam vyvazuje zlatem :)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/06/2006 :  16:06:43  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
to samy se da rict o mortal strike debuffu - pokud das MS na flag carriera, cela tvoje grupa ma polovicni praci ... oboji mit najednou nemuzes
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 12/06/2006 :  16:24:06  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja bych to udelal takhle

JJ nejak takhle jsem taky uvazoval. Ale tady mi chybi improved hamstring....

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Quart
Starting Member

28 Posts

Posted - 12/06/2006 :  16:47:00  Show Profile  Send Quart an ICQ Message Send Quart a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja bych to udelal takhle

0/1 Anger Management
3/5 2h spec
3/3 imp hamstring

[ Quart | Troll Warrior | Drak'thul ]
[ Orel | Ptaci Hnizdo | Enemy Territory ]
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 12/06/2006 :  17:06:37  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quart

quote:

quote:

ja bych to udelal takhle

0/1 Anger Management
3/5 2h spec
3/3 imp hamstring

JJ tohle se mi zda lepsi. Jeste nejaky navrhy? A funguje ten "bug" anger managementu?

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page
Page: of 40 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,91 seconds. on eygor Snitz Forums 2000