Author |
Topic  |
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 07:56:56
|
quote: Originally posted by Eagle
no podle me mag kterej ma silence nebo stun mi moc neudela ... ze stunu se dostane jen jednou ... intercept muzu co 20s - to by chtelo vylepsit ale bodu je malo :) (v pvp setu za honor) a shield slam nedela podle popisu zrovna malou dmg ...
na shieldslam nebudes met nidky v boji s magem rage jedina tva sance je prekvapeni a velka burst dmg a to s protectem neudelas revenge je po blocku - si myslis ze do tebe bude mag mlatit hulkou ? takze tenhle stun nedas jedinej snad z tech talentu co tam mas a pouzijes proti magovi je mozna ten shieldbash ale ani ten za ty talenty nestoji
|
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 09:08:30
|
tim stunem jsem myslel spis concussion |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 09:34:59
|
quote: Originally posted by Eagle
tim stunem jsem myslel spis concussion
jednou za 5 minut na 5 sec a s timhle buildem ho za 5 sec opravdu nezabijes |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 11:02:50
|
no tak jo no |
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 11:34:33
|
mne pripada vesele, jak Eagle postupne sjizdi vsecky classy (rozumej - zaplnuje prislusne class topicy vsemoznymi mene ci vice hloupymi buildy a dotazy) clovece chlape, kolik uz mas tech postav ? nebo porad nemuzes najit tu pravou class, co ti bude vyhovovat ?  nic ve zlem, to jenom ja jsem takovy zly rejpal.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 12:22:31
|
spravne ... nemuzu najit :)
mam maga - libi se mi mass kouzla libi se mi ze muzu sundat potvory z healeru ... nelibi se mi ze jakmile to udelam tak uz me nic nezachrani ...
tak premyslim ted momentalne o warovi - potvory z castery muzu sundat taky ... dokonce i chvili vydrzim takze je mozny me healnout ... jen mi zas chybi nejaka dmg nebo treba i plosna dmg jako ma mag :) takovej pyroblast treba :) blastwave :)
tak se proste hloupe ptam a je to no :) |
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 12:50:20
|
quote: Originally posted by Eagle plosna dmg jako ma mag :) takovej pyroblast treba :) blastwave :)
pyroblast je vyslovene plosna dmg  |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 13:02:07
|
quote: Originally posted by Eagle mam maga - libi se mi mass kouzla libi se mi ze muzu sundat potvory z healeru ... nelibi se mi ze jakmile to udelam tak uz me nic nezachrani ...
mas blink-> muzes zdrhnout :P muzes si vzit frost build tim si zlepsis mass kouzla, navic te to zachrani kdyz sundas u healera potvoru :) na co warra?  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 13:30:43
|
quote: Originally posted by Little
quote: Originally posted by Eagle plosna dmg jako ma mag :) takovej pyroblast treba :) blastwave :)
pyroblast je vyslovene plosna dmg 
no precetl sis pul vety asi ...
jen mi zas chybi nejaka dmg nebo treba i plosna dmg jako ma mag :) takovej pyroblast treba :) blastwave :) |
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 13:39:54
|
quote: Originally posted by Eagle no precetl sis pul vety asi ...
jen mi zas chybi nejaka dmg nebo treba i plosna dmg jako ma mag :) takovej pyroblast treba :) blastwave :)
promin nevedel dneska bude hezky sem jak se spravne skladaji vety  |
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 13:44:53
|
quote: Originally posted by Little
quote: Originally posted by Eagle no precetl sis pul vety asi ...
jen mi zas chybi nejaka dmg nebo treba i plosna dmg jako ma mag :) takovej pyroblast treba :) blastwave :)
promin nevedel dneska bude hezky sem jak se spravne skladaji vety 
Hehe Little jdi do prdele se mame co ucit o skladbe vet taky jsem to pochopil jako ty neboj |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 14:08:31
|
no ja to mam dobre ... nevim co na tom nechapete ...
je to stejny jako veta
kup pecivo a neco k piti treba rohliky a pivo
ty byste taky chapali jako ze rohliky jsou piti? |
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 14:31:34
|
quote: Originally posted by Eagle kup pecivo a neco k piti treba rohliky a pivo
ja chci taky takovou manzelku, to bych chodil rad i na nakupy  |
|
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 14:38:35
|
a ja si uz pomalu myslel, ze v te tune novych prispevku se dozvim neco novyho :)
ale neodnasej si z teto diskuse pocit, ze warr nemuze zabit maka :) nedavno sem zase farmil twilighty v silithusu, mel sem na sobe moba a kolem 2000HP (vzdycky jedu na doraz a pak se nazeru a hodim bandu) a zautocil na me full restlej mag co zrovna prijel. dorazil sem moba a dal intercept na maga, mortal a autoattack, zamrazil me, ja rychle vypil flasku, byl sem zase na 2000HP, on na pulce. asi zazmatkoval pze hodil blink nejak blbe a ja byl porad krok od nej. dal sem mu piercing howl, mortal, autoattack a execute a hele, valel se na zemi :)
delam to takhle bezne.....  |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 14:48:52
|
quote: Originally posted by Warlord... delam to takhle bezne..... 
Ted jsi me fakt pobavil Miro.  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 15:05:53
|
Kolo osudu se konecne otocilo, takze na vedomost se dava, ze craftim Lionheart Helm pro Hordu na Drak'Thulu. Pevna cena 50g za craft (smlouvat nemuzu, je to gildovni narizeni).
Muzete /w Rahman, pripadne rovnou posilat matros a craft fee postou, obratem vratim zpet hotove hned jak bude mozne, pripadne napisu ci whispnu kdyby nahodou neco chybelo.
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 15:17:39
|
quote: Originally posted by Rahman
Kolo osudu se konecne otocilo, takze na vedomost se dava, ze craftim Lionheart Helm pro Hordu na Drak'Thulu. Pevna cena 50g za craft (smlouvat nemuzu, je to gildovni narizeni).
Muzete /w Rahman, pripadne rovnou posilat matros a craft fee postou, obratem vratim zpet hotove hned jak bude mozne, pripadne napisu ci whispnu kdyby nahodou neco chybelo.
Tak ještě ofic DT forum... |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 15:25:12
|
quote: Originally posted by -Mike-
http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=221 
Mozna sis nevsimnul, ze nic neprodavam ani nenakupuju za real money. Tohle je ciste herni info. Ten topic jsem samozrejme zvazil, ale obsahove je nevyhovujici. Krom toho se zrovna na tohle v tomhle topicu uz par lidi ptalo. |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 16:00:09
|
quote: Originally posted by Rahman Mozna sis nevsimnul, ze nic neprodavam ani nenakupuju za real money. Tohle je ciste herni info. Ten topic jsem samozrejme zvazil, ale obsahove je nevyhovujici. Krom toho se zrovna na tohle v tomhle topicu uz par lidi ptalo.
no vidim napsany craftim a pevna cena 50g, takze prodavas. Pokud vim tak v te casti fora neni napsany, ze je to urceny pouze k nakupovani za real money nebo na prodavani acc. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 16:20:57
|
quote: Originally posted by Rahman Mozna sis nevsimnul, ze nic neprodavam ani nenakupuju za real money. Tohle je ciste herni info. Ten topic jsem samozrejme zvazil, ale obsahove je nevyhovujici. Krom toho se zrovna na tohle v tomhle topicu uz par lidi ptalo.
no vidim napsany craftim a pevna cena 50g, takze prodavas. Pokud vim tak v te casti fora neni napsany, ze je to urceny pouze k nakupovani za real money nebo na prodavani acc.
zdechlina ... ze me to prekvapuje  |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 22:14:26
|
quote: Originally posted by Stilgar zdechlina ... ze me to prekvapuje 
code03 |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 15/04/2006 : 02:31:10
|
quote: Originally posted by Stilgar zdechlina ... ze me to prekvapuje 
code03
touché
... ale dost bolo spammu |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 15/05/2006 : 16:17:56
|
Neni to uplne do warrior topicu, ale co uz.
Shanim arcane crystaly. Pokud mate a chcete prodat, tak vykupuju za 24gold kus. 39pcs left.
Drakthul - Skrag (horde side) - C.O.D pls
Thx |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 15/05/2006 : 16:51:50
|
quote: Originally posted by beldor5
omg dalsi noob s Sulfurnakem?
Brzo brzicko (odhadem 6-8let) ..a toho nooba si vyprosuju.  |
|
Edited by - Shemiramoth on 15/05/2006 16:53:18 |
 |
|
alchariot
Starting Member
4 Posts |
Posted - 24/05/2006 : 16:24:58
|
chcel som sa sputat ake skilly pouzit pri strete s tym, ktorym povolanim, respektive ako najlepsie namapovat klavesy na spravne skilly pre PvP. Thx for answer |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 24/05/2006 : 16:31:07
|
quote: Originally posted by alchariot
chcel som sa sputat ake skilly pouzit pri strete s tym, ktorym povolanim, respektive ako najlepsie namapovat klavesy na spravne skilly pre PvP. Thx for answer
zalezi na povolani ... kdyz jses warrior tak pouzivej warriorske skilly, kdyz mag tak magske :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 24/05/2006 : 16:38:00
|
quote: Originally posted by Reyden
chcel som sa sputat ake skilly pouzit pri strete s tym, ktorym povolanim, respektive ako najlepsie namapovat klavesy na spravne skilly pre PvP. Thx for answer
zalezi na povolani ... kdyz jses warrior tak pouzivej warriorske skilly, kdyz mag tak magske :)
To je blbost, bez frostshocku to zarucene projedes :) |
 |
|
alchariot
Starting Member
4 Posts |
Posted - 24/05/2006 : 16:42:10
|
no ked som pisal do warr topicu myslel som si ze automaticky to znamena ze som Warr :-) takze som warrior a chcel by som si nechat poradit ako si namapovat klavesy a ktory skill kedy a na koho pouzit. Dik |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 24/05/2006 : 16:46:55
|
no ked som pisal do warr topicu myslel som si ze automaticky to znamena ze som Warr :-) takze som warrior a chcel by som si nechat poradit ako si namapovat klavesy a ktory skill kedy a na koho pouzit. Dik
Zkus treba: 'W': Move forward 'S': Move backward 'A': Move left 'D': Move right 'V': I win macro 'ESC': Evac
Works 11 times of 10 |
 |
|
alchariot
Starting Member
4 Posts |
Posted - 24/05/2006 : 16:53:51
|
no ked som pisal do warr topicu myslel som si ze automaticky to znamena ze som Warr :-) takze som warrior a chcel by som si nechat poradit ako si namapovat klavesy a ktory skill kedy a na koho pouzit. Dik
Zkus treba: 'W': Move forward 'S': Move backward 'A': Move left 'D': Move right 'V': I win macro 'ESC': Evac
Works 11 times of 10
zzzz aspon nespamuj kedc nechces pomoct |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 24/05/2006 : 19:29:24
|
Works 11 times of 10
zzzz aspon nespamuj kedc nechces pomoct
mno ja teda njsem war, ale kdyz uz to tady kolega natuknul, tak se zeptam taky: prosimvas, poradte mi, kde si mam dat frostshock ? radeji na klavesu 3 nebo snad 4 ? HELP PLX PLIIIX!!!!
 |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Azgalor
Starting Member
83 Posts |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 25/05/2006 : 20:54:33
|
Imho vedle reset buttonu  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Azgalor
Starting Member
83 Posts |
|
HomeboyCZ
Starting Member
34 Posts |
Posted - 01/06/2006 : 14:57:54
|
Zdravim, mam protec warra a defenci uz mam 411 (blue eq.) Ale casto prijdu na veci ktere nemaji defenci ale treba +1%(+2%) dodge, parry (hit a crit nemyslim) Neni lepsi obetovat treba 8def za +1% neco. Podle me ano. Ale radsi se zeptam zkusenejsich :) Nekde jsem cetl ze 100 def = 4% na to ze te netrefi(dodge, parry atd.) Je to pravda? |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 01/06/2006 : 15:24:51
|
quote: Originally posted by Homeboy
Zdravim, mam protec warra a defenci uz mam 411 (blue eq.) Ale casto prijdu na veci ktere nemaji defenci ale treba +1%(+2%) dodge, parry (hit a crit nemyslim) Neni lepsi obetovat treba 8def za +1% neco. Podle me ano. Ale radsi se zeptam zkusenejsich :) Nekde jsem cetl ze 100 def = 4% na to ze te netrefi(dodge, parry atd.) Je to pravda?
+1 def prida 0.04% k sanci na dodge, parry, shieldblock a -0.04% k sanci ze dostanes crit.
Pokud te zajima ciste evasion rate, tak 12.5 def je hruba ekvivalent 1% parry nebo dodge (plus o 0.5% nizsi sance ze dostanes crit a 0.5% k bloku stitem, coz ale neni kopletni evade utoku). |
Edited by - Rahman on 01/06/2006 15:25:38 |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 11/06/2006 : 18:30:50
|
Ještě mě napadlo (možná trochu OT): Co používáte ke komunikaci? Ts nebo Vt? A co na zaznamenávání videa? Fraps? |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 11/06/2006 : 19:38:03
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
Chystáme se na team battlegroung PvP na lvly 40-49. Warr Priest (Ač je to v BG nezvyklé, tak pure holy specced)  Rogue Mage
Poraďte prosím někdo zkušenější kam narvat talenty a i co za věci? Mě se zatím zdá nejlepší http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warriors/talents.html?3502402005051000310500000000000000000000000000000000 (tady nevím kam se čtyřmi zbývajícímy talenty)
http://www.thottbot.com/?i=5958
Ale například vůbec nemám ozkoušený Fury build... Co vy na to?
EDIT: Někde jsem četl, že s Anger Managment se v boji automaticky vytváří rage. Je to pravda?
Doporučuji respecnout na rogua s preparation nebo druida ;) Pokud nutně chceš za wara tak 12-15 warů z 10ti doporučuje piercing howl. |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 11/06/2006 : 20:41:47
|
quote: Originally posted by Rakhen
Doporučuji respecnout na rogua s preparation nebo druida ;) Pokud nutně chceš za wara tak 12-15 warů z 10ti doporučuje piercing howl.
To bych nedosáhl na MS....Je to i tak vhodné? |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 12/06/2006 : 08:44:30
|
ja bych to udelal takhle |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/06/2006 : 09:05:27
|
quote: Originally posted by Warlord
ja bych to udelal takhle
to vypada, jako docela dobrej napad |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 12/06/2006 : 11:38:15
|
Což nic nemění na tom že v WSG (pokud tedy chceš hrát WSG a předpokládám že na tvém levelu o ničem jiném nemluvíš) jsi bez piercing howlu opravdu troska. Hamstring je sice hezkej ale howlem zpomalíš daleko víc lidí a bez něj třeba druida nezabiješ. Když dokážeš protivníka zpomalit, většinou už ho někdo zabije, horší je když nemáš jak. Totéž když někdo nese vlajku, howlem zpomalíš sprintující zloděje a on jim může stihnout zdrhnout. |
 |
|
Koron
New Member

151 Posts |
Posted - 12/06/2006 : 11:47:13
|
quote: Originally posted by Rakhen
Což nic nemění na tom že v WSG (pokud tedy chceš hrát WSG a předpokládám že na tvém levelu o ničem jiném nemluvíš) jsi bez piercing howlu opravdu troska. Hamstring je sice hezkej ale howlem zpomalíš daleko víc lidí a bez něj třeba druida nezabiješ. Když dokážeš protivníka zpomalit, většinou už ho někdo zabije, horší je když nemáš jak. Totéž když někdo nese vlajku, howlem zpomalíš sprintující zloděje a on jim může stihnout zdrhnout.
na WSG je rychlost vsim ... takze schopnost nekoho na dalku zastavit nebo spomalit se tam vyvazuje zlatem :) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/06/2006 : 16:06:43
|
to samy se da rict o mortal strike debuffu - pokud das MS na flag carriera, cela tvoje grupa ma polovicni praci ... oboji mit najednou nemuzes |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 12/06/2006 : 16:24:06
|
ja bych to udelal takhle
JJ nejak takhle jsem taky uvazoval. Ale tady mi chybi improved hamstring.... |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Quart
Starting Member
28 Posts |
Posted - 12/06/2006 : 16:47:00
|
ja bych to udelal takhle
JJ nejak takhle jsem taky uvazoval. Ale tady mi chybi improved hamstring....
0/1 Anger Management 3/5 2h spec 3/3 imp hamstring |
[ Quart | Troll Warrior | Drak'thul ] [ Orel | Ptaci Hnizdo | Enemy Territory ] |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 12/06/2006 : 17:06:37
|
quote: Originally posted by Quart
ja bych to udelal takhle
JJ nejak takhle jsem taky uvazoval. Ale tady mi chybi improved hamstring....
0/1 Anger Management 3/5 2h spec 3/3 imp hamstring
JJ tohle se mi zda lepsi. Jeste nejaky navrhy? A funguje ten "bug" anger managementu? |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Topic  |
|