Author |
Topic  |
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 09:49:05
|
quote: Originally posted by Roman76
quote: Originally posted by MegaDeath
resist stunu.. jenze na stun jeste nikdo nechcip, na seduce uz nas chcipli miliony.. na stuny mas insignii, na seduce mas jen a pouze wotf
Stun je jedina vec co drzi rogue pri zivote v duelu s Warem takze pokud mu resistnes 25% coz se me zda nekdy ze je to i vice :o) tak zadne stunlocky nehrozi.
jediny co drzi rogue pri zivote je lag, kterej zpusobi kliknuti na tlacitko "sprint"  |
 |
|
moonwraiths
Starting Member
30 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 20:52:48
|
mam malej dotaz
je lepší při DW abych měl v MH pomalou zbran s vetsim dmg a v OH měl nějakou rychlou. nebo radši obě dvě rychlý.
jo a ještě jeden dotaz, taky malej :-))
do kolika se bere, že je to rychlá zbran? |
MoonWraith-human-warrior/Shadow Moon |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 23:39:18
|
dw fury nebo arms? dw fury potrebuje v main hand co nejrychlejsi zbran (1.3-1.5 - napr flurry axe) aby mel co nejcasteji heroic strike dw arms - to mi prijde jako debilni build, ale cetl ze nekdo takovej existuje, tak ten potrebuje co nejpomalejsi mainhand, aby mel co nejsilnejsi mortal strike/overpower |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 02:35:19
|
dw fury nebo arms? dw fury potrebuje v main hand co nejrychlejsi zbran (1.3-1.5 - napr flurry axe) aby mel co nejcasteji heroic strike dw arms - to mi prijde jako debilni build, ale cetl ze nekdo takovej existuje, tak ten potrebuje co nejpomalejsi mainhand, aby mel co nejsilnejsi mortal strike/overpower
no se zbrani jako rank14 onehand, 1H mace z BWL nebo deathbringer by to mohlo fungovat ... ale tak dobry jako 2H alternativy (srovnmatelny s tema 1H) to nebude |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
moonwraiths
Starting Member
30 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 20:26:43
|
jo a ještě jeden malej dotaz :-))
je dobrý používat 2h zbran při furry buildu? |
 |
|
Quart
Starting Member
28 Posts |
Posted - 10/09/2005 : 21:04:33
|
ne. __________________________________ Quart | Troll Warrior | Shadowmoon |
[ Quart | Troll Warrior | Drak'thul ] [ Orel | Ptaci Hnizdo | Enemy Territory ] |
Edited by - Quart on 10/09/2005 21:05:49 |
 |
|
moonwraiths
Starting Member
30 Posts |
Posted - 11/09/2005 : 17:57:21
|
co si myslíte o tom rezistu v defens talentech? mylíte že se to vyplatí? |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/09/2005 : 09:24:35
|
ja myslim, ze defense talenty se nevyplati vubec, leda kdybys chtel hrat na pve serveru, nebo mel radost z ownovani warrioru, nic jinyho s tim delat nejde |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 12/09/2005 : 13:55:29
|
Def build nema sanci proti rekneme arms buildu. A jiste ze se def build vyplati, warrior coby tank je jedna z nejzabavnejsich class vubec, warrior coby damage dealer je docela nuda. Pochopitelne to oceni jen nekdo, koho bavi tymova hra ;-) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/09/2005 : 14:55:20
|
no prave ze moje zkusenost je takova, ze pokud maj dva warriori srovnatelnou uroven equipu, tak defense > arms docela s prehledem nejvetsi vyhoda je last stand ve chvili kdy ti souper chce dat execute  |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 12/09/2005 : 18:26:50
|
No nevim s kolika def warrama ses mlatil. Ja jako def warr mam pri obrane zasadni vyhodu vicemene jen v shieldblocku, kteryzto se proti obourucce moc neprojevi. Nicmene pravda nemam zkusenosti z levlu 60, treba to tam bude vypadat trochu jinak. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/09/2005 : 18:35:31
|
ja sem klasickej arms warrior s modrejma vecma na lvl60, mam arcanite spear z bg a 30% crit, souper byl klasickej defense warrior jeste bez epicu z mc (takze neco jako +/- 420 def, vysoky dodge a parry a block)
hlavni jeho zbran je: obrovsky parry, vysoka sance na to ze ho vubec netrefim, conclussion blow nebo jak se to menuje, last stand pokud mu klesnou zivoty pod 20%
warrior killer ;) da se dat jen s velkym luckem na crity
|
Edited by - MegaDeath on 12/09/2005 18:36:05 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 12/09/2005 : 18:43:16
|
Ta defence by mohla hrat roli, ja mam zatim jen 374 (lvl 59) |
 |
|
Chihuri
Starting Member
67 Posts |
Posted - 12/09/2005 : 18:54:28
|
vyhoda je cca 65% redukce meele dmg oproti 30%v zerg stancu, brutalni mnozstvi hp,vysoka defense, shield block, stun z improved revange taky neni k zahozeni atd... |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 12/09/2005 : 19:05:33
|
No kdyz ten arms warrior mlati v berserk stancu do warra se stitem, tak to je potom tezky :)
Stun z imp revenge mezi nami nic moc, silene ho degraduji diminishing returns (po chargi ma prvni stun polovicni duration, dalsi uz immune). Krom toho revenge neni zrovna uber pvp specka, je sice instant, ale kvuli te smesne damagi nema smysl casovat positioning. |
 |
|
Roman76
New Member

129 Posts |
|
moonwraiths
Starting Member
30 Posts |
Posted - 12/09/2005 : 20:50:58
|
aby jste porozuměli, ja to myslel takle. a spec na zbran by byla podle toho co by se používalo
Arms Talents (31 points)
# Deflection - 2/5 points Increases your Parry chance by 2%.
# Improved Rend - 3/3 points Increases the bleed damage done by your Rend ability by 35%.
# Improved Charge - 2/2 points Increases the rage generated by your Charge ability by 6.
# Tactical Mastery - 5/5 points You retain up to 25 of your rage points when you change stances.
# Improved Overpower - 2/2 points Increases the critical strike chance of your Overpower ability by 50%.
# Deep Wounds - 3/3 points Your critical strikes cause the opponent to bleed, dealing 60% of your melee weapon's average damage over 12 seconds.
# Two-Handed Weapon Specialization - 5/5 points Increases the damage you deal with two-handed weapons melee weapons by 5%.
# Impale - 2/2 points Increases the critical strike damage bonus of your abilities in Battle, Defensive, and Berserker stance by 20%.
# Sweeping Strikes - 1/1 point You next 5 melee weapon swings strike an additional nearby opponent.
# Axe Specialization - 5/5 points Increases your chance to get a critical strike with Axes by 5%.
# Mortal Strike - 1/1 point A vicious strike that deals weapon damage plus 85 and wounds the target, reducing the effectiveness of any healing by 50% for 10 seconds.
Level 48: Damage plus 110 Level 54: Damage plus 135 Level 60: Damage plus 160
Fury Talents (11 points)
# Cruelty - 5/5 points Increases your chance to get a critical strike with melee weapons by 5%.
# Improved Demoralizing Shout - 5/5 points Increases the attack power reduction of your Demoralizing Shout by 40%.
# Piercing Howl - 1/1 point Causes all enemies near the warrior to be dazed for 6 seconds.
Protection Talents (9 points)
# Anticipation - 5/5 points Increases your Defense skill by 10.
# Iron Will - 4/5 points Increases your chance to resist stun and charm effects by 12%. |
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 13/09/2005 : 06:55:12
|
No fakt nevim kde ste na to prisli ze deff war vyklepe armsaka. Abych to upravil na spravnou miru. def warr nema zazracnou ability na uhybani. oproti arms warrovi ma tak cca 5% vesti sanci na dodge, co je proti arms warrovi skor nevyhoda a tak o 5% vetsi sanci na parry. Je to pomer amrs/def warr (dodge+parry) neco kolem 20%-30% cca. takze ziadne uber cislo to neni. taky "brutalni" hp nejsou az tak pravda. def warr nema o hodne vic hp jak arms warr. prumerna vybava arms warra konci nekde kolem 5k hp. deff warr nema ani 6k hp, pokud ovsem nezanedba ostatne staty ako defence. Arms build je idealny pvp build, na ktory deff warr ani nahodou nema. je to proste opancerovana plechovka ktoru se neoplati zabijet z jedineho duvodu a to je ze to jenom dlouho trva, to je vse.
|
Who is General Failure? and why is he reading my disk? |
 |
|
Trimanius
Moderator

6302 Posts |
Posted - 13/09/2005 : 08:20:29
|
Tento Topic si ctu, obcas se i zasmeju, ale nerad odpovidam, abych nerozpoutal nic neresici diskuze. Jen drobnost reagujici na posledni zasveceny topic - jakozto def ST Zdechlin mam bez problemu pres 6k zakladniho HP, a to dokonce v pripade, ze si nasadim equip. kdy DEF jedu prave na ukor Staminy, takze jen pro upresneni ... |
Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 13/09/2005 : 09:20:33
|
ja si stojim za svym, pro me defense warrior = arms warrior killer |
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 13/09/2005 : 09:22:39
|
quote: Originally posted by Trimanius
Tento Topic si ctu, obcas se i zasmeju, ale nerad odpovidam, abych nerozpoutal nic neresici diskuze. Jen drobnost reagujici na posledni zasveceny topic - jakozto def ST Zdechlin mam bez problemu pres 6k zakladniho HP, a to dokonce v pripade, ze si nasadim equip. kdy DEF jedu prave na ukor Staminy, takze jen pro upresneni ...
bavime se zamozrejme o non epic vybave, a nebufnute. jak to bolo naznacene v postoch pred tym na ktore som reagoval |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 13/09/2005 : 09:39:59
|
Mam jako prot warr momentalne 480 defense a rogue nebo arms/fury warr me vetsinou nedaji. Nemaji temer sanci se do me trefit a v defensive stanci a shield blockem je dmg od nich i s 2h nebo od rogue celkem smesna - hity za 50hp od rogue nejsou vyjimka :)
Smutne je, ze po defense nerfu uz to takova slava nebude :)
BTW i v duelu mlatim Quel Serrar a mam shield, nejedu 2H a staci to. Je lepsi mit vetsi AC a shield - shield slam kdyz critne, hitne rogue klidne za 800-900 a to uz je slusnej boost dmg pro protection warra v duelu, rozhodne lepsi nez 2H a dostavat o dost vetsi dmg.
Samozrejme na maga, paladina apod. nemam vubec sanci, ale to plyne z buildu :) |
http://motion.parba.cz |
Edited by - Noztra on 13/09/2005 09:43:00 |
 |
|
Eskymak
Starting Member
73 Posts |
Posted - 13/09/2005 : 11:46:03
|
Nemám sice Epic set,ale otestoval jsem jak Full Deff wara tak Arms. Deff war v PvP je o neco horsi nez Paladin.Vydrzí asi tak stejně,ale dmg da o dost mensí.Idealní je do WG na nošeni vlajky pokud mu za zady funí healer. V průměru Arms je schopen do 4 sec dát 2-4k dmg.Dobře postavený Fury možná i více.V1/1 jsem měl nekolik duellu s Full deff warem co mel podobný ekwip jako tu popisujes.Nemel sanci.Jako zbran mam Arc. reap. Deff bonus mu moc výrazně proti crit nepomahal.Skoro se domnívám ze Def v pvp pouze zvedá sanci na štít a parry.A k slamu za 800 do rouga to je hodne ubohá rana za tolik rage.Rogue povetsinou pod 1500dmg nejde.Pravda nehraji na,SM ale na Tunderhornu.Jako problem je dobře hranej frost mage nebo ku podivu Warloc.Jako lahůdku doporucuji Huntera nebo Rouga radost to porcovat. Drobecek |
Edited by - Eskymak on 13/09/2005 11:46:42 |
 |
|
Trimanius
Moderator

6302 Posts |
Posted - 13/09/2005 : 13:32:18
|
Jinak ještě snad drobnost – jet def wara, pokud si chcete užívat veškeré vymoženosti na serveru (PvP, občas solování,…) je hloupost. Zvlášť to pochopíte, až budete srovnávat 60 crit a def wara s high equipem. Naprosto čistý def war, včetně čistého buildu i equipu je nutný pouze pro high raid, kde je ovšem nezastupitelný (jakožto MT, případně ST). I zde jde však ruku v ruce i high vybava - a to vetsinou v několika variantách (sám nosím do MC i do BWL dva bagly s vecmi a changuji equip ci doplnky). Prostě def war má logicky i jinou úlohu ve hře. Def warr tedy není žádný nesmyslný build, jak se tu někdo snaží nadhazovat, ale je fakt, že má pouze velmi úzké specifické využití a není potřebný v takovém množství. Jiný druh hraní je neskutečně obtížný a frustrující oproti namasterovanému crit warrovi, proti tomu samozřejmě neprotestuji. Nemluvím zde o různých hybridech, ale o skutečně čistém def warrovi, jak buildem tak equipem a stylem hraní, tím rozhodně vašim námitkám přitakávám, nikoliv je vyvracím. |
Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin) |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 14:08:11
|
protoze si pohravam s myslenkou trosku ozivit sveho wara na 21. levelu a mit ho jen na blbnuti, kdyz me unavi shaman, hunter, druid ;-) a nechci s nim hrat pvp... tak se optam jakej peknej build udelat do pve... pocitam, ze by mel byt "specializovan" na instance... proste pve war... nejake rady? a prip. jestli v tom buildu tlacit napred fury nebo prot... pocitam, ze arms se pve warovi moc nehodi... |
no mmo
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 15:03:32
|
jo sulfuras zahreje, otazka co je lepsi mit v ruce, rank14 sekeru/polearm nebo sulfuras? |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 16:01:50
|
jo sulfuras zahreje, otazka co je lepsi mit v ruce, rank14 sekeru/polearm nebo sulfuras?
Rank 14 sekera/sword/polearm je imo lepsi. +410HP +52atk power (36str) a 1%crit FTW! |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 12:30:33
|
Njn, ale do rank 14 je este vela roboty, ked ten sulfuras je uz teraz  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 09:32:28
|
pristi tejden budu mit v guilde treti rank14 :) uz mame jednoho warra a jednoho rogua, pristi tejden nas ceka druhej warr rank14, mazec  |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 09:36:41
|
pristi tejden budu mit v guilde treti rank14 :) uz mame jednoho warra a jednoho rogua, pristi tejden nas ceka druhej warr rank14, mazec 
Vy mate v Black Division uz 2 14? Hmm to teda mate farmeru . |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 09:37:49
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
pristi tejden budu mit v guilde treti rank14 :) uz mame jednoho warra a jednoho rogua, pristi tejden nas ceka druhej warr rank14, mazec 
Vy mate v Black Division uz 2 14? Hmm to teda mate farmeru .
jinej server, jina guilda http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=Ragnaros&faction=a :) |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 09:57:55
|
Zatracene . Klikal jsem na tve stare postavy. Stejne, ja nechci hrat BG's ja chci hrat OUTDOOR PvP! Blizzarde ja bych te bil. |
|
Edited by - Shemiramoth on 26/10/2005 10:00:00 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 10:04:29
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Zatracene . Klikal jsem na tve stare postavy. Stejne, ja nechci hrat BG's ja chci hrat OUTDOOR PvP! Blizzarde ja bych te bil.
ja chci hrat bg , bravo blizzarde konec nesmyslnym zergum v taren millu a konecne poradny pvp |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 10:17:25
|
Poradny PvP v BG ... 
Edit: Nikdo se nebavil o TM! |
|
Edited by - Shemiramoth on 26/10/2005 10:20:05 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 10:59:11
|
Hlavne AV  |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 12:30:32
|
quote: Originally posted by Pepo
Hlavne AV 
mno ja hraju hlavne a predevsim ab, a tam si v 15vs 15 uziju docela pvp dost jediny co me vadi je ze se to zbytecne rychle ukoncuje :) |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 12:58:13
|
quote: Originally posted by Pertha
Hlavne AV 
mno ja hraju hlavne a predevsim ab, a tam si v 15vs 15 uziju docela pvp dost jediny co me vadi je ze se to zbytecne rychle ukoncuje :)
jakej si lvl perthiku ? :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 13:04:19
|
quote: Originally posted by Colldor
quote: Originally posted by Pertha
Hlavne AV 
mno ja hraju hlavne a predevsim ab, a tam si v 15vs 15 uziju docela pvp dost jediny co me vadi je ze se to zbytecne rychle ukoncuje :)
jakej si lvl perthiku ? :)
wara mam 46 momentalne |
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 20:22:32
|
Aha, to som teda nevedel s tymi linkami. Tak teda Ravencrest horde. To je vlastne aj dovod preco sme este nezabili ani jednoho BWL bossa a ragnarosa sme zabili asi az pred mesiacom.
A jasne, AB aj WSG su uz lepsie na ,,pvp,, taktiku, ale AV je hruza. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 07/11/2005 : 14:51:36
|
tak docela ted premejslim o zmene talentu, chtel bych vyzkouset dve veci: blood craze - aneb regenerace 3% HP over 6 sec (u me to je cca 150hp/6sec) jsou classy a bitvy, ktery trvaji dlouho a tohle je neco jako kdybych mel dalsich 15 stamina na ukor cca 30AP z imp. battle shoutu
anger management - nikdy sem tenhle talent nemel, co jsem se docetl, tak po dobu, kdy je clovek v combatu, tak generuje 1rage/tick (to se v popisce nepise). To mi prijde jako dobrej kseft, a pokud by to byla pravda, tak bych tomu obetoval 1% parry z deflection
nekdo nejaky poznatky a zkusenosti? |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 07/11/2005 : 15:31:20
|
tak docela ted premejslim o zmene talentu, chtel bych vyzkouset dve veci: blood craze - aneb regenerace 3% HP over 6 sec (u me to je cca 150hp/6sec) jsou classy a bitvy, ktery trvaji dlouho a tohle je neco jako kdybych mel dalsich 15 stamina na ukor cca 30AP z imp. battle shoutu
anger management - nikdy sem tenhle talent nemel, co jsem se docetl, tak po dobu, kdy je clovek v combatu, tak generuje 1rage/tick (to se v popisce nepise). To mi prijde jako dobrej kseft, a pokud by to byla pravda, tak bych tomu obetoval 1% parry z deflection
nekdo nejaky poznatky a zkusenosti?
medo prosimte muzes sem postnout tvuj pvp build? docela by me zajimal dikes moc  |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
Edited by - MA3X on 07/11/2005 15:32:04 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 07/11/2005 : 15:38:15
|
si klikni na jmeno Medule v podpisu, tam uz to najdes mezi talentama |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 07/11/2005 : 15:41:04
|
si klikni na jmeno Medule v podpisu, tam uz to najdes mezi talentama
no jo vlastne to me nenapadlo super dik |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Roman76
New Member

129 Posts |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 08/11/2005 : 19:52:43
|
quote: Originally posted by Roman76
Mec ... specka na mec je lepsi jak +5% na critic nebo trapna specka na Mace navic ve hre je spousta naslapanych mecu.
Nez si tohle lidi uvedomi, to bude trvat casu... Nejhorsi je, ze je to matematika zakladni skoly  |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 08/11/2005 : 22:11:21
|
no zas taka jedoducha matematika to neni |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 08/11/2005 : 23:27:57
|
neni to jednoducha matika, vesmes to vychazi tak ze je to srovnatelny
ze je ve hre spousta mecu? jeden pada z hakara, druhej z nefariona a zbytek stoji za hovno... |
 |
|
Topic  |
|