HC inferno act 2 here, nejakej slovak to snad i dal cely. Ale hra je tak tupa, linearni a zjednodusena oproti vsem ostatnim ARPG, ze vazne nema smysl v tom pokracovat.
Ty class preview jsou docela fun cist. Bliz je celej posranej z tech 15 letych deti na forech, takze tam snad neni jedinej nerf. Vetsinou u vseho akorat zdvojnasobujou dmg a pisou 10 odstavcu, aby to vypadalo, ze nad tim fakt premysleli. Jako to si fakt pomuzou, kdyz u vseho jen zvednou cisla. No cas na /uninstall.
JACE .. hral jsi nekdy diablo 2? nejak vic, ne jenom prvni act :)
vis od kdy ta hra stala poradne za to? poradim ti, muze za to datadisk :)
za sebe rikam je to v klidu, hraju to furt, kazdy den a 15 mi urcite neni ... jo, jsou tam nejake vecicky, ktere me taky serou, ale nic lepsiho neni a kdyz to bavi tak proc ne ... to poe me teda lepsi neprijde, dal jsem ty dva acty a nic moc ...
kdyz vas nic nebavi, no ... ted koukam, ze je na rade GW2, to tady po dvou tydnech taky budete psat, ze to stoji za hovno :D
Detoxa: Takze jako zakaznik nemam ocekavat kvalitni produkt a nechat se rejzovat nebo cos mi tim chtel naznacit?
Aha, a jsme u penezich :D
Kolik mas odehranych hodin? Srovnej to s nejakou single ppl hrou, vsadim boty, ze u Diabla hodne, tak nerikej, ze to za to nestalo.
Pro srovnani semnou ... celkove mam odehrano 420h , na RMHA jsem vydelal zatim nejakych 20 euro ... hra me stala 60 eur - 20 = 40 eur
40:420= 0,09 eur za hodinu ...
Toz za me dobry a to jsem jeste neskoncil, marne patram v pameti, ktera hra mi tohle nabidla :D
Ale chapu, ze tisic lidi tisich chuti, jenom pisu jak to mam ja.
Ono litat po act2 s monkem a s 200 MF v zakladu, nabrat valory a jit vymlatit valut of assasin ci jak se to jmenuje, ono to pak pada ty itemy, jedna radost :)
Chapu, ze chcete mit TOP gear hned, ale to pak nemuzute parit hry typu diablo, ze ... ono uz to vyvojarske studio POE nema ten nazev jenom tak (Grinding Gear Games) :D
Na SC mam nahrano 0 hodin, na HC jsem v actu 2 s tim, ze mi asi 10 charu chciplo na DC. RPGcka hraju vetsinou tak, ze kdyz mi to prijde moc jednoduchy, naschval si vezmu horsi gear, protoze mam rad tezky hry, takze nejaka honba za top gearem se u me fakt nekona. Co jsem ale chtel, byl trochu slozitejsi system nez stackuj vit + main stat + all resist a vyber si jeden ze 2 buildu, co na HC infernu funguji.
Patch jen zveda dmg, takze tu tupost hry neresi. Legendary takhle mely byt uz od zacatku.
O penize mi jde v tom slova smyslu, ze kdyz ta hra bude fakt dobra, tak do toho klidne prihodim naky extra eura, ale vylozene me vysira ten trend vsechno zjednodusovat a snizovat obtiznost, protoze nejakej dementni 15 letej american nedokaze dostatecne rychle klikat (viz. GW2 vs GW1, kdy dvojka je ohlodana na kost). Pres act2 se ani nechystam, protoze je to neskutecna nuda.
Na SC mam nahrano 0 hodin, na HC jsem v actu 2 s tim, ze mi asi 10 charu chciplo na DC. RPGcka hraju vetsinou tak, ze kdyz mi to prijde moc jednoduchy, naschval si vezmu horsi gear, protoze mam rad tezky hry, takze nejaka honba za top gearem se u me fakt nekona. Co jsem ale chtel, byl trochu slozitejsi system nez stackuj vit + main stat + all resist a vyber si jeden ze 2 buildu, co na HC infernu funguji.
Patch jen zveda dmg, takze tu tupost hry neresi. Legendary takhle mely byt uz od zacatku.
Tobe to prijde jednoduchy a slackujes na hc ve druhem actu :D
V poho, hele, me taky umreli vsechny chary ... Beliala jsem zabil v coopu s WD, pak mi umrel ve trojce ... dalsi dva chary dostali DC, takze na HC seru z vysoka a bavim se u sc ...
Tobe to prijde jednoduchy a slackujes na hc ve druhem actu :D
V poho, hele, me taky umreli vsechny chary ... Beliala jsem zabil v coopu s WD, pak mi umrel ve trojce ... dalsi dva chary dostali DC, takze na HC seru z vysoka a bavim se u sc ...
Takze at to ukoncime, je to prumerna hra :D
coz je u hry z dilny blizzard dost na povazenou... ovsem mam pocit, ze uz i SC 2 neni povazovano za takovou legendu jako SC...
quote:Originally posted by celdric tak uvidime co vymnouknou s Titanemicem...
fixed for ya
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
hlavne by to chtelo aby blizzard prestal predstirat nejakou cinost a misto prazdninoveho delani hovna ten patch jako dodelal, nevim co na tom trva 2 mesice
Ja mam z toho smiseny pocity. Na classy prakticky nesahli, jen zvysili vsem skillum dmg a napsali k tomu buhvi proc 5 samostatnych clanku. Ted kdyz kazdej dava ranu jak Stallone a mobs maji nizsi HP, tak by to asi mohla bejt i o neco vetsi zabava nez to pul hodinovy kitovani champ packu, ale mozna jsem ocekaval spis trochu zajimavejsi skilly. Itemizace zustala nedotcena krome legendary, to je hodne spatna zprava. Paragon system je ok, neco takovyho navrhoval ten nolife nerd Kripparian. Zkusil jsem TL2 a prijde mi to teda o hodne lepsi, jen kdyby to nemelo ten kindergarden nadech.
Upřímně já jsem z paragon systému, legendárek a konečně neprůměrovaného magic find v partě nadšenej. Už jsem nevěřil, že by mě něco donutilo se vrátit k Diablu, ale teď mám vážně chuť to rozjet a farmit v partě jak v Diablu 2 :)
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
jsem asi divnej ale me hellgate london bavil nekde na stupnici asi takto d2 . . . . . HG-L. . . . . . . . . . . . . . . . . .D3 Nejvic ---------------------------------------------Nejmin
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
jsem asi divnej ale me hellgate london bavil nekde na stupnici asi takto d2 . . . . . HG-L. . . . . . . . . . . . . . . . . .D3 Nejvic ---------------------------------------------Nejmin
Musim rict ze 40lv k pasivni abilite to jako natolik nezvedlo aby se to dalo hrat navic nemoznost vypnout si ty idiotsky efekty stoho stale dela single playerovou hru
Moderátoři s právy na toto fórum tu zjevně žádní nejsou, ale i tak byste se mohli trochu zamyslet nad formou a obsahem svých příspěvků. Tohle fórum, ostatně jako každé, bude nutně jen tak kvalitní, jak kvalitní si ho uděláme.
Myslím, že většina autorů posledních několika postů má na to, aby dokázala rozlišit, kdy je lepší zmačknout "Delete" než "Post New Reply" a docela nerad bych se v tohle pletl.
Taky hraju TL2 a ten rozdil je enormni. Za prvnich 5 levelu mi vypadly predmety zabavnejsi nez end game itemy v D3 za 200 hodin. Na grafiku jsem si celkem zvyknul, gore je udelany taky dobre, ale zvuk je hodne slabej. A P2P multiplayer s moznosti grief console commandu radsi no comment (i kdyz patch to ma odstranit). Dal ovladani v TL2 je podstatne horsi, protoze nejde prerusovat animace a je tam nejaka 2 prikazova fronta, co se obcas chova divne.
Jenomze TL2 bude mit editor, tzn. budou do nej dlouho vznikat ruzne mody, nove textury, dokonce i UI pujde zmenit. U DIII toho zmenis velke hovno a muzes jenom sedet na prdeli a doufat, ze Blizzard neco co se ti ve hre libi, nezkurvi novym patchem a nebude pak cesty zpet.