Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 The secret world
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 11/07/2012 :  11:17:21  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
rashevarak: jak dlouho jsi to hral? To je totiz pomerne dulezita informace. Delal jsi uz treba questy v blue mountains apodobne???

Ja jen ze kolikrat ctu spoustu recenzi a komentaru o tom jak je nudnej combat:-) A uprimne bych to treba v prvni a druhe zone rekl taky :-) Jakmile vlezes do treti tak to nabere obratky v tom stylu, ze pro to aby jsi zabil blbeho moba musis litat jak splasenej, uskakovat, rootovat, stunovat, uhejbat specialkam apodobne:-) (takze z toho z pocatku nudne vypadajiciho soubojoveho systemu, musim rict, ze je to za posledni dobu asi jedna z nejakcnejsich her za posledni dobu). Rozhodne se nejdna o zivacku typu swtor, wow, rift apodobne...

Kazdopadne co se questu tyce, tak v porovnani s jinymi hrami je ten rozdil taktez obrovsky, ale rozhodne se ve hre najdou klasicke questy tak jak je znas z jinych her. Kazdopadne minimalne sabotage a investigation mise jsou hodne odlisne... I kdyz ty sabotage treba az v blue mountains a do te doby to byla uplna pohodicka.

Jak rikam, nevim jak jsi daleko ale z toho co pises mi prijde, ze jeste pobihas v prvni zone:-) (mozna se pletu)

neber to nijak utocne, jen jde o to ze tehle hre bohuzel musis dat docela cas, nez se to rozjede. (teda alespon boj a questy relativne take)

Shrnuti:
mega mega mega revoluce se nekona to je jasny:-)
U combatu nemuzes spat, narozdil od jinejch her a musis hrat opravdu aktivne. (zalezi trochu na buildu)
Questy obzvlast sabotage a investigation v pozdnich fazich te nuti premejslet. Zbytek je spis klasicky a podobny zbytku MMO.

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 11/07/2012 :  11:21:38  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

slavny skilovy kolo, jen za xpcka nejsou levely ale kupujou se za ne ability, z tech standartnich moznosti jak udelat vyvoj postavy si hold vybrali jednu z tech lepsich.

Hlavní rozdíl od wow-type her spočívá v tom, že nemáš žádné omezení v tom, co můžeš umět. Je to v podstatě rozšíření talentového specu v tom smyslu, že si můžeš nalevlovat libovolnou class a specnout cokoliv tě napadne. Kdybych já s dnešními zkušenostmi vymýšlel hru podobného typu, udělal bych to podobně :)

Jaké všechny důsledky to bude mít se ještě uvidí. Už teď je ale jasný, že prakticky odpadne problém typu "nejsou healeři" nebo "nejsou tanci", pokud budeš mít hráče, sestavu si můžeš namixovat dle libosti. Dokážu si taky představit značné možnosti v kombinaci decků členů grupy/raidu, s tímhle se určitě půjde zatraceně dobře vyblbnout.

quote:

a abych nezapomnel bar se sedmi aktivnima abilitama ... lolik, uz mi chybi jen auto help kterou zrovna mackat.

V tomhle ohledu imho střílíš slepé náboje. Hloubka gameplaye přece prakticky vůbec nezávisí na tom, kolik čudlíků mačkáš. I z mačkání jednoho čudlíku se dá postavit neskutečně složitý kombinační systém a z mačkání 20 čudlíků neskutečně stupidní hra.

To omezení má smysl. Jednak zjednodušuje ovládání a keybinding (přiznejme si, mít k dispozici prakticky neomezené množství speců a u každého se učit 50+ abilit, by byl těžký overkill) a zpřehledňuje UI. Druhak dává jasný rámec pro kombinování. 7 čudlíků navíc není zas tak málo, pokud hraje roli i pořadí mačkání (jako že hraje) kombinované s reakcí na situaci, apod.

quote:

ty questy udelal jsem jich par, neda mi to, najdi masovy hrob cislo 1, hura nasel jsi jej podle kolecka na mape, tak a ted tamzabij 5 tohodle typu zombiku, ale nesmi bejt jinej, skvele, a ted najdi masovy hrob cislo 2 podle puntiku na mape, a takhle 5x!

Nic ti nebrání místo toho jen grindit :)
Jinak ok, v tomhle směru nic moc převratného, ale na druhou stranu je to na úrovni ostatních titulů.

Co ale úroveň ostatních titulů dost zásadním způsobem převyšuje, jsou některé mise, se kterými se fakt pohráli - například všechny invetigativní, některé příběhové, atd. Samozřejmě jako všude si můžeš najít řešení na netu, ale to je pak tvoje blbost (a popravdě ani s návodem to občas není úplně trivoš).

quote:

90% questu je ten jedrsnesi quest grind, jeste je to repeated, zabij, prines. zbytek je pribehovej kterej nijak nevybocuje od ostatnih aaa titulu, imo i wowko jej hrave prekonava, tam jsou ty questy alespon hravy, tady maj jen zbrzdujici animacku

Imho je moc nečteš. Každopádně k tomu srovnání: Mně popravdě WoW přístup dost irituje. WoW questy jsou strašně samoúčelné, vytržené z kontextu. Pokud vůbec vypráví nějaký zajímavý příběh, tak bys ho klidně mohl zasadit do libovolného jiného fantasy světa a vůbec bys nepoznal rozdíl (až na pár výjimek). A navíc jak správně říkáš, často to ani sami designéři wowka neberou vážně. Díky tomu se sice pobavíš, ale dojem z herního světa veškerý žádný.

V TWS mám úplně jiný pocit. Není to sice úplně 100%, ale většinou to působí uvěřitelně: Pár přeživších se zabarikádovalo na strážnici, což celkem dává smysl, páč tam jednak byli týpci s alespoň nějakým výcvikem a druhak tam jsou zbraně a výzbroj. Zombie invaze tu není jen tak sama o sobě, ale nějak k ní došlo, obyvatelé na to nějak reagovali a u těch, co přežili, se občas dozvíš jak a proč. I v těch questech typu jdi na kolečko a seber tam kus papíru jsou skryté náznaky (a občas dost důležité) toho, co se vlastně stalo.

Funcomácký storytelling bych ostatně rozhodně nepodceňoval - background story v Anarchy Online je geniální počin a do dneška stále panují dohady o různých souvislostech (a to už se za těch x let mnohé vyjasnilo). A těch souvislostí tam jsou skutečně mraky. TWS zatím vypadá, že se bude držet podobného modelu, což by mohlo být zatraceně zajímavé.

Edited by - Rahman on 11/07/2012 12:01:17
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 11/07/2012 :  11:32:40  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze kazdej na jakejkoli titul kouka subjektivne.
Nekomu sedi to, jinemu zase ono. To ze nekdo napise jak to ma skvelou "atmosku" neznamena, ze ji to ma pro nekoho jineho. To same plati o grafice, animacich, questech, combat systemu atd. atd.

Holt spousta lidi tu pise jaka je to bomba, dalsi spousta to skousi hrat jen kvuli znamejm... a nasel se nekdo, komu to jako bomba neprijde.
Thats all

Psat sem "wall of text", kde se snazite nekomu jinemu vnutit svuj subjektivni nazor je uplne mimo misu. Stejne se vam to nikdy nepovede a vznikaj takhle uplne zbytecne dohady, bez sebemensiho infa neco vypovidajici o hre.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 11/07/2012 :  11:58:03  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

Psat sem "wall of text", kde se snazite nekomu jinemu vnutit svuj subjektivni nazor je uplne mimo misu. Stejne se vam to nikdy nepovede a vznikaj takhle uplne zbytecne dohady, bez sebemensiho infa neco vypovidajici o hre.

Naopak. Konfrontace názorů je základem toho, čemu se říká diskuse. A skoro bych řekl, že přínosných informací zrovna takhle diskuse přináší docela dost.

Účelem diskuse navíc není přesvědčit někoho o vlastním názoru. Účelem je si na základě konfrontace s názorem jiných hráčů a na základě nových informací budovat názor vlastní.

quote:
Originally posted by Pertha

neser kuzmo od tehle zucastnenych sice zadnej zabavnej trolling nehrozi, ale kdyby nahodou tak ty ho zkousis zabit

Aby ses nedivil. Myslím, že v každém z nás je skrytý pořádný kus forum trolla. Někteří ho pouze drží na uzdě víc než jiní :)

PS: Tím, že odpovídám na post, který následuje až po mém, se nenechte zmást :)

Edited by - Rahman on 11/07/2012 12:05:35
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/07/2012 :  11:58:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
neser kuzmo od tehle zucastnenych sice zadnej zabavnej trolling nehrozi, ale kdyby nahodou tak ty ho zkousis zabit

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 11/07/2012 :  12:04:33  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ano jsem v prvni zone, ani jsem nechtel vzbudit dojem ze mam odehrano vice, tohle byly prvni dojmy.

uznavam ze s temi abilitami jsem to odsoudil mozna prilis brzy

a texty k questum zabij 15 zombii opravdu nectu, to je taky pravda

na me by to pusobilo uveritelne kdyby ta serifka obcas vysla z baraku a jednou za cas se tam prihnalo hejno zombii ktery by pak spolecne rozstrileli, pri tom utoku by ty zombie mohli roztrhat jedno npccko ktery by se jmenovalo treba policemen a po chvilce by tam ze sklepa pricupital jinej policem na jeho misto, pusobilo by to uveritelne kdyby zombie vylejzali nekde zpod kmenu nebo z hrobu a ne ze se mi pred ichtem spawnou 4 zombie. Tohle pro me zadnej uveritelnej svet neni, nevidim rozdil mezi timhle a standartem v podobe treba eq2 nebo wow a pokud jde o atmosferu tak temny misto s mlhou a napjata hudba ji sice vytvori ale svechno to jde pryc kdyz se pak na ceste spawnou zombie.

lastfm

Edited by - Rashaverak on 11/07/2012 12:08:34
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 11/07/2012 :  12:11:35  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mimochodem zrovna tenhle quest má tuším dvě další pokračování: Zjisti, jak zombie reagujou na autoalarm (to mi přišlo vtipné :)) a zjisti, jestli slepě naběhnou do zapáleného benzínu.

O pár questů dál máš možnost zfunkčnit kutilsky vyrobený plamenomet, který funguje na benzín z různě pohozených kanistrů a na skupinky zombií je docela solidně účinný. Zajímavé (a uvěřitelné) nápady tam imho skutečně jsou.

quote:

na me by to pusobilo uveritelne kdyby ta serifka obcas vysla z baraku a jednou za cas se tam prihnalo hejno zombii ktery by pak spolecne rozstrileli, pri tom utoku by ty zombie mohli roztrhat jedno npccko ktery by se jmenovalo treba policemen a po chvilce by tam ze sklepa pricupital jinej policem na jeho misto, pusobilo by to uveritelne kdyby zombie vylejzali nekde zpod kmenu nebo z hrobu a ne ze se mi pred ichtem spawnou 4 zombie. Tohle pro me zadnej uveritelnej svet neni, nevidim rozdil mezi timhle a standartem v podobe treba eq2 nebo wow a pokud jde o atmosferu tak temny misto s mlhou a napjata hudba ji sice vytvori ale svechno to jde pryc kdyz se pak na ceste spawnou zombie.

Šerifka sice nevyleze, ale event, kdy se zombie začnou postupně hrnout z různých stran a osádka se spolu s tebou podílí na obraně, tam je. Kolem strážnice zombie vylézají ze země (což sice není nic extra, ale je to o dost lepší, než kdyby se jen spawnuly) a je tam event s potvorákem, který je na strážnici posílá ve vlnách.

Jinak ale jo, k dokonalosti to celkově má daleko, o tom žádná. Ale i tak to na mě působí dobře a atmosfericky. Možná jsem v tomhle směru nenáročný :)

BTW Backstory s 'buzzingem' vypadá hodně zajímavě.

Edited by - Rahman on 11/07/2012 12:19:03
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 11/07/2012 :  12:11:56  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
Naopak. Konfrontace názorů je základem toho, čemu se říká diskuse. A skoro bych řekl, že přínosných informací zrovna takhle diskuse přináší docela dost.

Účelem diskuse navíc není přesvědčit někoho o vlastním názoru. Účelem je si na základě konfrontace s názorem jiných hráčů a na základě nových informací budovat názor vlastní.

Tak nevim, ja zatim zjistil komu se hra libi... a komu ne
A budovat si vlastni nazor na zaklade konfrontace s nazorem jinych hracu?
.... to je jedno

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 11/07/2012 :  12:23:13  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
A budovat si vlastni nazor na zaklade konfrontace s nazorem jinych hracu?

Jistě. Může jít třeba o věci, kterých si někdo nevšimnul a když bude vědět, po čem se má dívat, tak zjistí, že ta hra má větší hloubku, než si myslel. Nebo možná něco funguje trochu jinak než to na první pohled vypadá, případně se to dá nastavit tak, že se z opruzu stane velice užitečný tool (třeba uskakování).
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 11/07/2012 :  12:30:12  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

quote:

slavny skilovy kolo, jen za xpcka nejsou levely ale kupujou se za ne ability, z tech standartnich moznosti jak udelat vyvoj postavy si hold vybrali jednu z tech lepsich.

Hlavní rozdíl od wow-type her spočívá v tom, že nemáš žádné omezení v tom, co můžeš umět. Je to v podstatě rozšíření talentového specu v tom smyslu, že si můžeš nalevlovat libovolnou class a specnout cokoliv tě napadne. Kdybych já s dnešními zkušenostmi vymýšlel hru podobného typu, udělal bych to podobně :)

Jaké všechny důsledky to bude mít se ještě uvidí. Už teď je ale jasný, že prakticky odpadne problém typu "nejsou healeři" nebo "nejsou tanci", pokud budeš mít hráče, sestavu si můžeš namixovat dle libosti. Dokážu si taky představit značné možnosti v kombinaci decků členů grupy/raidu, s tímhle se určitě půjde zatraceně dobře vyblbnout.

To je dobrá teorie, ale za prvý na to aby člověk uměl hrát nějakej build nestačí aby ho měl.
A to, že má možnost hrát vše neznamená, že to hrát chce.
Stačí mi Rift, kde "klerici sou od toho aby healovali" a nekdo healera hrat proste s klerikem nechce a nekdo jinej zase dps.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/07/2012 :  12:54:01  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ono je to samozrejme vzdycky o vice vecech, ta prvni a nejdulezitejsi je aby system to umoznoval, pricemz tu to je jeste vyraznejsi nez v tom riftu, protoze tady nejsou ani ty zakladni classy
druhou je ochota cloveka danou ulohu hrat
treti je schopnost toho cloveka v takove uloze obstat, protoze priznejme si jsou lidi co jsou schopni healeri ale postavte je k tankovani a za chvili se budete snazit proskocit zdi v te instanci
a posledni je samozrejme mit na to odpovidajici equip :) protoze ani tady neni unifikace statu na takove urovni, aby se v stejnym gearu tankovalo delalo dps i healovalo

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 11/07/2012 :  13:19:43  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
quote:

ano jsem v prvni zone, ani jsem nechtel vzbudit dojem ze mam odehrano vice, tohle byly prvni dojmy.

uznavam ze s temi abilitami jsem to odsoudil mozna prilis brzy

Ted uz te chapu... Mas samozrejme pravdu, ale ja to beru tak, ze pokud se kouknu na konkurenci, tak je tohle prozatim nejdal.

Kdyz si treba vsimnes (to muzes myslim i v prvni zone ... tak ty zombici spawnujou casto tak ze lezou ze zeme:-)) Nebo ze lezej mrtvoly a ty se pak zvednou :-) U questu je to bohuzel tak, ze se obludy z cista jasna objevi:-) (ani me nenapadlo, ze by tohle mohlo kazit dojem, ale kdyz se nad tim zamyslim tak mas samozrejme pravdu, ze takovehle veci ubiraji na uveritelnosti)

Ale jak uz jsem rekl vice, tak jako tak, je ta uveritelnost tady v tomto smeru podle me nesrovnatelne vyssi nez u konkurence:-)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 11/07/2012 13:19:55
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 11/07/2012 :  13:27:48  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
me teda ta hra neustale pada do woken s hlaskou at si poridim 64bitovej system to je celkem haluz :)

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 11/07/2012 :  13:27:49  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
quote:

Myslim ze kazdej na jakejkoli titul kouka subjektivne.
Nekomu sedi to, jinemu zase ono. To ze nekdo napise jak to ma skvelou "atmosku" neznamena, ze ji to ma pro nekoho jineho. To same plati o grafice, animacich, questech, combat systemu atd. atd.

Holt spousta lidi tu pise jaka je to bomba, dalsi spousta to skousi hrat jen kvuli znamejm... a nasel se nekdo, komu to jako bomba neprijde.
Thats all

Jojo mas pravdu ze vetsinou je vse velice subjektivni...
Staci se kouknout treba ted na ten secret world...

- myslim ze vetsine lidi bude hra pripadat uz jen obtiznosti, ktera je podle me skutecne vyrazne vyssi nez u jinych MMO her.
- nekomu nemusi sedet questy atd... (V teto hre se vyjimecne vyplati sledovat o co jde. Ackoliv se priznam, ze u opakovacek to take nedelam vzdy a spis si je pak v klidu projdu, az budu poradne naeexpenej mit hromadu skillu a budu u hry jen tak relaxovat... ted je to stale takovej rush a sleduju poradne jen questy, ktere nejdou opakovat apodobne)

Kazdopadne jsem odbehnul ...
- Vidim spousty lidi jak pejou ody na PvE v guild wars 2 a jak je to revolucni a ja nevim co jeste a me to prislo jak kdyby na tom nebylo nic moc jineho nez na riftech v riftu a naslednych invazich atd ... (fakt nevim jestli jsem jedinej komu to pripada velice podobne:-), protoze fakt nevim co si mam myslet po vlastnich pocitech z bety a po tom co ctu recenze a videa opevujici naprostou revoluci v PvE apodobne :-)))))
- ale i tak se na to tesim a urcite budu hrat oboje (na stridacku)

Ps. jsem vazne tak blbej a neco uzasneho neuveritelneho jsem na tom PvE prehledl? Dikec za odpoved, protoze me to vazne z bety prislo vicemene podobne. Nerikam spatne, ale proste v tom nevidim zadnou revoluci. (mozna jsem jen malo hral a to je ten hlavni duvod)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 11/07/2012 :  13:28:53  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Scout

me teda ta hra neustale pada do woken s hlaskou at si poridim 64bitovej system to je celkem haluz :)

´

ja mam 64 bitovej system a hra mi taky cas od casu freezne ... tak jednou za 3 hodky. (po pravde mi ale freezuje vsechno, takze to hrou mozna nebude)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 11/07/2012 :  13:57:32  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by antarian

quote:

´

ja mam 64 bitovej system a hra mi taky cas od casu freezne ... tak jednou za 3 hodky. (po pravde mi ale freezuje vsechno, takze to hrou mozna nebude)

Mě hra nemrzne vůbec,ale zase mám takovej divnej problém,když běhám normálně v open world mezi ostatníma tak vše v pohodě,kompl ševelí a teplota grafárny je někde mezi 75°- 80°,ale jakmile vlezu do nějaké instance například rozbitej obrázek u počítače a googlování hesla do terminálu,tak větráky začnou strašně vyvádět a grafárna se dostává bohatýrsky přes 90°.Opačně by to dávalo smysl,ale tahle to moc nechápu.
Dokonce jsem se přistihl jak si od počítače nevědomky odsedám abych při případné detonaci utrpěl co nejmenší zranění,nechápu

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 11/07/2012 :  14:13:29  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
jinak co si mysliet ? co je nejlepsi kombinace skillu do zacatku ?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/07/2012 :  14:15:28  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

jinak co si mysliet ? co je nejlepsi kombinace skillu do zacatku ?

http://tswguides.blogspot.cz/p/builds.html
mas tam i nejaky uvodni buildy na cca 60AP, coz je fakt zacatek hry a najdes tam i priklad zaverecnych buildu (pro pve)
v pvp jedou lidi hodne AR+Elemental kvuli tomu aby davali instant kill z dalky :D

a nebo pokud chces si vymyslet neco svyho tak ti pomuze
http://yokaiblog.wikidot.com/guides:weapon-choices

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 11/07/2012 14:26:11
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 11/07/2012 :  16:21:21  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
me je jasny ze to co chci je v mmorpg problematicky a prinasi radu problemu, jak udelat content aby hraci nemuseli cekat a zaroven to zusalo mmo a nebylo vsechno instancovany. Chci engine s interaktivnim prostredi kde veci pujdou zbourat a muzu vzit na ulici popelnici a nekam ji hodit, nojo ale co ostatni hraci ? To co by vzniklo by bylo na urovni monz minecraftu a naprosto silenych vytvoru, lidi jsou obcas dost kreativni, takze mantinely ve vysledku te uveritelnosti treba pomahaji. Uznavam neni to jednoduchy, ale myslim ze by to slo kdyby se chtelo :) Muze prijit npc a hrnec dat zpet kde byl predtim, chodit popelar kterej ty popelnice narovna, kdyz nebude v okoli nikdo kolem tak ty nahromadeny veci proste zmizi (neco jako v gta jen trochu mene nasilne) apod.

Jo v mmorpg je to o dost tezsi nez v single playeru kde postavit piskoviste pro jednoho hrace a kdyz chce neco ve svete podelat tak tim nikoho jineho neovlivni je podstatne jednodussi. Ale slo by to.

lastfm

Edited by - Rashaverak on 11/07/2012 16:22:46
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 11/07/2012 :  19:04:14  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Ten spawn by mohli osetrit. Sacuju nejaky telo a primo uprostred my postavy se materializuje ctverice zombies.
Svet (nebo aspon zatim ta prvni zona) je namodelovanej dost pekne, ale vsechno je tak neskutecne staticky. Proc si nejde aspon sednou na lavicku nebo zvednout sluchatko z budky.
Priserna customizace, hlavne ze ve storu maji za tezky prachy cely modni navrharstvi. Chtel jsem hrat vrascityho korejce znavenyho zivotem, ale povedlo se mi z toho dostat jen nagelovanyho metrosexuala.

MMOs failed.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 12/07/2012 :  09:12:17  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
rashevarak: me se hodne libi jak je udelane to vstavani zombiku ze zeme.... Bezis kolem mrtvoly a ona se zacne zvedat apodobne:-)

Takhle by mohli mit udelany vsechny respawny :-) (jen je problem jak to vyresit, aby jsi nevidel to prvni objeveni toho moba, kdyz koukas na to misto...)

Mozna nejaky vyhrabavani se ze zeme, nebo tak neco...

Kazdopadne veci co pises by byli moc pekny, ale obavam se ze se jich jeste nejakej ten patek nedockame ve spojeni s kvalitni hrou...

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 12/07/2012 :  09:34:58  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Ty by sis sednul na lavičku, kde předtím třeba seděla nějaká zombie, a ani třeba neměla kalhotky?

Jo, oni dodělají vyhrabávání se zombie z hlíny.. pak přijdou na to, že se vyhrabávají i z asfaltu, betonu, ocelového mostu, skalního útesu..

Bojím se, že pokud budeme hrát hry v době, kdy nefunguje ani pitomej chat, tak se holt budou npc objevovat od nikud...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/07/2012 :  09:45:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
co furt vsichni maj s nakym nefunkcnim chatem ? ja kdyz si obcas ten general zapnu tak na nem pise hafo lidi a TS s guildou taky jede dobre :D

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 12/07/2012 :  09:57:19  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
No vy máte fakt dost. Dřív se žádný respawny a popování mobů neřešilo. Když hra nabídne víc novejch věcí, který kupodivu fungujou a nejde je extrémně kritizovat, najednou se vám nelíbí jak se respawnujou moby. Udělaj respawnování mobů a vám se nebude líbit že NPC choděj furt v jedněch hadrech, že se za 14 dní ani neumažou, že jim nerostou fousy vlasy. No jděte do prdele, místo abyste se bavili tak řešíte píčoviny a na všem hledáte sebe menší kravinu.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 12/07/2012 :  10:31:42  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

....No jděte do prdele, místo abyste se bavili tak řešíte píčoviny a na všem hledáte sebe menší kravinu.

A vidis... nasli!!!

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 12/07/2012 :  12:57:04  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
ja mam hru raad :-)))) jen jsem rikal, ze to jsou samozrejme pekny veci co Rashevarak zminil:-))))

A po pravde ... co mame delat v praci nez resit kraviny:-)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 12/07/2012 :  13:27:51  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Jasně, víc než chat mě štvou furt posunutý klikací zóny v UI... Jako splitování materiálu myší je na Nobelovku za trpělivost....
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 12/07/2012 :  13:40:41  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

Když hra nabídne víc novejch věcí, který kupodivu fungujou a nejde je extrémně kritizovat, najednou se vám nelíbí jak se respawnujou moby.

me se to nelibi uz hodne dlouho, ty veci po kterejch tady volam, po tech volam uz nejakejch 5 let a nemaji primou souvislost s tsw, snad jen s tim ze nechapu jak to nekomu muze prijit atmosfericky, kdyz jsou tam podobny blbiny

lastfm

Edited by - Rashaverak on 12/07/2012 13:41:30
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 12/07/2012 :  15:00:07  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Moment to je vazne potreba ten material pokazdy splitovat, kdyz chci delat craft? Ja to jen letmo zkousel a uzavrel jsem to tim, ze jsem tezkej noob a takhle by to urcite nikdo nenavrhnul, a dal to neresil.

MMOs failed.
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 12/07/2012 :  15:03:31  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Moment to je vazne potreba ten material pokazdy splitovat, kdyz chci delat craft? Ja to jen letmo zkousel a uzavrel jsem to tim, ze jsem tezkej noob a takhle by to urcite nikdo nenavrhnul, a dal to neresil.

No já nevím, ale když musím udělat x kupiček do gridu, aby to udělalo nějakej symbol?

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 12/07/2012 :  15:08:06  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
No muj prvni a jedinej craft bylo, ze jsem mel 28 nejakyho srotu a pro kazdou bunku jsem musel rucne splitnout 1 scrap a vlozit ho do ni. U nejaky predposledni bunky jsem zacal pochybovat, ze by to takhle nekdo zdraveho rozumu navrhl a ze jsem asi prehledl nejakou zkratku nebo tak neco. Nakonec z toho to kladivo vypadlo.

MMOs failed.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 12/07/2012 :  17:35:57  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Stálo by za to udělat Secret Worldu samostatnou sekci. Máme tu update notesy, buildy, nějaký ty PvP komentáře i nějaká zajímavá videa.. určitě to tu nechci míchat s Rashaverákovými žblebty o tom že jemu by se hra líbila, kdyby šerifka v první zóně vybíhala z baráku zabíjet zombieky pod pařezem..

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 12/07/2012 :  18:33:32  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

Jasně, víc než chat mě štvou furt posunutý klikací zóny v UI... Jako splitování materiálu myší je na Nobelovku za trpělivost....

tohle jsem nemel:-) Mel to kamos kdyz si to zkousel, tak jsem mu jen poladil rozliseni a dobre...

Ale uznavam, ze do te doby to byl teda silenej opruz:-)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 12/07/2012 :  18:34:38  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
quote:

No muj prvni a jedinej craft bylo, ze jsem mel 28 nejakyho srotu a pro kazdou bunku jsem musel rucne splitnout 1 scrap a vlozit ho do ni. U nejaky predposledni bunky jsem zacal pochybovat, ze by to takhle nekdo zdraveho rozumu navrhl a ze jsem asi prehledl nejakou zkratku nebo tak neco. Nakonec z toho to kladivo vypadlo.

To vis neni to zadna velkovyrobna:-D V realnu by jsi to taky neudelal hned hehehe:-)
Kazdopadne by mohli nejake ty zkratky nastavit

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 13/07/2012 :  09:11:11  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

Rashaverákovými žblebty

nejakej problem curaku ? nojo slysis dobre curaku

lastfm
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 13/07/2012 :  09:16:16  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Rashaverákovými žblebty

Tebe ve zláštní škole neučili že prášky se mají polykat pravidelně?

Btw co to je "curaku" to je nějaké koření, nebo exotické ovoce ?

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 13/07/2012 :  09:30:08  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ Zni to jako kari.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 13/07/2012 :  10:36:10  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

určitě to tu nechci míchat s Rashaverákovými žblebty o tom že jemu by se hra líbila, kdyby šerifka v první zóně vybíhala z baráku zabíjet zombieky pod pařezem..

Pokud má kritika k něčemu být, tak musí obsahovat co nejrůznější názory. Já jsem rád, že to sem Rash napsal, byť ne se vším souhlasím. Nebylo na tom nic vulgárního ani nevhodně útočného (na rozdíl od tvého komentáře) a mělo to hlavu a patu.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 13/07/2012 :  12:19:10  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
presne, ja bych zadnou vulgaritu nikdy z huby nevypustil

lastfm
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 13/07/2012 :  12:57:12  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Rashaverákovými žblebty

Tebe ve zláštní škole neučili že prášky se mají polykat pravidelně?

Btw co to je "curaku" to je nějaké koření, nebo exotické ovoce ?

"Curaku" je tabák, protože se mě jedna u nádraží ptala jestli chci ho vykouřit.

Edited by - Luka on 13/07/2012 12:58:49
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 13/07/2012 :  15:18:57  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
quote:

presne, ja bych zadnou vulgaritu nikdy z huby nevypustil

"Já že mluvím sprostě? Co to je kurva za kecy?" :)

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 14/07/2012 :  12:22:01  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Když chcípnu v zóně u Ankhu, tak pak musím 5 minut obíhat hory z resspointu u oázy, nebo tam je nějaká zkratka pro duchy?

Když přeruším quest, tak pak pojedu z místa přerušení, nebo od 1/5?

Edited by - WereHamster on 14/07/2012 12:34:45
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/07/2012 :  14:29:38  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
je tam ressspot co je bliz pokud se nepletu
a pojedes od mista preruseni

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 14/07/2012 :  19:03:36  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
No mě to 9/10 hodí do oázy.. grr..

Pokud budu chtít přeskinovat vzhled zbraně, potřebuju vlastnit zbraň s tím skinem? Tj. mám si schovávat nízké levly zbraní jen pro jejich vzhled?
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 14/07/2012 :  19:49:19  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:

No mě to 9/10 hodí do oázy.. grr..

Pokud budu chtít přeskinovat vzhled zbraně, potřebuju vlastnit zbraň s tím skinem? Tj. mám si schovávat nízké levly zbraní jen pro jejich vzhled?

Jo, použiješ tool na zbraň jejíž vzhled chceš a vznikne ti kit, kterým upravíš jinou zbraň do jejího vzhledu. O původní zbraň přijdeš.

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 14/07/2012 :  19:50:18  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
To by jeden nerekl co se toula v Transylvanii za moby.... :D

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 14/07/2012 :  19:55:04  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
My god, ta hra po me chce dekodovat morzeovku. Jsem vedel, ze jsem mel chodit do skauta, ted se mi to vymstilo.

MMOs failed.
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 14/07/2012 :  20:32:58  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:

My god, ta hra po me chce dekodovat morzeovku. Jsem vedel, ze jsem mel chodit do skauta, ted se mi to vymstilo.

Kde je ten quest, jsem ho nějak minul?
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/07/2012 :  20:34:23  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

To by jeden nerekl co se toula v Transylvanii za moby.... :D

Ja si snad tuhle hru budu muset koupit!

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 14/07/2012 :  21:02:57  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kde je ten quest, jsem ho nějak minul?

Jmenuje se to Dead Air a je to na letisti v te prvni zone u velky cerny gorily v hangaru.

MMOs failed.
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000