Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 The secret world
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/06/2012 :  10:26:28  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
http://www.plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1311251&searchstr=SECRET+WORLD&agent=0
590.-

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 25/06/2012 :  10:44:07  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
diky, ackoliv ten rusky link, na ten nemam odvahu ani kliknout

lastfm
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 25/06/2012 :  10:47:09  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
Já kupoval na Aukru za 779,- Kč.

http://aukro.cz/the-secret-world-eu-30-dni-akce-jen-5-ks-24-7-i2445585780.html

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/06/2012 :  10:49:50  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

diky, ackoliv ten rusky link, na ten nemam odvahu ani kliknout

nemusis mit obavy z tohohle shopu uz jsem ja i par znamych leccos koupilo, i v rusku jsou slusni obchodnici

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 25/06/2012 :  12:54:23  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
taky bych mel z nejkyho ruskyho shopu trosku obavu nakupovat :-D Ale kdyz si to tak uvedomim nakupuju od sikmoocek a tam by mel mit clovek ty obavy uplne stejne :-)))

Me se libi vymejsleni buildu, ale je to trosku komplikovany tim, ze jen co clovek najde neco co by se dalo "zneuzit" tak je to vetsinou pryc:-D

Uz uz jsem si rikal jak by byl fajn ten stun z blood co je na dalku :-D A nez jsem se nadal tak uz zmizel a ted je misto neho skill co nahodi barrieru (ale ovlivnenou attack ratingem namisto healing ratingu) a po rozbiti hodi aoe damage :D

A takhle bych mohl pokracovat jeste docela dlooouho :-D

Kazdopadne si myslim, ze by meli jeste par mesicu pockat nez to vydaji :-) Jeste to podle me neni moc dodelane.

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Edited by - antarian on 25/06/2012 12:56:24
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 25/06/2012 :  13:09:30  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
No nic prubnu to Rusko.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/06/2012 :  13:15:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by antarian

Uz uz jsem si rikal jak by byl fajn ten stun z blood co je na dalku :-D A nez jsem se nadal tak uz zmizel a ted je misto neho skill co nahodi barrieru (ale ovlivnenou attack ratingem namisto healing ratingu) a po rozbiti hodi aoe damage :D

A takhle bych mohl pokracovat jeste docela dlooouho :-D

Kazdopadne si myslim, ze by meli jeste par mesicu pockat nez to vydaji :-) Jeste to podle me neni moc dodelane.

jako kazda hra co v poslednich letech vychazi a zaslouzila by si jeste tak pul roku vyvoje :D v tom to neni zadna vyjimka

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 25/06/2012 :  15:07:30  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
A jelikoz tuhle je FUncom tak to bude potrebovat jeste minimalne pul roku vyvoje at to vydaj kdykoliv :D

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 25/06/2012 :  15:08:46  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Pertha: jojo to mas pravdu...

Jedina hra za posledni dobu co mi prisla relativne dodelana byl RIFT. Jasny mozna tam byli nejaky mouchy v endgame apodobne, ale co se tyce zkusenosti s hranim, expenim atd tak mi to prislo v klidu:-)

Jasny mozna tam byli nejake drobnosti, ale u vetsiny her to jsou docela zasadni veci, kdy hra vychazi bez moznosti jakkoliv upravit UI, preskakovani komb a ja nevim co jeste ....

Na druhou stranu, at uz to vyjde jakkoliv tak si to zahraju tak jako tak :D Casu dost, ani mi nevadi, kdyz to jeste bude trvat nez to doladi ... Vetsi obavy mam z toho ze to lidi zabalej, do te doby, nez daji tu hru do kupy.
Dalsi vec, ktere se obavam je, ze tu hru nebude skoro nikdo hrat, protoze je to ponekud narocnejsi na premejsleni, coz je prave opak toho co 90% mmorpg hracu chce. I kdyz ja mam treba radeji tu slozitost.

Ono to vidim uz i na combatu :-D Z posledni doby, kdy vychazeli hry, ktere vyzadovali absolutne nulovou ucast ze strany hrace ...

swtor, rift relativne uspeli

Hry ktere vyzadovali naopak trochu slozitejsi ovladani

star trek, tera, dc universe neuspeli:-)))

I kdyz on ten uspech i u tech jednoduchejch je s otaznikem :-D No pri nejmensim se tam nahrnulo pri spusteni spoustu lidi :-)

To same je to ted s GW2 a Secret worldem. Secret World ten pohyb potrebuje pomerne dost. GW2 je na tom myslim relativne podobne jako Secret world. I kdyz u GW2 diky nulovym poplatkum ocekavam obrovsky uspech :-D

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 25/06/2012 15:18:19
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/06/2012 :  15:11:08  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pertha: jojo to mas pravdu...

Jedina hra za posledni dobu co mi prisla relativne dodelana byl RIFT. Jasny mozna tam byli nejaky mouchy v endgame apodobne, ale co se tyce zkusenosti s hranim, expenim atd tak mi to prislo v klidu:-)

Jasny mozna tam byli nejake drobnosti, ale u vetsiny her to jsou docela zasadni veci, kdy hra vychazi bez moznosti jakkoliv upravit UI, preskakovani komb a ja nevim co jeste ....

je to tak Rift byl prekvapko :) byla to velmy vydarena kompilace funkci z jinych her, kde se holt misto vymysleni novinek soustredili na to aby to co kopiruji bylo funkcni :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 25/06/2012 :  15:12:23  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Pertha: myslim ze jsi to napsal naprosto trefne ...

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 25/06/2012 :  18:07:15  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Jde na tech strankach nekde prepnout tu azbuku na anglictinu ??? :-) ale jinak cena je super no.... kouknul bych se tam az budu nekdy zase neco hledat... jen skoda ze je to lusteni trochu slozity

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/06/2012 :  18:57:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jde na tech strankach nekde prepnout tu azbuku na anglictinu ??? :-) ale jinak cena je super no.... kouknul bych se tam az budu nekdy zase neco hledat... jen skoda ze je to lusteni trochu slozity

google chrome s doplnkem translate by ti na to moh stacit

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 25/06/2012 :  19:15:30  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Každá frakce má svoji lokaci startovní? já čekal že od Iluminatu pujdu jinam než na Kingsmouth.

Zkusil jsem si rozjet každou frakci jak mě vezme ta omáčka kolem a zůstanu u Templářů. Iluminati a ten jejich betonovej komplex je šílenej. U dragonu mě zase vyděsil ten týpek ve slipech

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 26/06/2012 :  08:31:52  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

Každá frakce má svoji lokaci startovní? já čekal že od Iluminatu pujdu jinam než na Kingsmouth.

Zkusil jsem si rozjet každou frakci jak mě vezme ta omáčka kolem a zůstanu u Templářů. Iluminati a ten jejich betonovej komplex je šílenej. U dragonu mě zase vyděsil ten týpek ve slipech

Ten typek bol drsny Tak ale neverim, ze ho budes stretavat casto. Neviem ako ty, ale ja mam female character a ta scena s tou zenou v cervenom v tej izbe bola libova

Inac co sa tyka frakcii, obavam sa, ze pokial nebudeme hrat templarov, PvP si neuzijeme ... ak ste sledovali, tak 90% populacie boli templari. Skusil som templara a pri tom prvom NPC (ten neger), sa nedalo hybat, mrte ludi. Potom som skusil Dragona a pri prvom NPC DVAJA. Pocul som, ze PvP instancie pri starte 15vs3, preco asi (neskusal som)...nepripomina vam to nieco ? overpopulated horde vs alliance na vacsine WoW serverov. Chcel by som vediet, preco su templari taki oblubeni.

MMO traveller
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/06/2012 :  08:50:31  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

meli by snad mit, ale pry nebyla v bete pristupna, protoze vlastne i ostatni frakce povolili na posledni dva vikendy az

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 26/06/2012 :  09:14:35  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Když jsem v rámi PVP testu vlezl s drakoušem do Stonehenge, tak na konci kola měli templáři a ilumináti asi 600 bodů a drakouši 110 :) Ale jednou jsme ten plácek chvilku ubránili :) i nějakej heal jsem dostal :)

Mě osobně se nejvíce libilo intro u iluminátů. Myslím, že už jim ty drogy kapánek přerustají přes hlavu :)

Jak je na tom pistolník? Má nějaké kloudné AOE, nebo musí ty zombíky pšíkat po jednom?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/06/2012 :  09:38:15  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ma hodne slusny aoe , ale build bude fuska, porad premyslim jak to ty mece s pistolema nakombinuju :D

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 26/06/2012 :  12:11:20  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
No musim rict ze jsem do tech buildu vcera zabrednul trosku vic a opravdu uz to zacinalo byt v PvP zajimavy...

Problem asi je v tom, ze clovek do PvP fakt nemuze brat skilly na AOE a Single target apodobne...

Clovek si musi zkratka vybrat a uzce se specializovat a na zbytek cudliku si nahazet pokud mozno jen imparied efekty, hinder efekty, evetuelne buffy (healy). Tech skillu je opravdu velmi malo:-) Specialne ta kombinace Single target (uziracky) plus stuny je zajimava, ale jde toho vymyslet opravdu moc :-D

Do PvE me naopak prijde idealni build, kde ma clovek jak single target tak multi target utoky, protoze ty utility skilly nejsou az zas tolik potreba...

TEMPLARI vs DRAGONI vs ILLUMINATI
Neni to prece jen predevsim kvuli tomu ze v open bete si vetsina lidi zakladala templare? Na druhou stranu, jsem bohuzel videl to same i v closed bete.... mraky TEMPLARU, Trochu ILLUMINATU a pak DRAGONU ... Zajimave je ze mesic zpatky byli vsude jen DRAGONI :-)
Tak jen doufam ze ty TEMPLARI nakonec nebudou prelidneny:-(

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 26/06/2012 12:14:08
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 26/06/2012 :  12:14:46  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
Pistole ma az tak neoslovili, kvoli tomu, ze maju ultra kratku range. Pouzival som assault rifle, mega range, skill na instant 5 combo pointov, dobre aoe. Expilo sa mi s tym velmi dobre, hlavne ta range, kym ku mne zombici nabehli, uz som mal 5 combo pointov a smitec.

MMO traveller
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/06/2012 :  12:17:59  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Greydawn

Pistole ma az tak neoslovili, kvoli tomu, ze maju ultra kratku range. Pouzival som assault rifle, mega range, skill na instant 5 combo pointov, dobre aoe. Expilo sa mi s tym velmi dobre, hlavne ta range, kym ku mne zombici nabehli, uz som mal 5 combo pointov a smitec.

me u toho vyhovovalo, ze pistoli se da davat snare a vzhledem k tomu, ze mam build mixlej s defensive blade, tak me range nevadi

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 26/06/2012 :  12:23:45  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
Zdarrr,

za sebe muzu rict, ze me velmi oslovil Blade (s pasivkou na penetration buff a selfhealem) a k tomu Blood.
I kdyz misto Blood si umim predstavit i jine zamereni (treba ty pistole).

- Durr ...
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 26/06/2012 :  13:33:02  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Durrbar

Zdarrr,

za sebe muzu rict, ze me velmi oslovil Blade (s pasivkou na penetration buff a selfhealem) a k tomu Blood.
I kdyz misto Blood si umim predstavit i jine zamereni (treba ty pistole).

- Durr ...

Já si v Age of Conan of Funcomu dost užil barbara s obouručním mečem. comba a CCčka a směrový útoky. Říkal jsem si, že bych si něco takovýho dal v TSW, ale přišel mi tu ten boj s mečem takovej tupej. Minimálně v bětě to bylo tak, že jsem mezi zombáky naběh a mačkal AOE, stackoval body, dal další AOE, mačkal AOE, stackoval body a ..

Barbar v AOC měl dobře udělanej, poziční boj. v TSW jsem ho zatím neviděl.

Čili zvažuju pistole + blood/rifle + blood. Takovej kitovací healer.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Vali.
New Member

108 Posts

Posted - 26/06/2012 :  16:03:27  Show Profile Send Vali. a Private Message  Reply with Quote
Stim pomerem sil me to taky zarazilo juknul sem na vsechny servery dostupne na posledni open a ne vsude to bylo stejne nekde naopak byl zase extrem Dragon nebo Illuminat , hodne zrejme udelalo ze templari byli ze zacatku jediny dostupni a byli snad jen dva servery.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 26/06/2012 :  21:55:42  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

590.-

Pertaku, pres co to platis? Platebni kartu mi to nebere. :\

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 26/06/2012 :  23:22:45  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
No to rozdělení frakcí.... ve Facebook hře je to tak že většina lidí hraje za Iluminaty pak Dragoni a naposled Tempové.

Třeba to pak bude stejné i po vydání.

Go to Top of Page

Crazypope
Starting Member

2 Posts

Posted - 27/06/2012 :  19:07:12  Show Profile Send Crazypope a Private Message  Reply with Quote
chcete nekdo buddy key?
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 27/06/2012 :  22:09:04  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:

590.-

Pertaku, pres co to platis? Platebni kartu mi to nebere. :

Koupil to někdo úspěšně přes tenhle portál ?

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 27/06/2012 :  23:29:19  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
ja ne, ale ja si jeste nic nekoupil normalne:)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/06/2012 :  23:39:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

590.-

Pertaku, pres co to platis? Platebni kartu mi to nebere. :

normalne kreditkou tedy normalne neni to tam tak jednoduchy pokud to prodejce te veci neumoznuje tak to kreditkou nejde , ale zakladem byla u me kreditka, tsw jsem tam nekupoval ale kamos jo a nemel problem

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 27/06/2012 23:43:38
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 28/06/2012 :  06:33:32  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
juhuu som ani nevedel, ze to zacne uz zajtra

MMO traveller
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 28/06/2012 :  09:40:56  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To Pertha: Hm to je naprd. Mne to kreditku nebere. Normalne s ni platim po vsech certech, ale na tomto portalu ji nevezme. Toz neva, juknu se jinde. Dival jsem se na fora i na jine druhy, co berou, ale vsechno je to strasne prekomplikovany.

Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 28/06/2012 :  09:44:07  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:

To Pertha: Hm to je naprd. Mne to kreditku nebere. Normalne s ni platim po vsech certech, ale na tomto portalu ji nevezme. Toz neva, juknu se jinde. Dival jsem se na fora i na jine druhy, co berou, ale vsechno je to strasne prekomplikovany.

Zdarrr,
dopadl jsem stejne. Treba maj uz ten prodej preorderu stopnuty, je tam jeste moznost zakoupit standartni verzi TSW, ale to uz zkouset nebudu ... poohlednu se jinde.

- Durr ...
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 28/06/2012 :  19:03:32  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Durrbar

quote:

Zdarrr,
dopadl jsem stejne. Treba maj uz ten prodej preorderu stopnuty, je tam jeste moznost zakoupit standartni verzi TSW, ale to uz zkouset nebudu ... poohlednu se jinde.

- Durr ...

710,-

http://www.buygamecode.com/magento/cd-key-the-secret-world-pc-cd-keys?gclid=CLD54uGl8bACFYrP3wodhxHsuw

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 29/06/2012 :  17:50:49  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
V TSW se člověk nakonec probojuje k tomu, že si otevře všechny skilly a bude si moc poskládat balíčky podle libosti. Nebo je tam nějak omezený počet SK, které může získat ?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/06/2012 :  17:57:42  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

V TSW se člověk nakonec probojuje k tomu, že si otevře všechny skilly a bude si moc poskládat balíčky podle libosti. Nebo je tam nějak omezený počet SK, které může získat ?

ano to je mozne , casem

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Arnalix
EQ moderator

72 Posts

Posted - 29/06/2012 :  18:31:30  Show Profile  Send Arnalix an ICQ Message Send Arnalix a Private Message  Reply with Quote
Hraje roli kam si da clovek domaci dimenzi? A jakou fakci se chystate hrat?

Arnalix

Edited by - Arnalix on 29/06/2012 18:46:06
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 29/06/2012 :  20:30:43  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Jasmis - Templář - server Arcadia

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/06/2012 :  21:48:40  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
Templar - Cerberus

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 29/06/2012 :  23:13:23  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Templar - Cerberus

~ ditto ~
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 01/07/2012 :  10:07:57  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Muzu se ze vas zeptat, nemate nekdo zkusenosti, jestli tady z toho shopu, co tu byl zminovany: http://www.buygamecode.com/magento/cd-key-the-secret-world-pc-cd-keys?gclid=CLD54uGl8bACFYrP3wodhxHsuw posilaji ten kod i treba ted v nedeli nebo budu muset cekat do pondeli nejake hodiny?

Moc diky...
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 01/07/2012 :  10:43:24  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night_hawk

Muzu se ze vas zeptat, nemate nekdo zkusenosti, jestli tady z toho shopu, co tu byl zminovany: http://www.buygamecode.com/magento/cd-key-the-secret-world-pc-cd-keys?gclid=CLD54uGl8bACFYrP3wodhxHsuw posilaji ten kod i treba ted v nedeli nebo budu muset cekat do pondeli nejake hodiny?

Moc diky...

Tam jsem to koupil, acc klíč pŕišel tíměř instatně. Maximální spokojenost. Nevím jak fungují o víkendech, ale skoro bych sse vsadil, že to odbavuje nějakej automat.

Btw : naposílal jsem nějaký fotky Boiianský fórum.

http://forum.boiians.cz/index.php/topic,356.120.html

Edited by - M.C warior on 01/07/2012 10:44:21
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 01/07/2012 :  12:01:46  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
No na cerberusu nas je kolem 40 :-) Nebo tak nejak :-)))

Kazdopadne jen takovej kratka message ke hre ...

I kdyby hra jako takova nebyla dobra co se mmo tyce apodobne (ani se to nesnazim hodnotit)

Tak na minimalne single player zahrani a projiti tahle hra opravdu stoji a zbytek mmo ji nesaha v tomhle ohledu asi ani po kotniky :-)
Pokud ma nekdo rad horrorove adventury a strilecky tak fakt doporucuju :-)
Myslim, ze je v mnohem lepsi nez kde jaka singlovka a dohrani bude na rozhodne delsi dobu.
Trosku me napada srovnani se star wars, kde se pokusili o neco trochu podobneho, ale bohuzel v porovnani s secret worldem bych rekl s hodne spatnym dopadem :-) (ten pribeh byl mdly za kohokoliv a stale to byli ty klasicke quest huby, kde clovek prisel a stejne vsechno jen proklikal a odklikal, protoze tam mleli furt to samy at si vybral co si vybral, vysledek byl vzdycky stejnej :-D)
Tady se hra nesnazi davat cloveku pocit, ze jeho ciny zmeni cely svet, ale alespon nuti cloveka zapojovat mozek, tak jako uz jsem u hry dlouho nemusel:-)

Ackoliv na druhou stranu presne tahle vyhoda muze pro mnohe predstavovat prave obrovskou nevyhodu, protoze nemaji zajem prijit domu po praci a jeste u hry zapojovat mozek a chteji radeji vypnout a odpocivat.

Kazdopadne z meho pohledu minimalne doporucuju na zahrani single playeru...

Multiplayer bych ohodnotil rad, ale v soucasne chvili fakt jeste nemuzu :) (mozna tak za mesic)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 01/07/2012 :  12:38:09  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Taky jsem na Cerberusu u Templářů. "Wulfgrik"

Jinak jo je to dobrý ale investigativní questy dávám podle návodu bo nemám EN na takovém skillu abych luštil EN hádanky.

Ten první "Something Wicked" jsem dal skoro do konce až po ty bíle havrany. Tam jsem se nějak zasekl.

Příběh dobrej ale jen u main questu a to je docela málo. Ostatní jsou obyč q jako u SWTOR nebo kdekoliv jinde, akorát že ten svět a atmosféra tomu dodává punc jedinečnosti, jinak to je jako vždy zabij....dones. Fakt je že to je dobře a logicky poskládané. Jako celek to baví a to je hlavní.

Zatím mi to přijde dost rychlovka skilly a ability z prvních urovní skáčou dost rychle nahoru.

Edited by - Jaffa on 01/07/2012 12:39:54
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 01/07/2012 :  13:06:20  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
jaffa: no ja nebral moc tech prvnich skillu, respektive jen co potrebuju a ted uz postupne nabrat pasivky z druheho kruhu ale to bude trvat asi pekne dlouho, vzhledem k tomu jak casto hraju :-)

Ja se snazim questy plnit questy bez napovedy. Ty investigativni questy jsou prave ty v kterejch je to hodne odlisny:-) Jinak bych rekl, ze i ty obyc questy jsou kolikrat takovy zazivnejsi, ale je to z velke casti asi tim prostredim ala resident evil skrizenej s falloutem

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 01/07/2012 13:06:52
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 01/07/2012 :  13:28:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
je to zvlastni ale pvp je dobry :) at uz stonehenge jakozto maly bg, tak fusang, kterej je takovy rvr , hlavne i ve velkych bitkach plynuly a to bych rek napr mnohem plynulejsi nez gw2

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 01/07/2012 :  15:59:09  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

jaffa: no ja nebral moc tech prvnich skillu, respektive jen co potrebuju a ted uz postupne nabrat pasivky z druheho kruhu ale to bude trvat asi pekne dlouho, vzhledem k tomu jak casto hraju :-)

Ja se snazim questy plnit questy bez napovedy. Ty investigativni questy jsou prave ty v kterejch je to hodne odlisny:-) Jinak bych rekl, ze i ty obyc questy jsou kolikrat takovy zazivnejsi, ale je to z velke casti asi tim prostredim ala resident evil skrizenej s falloutem

já aby jsem mohl odemknout ty vyšší levely musím koupit všecko ze spodních ... ty ne??

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 01/07/2012 :  16:33:45  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

já aby jsem mohl odemknout ty vyšší levely musím koupit všecko ze spodních ... ty ne??

Jo nejde to kupovat na přeskáčku.

Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 01/07/2012 :  18:51:36  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:

No na cerberusu nas je kolem 40 :-) Nebo tak nejak :-)))

Kazdopadne jen takovej kratka message ke hre ...

I kdyby hra jako takova nebyla dobra co se mmo tyce apodobne (ani se to nesnazim hodnotit)

Tak na minimalne single player zahrani a projiti tahle hra opravdu stoji a zbytek mmo ji nesaha v tomhle ohledu asi ani po kotniky :-)
Pokud ma nekdo rad horrorove adventury a strilecky tak fakt doporucuju :-)
Myslim, ze je v mnohem lepsi nez kde jaka singlovka a dohrani bude na rozhodne delsi dobu.
Trosku me napada srovnani se star wars, kde se pokusili o neco trochu podobneho, ale bohuzel v porovnani s secret worldem bych rekl s hodne spatnym dopadem :-) (ten pribeh byl mdly za kohokoliv a stale to byli ty klasicke quest huby, kde clovek prisel a stejne vsechno jen proklikal a odklikal, protoze tam mleli furt to samy at si vybral co si vybral, vysledek byl vzdycky stejnej :-D)
Tady se hra nesnazi davat cloveku pocit, ze jeho ciny zmeni cely svet, ale alespon nuti cloveka zapojovat mozek, tak jako uz jsem u hry dlouho nemusel:-)

Ackoliv na druhou stranu presne tahle vyhoda muze pro mnohe predstavovat prave obrovskou nevyhodu, protoze nemaji zajem prijit domu po praci a jeste u hry zapojovat mozek a chteji radeji vypnout a odpocivat.

Kazdopadne z meho pohledu minimalne doporucuju na zahrani single playeru...

Multiplayer bych ohodnotil rad, ale v soucasne chvili fakt jeste nemuzu :) (mozna tak za mesic)

Zdarrr,
pod tento post se muzu podepsat, dlouho jsem zvazoval jestli do TSW jit nebo ne (vzhledem na blizici se GW2), ale nakonec jsem "podlehl" a jsem rad.
Tahle hra ma presne tu atmosferu, ktera napr. SWTOR chybela ...

Rosa "Morgiana" Rosenkrantz (/Cerberus)

Edited by - Durrbar on 01/07/2012 18:52:03
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 01/07/2012 :  19:05:35  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Řekl bych že tohle je nevídanej novej standard PvE

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,39 seconds. on eygor Snitz Forums 2000