Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Path Of Exile
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 02/05/2012 :  16:05:23  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Tak co pánové? Hrajete někdo?

Já v době nudy na to vlítnul a musím říct, že maximální spokojenost.

http://www.pathofexile.com

Je to v beta režimu, ale dá se tam za 10 dolarů koupit přístup. V budoucnu to má být free a placeno jen micro, které nebudou P2W.

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 02/05/2012 :  16:12:25  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
z nudy hraju uo na free shardu a taky maximalni spokojenost ... a zadarmo

lastfm
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 02/05/2012 :  16:19:25  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Na UO už jsem vyměknul.

Tu se mi nic nestane. Vypadá to jako Diablo a ten talent tree alá hvězdná mapa je super:)
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 09/05/2012 :  11:13:24  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Hram. Je to fajn. Sice dnes bol patch a wipe, ale zmeny su fajn.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 09/05/2012 :  14:29:05  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Prijde mi to zbytecne hrat action RPG tyden predtim nez vyjde D3....
V pripade Azkabana to bylo 14 dni, coz je skoro totez

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 09/05/2012 :  18:09:20  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Co ine mam hrat? :)

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/05/2012 :  18:41:37  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

protoze je tohle tak o tridu lepsi nez D3

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 10/05/2012 :  15:41:17  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

No bať, hlavně to není od zlodějskýho Blizzu!
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 10/05/2012 :  15:45:00  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

Co ine mam hrat? :)

Zkus třeba tohle: http://www.faforever.com/ tuším, že nemusíš mít hru ani koupenou, ale to nevím jistě. I kdybys musel, dá se pořídit za 200.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 10/05/2012 :  16:16:41  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Díky Anual passu mám i D3, a porovnám přesně až se v D3 dostanu na vyšší lvl, ale to PoE mě sakra baví.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 10/05/2012 :  21:08:07  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vool

quote:

quote:

Bud uz prosim zticha. Zasiras WoW forum srackama z MoP, o ktere nikdo nestoji, protoze si to stejne vsechno muzou najit na MMOChamp. Meles uplna hovna. Nastesti WoW sekci uz nikdo necte. Akorat ze sebe delas jeste vetsiho kretena.

Tak se prosim zdrz komentaru o vecech, o kterych nic nevis.

@Pertha: v cem presne je to o tridu lepsi nez D3? Co jsem cetl (sirlin)tak D3 ma 24 miliard moznosti kombinaci skillu na jednotlivou classu. Vse je random a je to stara dobra rubacka, ktera vypada konecne temne stejne jako D1.

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 11/05/2012 :  01:33:06  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Bud uz prosim zticha. Zasiras WoW forum srackama z MoP, o ktere nikdo nestoji, protoze si to stejne vsechno muzou najit na MMOChamp. Meles uplna hovna. Nastesti WoW sekci uz nikdo necte. Akorat ze sebe delas jeste vetsiho kretena.

@Pertha: v cem presne je to o tridu lepsi nez D3? Co jsem cetl (sirlin)tak D3 ma 24 miliard moznosti kombinaci skillu na jednotlivou classu. Vse je random a je to stara dobra rubacka, ktera vypada konecne temne stejne jako D1.

Pokud mas potrebu nekoho vychovavat, udelej si nejaka decka a zkus si svy chytrosti treba na nich.
Zjevně jsi ze sociálně slabších poměrů a tví rodiče ti nebyli schopni dát ani tu základní výchovu. Zkus však pochopit, že ostatní za to nemůžou.
Pokud se neumíš vyjadřovat jinak než vulgárně, nevyjadřuj se na veřejných místech raději vůbec.
Tím, že budeš ostatní napadat, se ti penis nezvětší.
Potřebuješ ještě nějaký další rady?

Edited by - vool on 11/05/2012 01:38:33
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/05/2012 :  07:35:21  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

to by me zajimalo k cemu podle tebe potom tohle diskusni forum ma slouzit... evidentne by jsi Khostrimu mel poradit aby to tu zavrel kdyz si muzem vsechno precist na MMOChamp a jinde.

no mmo
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 11/05/2012 :  08:27:43  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

After a successful first Public Stress Test Weekend a month ago, The Path of Exile Beta servers will be once again open to the public for the weekend of May 11-13. Below is a list of answers to frequently asked questions, explaining the details of how it works.
1. What’s the public stress test weekend for?

Primarily, testing to see how the Path of Exile servers run under heavy player load. Our Closed Beta is around the size we need for gameplay feedback, but we need to test to see if we can handle larger number of players in the lead-up to Open Beta. The first weekend was a great success. We want to push it harder this time :)
2. What are the specific times that I can play?

We will make the servers public at 5pm on Friday (May 11), Pacific Daylight Time. This is noon Saturday (May 12) in New Zealand. This link will help you convert to other timezones

The public weekend ends at 11:59pm on Sunday (April May 13), Pacific Daylight Time. This is 7pm on Monday (May 14) in New Zealand. This link will help you convert to other timezones.

http://www.pathofexile.com/publicweekend/

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s

Edited by - Trasher on 11/05/2012 08:28:16
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/05/2012 :  08:39:49  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

ciste subjektivni pocit z hrani

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 11/05/2012 :  09:16:58  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

swtoru?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/05/2012 :  10:36:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

quote:

swtoru?

mozna jsi to nepostrehl, ale tato diskuze je o Path of Exile vs Diablo 3

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 11/05/2012 :  10:57:54  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja zkousel D3 open betu a prislo mi to OK. Vetsina skillu a run byla bohuzel nepristupna, takze to jak se to hraje clovek stejne nezjistil.
Prijde mi docela zajimave, ze X let tady zadne poradne action RPG nebyly a najednou se s nima roztrhne pytel (D3, PoE, Torchlight2). Urcite to bude nejake spyknuti.

quote:
...

Nemam potrebu nekoho vychovat. Jenom me zarazi tva aktivita tady na foru, ktere si ty pletes s uplne jinym formatem (blogem) Rad bych se vyvaroval tvych triple(a vicero) postu v rade uplne mimo misu v jinych sekcich fora.

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 11/05/2012 11:03:29
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 14/05/2012 :  18:04:18  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
....... Rad bych se vyvaroval tvych triple(a vicero) postu v rade uplne mimo misu v jinych sekcich fora.

To není ale vůbec problém, nečti tedy žádné mé hlupiny a vyvaruješ se určitě všech, kterých se vyvarovat chceš.

Edited by - vool on 14/05/2012 18:04:45
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 31/07/2012 :  08:59:51  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Nehraje to nahodou jeste nekdo?
Ted byl dalsi beta vikend tak by me zajimali nejake novinky

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 31/07/2012 :  10:54:57  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Akurat dnes som to odinstaloval.

Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 31/07/2012 :  13:31:58  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
Hrál jsem asi hoďku o víkendu. Můžu to srovnat s D3, temnější/hrubší grafika, podobné ovládání, podobný systém. Líbil se mi ten talent strom, nevím jak velké budou ve výsledku možnosti, ale větvený je pěkně. U D3 mi chyběl. Klasické identifikování itemů svitky, svitky na gaty do města, vkládání gemů do slotů, které ti přidají kouzlo a ten gem se leveluje podle toho jak s ním zabíjíš.

Pak mi napsali, ať si hru koupím, že dostanu perma beta access a že nemají rádi pay2win a že za nakupovaní těch balíčků mají prachy na vývoj.
Moc na tyhle hry nejsem a mám to tak na stejné úrovni jako D3, ale větší customizace. Ale co člověk pochytí v betě nebo trialu že...

<cool signature here>
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 31/07/2012 :  13:39:34  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
asi to zas stahnu dal jsem jim tech 10 dolaru nebo co za perma pristup , a rozhodne i kdyz posledni tejdny jsem se k tomu nedostal tak dohromady jsem to hral o hodne vic nez d3 za 60 eur :)
mela by byt co jsem vysledoval dalsi classa k dispozici co jsem nezkousel

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 31/07/2012 :  13:54:47  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Ja dnes videl 2 videa a to druhe me docela dostalo

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8ejSJiGN4A8

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m59Qioc6Kq4

Prijde mi to dost genialni a je skoda, ze neco takoveho neudelali v D3 :(

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 31/07/2012 :  14:12:55  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jj to je jedna z peknych featur, jedina nevyhoda je to, ze je to porad beta, naposled mazali chary, no tak budu muset jet odznova

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 31/07/2012 :  19:51:56  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
PoE Gameplay je shit. Fakt se to vsechno hejbe hrozne kostrbate, je tam znat ta prodleva a vubec proti D3 gameplayi se to muze jit zahrabat. Taky jsem jim dal 10 bucks a tohle pro me bylo rozhodujici. Nejspis to jeste jednou stahnu, az to vyjde v ostry, ale moc sanci tomu nedavam. Hned po tom mam v hledacku Grim Dawn, kterej ma skvelej setting a vypada dobre, ale zas dokud si to neosaham, tezko vynaset nejaky soudy.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 01/08/2012 :  08:54:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
vcera jsem to zkousel, pridana tuna novych animaci z tohohle hlediska asi nejvetsi zmeny co jsem za ty dve hodky stihl postrehnout
zacinal jsem s novym charem takze tezko rict jak hodne to pomenili i dal

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 01/08/2012 :  15:28:02  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Ja to taky zkusil. Vzal jsem si 2H klacek, drzel shift a sekal malej kousek od ranged moba. Samozrejme ho to netrefilo (zbran jim prochazela bez zasahu). Takze shit combat pretrvava a jako melee je potreba se uplne nalepit na moba, pripadne vubec nepouzivat shift, coz jako cba.

edit: wow http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/42118

MMOs failed.

Edited by - Jace on 02/08/2012 03:54:57
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/08/2012 :  07:30:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jj zkusil jsem
melee char nehraju tak mi tahle chybka az tak nevadi :D

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 24/01/2013 :  09:07:33  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
OpenBeta prave zacala
http://youtu.be/NDFO4E5OKSE

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000