quote: a zrovna me by zajimalo jak by uspeli treba v bitve o oskary za kameru strih efekty maskovani, hudbu :D
docela dobre imo, hned jakmile se zacne udelovat oscar v kategorii mmo hry na motivy star wars, jestli se nemylim tak nejhur druzi by urcite skoncili, takze nominace je jista a to uz neco znamena
ten nazor ze 50% lidi odklikava texty by znamenal ze 50% je cte, osobne bych to videl spise na 5% ctoucich
na druhou stranu pokud bude pribeh pojat v ramci nepreskocitelnych video sekvenci tak z nej zrejme budu mit zazitek i ja s ohledem na to ze zatim jeste nepotrebuju mocit az tak casto
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Vy se tu tomu příběhu smějete , ale podle mě je to jedinej důvod tu hru zkoušet. A plně namluvený texty s možností volby odpovědi je něco jinýho, než tabulka s textem :)
No jestli jste se koukali na videa, tak víte, že za odpovědi budou dark/light body případně jiné bonusy. Asi to bude chtít číst a poslouchat :)
A jeste nez bude ostrej start tak bude na netu databaze "spravnejch" odpovedi abys to nemusel cist/poslouchat a dostal maximum bodiku. A casem prijde addon co ti to ukaze primo u tech odpovedi :)
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Hele kluci, vy ste treba v mass effectu pokud jste ho hrali dialogy neposlouchali?:)
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
cim vic z te hry vidim tim je to horsi, equip vypada u kazdeho uplne stejne, hlavne ty mece, je to jak kopie na star wars, i u wowka je tech modelu vic nez tady
cim vic z te hry vidim tim je to horsi, equip vypada u kazdeho uplne stejne, hlavne ty mece, je to jak kopie na star wars, i u wowka je tech modelu vic nez tady
IMHO jsou omezeny licenci - musej dodrzovat co se visualni stranky tyce pomerne striktni pravidla prave proto aby to "vypadalo jako film"
po pravde to je vec co by mne vubec nevadila - nevadi mne ani korejsky veci kde ma kazdej model podle levelu a equip neni videt vubec )povetsinou s vyjimkou zbrane) ale ta WOW like experience 101% mne pomerne desi...
videl bych to tak, ze pokud se odhodlam to skusit tak uplne od startu abych si uzil ten rush prvniho mesice ale vic od toho asi neocekavam... jak jsem psal tak vetsi nadeje vkladam do TERA a nejvetsi do ArchAge
To video je teda silenost. I ten narrator zni, jako by mel u toho kazdou chvili usnout. Meli tam implementovat combat system z Dragon Age 2, takhle to vypada na dalsi typickej wow clone flop.
To video je teda silenost. I ten narrator zni, jako by mel u toho kazdou chvili usnout. Meli tam implementovat combat system z Dragon Age 2, takhle to vypada na dalsi typickej wow clone flop.
V DA2 byl bojovej systém? Myslíš mačkat 1 2 3 a čekat na cooldowny?
V DA2 byl bojovej systém? Myslíš mačkat 1 2 3 a čekat na cooldowny?
Dej si to na nightmare, je to uplne jina hra. Jinak do MMO proto, ze to ma svizny animace, zadny GCD, manual aiming a podle me hodne dobrej aggro management a holy shit ty cross class comba takova jednoducha zalezitost, ale v zadny MMO jsem to snad nijak seriozne implementovany nevidel.
Trochu jsem věřil, že SW bude spíše FPS-based mMORPG, typu Darkfall/Fallen Earth s ohledem na fakt, že hrát melee FPS stylem je absurdní,... Project V13 ftw !
Jojo, gunslinger je jasná volba :) Má nejhezčí klobouk! Pistole v každé tlapce! Doufám, že zažije hodně romancí se samičkama všech ras a všechny je "odháčkuje" :)
Jojo, gunslinger je jasná volba :) Má nejhezčí klobouk! Pistole v každé tlapce! Doufám, že zažije hodně romancí se samičkama všech ras a všechny je "odháčkuje" :)
To zas Hammie dostane badge za prefiknuti pulky galaxie i Outer Rim
BioWare and LucasArts are pleased to announce that Star Wars™: The Old Republic™ will launch on December 20, 2011 in North America and on December 22, 2011 in the European Launch Territories!
BioWare and LucasArts are pleased to announce that Star Wars™: The Old Republic™ will launch on December 20, 2011 in North America and on December 22, 2011 in the European Launch Territories!
Vsem preju hezke vanoce :D
Sakra, tak to mám jen pár měsíců na to, abych vymyslel, proč letos nepojedu na vánoce ke tchýni :)
jojo, ten tejden pred vanocema, to je skoro vic klidu nez o vanocich samotnejch:)
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
smugler je uplne na hovno. hrozne se hraje. fakt jen pro hc fandy sw :-D zmacknete cudlik a vsude na zemi se objevi symboly takze skrz nej ani poradne nevidite za co se vlastne schovavate. kdyz se schovate, tak se casto schovate za kamen kterej je vyssi nez vy v drepu, takze nemuzete bojovat.. (zatimco moby pres kamen obcas strilej) proste hruza
bounty hunter ftw, ten se mi hral fajne :)
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
smugler je uplne na hovno. hrozne se hraje. fakt jen pro hc fandy sw :-D zmacknete cudlik a vsude na zemi se objevi symboly takze skrz nej ani poradne nevidite za co se vlastne schovavate. kdyz se schovate, tak se casto schovate za kamen kterej je vyssi nez vy v drepu, takze nemuzete bojovat.. (zatimco moby pres kamen obcas strilej) proste hruza
bounty hunter ftw, ten se mi hral fajne :)
Tak to hlavně všechno nareportuj, ať to pak máme my ostatní už vymazlené.
tak hlavne doufejte, ze to neprogramujou stejny diletanti co jsou zodpovedny za posilani zmatenych mailu o tom, ze doufaji, ze se mi testovani libi a kdybych mel chvilku cas tak abych jim neco vyplnil...
tak hlavne doufejte, ze to neprogramujou stejny diletanti co jsou zodpovedny za posilani zmatenych mailu o tom, ze doufaji, ze se mi testovani libi a kdybych mel chvilku cas tak abych jim neco vyplnil...
To jsou standarty nadnárodních společností. Není důležité co děláš, jak to děláš, jestli jsi dobrý či nikoli. Nejdůležitější je jak vyplníš tabulku nebo jak hezky barevnej máš graf. To se počítá!
To jsou standarty nadnárodních společností. Není důležité co děláš, jak to děláš, jestli jsi dobrý či nikoli. Nejdůležitější je jak vyplníš tabulku nebo jak hezky barevnej máš graf. To se počítá!
Standardy, kluku, standardy...
pokud to maji na vlajce spolecnosti tak to ma spravne :)
quick question - koukal se tu už někdo na gildy? Co sem zatim vyzjistil, tak ty český sou buďto megalomanskej projekt ala TTH ve vanilla WoW, anebo starší a klidnější uskupení (Veterans atd.).
Jedna sexy "elitism" gilda jménem Resurgence vypadá fajnově, pokud by člověk nešel na českej server (bo co si budem namlouvat, skončí to při launchi stejně jako u WoWka, akorát se to nebude jmenovat Shadowmoon, ale Canderous) - netušíte o něčem podobnym v EU? Dokonce "Division Leaderům" proplácej herní čas.
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Kamarad jde někam s Boiians nebo Ceskou legii. Prej za ty hodny.. Imperialisty :o) Já jestli do hry pudu tak zkusím nějakou velkou guildu. Už jen z toho důvodu, že se bojím aby pak bylo s kým hrát s postupem času.
Many of you have been wondering how long Early Game Access will last, and we are now happy to announce that depending on when you redeem your Pre-Order Code, you will gain Early Game Access up to five days before the official game launch date.