Necekal jsem ze bych to jeste nekdy rekl, ale Cataclysm mne mozna presvedci WOW jeste jednou skusit...
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
quote:Originally posted by Azkaban Copak tě láká? Mě asi nejvíc to lítání v Azerothu. :o)
Asi nejvic mne laka navrat na puvodni mapy - na WOW mne pomerne hdne stve, ze systemem expanze = portal a novej kontinent totalne zabiji puvodni content - kdyz jsem naposledy hral a leveloval si novej char tak jsem az do lev 60 videl lidi akorat ve meste - a to je opruz.
No uvidime - Aion je za bukem, FF pristi rok.... kdovi jestli budu mit vubec naladu vracet se do WOW. :)
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
tak tak tohle by me mohlo primet k navratu i kdyz ff tomu nejspise zabrani, alespon doufam :)
predelani talentu, goblini, zadna brana na novej kontinent ale rozsireni puvodni mapy kde pujde snad cestovat normalne, to zni zajimave.
nicmene jestli to chapu spravne tak to pro zmenu zabije lokace z 1 a 2 datadisku ?
asi zabije .. no ale zase v dalsim datadisku treba pujdem do outlandu a pak zase na ostrov :)
zrejme to tam prevzali zeleni a recykluje se a recykluje, s tim, ze by to hral nekdo od zacatku kdo uz nechce znovu raidovat ragnarose nefaria onyxii a mezitim behat heroic dire maul se nepocita :)
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
Já se těším. Dostali mně především rozhodnutím přemístit děj zpět do starého světa. Držím jim palce, protože - když použiju přirovnání - při rekonstrukci se toho dá zprasit mnohem víc než při stavbě na zelené louce. Říkám si: ještě tenhle datáč a končím :)
mno me to jen vic utvrdilo v tom, ze wowko uz hrat nebudu... jeste snad jedine kdyz by mohli byt Taureni rogueove a to bych si beztak mozna udelal jen trial ;-) a jak to tak sleduju neni daleko doba kdy i tauren bude rogue ;-)
edit: a co se tyce tauren priesta tak je to taky dost brutalne proti lore...proto byli taureni jedini druidi... no ale co ja se rozciluju...blizzard si uz delsi dobu upravuje lore jak se jim to zrovna v tu chvili hodi...
taky me to michani ras a class zpocatko mirne nakrklo, ale je treba vzit v uvahu, ze dochazi k zasadni zmene v pribehu :)
napr. zrovna ti elfove - nejprve byli vsichni magove, pak jen nekteri byli magove, ted zase budou vsichni magove
koneckoncu, priklad ze zivota - kdyby na zemi prileteli treba ufoni a zmenili podnebi, taky by mnohe kultury zacly delat to, co drive zasadne nedelaly.. (napr. mourenini by zacli mozna zrat veprove hamburgery a pit kolu)
Dobry WAR lore skoncilo ve W3FT, pak uz to slo pomalu zkopce. Blizzard ho tvori? Spise netvori. ;-) Skoda ze se nechovaji k svetu, ktery vytvorili trosku lepe, treba jako Games Workshop.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
quote:Originally posted by Shemiramoth Skoda ze se nechovaji k svetu, ktery vytvorili trosku lepe, treba jako Games Workshop.
No jelikoz WH vykradli tak k tomu holt nemaj takovej vztah no.
Nejaka zprava, ze by UI predelali na high-res anebo se na to da uz koukat a neni to takovy vybliz? :-)
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Ja do toho po letech asi zase pujdu :) me se ty novinky libi ..
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Ja do toho po letech asi zase pujdu :) me se ty novinky libi ..
No ne :-) ...i ja bych si to zahral za goblin warriora, ale jenom kdyz mi zmeni ui na highress.
Hm... Undead Hunter ? Velmi, velmi lakave. Sakra je to furt ten staricky WoW, ale laka me to. No neni moc co resit, hadam ze to potrva jeste minimalne 6 mesicu, tak za ten cas se zabavim v Aionu.
Co je na tom nepochopitelneho. Nechci zmenu designu UI, to vim, ze si muzu upravit jak chci. Bavim se o rozliseni ...je to proste hnus, zvlast to vynikne, kdyz si hru nastavis na maximalni detaily...
Co je na tom nepochopitelneho. Nechci zmenu designu UI, to vim, ze si muzu upravit jak chci. Bavim se o rozliseni ...je to proste hnus, zvlast to vynikne, kdyz si hru nastavis na maximalni detaily...
kdyz si nastavis hru na maximalni detaily v maximalnim rozliseni a ui scale nastavis na minimum tak rozhodne nic nevynikne :) vypada to dobre
tak ted uz konecne vim, proc jsi toho wara dycky hral tak divne.. kdyz misto deni kolem postavy sledujes UI..
tak ted uz konecne vim, proc jsi toho wara dycky hral tak divne.. kdyz misto deni kolem postavy sledujes UI..
Jo jo to jsem presne delal..tak vis jak, kdyz vsechny ability klikas kursorem mysi, tak to jinak nejde...
To uz kazdej zapomel lore warcraftu? Night Elf a Mag? to se vsichni posrali nebo co?
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Ehm, coze? UI bezi samozrejme ve stejnem rozliseni jako hra, jak bys to proboha chtel udelat jinak? Jeste navic se renderuje v ortogonalnim zobrazeni, takze 1 pixel ui odpovida primo 1 pixelu na obrazovce.
Pokud se ti zda, ze mas ui v nizkem rozliseni, tak mas pravdepodobne nastaveny nejaky divny scale (at uz ve wow obecne, nebo na ui komponentach, ktere pouzivas), tim se textury pochopitelne deformuji.
Prisam bohu ze to vypadalo hnusne v 1680x1050 8xAA. I kdyz ted me napadlo, mozna to bylo v poradku, akorat vam se to zda OK.
Tauren paladin ... ty vole, world of funnycraft. Clovek by to mel zkusit jenom pro tu prdel ...
NOT.
Alespon uz mam jasno ze wow je minulost, no bude to furt hrat million lidi, ale ja uz pro tady tu pohadku nemam cas :) Skoda jen ze Aion bude stejna sracka... ale nema cenu se rozcilovat.