Author |
Topic  |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 01:01:24
|
Zdar, mam problem prihlasit se do fora pres IE8, jakmile dam save pass, objevi se " You logged on successfully atdatdatd." a pak to opet zuchne a nejsem prihlasen. V Mozille mi to jede. Cookies mam normalne povoleny. Zacalo to najednou delat asi pred 3mi dny, protoze sem ted zavislej na darkfallu, tak nic nestahuju, comp vlastne pouzivam jen na hru Takze se vylucuje, stazeni nekde neceho, co by to najednou zaclo delat... Nejde o nic strasnyho, pac mi to vali v mozille, ale rozciluje me to
|
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
Edited by - Dorlas on 19/03/2009 01:02:45
|
|
| |
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 07:10:13
|
quote: Originally posted by Dorlas
Zdar, mam problem prihlasit se do fora pres IE8, jakmile dam save pass, objevi se " You logged on successfully atdatdatd." a pak to opet zuchne a nejsem prihlasen. V Mozille mi to jede. Cookies mam normalne povoleny. Zacalo to najednou delat asi pred 3mi dny, protoze sem ted zavislej na darkfallu, tak nic nestahuju, comp vlastne pouzivam jen na hru Takze se vylucuje, stazeni nekde neceho, co by to najednou zaclo delat... Nejde o nic strasnyho, pac mi to vali v mozille, ale rozciluje me to 
nekdy blbne cookies tohodle fora, vzdycky me pomuze promaznout cookiies pak se znova prihlasim a zas to par mesicu jede |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|