Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Darkfall
 Darkfall - General
 Platební karta
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 20/02/2009 :  00:39:16  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Upozňují že Aventurine používá nějakou ancient metodu pro vyřizování plateb, kterou neprojdou karty určené pouze pro platby na internetu.

Restecp Greece !

Edited by - Isac on 20/02/2009 00:40:25

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 20/02/2009 :  00:46:16  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Tato metoda spociva v tome ze to tam nekdo pretukava do POSky

Isacu, v krame take internet kartou asi nezplatis :)

No tak tohle je takovy recky obchudek se suveniry, a k tomu si hodili onlinovku

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 20/02/2009 00:47:38
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 20/02/2009 :  00:55:08  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Demawend: No to je mi celkem jasný, proto necpu internetovou kartu do krámu a tu normální do internetu.

Člověk pak aby obvolával Mastercard a o půlnoci jim tam do telefonu opakoval WTF ? WTF ? :)

Normální kartou už to prošlo, hold jsem neočekával až tak velkej návrat do minulosti. Nic podobnýho se mi ještě nestalo, a to mám tu kartu asi 5 let.
Go to Top of Page

Wuuduu
Junior Member

544 Posts

Posted - 20/02/2009 :  09:25:32  Show Profile Send Wuuduu a Private Message  Reply with Quote
karta ma 5 rokov, DF je technicky ovela starsi, vtedy take karty este neboli.

EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P.
WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P.
EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P.
GW: Luisa de Silwa – R.I.P.
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 20/02/2009 :  09:29:06  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Vlastně můžeme bejt rádi, že necpeme drachmy do obálky a neposíláme to na jih :)
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 20/02/2009 :  09:30:31  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

Vlastně můžeme bejt rádi, že necpeme drachmy do obálky a neposíláme to na jih :)

No pruser je ze by nebylo cim, vlastovky tam uz jsou od minuleho roku.

Black

Edited by - Black on 20/02/2009 09:32:06
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 20/02/2009 :  09:33:46  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Máte mít pořádný karty, ty virtuální papírový bych taky nebral

Noe

Go to Top of Page

Wuuduu
Junior Member

544 Posts

Posted - 20/02/2009 :  09:59:16  Show Profile Send Wuuduu a Private Message  Reply with Quote
mozno, ked vyplnis preorder, greci ti poslu postou holuba a holubom im posles naspet prachy... simple.

EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P.
WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P.
EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P.
GW: Luisa de Silwa – R.I.P.
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 20/02/2009 :  10:39:22  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Máte mít pořádný karty, ty virtuální papírový bych taky nebral

s tim souhlasim mas mit poradnou embosovanou master card a ne nakou plebsackou visu

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/02/2009 :  10:52:37  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wuuduu

mozno, ked vyplnis preorder, greci ti poslu postou holuba a holubom im posles naspet prachy... simple.

ja nevim, rekove to jsou napul turci a turci to jsou islamisti , takze musis do zdejsi islamske banky donest odpovidajici mnozstvi zlata a oni poslou zpravu do sve pobocky v recku kde jim zase odpovidajici mnozstvi zlata vydaji

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 20/02/2009 :  11:34:18  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kajda

s tim souhlasim mas mit poradnou embosovanou master card a ne nakou plebsackou visu

Žijeme snad v 21. století a do Afriky necestuju, tak nevim na co bych měl používat takovej starej krám :)
Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 20/02/2009 :  12:20:42  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

ja nevim, rekove to jsou napul turci a turci to jsou islamisti , takze musis do zdejsi islamske banky donest odpovidajici mnozstvi zlata a oni poslou zpravu do sve pobocky v recku kde jim zase odpovidajici mnozstvi zlata vydaji

lol to kdybys asi rekl pred nejakym rekem tak uz si na trubku nezatroubis ...

DarkFall - Mr Juf
Go to Top of Page

Muzz
Ben-Adar

Muzzik

151 Posts

Posted - 20/02/2009 :  13:39:45  Show Profile  Visit Muzz's Homepage  Send Muzz an ICQ Message Send Muzz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

Jojo, Juf má naprostou pravdu! Řekové, i když jsou to čmoudi €vropy, tak patří k obráncům víry (potažmo tedy naší prdele). u nich, u Srbů a u Poláků si mešitku nepostaví. Ostatní €vropani jsou sráči a nechají si srát od Ahmeda na hlavu

One village in Kenya is missing an idiot.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/02/2009 :  13:45:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
klidne se muzou vzit s bulharama za ruce a certit se spolem :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 20/02/2009 :  15:05:03  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Muzz
Jojo, Juf má naprostou pravdu! Řekové, i když jsou to čmoudi €vropy, tak patří k obráncům víry (potažmo tedy naší prdele).

teda tak s prdeli si u reku zrovnma jistej nejsem

Black
Go to Top of Page

Vali.
New Member

108 Posts

Posted - 24/02/2009 :  07:37:00  Show Profile Send Vali. a Private Message  Reply with Quote
Rekove sou nahodou kabrnaci ....cetl sem jak to natreli fallschirmjager ve 41 na Krete ....
Go to Top of Page

Edmund
New Member

332 Posts

Posted - 24/02/2009 :  11:39:30  Show Profile Send Edmund a Private Message  Reply with Quote
Mno, tak s těma mešitama v Řecku bych byl opatrnej. Ono 400 let v Osmanský říši udělalo se složením obyvatelstva svý, zejména na východě kontinentálního Řecka. Moc dobře si vzpomínám, jak nám etnicky tureckej starosta řeckýho Komotini povídal, že Evropa by se mohla od Řecka, co se týká soužití menšin, učit. A měli tam tureckou čtvrť s bazaarem i s mešitou.
Ale s tou obranou naší prdele bych souhlasil.

Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred
Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall
Go to Top of Page

Silenter
Starting Member

67 Posts

Posted - 26/02/2009 :  20:04:44  Show Profile Send Silenter a Private Message  Reply with Quote
Mate nekdo platební kartu VISA Mbanky (není embosovaná)? Zatím mi všude fungovala - obchody, online hry atd... Teď si nejsem jistý píšou tam že ty accounty co jim strhly 0Euro mají většinou zadané špatné platební informace tak jestli to není kartou...
Chtěl bych vědět komu to vše šlo bez problému kdyby mohl postnout jaký má typ karty a jakou bankou je vydaná (abych si mohl od nějakého známého půjčit kartu a skusit jinou jak znovu zítra ráno budou dělat ty problémové pre-ordery.)

DFO: Silenter Divoky, General of Blanik Knights(Mahirim)
Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 26/02/2009 :  20:20:22  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
mam ..a vsecko objednano a zaplaceno bez problemu

Darkfall - Krajec McSlicer [ReD]
Go to Top of Page

Silenter
Starting Member

67 Posts

Posted - 26/02/2009 :  20:30:44  Show Profile Send Silenter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krajec

mam ..a vsecko objednano a zaplaceno bez problemu

a máš neembosovanou (nemá vypouklé čísla)? vydanou před rokem 2009 ? Protože teď od 2009 vydavají embosované VISI.

Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 26/02/2009 :  21:13:44  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Silenter

a máš neembosovanou (nemá vypouklé čísla)?

jop, ma ty cisla jen jakoby vlisovany

quote:

vydanou před rokem 2009 ?

je z 2008

Go to Top of Page

Silenter
Starting Member

67 Posts

Posted - 26/02/2009 :  21:47:19  Show Profile Send Silenter a Private Message  Reply with Quote
quote:

jop, ma ty cisla jen jakoby vlisovany

je z 2008

Díky moc hned budu mít klidnější spaní, že chyba není u mě ale u nich a snad to zítra ráno vyřeší jak píšou na oficialním fóru.

Go to Top of Page

jokerr
Starting Member

1 Posts

Posted - 26/02/2009 :  22:16:21  Show Profile Send jokerr a Private Message  Reply with Quote
Ludia budem moct platit debit kartou ? Zijem v Londone mam debit kart maestro... mam vytvoreny ucet aj aktivovany ale nemam ho aktivny...je to moc namna zlozite toto :D poradte co robit vopred dikes
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 27/02/2009 :  10:21:48  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
Může sem někdo napsat, na kolik Darkfall teda vyjde celkem?
42€ + 19VAT... tzn. 50€ - 1500KČ, nebo sem něco přečetl/pochopil blbě a je to uplně jinak?
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 27/02/2009 :  10:36:03  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

Může sem někdo napsat, na kolik Darkfall teda vyjde celkem?
42€ + 19VAT... tzn. 50€ - 1500KČ, nebo sem něco přečetl/pochopil blbě a je to uplně jinak?

No me to vyslo na 1348 + 86 kc takze nakych 1434. Ale ty nove acc co by meli otevrit nekdy ted by meli uz byt bez tech 86kc protoze to bylo jen pro preorder.

Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
Go to Top of Page

Silenter
Starting Member

67 Posts

Posted - 27/02/2009 :  14:38:27  Show Profile Send Silenter a Private Message  Reply with Quote
Zajímala by mě ještě jedna věc, protože už fakt nevím kde můžu mít chybu, že se mi to nezaplatilo.. Pokud máte na platební kartě jméno nebo přijmení, kde je písmeno s háčkem třeba: ř,č,š psali jste to s háčkem do toho jejich formuláře (zajímalo by mě to hlavně u těch komu to bezproblému fungovalo)?

Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 27/02/2009 :  14:45:17  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zajímala by mě ještě jedna věc, protože už fakt nevím kde můžu mít chybu, že se mi to nezaplatilo.. Pokud máte na platební kartě jméno nebo přijmení, kde je písmeno s háčkem třeba: ř,č,š psali jste to s háčkem do toho jejich formuláře (zajímalo by mě to hlavně u těch komu to bezproblému fungovalo)?

jj psal sem to tak jak to tam je napsane uplne stejne ale ja mam jenom jedno dlouhe Y

Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend

Edited by - kajda on 27/02/2009 14:45:42
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 27/02/2009 :  14:49:14  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
ja taky, normalne s diakritikou...

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Silenter
Starting Member

67 Posts

Posted - 27/02/2009 :  14:51:59  Show Profile Send Silenter a Private Message  Reply with Quote
Tak teď už mi nezbývá nic jiného než koupit letenku do Řecka

Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 27/02/2009 :  15:54:20  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
ja to psal bez hacku a carek

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 27/02/2009 :  16:44:57  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak teď už mi nezbývá nic jiného než koupit letenku do Řecka

A pak si u AVIS na letisti pronajmout oslika, vymenit eura za mistni menu ouzo a vydat se do hor :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Edited by - brutus on 27/02/2009 16:51:27
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 04/03/2009 :  20:36:24  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Povedlo se nekomu zaplatit internetovou kartou. Mam pouze tenhle car papiru s čislem. Bere to ten jejich web vubec?
Diky
Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 04/03/2009 :  20:50:56  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
Mám normální embosovanou mastercard u KB, platil jsem s tím přes paypal, ale adventurine mi poslal tohle:
We're afraid that your credit transaction has failed. You have not been billed. For more information please contact your credit institution. We hope that this issue will soon be resolved and you try again by following this link:
https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php
We hope to see you in Darkfall soon.

Jak to mám řešit?

<cool signature here>
Go to Top of Page

Morticia
Starting Member

Morticia

74 Posts

Posted - 05/03/2009 :  10:39:01  Show Profile Send Morticia a Private Message  Reply with Quote
Mas povolene internetove platby? Pises ze jsi s ni platil paypal coz neni uplne klasicke internetove nakupovani.
Jinak doporucuji poridit si nejakou debetni (kreditni) VISU a limitem cca 20K, nabizi je fura bank, klasicky tuhle kartu pouzivam jen pro netove platby, i kdyby se neco moc sesralo tak vic nez 20K jim to neda, na hlavnim uctu mam sice povoleny net take ale pouzivam ho zcela vyjimecne pro velke platby u overenych renomovanych prodejcu

A human and an Elf get captured by Skaven. The rat-men are getting ready to shoot the first hostage with Dwarf-made guns when he yells, "Earthquake!" The naturally nervous Skaven run and hide from the imaginary threat. He escapes. The Skaven regroup and bring out the Elf. Being very smart, the Elf has figured out what to do. When the Skaven get ready to shoot, the Elf, in order to scare them, yells, "Fire!"
Mrs. Svine, Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 05/03/2009 :  10:42:32  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

Povedlo se nekomu zaplatit internetovou kartou. Mam pouze tenhle car papiru s čislem. Bere to ten jejich web vubec?
Diky

Napadlo tě přečíst si první post v tomto vlákně ?

Ta transakce se jeví jako normální platba v obchodě, zaplatil jsem to s kartou, která má internetový platby zakázaný.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 05/03/2009 :  10:55:10  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Awrel

Jak to mám řešit?

Zavolej na help linku kreditek u tvý banky, řeknou ti přesně co je za problém a jak to řešit.

Noe

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 05/03/2009 :  10:56:22  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kajda

quote:

jj psal sem to tak jak to tam je napsane uplne stejne ale ja mam jenom jedno dlouhe Y

nikdy pri platbach diakritiku nevyplnuju a vzdy me platby prosly.

Noe

Go to Top of Page

Morticia
Starting Member

Morticia

74 Posts

Posted - 05/03/2009 :  11:39:47  Show Profile Send Morticia a Private Message  Reply with Quote
Asi tak, nebyva problem v hackach carkach ale nekde jinde. Vetsinou v nepovoleni netovych plateb, obcas jine adrese kterou maji u tebe v bance nez ktera je aktualni (zadana ve formulari).
Nekdy je problem mezi nebem a zemi, pomatuji si situaci kdyz jsem zaroven hral EQ2 a VG, oboji od Sony. EQ2 sel zaplatit EC/MC, naopak VG ne, a opacne emblosovanou VISU mi bral VG ale EC/MC ne. Tehdy jsem dost nechapal, na obou kartach dost penez, castky male...
Nejsem si jistej jestli v pripade DF jde o neinternetovou platbu, spis bych tipl ze v uvodnim naporu nejak platba neprosla. Nedovedu si predstavit jak by provedli neinternetovou platbu, musis k tomu mit terminal ne? Videli ste nekdo nejakou offic informaci na toto tema?

A human and an Elf get captured by Skaven. The rat-men are getting ready to shoot the first hostage with Dwarf-made guns when he yells, "Earthquake!" The naturally nervous Skaven run and hide from the imaginary threat. He escapes. The Skaven regroup and bring out the Elf. Being very smart, the Elf has figured out what to do. When the Skaven get ready to shoot, the Elf, in order to scare them, yells, "Fire!"
Mrs. Svine, Reservoir Dogs

Edited by - Morticia on 05/03/2009 11:45:51
Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 05/03/2009 :  14:20:46  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

quote:
Originally posted by Awrel

Jak to mám řešit?

Zavolej na help linku kreditek u tvý banky, řeknou ti přesně co je za problém a jak to řešit.

Paní mi řekla, že platba proběhla, tak nevím co to Adventurine mele

<cool signature here>
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 05/03/2009 :  15:17:37  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

quote:
Originally posted by Milan

Diky

Napadlo tě přečíst si první post v tomto vlákně ?

Ta transakce se jeví jako normální platba v obchodě, zaplatil jsem to s kartou, která má internetový platby zakázaný.

Napadlo, jen jsem si chtel overit jak moc jsem v prdeli. K tomu učtu mi KB jeste nacpali plast visu, tak vyzkousim jeste ji. Tedy pokud to nebude porad vyprodane.
Kazdopadne diky
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000