Hrůza to přiznat, ale mám taky UPC a WoW mi běhá bez problémů ve všech možných dobách. Netuším, jak to mají připojené jinde, dříve jsem míval problémy neskutečné, zejména u jiných her. A teď je všechno v pořádku.
Ale.... tak nakonec je to trosku jinak. Zrejme mam problem s Vistama, testy ukazuji rychlost 200kbs a kdyz provedu test pres XP tak v pohode 6Mb, takze ted zjistuju, co je ve Vistach tak super, ze mi to sere pripojeni.
Ale.... tak nakonec je to trosku jinak. Zrejme mam problem s Vistama, testy ukazuji rychlost 200kbs a kdyz provedu test pres XP tak v pohode 6Mb, takze ted zjistuju, co je ve Vistach tak super, ze mi to sere pripojeni.
podporu ipv6 mas vypnutou ?
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
Ahoj Sethe todle me zaujalo. Obevil jsi neco zajimaveho?
Mno zkousel jsem vygooglit vsechny mozne hlouposti a zapinat a vypinat blbosti v registrech, vcetne IPv6 a podobne, nakonec se problem tak nejak sam vyresil tim, ze jsem musel koupit novy switch i s wi-fi. Tak jedu doma na notasu pres privatni wi-fi a slape to. Zajimave, ze XP zadne problemy nemeli. Mam podezreni na Vistovske TCP Auto-Tuning, nicmene tomu zase tolik nerozumim, abych to ted dohledaval.