Author |
Topic  |
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 20/11/2008 : 08:38:57
|
nastaveni hero classu chapu ve smyslu levelovani a lore na max lvl by vsechny chary meli byt vyvazene |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 20/11/2008 : 09:30:02
|
Neumím takové ty technické pojmy jako Rahman, ale například feral druid mi připadá také jako easy way. Na 50 lvl mám crit 1300 do moba na stejném lvl a 630 crit z mangle. Šanci na crit mám 27 procent. Dávám si o 2 lvl vyšší elitaky a končím se 100 procentama. V dungu přejdu plynule z tankovaní na dmg. Když jsem hrál za hordu tak jsem na 60tce odtankoval Ramparts v dps oblečením bez problémů. Když jde do tuhého tak i něco healnu ;) Popřípadě batlle res ;) |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 20/11/2008 : 09:41:24
|
mno kdyz jsem naposledy mluvil se svym bratrem o WoWku tak podle toho co mi rikal za realny vliv zmen v povolanich po patchi 3.0 na hru, tak se blizzardum opravdu podarilo opet hru poradne rozesrat... jak uz ostatne nekolikrat... |
no mmo
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 20/11/2008 : 09:51:24
|
quote: Originally posted by Shatteren
a ty hrajes ted co a kde ?
Ted hraju na Sporeggaru (PVP-RP) za Elfi Druidku :o) Zatím lvl 50. Na DT mám furt palata, druida a huntra, ale nepočítám s tím, že bych se vrátil. Ty hraješ na DT ali vid?
quote: Originally posted by celdric
mno kdyz jsem naposledy mluvil se svym bratrem o WoWku tak podle toho co mi rikal za realny vliv zmen v povolanich po patchi 3.0 na hru, tak se blizzardum opravdu podarilo opet hru poradne rozesrat... jak uz ostatne nekolikrat...
Nevím na tohle téma si nikdo u nás moc nestěžuje. Spíš všichni brečí jak je to jednoduché. |
Edited by - Azkaban on 20/11/2008 09:52:58 |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 20/11/2008 : 11:51:01
|
Je to děsně jednoduché, ale zkuste si vlézt do DK newbie zóny.. na DT samé výkřiky v češtině "Jak udělám tenhle quest","Jak tohle, jak tamto", později to stupňuje do nadávek, že jim nikdo po 105 neříká to co je napsané v questbooku.. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 20/11/2008 : 11:57:44
|
quote: Originally posted by WereHamster
Je to děsně jednoduché, ale zkuste si vlézt do DK newbie zóny.. na DT samé výkřiky v češtině "Jak udělám tenhle quest","Jak tohle, jak tamto", později to stupňuje do nadávek, že jim nikdo po 105 neříká to co je napsané v questbooku..
Hraješ na špatném serveru :o)) Bohužel jsou to lidé co neumí slovo anglicky a neumí si přečíst ani zakladní věci na thottbotu. Popřípadě nejsou schopní si nehrat questguru nebo whdb a jim podobné addony :) |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 20/11/2008 : 13:13:27
|
me jednoduchost vyhovuje .. chci se hrou prochazet ne probijet :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Bottenanna
Junior Member

511 Posts |
Posted - 20/11/2008 : 14:56:49
|
Proste pytel retardu  
Jinak hraju na DT alli.
keca je mu 14 |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
 |
|
Bajaja
New Member

168 Posts |
Posted - 20/11/2008 : 15:41:13
|
quote: Originally posted by celdric
mno kdyz jsem naposledy mluvil se svym bratrem o WoWku tak podle toho co mi rikal za realny vliv zmen v povolanich po patchi 3.0 na hru, tak se blizzardum opravdu podarilo opet hru poradne rozesrat... jak uz ostatne nekolikrat...
Raději se bavte o babách, to je lepší než kdejaká rozesranost. Aspoň teoreticky 
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 20/11/2008 : 18:52:39
|
quote: Originally posted by Bottenanna
Proste pytel retardu  
Jinak hraju na DT alli.
keca je mu 14
Neser kapry nebo dostanes ban, neni problem to zaridit !  |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 20/11/2008 : 19:00:54
|
quote: Originally posted by Bajaja
Raději se bavte o babách, to je lepší než kdejaká rozesranost. Aspoň teoreticky 
to by manzelka asi neprezila ;-) staci ze si cely navstevy brachy musi pretrpet kecy o hre... |
no mmo
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 26/11/2008 : 08:43:28
|
Hmmm sedim v praci a nudim se. A docela jsem se zasmal. Tak jsem si rekl proc ne taky +1. Death neco nebo jak se to menuje me nezajima, wow nejaka leta nehraju, ale aspon tu muzu zasirat misto kydama! Lidi co chteji o te clase neco vedet, coz byl muj prvotni zamer pro zajimavost, aspon zjisti jak se delaji posty tady na imperiu uz par let. Samozrejme jsem to mel rozepsat do vice postu a par jich jeste taky oquatovat. Nicmene dalsi dil +1 zase priste. Jo malem bych zapomnel, vsichni ste stejny lopaty co tady spamujete.[pravidlo cislo jedna, vzdycky musis donutit cloveka k reakci, aby si mel dalsi +1 svoji reakci] Edit:chtel jsem si tu precist neco o Death Knightu a musel jsem cist nekolik nudnych par stranek hadani se jistych lidi, predevsim na zacatku. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
Edited by - Speh on 26/11/2008 08:47:13 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 26/11/2008 : 08:56:52
|
quote: Originally posted by Speh ...
Dobře ty. Donutil jsi mě reagovat :D
Máš pravdu. Bohužel tento trend tu je od začátku tohoto fora. Je to zlatokopčina hledat mezi kupou flamu nějaké důležité informace. No ale to i ve WAR, AoC. Lotro forum bylo dobře moderované. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/11/2008 : 09:00:46
|
quote: Originally posted by Azkaban
quote: Originally posted by Speh ...
Dobře ty. Donutil jsi mě reagovat :D
Máš pravdu. Bohužel tento trend tu je od začátku tohoto fora. Je to zlatokopčina hledat mezi kupou flamu nějaké důležité informace. No ale to i ve WAR, AoC. Lotro forum bylo dobře moderované.
ale kdepak :) na zacatku tohodle fora tu byli jen lidi co jim dneska uz je drahne pres 30 a neflamovalo se skoro vubec , dokonce ani v sekci dark paradise |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 26/11/2008 : 09:08:43
|
quote:
ale kdepak :) na zacatku tohodle fora tu byli jen lidi co jim dneska uz je drahne pres 30 a neflamovalo se skoro vubec , dokonce ani v sekci dark paradise
to jsou mi tedy novinky, rekl bych pertho ze ti asi vynechava pamet, ja si pamatuju neco jineho, a nektere zdejsi obyvatele by hlaska o tom ze k zacatkum tohoto fora patri dark paradise mohla rozzurit k nepricetnosti |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 26/11/2008 09:09:03 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 26/11/2008 : 09:14:14
|
Myslel jsem jen WoW sekci. Napsal jsem to špatně. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/11/2008 : 09:33:36
|
quote: Originally posted by Rashaverak
quote:
ale kdepak :) na zacatku tohodle fora tu byli jen lidi co jim dneska uz je drahne pres 30 a neflamovalo se skoro vubec , dokonce ani v sekci dark paradise
to jsou mi tedy novinky, rekl bych pertho ze ti asi vynechava pamet, ja si pamatuju neco jineho, a nektere zdejsi obyvatele by hlaska o tom ze k zacatkum tohoto fora patri dark paradise mohla rozzurit k nepricetnosti
hehe :) no pak se to pravda zvrhlo a i ja jsem rad ze se to smazlo :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 26/11/2008 : 09:47:41
|
Kdyby to aspon bylo zabavnou formou, viz debaty s demem treba. To me napada kdo je vetsi "legenda", jestli demo nebo rodier. |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 26/11/2008 : 09:47:42
|
jo Perthaku, zapominas na flamy Mage vs Negr....  |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 26/11/2008 : 09:48:55
|
quote: Originally posted by Seth
jo Perthaku, zapominas na flamy Mage vs Negr.... 
Podle me byl beztak negr lepsi na pvp. Zase kdyz clovek umel behat s magem a dobre fizovat, tak dvacet many navic prislo vhod. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 26/11/2008 : 10:53:29
|
jasne ze je vetsi legenda demo ... rodier nemuze bejt legenda kdyz je jeste aktivni :) |
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 26/11/2008 : 12:26:41
|
to mas recht, ale rekl bych ze vecina co je zna/la oba vi co myslim |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 01/12/2008 : 14:50:21
|
Jaké doporučujete profese pro DK? Vzal jsem si inscription + herb, ale nezdá se mi to jako šťastná volba. Z insc využiju jen recall svitky.. trochu drahá sranda. Přemýšlím o BS vs ENG.. Jaké jsou vaše volby? |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 01/12/2008 : 16:56:52
|
quote: Originally posted by WereHamster
Jaké doporučujete profese pro DK? Vzal jsem si inscription + herb, ale nezdá se mi to jako šťastná volba. Z insc využiju jen recall svitky.. trochu drahá sranda. Přemýšlím o BS vs ENG.. Jaké jsou vaše volby?
jeste mas: Master's Inscription of the Axe Master's Inscription of the Crag Master's Inscription of the Pinnacle Master's Inscription of the Storm to je BOP |
 |
|
Squer
Starting Member
10 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 01:36:21
|
Tak tu taky napisu par slov. Od 1.5 patche jsem zacal hrat na free serverech. Za ty zhruba tri roky jsem nehral nic jinyho nez feral druida. Jedina klasa co mi delala vyslovene problemy v 1 vs 1 byl frost mage. Pred 14dny jsem zacal hrat na offi, opet jsem rozjel ferala, jak jinak. Dnes mam 66. lvl a v pvp me rozbilo 50% lidi, nosim quest equip. Je mozny, ze velke procento tech co potkam, jsou v uvozovkach twinkove, rozumej, hraci co za ne hrajou uz maji nejakou tu 70ku na konte a zasobuji je enchanty, epicy, etc. Ale abych se konecne po uvodu dostal k tomu, o cem chci psat. Nemalo pvp akci jsem prodelal i s DK... Priznam se, ze 100% boju se stejne vysokym lvlem DK pro me zkoncilo debaklem. Tudiz, otazka je nasnade. Opravdu neni DK OP? Nebo ja, po trech letech hrani ferala jsem takova lama? |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 07:39:19
|
3 roky na free serveru? Nezlob se na mě, ale to je jako by jsi hrál uplně jinou hru. Tohle není Lineage, aby šlo beze změn okopírovat.
Hraju Balance druida a to už muselo být, aby mě DKčko kuchnulo. Nemám s ním vůbec žádný problém. |
 |
|
Squer
Starting Member
10 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 14:32:58
|
Nezlobim se na tebe, jelikoz jak vidno, asi jsi na free nikdy nehral. Nerikam, ze tam funguje uplne vse, ale v posledni dobe toho funguje uz opravdu hodne. Takze kdyz nejede 100% par talentu nebo spelu, urcite to nenaboura tak drastickym zpusobem mechaniky hry, ze by se to projevilo na odlisnym stylu hrani za jednotlive class. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 15:21:47
|
quote: Originally posted by Squer
Nezlobim se na tebe, jelikoz jak vidno, asi jsi na free nikdy nehral. Nerikam, ze tam funguje uplne vse, ale v posledni dobe toho funguje uz opravdu hodne. Takze kdyz nejede 100% par talentu nebo spelu, urcite to nenaboura tak drastickym zpusobem mechaniky hry, ze by se to projevilo na odlisnym stylu hrani za jednotlive class.
tak pak ses lama protoze druid snad prohrat nemuze proti nicemu :) |
|
 |
|
Squer
Starting Member
10 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 16:16:04
|
Tebe se zeptam, kolik jsi odehral duelu s feral druidem proti DK? |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 16:50:11
|
Nezlobim se na tebe, jelikoz jak vidno, asi jsi na free nikdy nehral. Nerikam, ze tam funguje uplne vse, ale v posledni dobe toho funguje uz opravdu hodne. Takze kdyz nejede 100% par talentu nebo spelu, urcite to nenaboura tak drastickym zpusobem mechaniky hry, ze by se to projevilo na odlisnym stylu hrani za jednotlive class.
Ano nefunkčnost některých talentu může nabourat class. Většinou je to proto, že admini daného serveru ani sami nevědí jak daný spell popřípadě talent funguje. Nebo je upravený a má jinou dmg. Prostě free server je jiná hra. Poznáš sám po nějaké době hraní. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 16:55:31
|
Bud to zabijes nebo uteces => nemuzes nikdy prohrat => pokud prohravas, jses lama.
Zvlast ted, kdyz autoattackem automaticky nahazujes snarovaci diseasy, ktere si dk nema jak shodit. |
 |
|
Squer
Starting Member
10 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 17:19:43
|
Dobre, utect ale neznamena vyhrat... Ja vetsinou z boje neutikam a kdyz, tak jen proto, abych se dostal z kombatu a nepritele opetovne napadl. Kdyz tak vemu unholy: Vetsi dmg nez ja v Cat forme, 3x vetsi armor, zombik ktery dava slusny dmg k tomu. V pripade, ze se mi tohle podari porazit, vyleze znovu ze zeme jako zombik. Znamena to 3vs1. Porad se vam nezda OP? |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 17:56:21
|
Dobre, utect ale neznamena vyhrat... Ja vetsinou z boje neutikam a kdyz, tak jen proto, abych se dostal z kombatu a nepritele opetovne napadl. Kdyz tak vemu unholy: Vetsi dmg nez ja v Cat forme, 3x vetsi armor, zombik ktery dava slusny dmg k tomu. V pripade, ze se mi tohle podari porazit, vyleze znovu ze zeme jako zombik. Znamena to 3vs1. Porad se vam nezda OP?
i za predpokladu ze free funguje stejne, tak mozna prohravas i proto ze podle meho nazoru na FREE hraji male deti (nic osobniho) a lidi co to moc neumi. Neco jako druha liga. Nismene to ale neimplikuje fakt, ze na placenem to umi vsichni |
 |
|
Squer
Starting Member
10 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 18:05:00
|
Ze na free hraji male deti a lidi co to moc neumi. No hadat se o tom s tebou nebudu, ale mas z nepochopitelnych duvodu dost zkresleny predstavy. Nepopiram, ze tam nehrajou deti a lide co to moc neumi, ale na offi ne? Pred par minutama jsem slozil o lvl mensiho unholyho. Slo to celkem hladce, ale beztak mi zbyla asi 1/10 hp. Nicmene, musim uznat, ze s nabytim maimu se feral druid dostal zase o poradny kus dal, bez maimu to byla opravdu chaba specka. S prichodem cyclonu se to jeste zlepsi, takze nebudem delat ukvapene zavery. Jak je znamo, DEK maji super startovni equip, casem se snad tenhle rozdil smaze, nebo z casti srovna. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 18:15:39
|
Dobre, utect ale neznamena vyhrat... Ja vetsinou z boje neutikam a kdyz, tak jen proto, abych se dostal z kombatu a nepritele opetovne napadl. Kdyz tak vemu unholy: Vetsi dmg nez ja v Cat forme, 3x vetsi armor, zombik ktery dava slusny dmg k tomu. V pripade, ze se mi tohle podari porazit, vyleze znovu ze zeme jako zombik. Znamena to 3vs1. Porad se vam nezda OP?
Death grip + chains of ice -> medved, tim zaroven sundas coi, dk ma slow z diseasy z tveho autoattacku a dost mozna i koreny z procu, odbihas, pokud jeste nema tak koreny na dk (ktere si nema jak sundat, zabijis peta (ktery ma na levlu 80 smesnych 10k hp. Dk bez peta ma na sobe neustale slow z diseasu, obcas te pritahne deathgruipem -> medved a pryc, muzes klidne restealthovat a zacinat pouncem kdyz na to prijde. Dk umre (stoji a nemuze nic delat protoze transformuje do ghula), odbehnes, koreny nebo travel forma a 40s se mu smejes protoze ti nemuze nic udelat a bezi mu 45s timer na to, nez sam umre.
To, ze to neumis hrat opravdu neznamena, ze je nejaka class op. A jestli si myslis ze feral druid je o tom ze morfnes do kocky a vsechno zabijes, tak zkus reroll na jinou op classu, treba toho deathknighta, kdyz ti prijde tak drsnej. |
 |
|
Squer
Starting Member
10 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 18:51:41
|
No zacinam Pouncem, nasleduje Mangle,Fearie Fire, Shred/Rake, Rip. Pote medved - roar na snizeni AP, nemam jeste lacerate takze Mangle, Swipe, Swipe, Mangle ... Je pravda, ze taktiku nemam vypilovanou, neb nevim jak DK poradne funguje... Nevim co myslis timhle "dk ma slow z diseasy z tveho autoattacku". Nevsiml jsem si, ze by white dmg daval nejaky zpomalovaci efekt, shred a mangle ano. Jak uz jsem psal, budu se muset proti jednotlivym speckam naucit taktiku, ale stejne mi nikdo nevyvrati, ze DK je ze zacatku silne OP s tim co dostane na startu. |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 20:02:47
|
Ja bych ty druidy nerfnul. |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 21:13:56
|
Asi tomu nerozumím, ale to tu popisujete boj s DK, nebo s training dummy? |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 21:18:09
|
quote: Originally posted by Rahman
Death grip + chains of ice -> medved, tim zaroven sundas coi, dk ma slow z diseasy z tveho autoattacku a dost mozna i koreny z procu, odbihas, pokud jeste nema tak koreny na dk (ktere si nema jak sundat, zabijis peta (ktery ma na levlu 80 smesnych 10k hp. Dk bez peta ma na sobe neustale slow z diseasu, obcas te pritahne deathgruipem -> medved a pryc, muzes klidne restealthovat a zacinat pouncem kdyz na to prijde. Dk umre (stoji a nemuze nic delat protoze transformuje do ghula), odbehnes, koreny nebo travel forma a 40s se mu smejes protoze ti nemuze nic udelat a bezi mu 45s timer na to, nez sam umre.
To, ze to neumis hrat opravdu neznamena, ze je nejaka class op. A jestli si myslis ze feral druid je o tom ze morfnes do kocky a vsechno zabijes, tak zkus reroll na jinou op classu, treba toho deathknighta, kdyz ti prijde tak drsnej.
smích přejde s army of the dead. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 23:11:29
|
quote: Originally posted by spajdr
smích přejde s army of the dead.
No a to je presne ten spravny cas na zdrhani, je to jen jednou za 20 minut na chvilku :) |
 |
|
Squer
Starting Member
10 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 23:43:26
|
Mozna je to púrave tim, ze ne nevim, jak na danou vec od DK zareagovat. Pred WLK mi zadna klas nedelala problemy, az na zmineneho frost maga. Muze se zdat, ze remorf kazdych 1.5 vteriny pomuze, ale kde je cas na zbyvajici ability, kteryma mu uberu nejake to hp? Frost nova, jen mu napalim tak 50% slow, cili dalsio remorf... To mana hodne ubejva... Nicmene bvavime se tu o DK, takze, kdo tu z forka hraje na Drakthulu a da se mnou duel? |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 05/12/2008 : 09:40:52
|
Mozna je to púrave tim, ze ne nevim, jak na danou vec od DK zareagovat. Pred WLK mi zadna klas nedelala problemy, az na zmineneho frost maga. Muze se zdat, ze remorf kazdych 1.5 vteriny pomuze, ale kde je cas na zbyvajici ability, kteryma mu uberu nejake to hp? Frost nova, jen mu napalim tak 50% slow, cili dalsio remorf... To mana hodne ubejva... Nicmene bvavime se tu o DK, takze, kdo tu z forka hraje na Drakthulu a da se mnou duel?
nemuzes si myslet ze nekoho zabijet tim ze si poskladas ability spravne za sebou :) trea kratsi sekvence jo ale ne celej boj dopredu :) ... i kdyz na afk hrace by to mohlo stacit
proste toho DK vyrad z boje a unud ho k smrti :) padne rad :) |
|
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 05/12/2008 : 12:07:37
|
No zacinam Pouncem, nasleduje Mangle,Fearie Fire, Shred/Rake, Rip. Pote medved - roar na snizeni AP, nemam jeste lacerate takze Mangle, Swipe, Swipe, Mangle ... Je pravda, ze taktiku nemam vypilovanou, neb nevim jak DK poradne funguje... Nevim co myslis timhle "dk ma slow z diseasy z tveho autoattacku". Nevsiml jsem si, ze by white dmg daval nejaky zpomalovaci efekt, shred a mangle ano. Jak uz jsem psal, budu se muset proti jednotlivym speckam naucit taktiku, ale stejne mi nikdo nevyvrati, ze DK je ze zacatku silne OP s tim co dostane na startu.
no jedes to trochu spatne, pounce na zacatku je v pohode.. ale dal uz je to spatne, Rake davej co nejdriv (dej si na nej svitek) Mangle, ff.. a bud si das Tiger's Fury a Ferocious Bite.. a nebo Rip... to uvidis jak ti to critlo a kolik ma cil HPcek.. pak hned do medveda, mangle a maul(na maul si dej zase svitek)swipe ti je na dve veci..Bash, remout do ciciny a Rake... jinak duel je o nicem... feral vyuziva mementu prekvapeni... to v duelu neni... protivnik vzdycky vi ze tu jsi.. |
 |
|
Squer
Starting Member
10 Posts |
Posted - 07/12/2008 : 06:05:55
|
Vezmu to od zacatku.... Svitek na Rake - dle me k nicemu do PvP. Stejne tak Rake, stale mi bezi blood efect z Pounce... Mangle chapu, FF taky. FB dam na cloth kdyz nebude nic castit, jinak Maim, v pripade tezkyho zbroje davam Rip. Mangle v medvedovi davam, pridavam DR, ted prijde rozdil, driv u me nasledoval Swipe, neb jsem nechtel utracet rage za Maul, neb Maul bere aditiva rage z White dmg, ale kdyz je dostatek rage, uznavam, ze Maul je lepsi, ovsem nevidim duvod na svitek. Beru 1 vs 1. Ted muzu dat Bash, moznost se Healnout, nebo ho rozsvihat v cicine. Jinak, kdyz dam hned na zacatku posledni talent z Ferala, vetsinou uz se k medovi nedostanu a ubeham to v kocicce, Shred na GCD na 15s je cool :) Ale tohle ma byt debata O DK, takze hlasi se nejakej? |
Edited by - Squer on 07/12/2008 06:24:43 |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 08/12/2008 : 10:27:44
|
Free server. LOL |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 08/12/2008 : 16:39:17
|
quote: Originally posted by Drizzt
Free server. LOL
I second this shiat! LOL |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 08/12/2008 : 17:07:35
|
Jsou jen dve moznosti, jak te muze DK jako druida (w/e spec) zabit.
1) jsi maslo 2) jsi maslo
Fakticky se sice jedna o jednu a tu samou moznost, ale tak podstatnou, ze jsem citil potrebu ji zminit dvakrat.
|
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Squer
Starting Member
10 Posts |
Posted - 08/12/2008 : 21:59:24
|
A pritom C je spravne... Fakticky slo o to, ze mezi equipem DK a obycejnyho smrtelnika je na nizkych lvlech velkej rozdil, ted mam 69 a davam si vse. Dekuju vsem co chteli poradit a ucinili tak. Vam ostatnim, 3 predesle posty necht jsou prikladem, naopak nedekuju. |
 |
|
Topic  |
|