CORE ... Je na čase se lidi dohodnout! .... mám tu dva servery o kterých se dá ode dneška uvažovat ... neboť tam míří podle mých informací dost čechů a slováku !
Karak Azgal
Karak Eight Peaks
Já osobně jsem pro možnost A ! Karak Azgal tak už se dohodněte ... ať se vtom nemotáme celý den
Zatial je moj Karak Eight Peaks prehlasovany Karak Azgalom.. :) nejde mi tak ani o nazov.. oba su celkom obstojne.. len ma mrzi ze mnoho fajn ludi z closed bety sa chysta na Eight Peaks ale ludia tu sa chystaju na Azgal.. mno ja osobne uvidim..
Doufam ze ti co chteji hrat OPEN RVR, se pripoji k nam:
OPEN RVR
ELTHARION
Ok, Eltharion beru a doufam ze i Ninja a spol se pridaji, protoze v tuhle chvili jsou ve hre zda se opravdu jen 2 kriteria > nazev a informace o rusech, kteri jsou urcite paransky dost pocetny narod a tom aby anglickeho serveru udelali ruskojazycny :)
Zatial je moj Karak Eight Peaks prehlasovany Karak Azgalom.. :) nejde mi tak ani o nazov.. oba su celkom obstojne.. len ma mrzi ze mnoho fajn ludi z closed bety sa chysta na Eight Peaks ale ludia tu sa chystaju na Azgal.. mno ja osobne uvidim..
Doufam ze ti co chteji hrat OPEN RVR, se pripoji k nam:
OPEN RVR
ELTHARION
Ok, Eltharion beru a doufam ze i Ninja a spol se pridaji, protoze v tuhle chvili jsou ve hre zda se opravdu jen 2 kriteria > nazev a informace o rusech, kteri jsou urcite paransky dost pocetny narod a tom aby anglickeho serveru udelali ruskojazycny :)
samozrejme ze ninja pujde na Eltharion jen si z vas delal legraci ...
Jdu na Eltharion. Zaprve abych mohl hrat po dlouhe dobe zase s M.C. a za druhe protoze na destruction jde na ten server vetsina mejch bejvalejch guildamates z AoC :). Tentokrat hold budeme proti sobe ^^.
Tak budu taky na tom Eltharionu, snad za hodinku :-)... a samozrejme taky za ORDER :-).
kolik vas tam je za order?
Tak mych kamosu je tu cca 7(bude od zitrka presneji). Pak se pridaji jeste brnaci asi 7... no a uz jsem tu na par cechu narazil a prej jich bude kolem 20ky. Plus dalsi co se pridaj. Takze na zacatek to jde.
Mno a som celkom rad ze som nesiel na Karak Eight Peaks.. ten server je teraz na tom dost biedne..najvacsie fronty a momentalny load medium vs Full :) nic moc teda..
Okej..takze ako to vyzera s CZ/SK na Azgale? kde sa da ozvat a nejak sa skontaktovat? Momentalne najviac hram Magusa menom Paradox.. ale stale neviem ci to bude moj main..
No, zejtra plánujem založit gildu, ve scenariu jsem potkal witch elfku Sadistku, víc zatim neni co říct.
Ja hraju za ORDER, Nick Elliel, WH. Uz jsem potkal i Vostep(a).A Dominu. Stihl jsem dnes udelat R10 RR9. Tak jdu spat :-).Kdyztak se nekdo ozvete ve hre.
Včera jsme začali hrát za order na Eltharionu, a musím říct, že 80% celkové populace tvoří destruction. Je to jako kdybych hrál single player. Doufám, že se to dneska zlepší trochu ve prospěch orderu
Včera jsme začali hrát za order na Eltharionu, a musím říct, že 80% celkové populace tvoří destruction. Je to jako kdybych hrál single player. Doufám, že se to dneska zlepší trochu ve prospěch orderu
j, sice sem uz mel napsanou prihlasku k velke ceske gilde na dest strane Runeblade of Darkness, ale nejak bych to nesnesl, tu presilu, takze dneska se narodim na order
naopak :) malokdo ma odvahu hrat proti presile, takze destru hracu v pomeru bude pribyvat
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
naopak :) malokdo ma odvahu hrat proti presile, takze destru hracu v pomeru bude pribyvat
Odhaduji, ze Destruction hracu bylo vcera asi trikrat tolik co Order. Vetsina serveru mela status: Order-low, Destruction-high (pripadne queue).
Jediny vyvazeny server byl snad jen Core RP (Burlok), kde byl pomer medium/medium.
Proti přesile mě to nevadí. Vadilo mi ale, že člověk nikoho, za trpaslíky, nepotkal a nedali se pořádně dělat public questy a už vůbec ne T1 RvR lake, protože trpošů byla hrstka. Jsem zvědavej, jestli se to dneska alespoň trochu vylepší.
Nechci delat reklamu ,ale Noglii koupil pro guildu za 3000kč VT 3 a jede to na tom nejlepsim kodeku. Organizace je proste parada a i kdyz je tam jiz pomerne hodne lidi, skveli kolektiv, zadne hadky a pod.Kdyz nekdo neco potrebuje kluci poradi(byli v guild bete).Muzu jen doporucit.Doufam ze to vydrzi.
Nechci delat reklamu ,ale Noglii koupil pro guildu za 3000kč VT 3 a jede to na tom nejlepsim kodeku. Organizace je proste parada a i kdyz je tam jiz pomerne hodne lidi, skveli kolektiv, zadne hadky a pod.Kdyz nekdo neco potrebuje kluci poradi(byli v guild bete).Muzu jen doporucit.Doufam ze to vydrzi.
VT za 3 tisice .. pani .. a po tak douhy dobe zadny hadky? no to je co rict :) du k vam :)
VT za 3 tisice .. pani .. a po tak douhy dobe zadny hadky? no to je co rict :) du k vam :)
Tak ftipnejsi nez tohle by bylo snad jen kdyby jste se vcera i rozpadli
njn na Eltharionu je to podle toho traileru k waru... 3 na 1noho, i kdyz moje srdce je horde/destruction a mel sem prihlasku do RoD guildy, nakonec zkusim celit zlu a zkusim order, uvidim jestli to pujde. Jinak uz funguju ve hre, viz podpis.
Tak ftipnejsi nez tohle by bylo snad jen kdyby jste se vcera i rozpadli
Nechapu jak to myslis ? Co je na tom veseho ? Ze nekdo koupil guilde VT ?Muzu ti dat link kde se VT kupovalo jestli se ti nejak nezda.
Cim viac order na Azgale tym lepsie :).. Robil som mensiu studiu kto hra na tom servry a som celkom prekvapeny ze to najvacsie co sa v bete dalo najst hra teraz na tom servery :) Eve Vix, The Bakery, Mystical Awakening..takze celkom fajn..
Tym ma napada.. kolko guild za Destruction je na tom servry momentalne s cz/sk hracmi? Len Tripartita (btw, nechcete zmenit nazov )?
JJ, přesně proto hraju za order, protože když si chcu dát RvR, tak si dám požadavek a za chvíli hraju, za to co destru musí asi někdy čekat, než se nás dost najde takže orďáci šup na Burlok