vcera sem si udelal objednavku na warhammer online normal verzi u Xzone a dneska rano me prisel klic do headstartu a dalsi klic na dva ingame itemy ... takze delat si objednavku ze zahranici bylo zbytecny a bude i krabice !
vcera sem si udelal objednavku na warhammer online normal verzi u Xzone a dneska rano me prisel klic do headstartu a dalsi klic na dva ingame itemy ... takze delat si objednavku ze zahranici bylo zbytecny a bude i krabice !
mno ja jsem to vcera pro kamose objednal taky na xzone a zadnej klic mi teda jeste neprisel
mno ja jsem to vcera pro kamose objednal taky na xzone a zadnej klic mi teda jeste neprisel
Posílají krabici, tak až v pondělí bude.
Neposílaj ja dostal mail s kódy pro obyč edici, krabice s preorder kody je jen k CE.
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
Takze mne sa podaril mensi zazrak.. Priblizne pred troma tyznadmi, v den ked ohlasili ze je si mozne predobejdnat SE, som mrkol na partnerov a videl som tam GameExpress. Tak som siel na slovensku stranku a pozrel preorder Warhammeru.. Bol tam aj preorder na Collector Edition. Kedze som nevedel ze sutaz o CE bezi aj na slovensku tak som samozrejme vobec nesutazil..ale tak..riskol som to a predobjednal som si CE... Bolo mi jasne ze aka mala sanca to je ale dnes mi volali z GameExpress ze si mam prist pre CE head start kluc a ze pre krabicu si budem moct prist okolo 18-19 Septembra :)..
Takze mne sa podaril mensi zazrak.. Priblizne pred troma tyznadmi, v den ked ohlasili ze je si mozne predobejdnat SE, som mrkol na partnerov a videl som tam GameExpress. Tak som siel na slovensku stranku a pozrel preorder Warhammeru.. Bol tam aj preorder na Collector Edition. Kedze som nevedel ze sutaz o CE bezi aj na slovensku tak som samozrejme vobec nesutazil..ale tak..riskol som to a predobjednal som si CE... Bolo mi jasne ze aka mala sanca to je ale dnes mi volali z GameExpress ze si mam prist pre CE head start kluc a ze pre krabicu si budem moct prist okolo 18-19 Septembra :)..
na EA STORE webu je unlock code.. to je head start? bohuzel jejich email s beta kodem sem smazal tak nevim jestli je stejny ci ne edit: je to jiny kod, tamty mely jine zacatky
jestli ten key zacina WARSEA tak je to head kterej zacne v nedeli v noci 1:00
Specifikuj v nedeli v noci ? to jako pondeli 1:00 po pulnoci a nebo v nedeli v 1:00 po pulnoci? Pac v nedeli v 1:00 si myslim ze jeste servery nepojedou nebo snad jo ?
tak prisel jsem z prace checknul mail a je tam od D2D.
Get your Head Start and In Game items keys NOW! Visit your account page on xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(you must be logged in) and click on the Download button next to your pre-order. You will then be sent an email containing both your Head Start key and In Game items key. The Head Start gameplay is currently scheduled for September 15th, 2008 (Dates/times subject to change).
If you have any questions about how to get your key, then please visit our support center at: http://support.direct2drive.com
Dziekujemy za zamówienie zlozone na witrynie Electronic Arts. Zamówiony produkt jest juz dostepny do wstepnego sciagniecia lub pelnego pobrania. Kliknij ponizszy link aby pobrac produktu.
Identyfikator zamówienia: xxxxxxxxxxxx Identyfikator produktu: xxxxxxxxxxxxx Nazwa produktu: Warhammer® Online: Age of Reckoning™ Data wydania: 12 wrzesień 2008
MAM JUZ PROGRAM EA DOWNLOAD MANAGER — rozpocznij pobieranie wstepne / pobieranie moich gier. NIE MAM PROGRAMU EA DOWNLOAD MANAGER — zainstaluj program i rozpocznij pobieranie wstepne / pobieranie moich gier.
Jezeli masz dodatkowe pytania dotyczace Twojego zamówienia, kliknij ponizszy odnosnik, aby uzyskac pomoc.KLIKNIJ TUTAJ, ABY ZAPOZNAC SIE Z ODPOWIEDZIAMI NA NAJCZESCIEJ ZADAWANE PYTANIA DOTYCZACE POBRANIA WSTEPNEGO
Twoje konto zostalo obciazone platnoscia za wybrana gre. Operacja ta bedzie widoczna na Twoim wyciagu bankowym.
Uwaga: Wiadomosc ta zostala wyslana z adresu notyfikacyjnego, który nie przyjmuje przychodzacych e-maili. Prosimy nie odpowiadac na te wiadomosc.
Z powazaniem, Dzial obslugi klienta EA Store
Electronic Arts BV, De Koumen 100, Hoensbroeck, KE Netherlands 6433 KE (VAT No. NL 806 106 852 B01
No to je jenom download manager na stažení release verze hry, klíč pro head start musíme očekávat až v dalším mailu.
Nevím jak u poláků, ale u UK EA se stačí lognout na účet, skuknout revizi objednávky a tam je klíč na headstart. Dokonce podle toho co tu někdo psal tam mám klíč na start v neděli.
Tak ja tam klíč na co je to nevím, asi head start. Mam to z EA UK ale nikde tam není nic podrobně popsaného jen pod unlock code je klíč ale k čemu těžko říct.
Tak ja tam klíč na co je to nevím, asi head start. Mam to z EA UK ale nikde tam není nic podrobně popsaného jen pod unlock code je klíč ale k čemu těžko říct.
taky tak, EA UK, unlock code, zacinajici WARSEA-......
No to je jenom download manager na stažení release verze hry, klíč pro head start musíme očekávat až v dalším mailu.
Nevím jak u poláků, ale u UK EA se stačí lognout na účet, skuknout revizi objednávky a tam je klíč na headstart. Dokonce podle toho co tu někdo psal tam mám klíč na start v neděli.
taky tak, EA UK, unlock code, zacinajici WARSEA-......
Presne tak pokud budem mit stesti tak to je na Start v pondeli , a pokud ne tak na 18 :) porad ale hapruje kde jsou bonus itemy :)) asi bych obcas checknul email
kamoska dneska koupila WHO preorder z direct2drive.co.uk cena cca 940kc po prepoctu a hned dostala mejl s preorder keyem na 2 itemy a head start v pondeli.
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Dziękujemy za wstępne zamówienie gry Warhammer Online: Age Of Reckoning w sklepie EA Store.
Chcieliśmy Cię poinformować, że pobrana wersja beta gry Warhammer automatycznie zaktualizuje się do wersji pełnej. Nie musisz pobierać żadnych innych plików.
PRZEDMIOTY DO ODBLOKOWANIA: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Start usługi wcześniejszej rozgrywki jest obecnie planowany na niedzielę, o północy (00.00 czasu Greenwich, 15 września). Aby uzyskać dodatkowe informacje, zajrzyj na witrynę gry Warhammer. Kiedy rozpocznie się etap wcześniejszej rozgrywki, wpisz kod na witrynie gry Warhammer http://www.war-europe.com/#/activation/?lang=en i możesz rozpocząć zabawę!
Twój kod dostępu do pełnej gry zostanie wysłany 17 września.
Jeśli masz kłopoty z pobraniem wersji beta gry Warhammer, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta, klikając tutaj, a chętnie Ci pomożemy .
Muzes si clovek s CE preorderem vytvorit char v headstartu s CE bonusovou tvari nebo je CE preorder a jeho headstart uplne nahovno a je nutny cekat az prijde krabice?
Paráda tak teď přišli klíče na HS a Bonus items od EA UK, píšou že full relase key přijde 17.9. tak pohoda.
Přišlo to jak píše terawatt přesně ve 20:14 takže to ty automaty rozeslali všude stejně akorát byl celý mail nějakým světle šedivým písmem sotva čitelný.
Paráda tak teď přišli klíče na HS a Bonus items od EA UK, píšou že full relase key přijde 17.9. tak pohoda.
Přišlo to jak píše terawatt přesně ve 20:14 takže to ty automaty rozeslali všude stejně akorát byl celý mail nějakým světle šedivým písmem sotva čitelný.
jenak prisel ve 20:01 a citelny byl uplne normalne, klasicky obrazkovy ala EA STORE, uz nepij:)