Author |
Topic  |
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 19/08/2008 : 21:35:25
|
Dodam ze AV se neprohravaj kvuli 1-2 leecherum, ale kvuli lidem, ktery to bavi asi natolik, ze si tam chodej zergovat na mid ve vetsim poctu. Tak presne kvuli temhle hracum se prohrava. A tem jsem taky nadaval kdyz jsem hral podstive pres den.
To jsou hraci, kteri budto hrajou asi chvili a myslej si ze AV je o PvP a nebo se proste nechtej smirit s tim faktem, ze AV je jak pro cviceny opice, porad stejnej scenar. AV muze rozhodnout par organizovanych zelenych hrdinu (je to docela hanlivej vyraz, spis proste altu), kteri vedej co maj delat a delaj to CO MAJ delat.
Kdyz jsme prohrali AV, nebyl jsem nastvanej na leechery, ale na mid zergery. A nebo proste ty co utocili na hrace opozicni frakce misto toho aby radsi pomohli zabrat GY nebo vez.
Ptas-li se me jestli se se prohravalo kvuli me, odpovim ti ze prohravali kvuli sobe. Hodit vinu na leechera je jednoduchy a proc taky ne, je to hrac kterej je tam UPLNE zbytecne a prizivuje se nepravem na usili ostatnich, proste svinskej parazit. Ale prohrava se jen kvuli nim? Nad tim by se chtelo zamyslet. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
Edited by - Shatteren on 19/08/2008 21:40:08 |
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 19/08/2008 : 21:39:30
|
quote: Originally posted by vlkodlak To jako když nekoho okradu o goldy ingame tak je ovoce a kdyz to udela IRL tak je lejno? Nebo ovoce = nenapadně a lejno = okatě?
To mi připomíná, jak jsme s kámošem kdysi u strýka na vesnici ukradli a sežrali dvě kila napůl zkvašených švestek, tehdá bych přísahal, že ty lejna na nás mrkaly :P |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 19/08/2008 : 21:58:24
|
quote: Originally posted by Shatteren
Dodam ze AV se neprohravaj kvuli 1-2 leecherum, ale kvuli lidem, ktery to bavi asi natolik, ze si tam chodej zergovat na mid ve vetsim poctu. Tak presne kvuli temhle hracum se prohrava. A tem jsem taky nadaval kdyz jsem hral podstive pres den.
To jsou hraci, kteri budto hrajou asi chvili a myslej si ze AV je o PvP a nebo se proste nechtej smirit s tim faktem, ze AV je jak pro cviceny opice, porad stejnej scenar. AV muze rozhodnout par organizovanych zelenych hrdinu (je to docela hanlivej vyraz, spis proste altu), kteri vedej co maj delat a delaj to CO MAJ delat.
Kdyz jsme prohrali AV, nebyl jsem nastvanej na leechery, ale na mid zergery. A nebo proste ty co utocili na hrace opozicni frakce misto toho aby radsi pomohli zabrat GY nebo vez.
Ptas-li se me jestli se se prohravalo kvuli me, odpovim ti ze prohravali kvuli sobe. Hodit vinu na leechera je jednoduchy a proc taky ne, je to hrac kterej je tam UPLNE zbytecne a prizivuje se nepravem na usili ostatnich, proste svinskej parazit. Ale prohrava se jen kvuli nim? Nad tim by se chtelo zamyslet.
Samozrejme, ze to neni jen kvuli leecherum, ale i kvuli lidem, o kterych mluvis. Nejhorsi na tom je, ze kdyby ten svuj kydlici val posunuli smerem ke Galvovi+ceste na jih, tak by tihle lide mohli byt docela schopna cast obrany a pritom by nedelali vubec nic jineho. Ale to jsou jen kdyby, ze? |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 20/08/2008 : 13:46:11
|
quote: Originally posted by Sorrow
Ospravedlnovat pouzivani bota slovy "proc ne, kdyz to tam stejne nikoho nebavi" je dost suchy. Jak pise Araya, tak jsou lidi, co si tam chodi zahrat 4fun. Dat po raidu 2-3 av a vyradit se na alicich/hordacich byla zabava, kterou si driv uzivali skoro vsechny raid grupy. A svete div se, nekoho to drzi i ted. Takze slovo "kazdy" neni uplne na miste. Proste tem ubozakum, co si chcou "jen" zahrat to proste kazis.
Edit : srry za OT :p
Tak to je dobrej kec tohle, tos me dostal  Neznam nikoho, kdo hraje WoW bez pauzy a porad ho bavi AV. Treba nekteri nepouzivaj bota, ale minimalne to hrajou v okne, nebo to proste shodej na listu a jdou na net. Uplne ukazkovej priklad pro pracujici lidi, takhle to vetsinou u nich chodi. I dost altu leechuje, takze mi tady nevykladejte bachorky, jak to kazdyho moc bavi 
*bored* Hra od slova hrat, hrat si, bavit se - nebavi te to ? Nehraj. Ale nekurvi hru ostatnim. Ste jen igelitkari, kteri se honi za fialkama za kazdou cenu - a ver mi, ze nez jsem prestal hrat, tak jsem se do AV chodil bavit. Chapu, ze jako full-time-working-player toto nedokazes pochopit, ale je to tak. |
Darraque [MdK] |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 20/08/2008 : 19:06:10
|
Ani ja nejsem full-time hrac, ale na WoW me ted muze bavit uz jedine kontent (v soucasny dobe) a BG pro me predstavujou nulovej kontent (jiz) a proto jsem se treba pro nekoho snizil na nejakej cas a taky i k tomu zmenil pristup. Nicmene leechery reportuju nadale. |
|
Edited by - Shatteren on 20/08/2008 19:06:57 |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 20/08/2008 : 19:55:24
|
Nicmene leechery reportuju nadale.
Uzasny. Tvoje moralka na me opravdu pusobi. Sir Humphrey by z tbe mel radost, uz je z tebe taky "moralni mrtvola".
Doporuceni : priste se v AV nareportuj nejdriv sam. Prece nebudes mit dvoji metr.
Pro ostatni, kteri si chteji precist o lidech, jako je Shatteren, doporucuji tento blog
|
Darraque [MdK] |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Cezar
Starting Member
6 Posts |
Posted - 20/08/2008 : 23:23:04
|
Jinak k leecherum a k suspendovani acc.
Primo co znam cloveka tak mel acc suspendnutej zatim asi 20x za pvp/honor exploit.
vetsinou 3h, sem tam 24h. Vice mene mu to davali nahodne.
Honory ani itemy nikdy nesmazali.
Jinak prej k acc delaj poznamky kde zapisujou nejakou tu history o nem, ale jak vidno na prikladu, asi se podle toho neridej :)
PS: honoru tim farmi dost. I prez reporty. |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 21/08/2008 : 00:04:13
|
quote: Originally posted by Cezar
Jinak k leecherum a k suspendovani acc.
Primo co znam cloveka tak mel acc suspendnutej zatim asi 20x za pvp/honor exploit.
vetsinou 3h, sem tam 24h. Vice mene mu to davali nahodne.
Honory ani itemy nikdy nesmazali.
Jinak prej k acc delaj poznamky kde zapisujou nejakou tu history o nem, ale jak vidno na prikladu, asi se podle toho neridej :)
PS: honoru tim farmi dost. I prez reporty.
Tak to neni zadna novinka. Proc bychom se tady o tom bavili, kdyby to nikdo nedelal a tem lidem to neprochazelo heh? |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 21/08/2008 : 00:44:23
|
To ma teda stesti, normalne se doctes jak lidem berou veci a treba davaj i 72H bany.
Ono se zda ze takovej 3h ban je smesnej trest, ale ja ho dostal asi 5minut po invitu na raid, takze aspon Blizzard uvazuje hlavou a vi kdy ho dat  |
|
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 21/08/2008 : 11:50:44
|
tak sem si myslel ze si prectu neco o Suspended account - nicmene jake si to udelas takove to mas, AV muze byt (prekvapive) i zabavne, vcera sem zvladl asi 6 kousku v rade, join as group (ve 3) a hrali sme si tam svoje, treba drzeli Iceblood nebo zabirali DBS+DBN atd
AFKeri v AV jeste jakz takz daji zkousnout, ale lidi co afkuji WSG/AB ti mne serou. mnohdy ani neafkuji v pravem slova smyslu, jenom proste nehraji.. typycky priklad gladiator war, na koni stoji 20yd od vlajky, az zemre znovu si tam dojede.., obdobne postupy ve wsg/eos, mnohdy postavy ktere kdyby hrali na 100% by dokazali zvratit cele BG |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 21/08/2008 : 17:25:22
|
Stejne smekam pred Blizzardem, lepsi PvP jako takove jsem v jiny hre jeste nevidel a nedokazu si predstavit, ze to bude treba ve Warhammeru takhle krasne plynuly a vse bude na sebe navazovat.
ps: Pompo GZ.
WoW je tvoje prvni hra ne? pac jestli jsi nevidel lepsi pvp tak jsi asi fakt jeste nic nehral |
 |
|
Bottenanna
Junior Member

511 Posts |
Posted - 21/08/2008 : 19:47:49
|
quote: Originally posted by Araya
Stejne smekam pred Blizzardem, lepsi PvP jako takove jsem v jiny hre jeste nevidel a nedokazu si predstavit, ze to bude treba ve Warhammeru takhle krasne plynuly a vse bude na sebe navazovat.
WoW je tvoje prvni hra ne? pac jestli jsi nevidel lepsi pvp tak jsi asi fakt jeste nic nehral
neni hral MUonline     |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 21/08/2008 : 21:46:01
|
WoW je tvoje prvni hra ne? pac jestli jsi nevidel lepsi pvp tak jsi asi fakt jeste nic nehral
Ja to Arayo myslel jinak. Nemyslim PvP system jako takovej nebo PvP content, ostatne WoW je PvE hra. Myslel jsem to, jak funguje combat system, jak je to vse plynuly a dobre to do sebe zapada a veci na sebe dobre navazujou. A balance byl problem kazde hry a ve WoW uz to neni uplne nejhorsi. |
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 22/08/2008 : 06:59:23
|
Mě se líbilo pvp v Lineage2. Pěknej antipk systém. Mohl jsi jiné guildě vyhlásit válku a když jsi zabil jejich hráče tak jsi nebyl pk. Castle Siege, které stáli za to. Tomu já říkám smysluplné pvp. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 22/08/2008 : 16:24:38
|
quote: Originally posted by Azkaban
Mě se líbilo pvp v Lineage2. Pěknej antipk systém. Mohl jsi jiné guildě vyhlásit válku a když jsi zabil jejich hráče tak jsi nebyl pk. Castle Siege, které stáli za to. Tomu já říkám smysluplné pvp.
tak to je presne co shatteren nemyslel, ted to vysvetloval |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 22/08/2008 : 22:24:40
|
Mě se líbilo pvp v Lineage2. Pěknej antipk systém. Mohl jsi jiné guildě vyhlásit válku a když jsi zabil jejich hráče tak jsi nebyl pk. Castle Siege, které stáli za to. Tomu já říkám smysluplné pvp.
Mno kdyz pominu to ze samotnae L2 bylo dost "smesna" hra tak pvp fighty tam byly snad nejhorsi co jsem kdy hral(zlaty wow) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 22/08/2008 : 23:11:21
|
Jestli to byl pokus o vtip, tak se povedl  Lineage 2 je příšerná sračka. Horší byl snad už jenom DAoC a UO. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 22/08/2008 : 23:30:00
|
quote: Originally posted by spajdr
Jestli to byl pokus o vtip, tak se povedl  Lineage 2 je příšerná sračka. Horší byl snad už jenom DAoC a UO.
prilis pruhledne, uspesnost tipuju nekde kolem 1% |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 22/08/2008 : 23:30:47
|
Jestli to byl pokus o vtip, tak se povedl  Lineage 2 je příšerná sračka. Horší byl snad už jenom DAoC a UO.
Ty voe, tos nemel rikat, znam kotel lidi, kteri, pro me naprosto nepochopitelne, budou tvrdit, ze lepsi pvp, nez v daoc a UO nezazili. Esteze si toho nikdo z nich este nevsiml. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 22/08/2008 : 23:56:07
|
No takhle, já to myslel spíš jako celkově, PVP část jsem nezkoušel, ale to co jsem viděl za těch pár dní mi stačilo  Nedal jsem na varování ostatních ať to nezkouším a dopadlo to jak to dopadlo  |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 23/08/2008 : 02:30:10
|
No takhle, já to myslel spíš jako celkově, PVP část jsem nezkoušel, ale to co jsem viděl za těch pár dní mi stačilo  Nedal jsem na varování ostatních ať to nezkouším a dopadlo to jak to dopadlo 
Ja treba zacinal na DP... Takze pro me je UO takova sentimentalni zalezitost, ale popravde, kdyz sem pred asi rokem zkusil zase lognout, tak uz sem se nedokazal bavit. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 23/08/2008 : 15:45:07
|
ty taky asi budes debil co ? DAoC jedna z nejlepsich PvP her a UO tim myslim OSI servery (jinde jsem nehral)to je proste klasika tam to bylo maso. |
Edited by - Araya on 23/08/2008 15:45:44 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 23/08/2008 : 16:09:13
|
ty taky asi budes debil co ? DAoC jedna z nejlepsich PvP her a UO tim myslim OSI servery (jinde jsem nehral)to je proste klasika tam to bylo maso.
Pro tebe možná byla to jestli jsem debil jako ty, to netuším  |
 |
|
Topic  |
|