Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 VENTRILO _ POMUZETE?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rosan
Starting Member

3 Posts

Posted - 17/07/2008 :  10:05:37  Show Profile Send Rosan a Private Message  Reply with Quote
Pomůže mi někdo sehnat Ventrilo server? Díky za odpovědi ;) chic ísnost pro guildu totiž

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 17/07/2008 :  11:07:12  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Před časem jsem se tady na to zeptal a smázli mi to auditko.

Já svoje VT pro guildičku co mám, obstaral čirou náhodou, poptej se lidí ve hře. Dřív nebo později se nachomýtneš k někomu kdo ti nechá zřídit nějakou místnost na VT serveru.

Nebo zkus něco placeného, já ze svoji pozici prostě měl kliku... GL :)

-
Go to Top of Page

Rosan
Starting Member

3 Posts

Posted - 17/07/2008 :  11:11:53  Show Profile Send Rosan a Private Message  Reply with Quote
ja měl hodně lidí v ice adminů Vtček ale nějak pořád nejsou online a nehledám nějaký masový VT kde chodí hodně lidi ale nejaký malounký ventrilo kde budeme mit super pingy a muzeme do mistnosti narvat az 40lidi :)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 17/07/2008 :  12:10:04  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
No a shanis soft nebo i primo server/hosting co ti na nem nekdo necha vnt svr bezet?

BTW posli me prosimte na mail tvoji ikonku, at si ju muzu uloit do c:\Users\p33ch4\Desktop\full0017.gif

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/07/2008 :  12:12:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

No a shanis soft nebo i primo server/hosting co ti na nem nekdo necha vnt svr bezet?

BTW posli me prosimte na mail tvoji ikonku, at si ju muzu uloit do c:\Users\p33ch4\Desktop\full0017.gif

:) sem se ani n ekoukal, ale tak je prima ze si to co je dal i jako svy username

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rosan
Starting Member

3 Posts

Posted - 17/07/2008 :  12:28:24  Show Profile Send Rosan a Private Message  Reply with Quote
soft sehnat umim nejsem noob ale PC mi nepojede 24hodin denne takze shanim nekoho kdo uz nejakej server vlastni a audela mi tam mistnost a me priradi chanel prava :)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/08/2008 :  01:14:43  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ozvi se mi na icq 10905813

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000