Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Spam
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/07/2008 :  20:34:24  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Ty mas Sethe u AoC ten pocit, ze musis lognout az prijdes domu ? Ja se po tydnu vratil domu, lognul teda AoC az po nejakych X vecech a vydrzel to max 2 hodiny. To kdyz jsem tenkrat hral hodne WoW, tak jsem se na nej vzdy tesil.

To je uplne zasadni vec a neumim vysvetlit to proc WoW tu "navykovost" ma a AoC vubec.

ja jo narozdil prave od wow kde jsem logoval tak nak protoze jsem tam mel znamy a ti cekali ze lognu a pujdeme arenu / bg / raid :)
tak ted loguju protoze si chci hrat

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/07/2008 :  01:59:36  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Tak to rozhodne ne, minimalne ne ze zacatku

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 10/07/2008 :  06:51:12  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
To je uplne zasadni vec a neumim vysvetlit to proc WoW tu "navykovost" ma a AoC vubec.

Tahle nevysvetlitelna navykovost a hratelnost je snad u kazde Blizzard hry :) taky by me zajimalo jak to delaji.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 10/07/2008 :  07:35:19  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

Tahle nevysvetlitelna navykovost a hratelnost je snad u kazde Blizzard hry :) taky by me zajimalo jak to delaji.

Jak to delaji? Jednoduse. A to doslova.

(Pokud nekdo nepochopil, zde je vysvetleni:Delaji hry pro masy s co nejjednodussim ovladanim a hratelnosti, pricemz se neklade takovy duraz na grafiku. Za druhe jejich hry nejsou nikdy narocne na hardware a jdou pri svem vydani spustit i na prumernych masinach te krete doby.)

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/07/2008 :  07:52:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

asi sem divnej :) zadnou hru od blizzardu jsem nevydrzel hrat dyl nez cca hodinu proste me nebavily :)
akorat wow a to este kvuli lidem hra jako takova me vzdycky prisla mizerna a proto jsem taky po vydani se rad na nakej cas vratil do eq2 a pak ao

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 10/07/2008 :  08:29:59  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty mas Sethe u AoC ten pocit, ze musis lognout az prijdes domu ? Ja se po tydnu vratil domu, lognul teda AoC az po nejakych X vecech a vydrzel to max 2 hodiny. To kdyz jsem tenkrat hral hodne WoW, tak jsem se na nej vzdy tesil.
AoC samozrejme nehraju. Hral jsem betu, bylo to zajimave, koupil jsem si hru pri vydani, zjistil jsem, ze je to porad stejne a jsem nucen delat beta testera tak jsem hned zrusil predplatne a v tom free mesici hral tak 3 dny.
AoC me zklamala. Teda ne tak uplne, ja od ni nic neocekaval a ona mi taky nic nenabidla. Nemel jsem chut logovat do hry.
Bylo to samozrejme zpusobeno i tim, ze na to nemam PC, nicmene jsem byl ochotny si koupit nove. Prislo mi ale ze ta hra za to nestoji. Mozna casem tak za pul roku do otho pujdu, protoze to hraje vetsina mych kamosu a ja bych si s nima rad zahral group PvP. To je jedine co mi ted chybi. A taky cas

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/07/2008 :  09:27:53  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Tak ja na AoC compa mam, nevadi mi to, ze clovek musi pri combatu trochu vic "myslet" atd atd. Ale asi mi chybi ve hre vetsi volnost a to instancovani me pak zaclo hodne vadit.

Tak nejdriv jsem si rekl, ze v Tabula Rasa mi ten instancovanej system nevadil, ale pak jsem si uvedomil, ze jsem hral TR 14 dni max

REVOLUTION

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 10/07/2008 :  14:46:08  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth
Wintrading v arene, prodavani ratingu a dalsi. Tohle je tu uz minimalne ROK. Ja nevim jak vy vsichni ostatni, ale rok je hodne dlouha doba.
Opraveno. Zdaleka ne perfektně, ale jestli do dřív dělal každej druhej, dneska vím za ali na DT o 3 lidech, kteří ten systém stále obchází. Což bych řekl je celkem slušná bilance těchto změn.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 11/07/2008 :  23:22:54  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Diablo 2 Battle Chest opět na vrcholu prodejnosti
Sedm let stará 2D hra hravě překonala veškerou konkurenci a po oznámení Diabla 3 je opět na vrcholu žebříčku nejprodávanějších PC her.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 12/07/2008 :  00:59:36  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Jo tak to se dalo cekat, ale ja mam bohuzel D2 jeste moc "cerstvy" takze nezbyva nic jinyho, nez cekat na D3

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 12/07/2008 01:02:34
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 14/07/2008 :  08:57:59  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
AoC jsem taky zatím stopnul. Potřebuju si trochu ujasnit preference. Zdálo se mi o WoW.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/07/2008 :  10:09:13  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Diablo 2 Battle Chest opět na vrcholu prodejnosti
Sedm let stará 2D hra hravě překonala veškerou konkurenci a po oznámení Diabla 3 je opět na vrcholu žebříčku nejprodávanějších PC her.

hehe, shodou okolnosti me to taky docela chytlo posledni (ty)dny..

a to stari je docela vyhoda, aspon se to da hrat v okne i na tech sunkach, co mame v praci.. (prece jenom ikariam nevystaci na cely den)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/07/2008 :  03:37:27  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
pustil sem si wowko trial.. a urcite by me bavilo chodit high-end content + potom wotlk..ale znova to expit? uz ani nahodou. myslim ze pro hodne lidi bylo wowko 1. hrou a proto ji tak zerou. Pro zbytek je to jen tim, ze je to hype..reklama.. komerce. (vsude na netu sou na to reklamy, borci to hrajou v ramci esports..)

aoc me taky nenuti logovat.. ale narozdil od jinych, nepatrim mezi lidi co si rikaj "platim to, tak to musim hrat". platim aoc, loguju obden a pomalu levelim. hra se mi libi hodne po strance rozmanitosti classu, zony a grafika sou moc fajn. Faktem je, ze ten system zon a blbej transport mi taky moc nesedne :( + dalsi veci je content kterej slibili a nedodali.

co se tyce world pvp ve wow. docela by me zajimalo, kde je u blizzu problem. proc akorat slibuji dat ho do poradku a nic. Neverim ze kdyz tam maj tolik skvelejch lidi na pve content, tak nesezenou nekoho na world pvp? Haala je docela fajn vec..ale proc nedat za zabiti 1 hrace mimo bg treba 100 honoru? Samozrejme stim, ze ten protihrac musi mit aspon nakej svuj honor.. trosku ofixovat kupovani.
nejaky novy marky za world pvp..
.atd..atd snad to wotlk zmeni.. daji tam to dobyvani jak slibovali?

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/07/2008 :  08:27:18  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Hrát wow od znova?
---
We are writing to inform you that we have restored your characters, on the realm Drak'thul, which you deleted in error and it should now be available to play as you requested. Please be extremely careful when deleting any character in the future; this process is intended to be permanent. Please do not hesitate to contact us by submitting an in-game help petition, should you require assistance with another matter.
---

Obnovili mi to asi po 5 a pul měsíci co jsem naposledy lognul. Jen nechápu proč jsem byl tak důslednej a disenchul si equip :D
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 17/07/2008 :  08:39:42  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
Rodiere, hezký povídání, ale pro mě nestravitelný. Řeknu ti proč.

1. Hraní wow pod vlivem hype, reklamy, masáže :) ..... to je jen běžná argumentace z internetových diskuzí, která, pokud vím, se nezakládá na žádném průzkumu mezi hráči wow. Osobně žádný reklamní tlak nevnímám, třeba na rozdíl od Funcomu, který mě pořád zásobuje nějakými maily o AO. Naopak mezi lidmi (vidím to nejen tady na imperiu) má wowko stigma omalovánek, kýčovitého braku s podělaným PvP, pro děcka, atd..., takže o tom, že je to záležitost prestiže opravdu nemůže být řeč.

2. PvP budeš mít takový, jaký si ho uděláš. Ať je to wow nebo aoc, je to ve tvých rukách. Denně potkávám ve wow dost lidí, kteří world pvp nezapomněli a úspěšně ho praktikují. Souhlasím, chtělo by to podpořit, a to sakra taky čekám od wotlk.

3. Rozmanitost povolání... výrazně horší není nikdo, wow i aoc jsou po této stránce vyrovnané

4. Rozmanitost zón .... tady s dovolením vede jednoznačně wow. Co jsem viděl v aoc, je to pořád stejný terén s jinou texturou, všude příliš mnoho skal, na některé terény jakoby designéři zapomněli. Co postrádám: pořádný les (ala lotro), pořádnou poušť s tunama písku a dunama, taky nějaký placatý a zaoblený terén bez skalisek, mořský pobřeží.... Možná jsem jen u aoc nevydržel dost dlouho, třeba to tam někde je nebo bude časem.

5. Stejně se s příchodem wotlk do wow vrátíš. Pokud se who neukáže být lepší (a to neukáže).
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000