Author |
Topic  |
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 11/07/2008 : 14:42:53
|
quote: Originally posted by revi
quote: Originally posted by BoSS_631 tak ako bolo sebecke od reviho bidnut symb ktory uz mal nasadeny(tiez ho ani pri dalsom pokracovani hry nevylepsi, jedine o credz pri predaji)
Závidíš, že jsem měl kdysi creds za ktery sem si nakoupil symb? Ted bych ten symb prodal a za creds nakoupil např. iGoC ktery by mě taky vylepšilo. Jediný rozdíl je, že jsem si ten symb koupil dřív než padl na czaraidu.
PS: symb sem vrátil, kde je na něho aukce na imperku? Aha najednou ho asi nikdo nepotřebuje když už se válí na skladnici 2týdny.
Mozna ti uniklo ze ten kdo se pidil po tom co s nim budes delat byl anpe, kterej si ho prave pred raidem koupil (nebudu to hledat a le myslim ze to tam i psal). Ale ani se nedivim ze ti vypadnou z hlavy fakta ktera se ti nehodi...
Tusim ze nikde ani neni napsano zes ho vratil, pro pripadne zajmece, update skladu se dela jednou za cas tak zase zmlkni a soupej nohama... |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
Edited by - petrpets on 11/07/2008 14:45:24 |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 11/07/2008 : 14:49:09
|
quote: Originally posted by BoSS_631
quote: Originally posted by revi
quote: Originally posted by BoSS_631 tak ako bolo sebecke od reviho bidnut symb ktory uz mal nasadeny(tiez ho ani pri dalsom pokracovani hry nevylepsi, jedine o credz pri predaji)
Závidíš, že jsem měl kdysi creds za ktery sem si nakoupil symb? Ted bych ten symb prodal a za creds nakoupil např. iGoC ktery by mě taky vylepšilo. Jediný rozdíl je, že jsem si ten symb koupil dřív než padl na czaraidu.
PS: symb sem vrátil, kde je na něho aukce na imperku? Aha najednou ho asi nikdo nepotřebuje když už se válí na skladnici 2týdny.
Revi tu sa mylis nezavidim ti ho. ani nebudem, pravda je taka ze ked alex ten symb chcel mal ta prebidnut, myslim ze burden vtedy este nemal takze body nan mal. Alebo kto na ten symb vtedy este bidoval? Ja som si teraz kupil inteligent RA artillery symb, na druhy den sa na imperiu objavila drazba tohoto symbu. Taky je zivot. mohol som mat symb za 100+ czaraid bodov a 900m credz v liste.
Sem zapoměl :) u toho závidění, ty si v pohodě i ingame.
Podle mě máš na ten symb nárok, takže nevidím důvod proč bys na tu aukci na imperku nebidl. To že je někdo tak velkorysý a už má taky jeden (za vlastní creds, který mohl dát klidně jinam), a pak si na něj nebidne, je jen jeho věc.
PS: kdybys nikde nehlásil/nenapsal že ho máš měl bys o 3 řady fanatických pronásledovatelů míň kdybys bidoval. (narozdíl ode mě) |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 11/07/2008 : 14:50:45
|
quote: Originally posted by revi 100% souhlas se vším, holt v CZA se tvrdě uplatňuje dvojmetr.
Ale porad to nese lip, nez tam nebyt, vid.
Edit: Jinak zase zcestny obvineni, bohudik uz nejsi v orgu, takze si muzes placat co chces. Pokud ma nekdo takovy pocit a je v orgu, tak by s tim mel neco delat. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
Edited by - tojejedno on 11/07/2008 14:58:49 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 11/07/2008 : 14:52:11
|
quote: Originally posted by BoSS_631 Troska som sa v tom flame stratil a prvu priamu otazku ci pokracujes ti dal az Strad.
Takze uz jsme se snad shodli, ze zadna takova otazka na zacatku nepadla, ale slo od zacatku o pruzeni (To patri i na Chcipaka ktery si taky prisel rovnou prihrat polivcicku). |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 11/07/2008 : 14:57:12
|
quote: Originally posted by Pertha
cim to je ze se tydle flamy objevujou jen kdyz se do neceho pris..e toje :) ale mel by to delat casteji jinak neni co cist :) a obzvlaste se vzdycky pobavim nad rozohnenym obrancem papouskem :)
Izy, nenecham si libit podsouvani a aplikovanim prisny logiky se lidi co sou liny premyslet a drzet se konzistentne toho co rikaji nastvou a hromadi dalsi a dalsi blbosti.
Pointa celyho tohodle je v tom, ze se rada lidi tesi az mne pri necem nacapaji, az si musi vymyslet hromadu nesmyslu. Pak se nabali lidi, co si chteji taky prihrat polivcicku, nezamysli se a na konci maji jasnej zaver, ze Toje vlastne nikdy nehral a lootnul Burden z EQ2. Fuj! |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/07/2008 : 15:09:24
|
quote: Originally posted by tojejedno
Fuj!
jojo vsichni jsou na tebe zli osklivi porad si na tebe naprosto bezduvodne vymysleji neco zleho, jen protoze ti zavidi tve uspechy, atletickou postavu, dlouhe huste vlasy, nikdy neutuchajici smysl pro cest, krasu a porozumeni a v neposledni rade taky kristalove ciste svedomi |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 11/07/2008 : 15:12:33
|
Fuj!
jojo vsichni jsou na tebe zli osklivi porad si na tebe naprosto bezduvodne vymysleji neco zleho, jen protoze ti zavidi tve uspechy, atletickou postavu, dlouhe huste vlasy, nikdy neutuchajici smysl pro cest, krasu a porozumeni a v neposledni rade taky kristalove ciste svedomi
Vsichni ne, krome Phila to jsou stary znamy (Phil v tom nefiguruje, ale nekomu kdo cte co potrebuje muze prijit, ze rika presne to same). Staci si dat praci a procist si starsi flejmy a neni to poprvy co zkousej nesmyslne ukazovat prstikem.
Edit: Je jich tak do desitky, a ozyvaji se v takove zasadni chvile kdy jde o bezpecnost demokracie (rozumej vynucuje se slusnost). A hlavne je spojuje snaha o to ukazat moji pravou tvar;-) |
|
Edited by - tojejedno on 11/07/2008 15:18:50 |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 11/07/2008 : 15:46:30
|
quote: Originally posted by Manatar
quote: Originally posted by commanche
Nechete toho uz nechat? Vznikl prilis velky humbuk kvuli nicemu. Vsechno co se stalo je, ze Stilgar ve slabe chvilce napsal neco neuvazene. Na to par lidi reagovalo jeste neuvazeneji a pak uz se to vezlo. A ted uz nechce nikdo ustoupit. Pritom do nastale patove situace set tam nekdo prida polinko (jako Manatar, ktery je uplne mimo).
Jsem si jisty, ze je to z velke casti nedorozumeni, takze kdyz uberete trochu agresivni retoriky a vklidu si to vyrikate, tak to me realnou sanci, ze se to jakz-takz urovna.
Zahraj si AO a budeš in ;) Mimoni 
Vcera jsem byl na Zodech, lopato :). |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 11/07/2008 : 15:49:12
|
Ding 1000! :) |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 11/07/2008 : 15:50:24
|
Fuj!
jojo vsichni jsou na tebe zli osklivi porad si na tebe naprosto bezduvodne vymysleji neco zleho, jen protoze ti zavidi tve uspechy, atletickou postavu, dlouhe huste vlasy, nikdy neutuchajici smysl pro cest, krasu a porozumeni a v neposledni rade taky kristalove ciste svedomi
Ked tu tak nadherne pises, napis mi nazov modelu toho pcmcia bluetooth ktore ti bezi na viste. dakujem |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 11/07/2008 : 15:50:37
|
quote: Originally posted by Pertha jojo vsichni jsou na tebe zli osklivi porad si na tebe naprosto bezduvodne vymysleji neco zleho, jen protoze ti zavidi tve uspechy, atletickou postavu, dlouhe huste vlasy, nikdy neutuchajici smysl pro cest, krasu a porozumeni a v neposledni rade taky kristalove ciste svedomi
to snad do sekce pro zasmání a schovat na krušnější časy    |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/07/2008 : 16:07:16
|
quote: Originally posted by BoSS_631
Ked tu tak nadherne pises, napis mi nazov modelu toho pcmcia bluetooth ktore ti bezi na viste. dakujem
Billionton http://www.alza.cz/billionton-bluetooth-2-0-do-pcmcia-slotu-d66121.htm |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
Edited by - Pertha on 11/07/2008 16:08:17 |
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 11/07/2008 : 16:19:00
|
Nuda a hovadiny. Se to ani nedá číst ...
--------->>> 
Imho Wile, akorat ti drzim palce a fakt bych ti to moc přál, abys byl v nejaky hre a v idealnim orgu/guilde kde se budou vsichni milovat, nebudou zadny rozbroje a vsichni se snesou s kazdým ... povíme si po pár mesicích  |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
|
Topic  |
|