Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Age of Conan
 Age of Conan - General
 Heal clasy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

xMANx
New Member

262 Posts

Posted - 19/05/2008 :  14:26:57  Show Profile Send xMANx a Private Message  Reply with Quote
tempest of set

lvl 5 Healing Lotus (hot)
lvl 10 Life of Set (hot)
lvl 15 Vitalizing Jolt (area heal)

priest of mitra

lvl 5 Emanation of Life (team hot)
lvl 10 Wave of Life (hot leci i lidi mimo team uhel a dosah se da zvednout featama
lvl 15 Radiance (area heal)
lvl 50 guardian spirit (feat)
lvl 70 Manifestation of Mitra (feat)

pom ma jeste moznost lecit pres aoe kouzlo Lance of Mitra kdyz je nekdo blizko moba kterej je zasazenej tak ho to trosku vyleci

idealni na leceni tanka v def stancu v hloucku nepratel

bear shaman
lvl 5 renewal (team hot)
lvl 10 Blood Flow (cone hotka z featu se na to da nabalit spousta veci stamina regen, + dmg, evade chance ..... uhel dosah se da zvednout featama)
lvl 15 Fierce Recovery (area heal)
lvl 40 Manifestation: Regrowth (feat)
lvl 50 Claws of Life (feat)

area healy maji CD 60 sec na lvl 15 leci asi za 150+ hp

http://www.hybes.de/abilities.php?class=BearShaman&lang=en seznam vsech kouzel / komb i s popisky ( je mozne ze se bude trosku lisit data nebyly exportovany z early access clienta)

Edited by - xMANx on 19/05/2008 15:04:01

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 19/05/2008 :  14:35:20  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xMANx
area healy maji CD 60 sec na lvl 15 leci asi za 150+ hp

no nic moc defakto zadnej direct heal :((( a pro AOE heal CD 60 sec. kdyz na 15lev. dava DD nebo meele rana stejnou damage nebo i vyssi nez je celej heal je sakra slabota ...

Pokud i Mitra a Bear Shaman má tak slabou HOTy jako má TOS tak tahle hra fakt není to pravý ořechový pro klasické healery :(

Noe

Edited by - Noe on 19/05/2008 14:37:19
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/05/2008 :  14:44:41  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Na druhou stranu, kdyby měli healeři silnější heal kouzla na nižších levelech (je to třeba? myslím že není) a slabší damage kouzla, tak by byl celkem problém někoho sundat, hlavně jak by šli dva najednou. Healeři jsou zatím prostě více solo friendly, než jsme zvyklí. Ještě taky mají navíc buff na zvýšení HP na hodinu.

Edited by - spajdr on 19/05/2008 14:45:08
Go to Top of Page

xMANx
New Member

262 Posts

Posted - 19/05/2008 :  14:46:03  Show Profile Send xMANx a Private Message  Reply with Quote
casem ty hyly budou lepsi kolem lvl 20 bys mel dostat rank 2 nekterych kouzel
co se tyce hylu v pvp vs dmg o tom nemam vubc prehled do pvp kdyz uz tak jsem chodil s nejakym dd
kvalitu low lvl healu tepr testuji, dost dlouhou dobu jsem jel jen engame pom/bs a tam nebyl zadny problem pokud si tankovy (tankum) vysvetlil jak se maji v dane situaci chovat / jak funguji ruzne formy healu
Go to Top of Page

xMANx
New Member

262 Posts

Posted - 19/05/2008 :  14:48:49  Show Profile Send xMANx a Private Message  Reply with Quote
efektivitu healeru dost zvetsi dobre slozena grupa

necro s redukci dmg
dt, conq aury....
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 19/05/2008 :  14:49:35  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Tohle je dobre, direct healovani me fakt sralo ve WoW. Jenom stat a porad tocit heal

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 19/05/2008 :  15:09:23  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Tohle je dobre, direct healovani me fakt sralo ve WoW. Jenom stat a porad tocit heal

No a jak to budeš dělat v PvE u nějakýho těžkýho bose? Budeš tanka léčit aoe healem? ALe pravda je že jsem taky hledal nějakej direct heal a ono nic ... max tak nějaká slabá hotka .....

Edited by - Arnold on 19/05/2008 15:10:41
Go to Top of Page

xMANx
New Member

262 Posts

Posted - 19/05/2008 :  15:14:17  Show Profile Send xMANx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnold

quote:
Originally posted by Shatteren

No a jak to budeš dělat v PvE u nějakýho těžkýho bose? Budeš tanka léčit aoe healem?

u bose s pomem nahodis obe hotky / lance of mitra na lvl 20 leci +- za 50 kazdy dejme tomu 4s nejsem si jistej casting timem/cd
weave of life po castnuti leci prvni tick nejvic takze ho muzes kazdejch 10 s recastnout
pokud padne tankoj hodne hp tak hodis Radiance
dost pomaha stun/knockback pokud nema boss imunitu
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 19/05/2008 :  15:15:46  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Koncept healu v AoC je naprosto genialni. Zadne trapne naklikavaní lidí, ale pozicování v boji - úžasný nápad.

Hraju ToS a heal mi přijde dostatečný na potřeby mého levelu a toho co zabíjíme jak v grupě nebo sám na solo.
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 19/05/2008 :  15:24:35  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Koncept healu v AoC je naprosto genialni. Zadne trapne naklikavaní lidí, ale pozicování v boji - úžasný nápad.

Hraju ToS a heal mi přijde dostatečný na potřeby mého levelu a toho co zabíjíme jak v grupě nebo sám na solo.

No mě se to taky líbí, není to o tom stát, číst si noviny a mačkat klávesu 3 s velkým healem a 4 s malým .... zas po čase mám pocit že hraju hru kde musím taky hrát a nehraje jen počítač ....

ToSe jsem zkoušel a měl jsem problém, když na mě naběhli 2 mobové co mi interuptovali jak heal tak dps kouzlo ... to jsem byl za chvilku dole. Ještě je škoda, že se nedá kouzlit za pohybu ja ve Vanguardu .... nebo mě to aspoň nešlo ....
Go to Top of Page

xMANx
New Member

262 Posts

Posted - 19/05/2008 :  15:27:55  Show Profile Send xMANx a Private Message  Reply with Quote
chce to cpat skilly do casting concentration
castit za behu jdou jen insta kouzla
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 19/05/2008 :  15:41:42  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnold

quote:

No mě se to taky líbí, není to o tom stát, číst si noviny a mačkat klávesu 3 s velkým healem a 4 s malým .... zas po čase mám pocit že hraju hru kde musím taky hrát a nehraje jen počítač ....

ToSe jsem zkoušel a měl jsem problém, když na mě naběhli 2 mobové co mi interuptovali jak heal tak dps kouzlo ... to jsem byl za chvilku dole. Ještě je škoda, že se nedá kouzlit za pohybu ja ve Vanguardu .... nebo mě to aspoň nešlo ....

No mám Casting Concentration na max a nepřeruší mě nikdo. ToS je v PvE děsná mašina, díky tomu že má vše AoE a navíc k tomu i velkou damage mi nedělá problém ani skupina 3 mobů stejného levelu.
Go to Top of Page

Sutech
cokoliv jineho

83 Posts

Posted - 19/05/2008 :  16:00:49  Show Profile  Send Sutech an ICQ Message Send Sutech a Private Message  Reply with Quote
Gabe a pvp uz jsi zkousel?

Gunglir - Lotro
Akhabet - AoC Crom
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 19/05/2008 :  16:03:38  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sutech

Tak zatím mám skore na level patnáct - 4 : 2 pro mě. Podotýkám jen solo a 1v1. 2x do mě šel level 18 demon a 2x to nedal.
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 19/05/2008 :  17:13:07  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xMANx

chce to cpat skilly do casting concentration
castit za behu jdou jen insta kouzla

Je to možný já ho měl někde na 8 mým levelu ....
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/05/2008 :  17:25:59  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Mě to při boji nenapsat, jak do mě někdo střílel z luku, že nemám dost skillů v casting concentration, tak nevím kdy bych zjistil že se dávají někde nějaké body
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 20/05/2008 :  10:38:03  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

No evidentně nejsi klasický healer ale postavu bereš jako mága s možností healu. Například v Shadowbane bylo plno direct healů a rozhodně mě nepřišlo že šlo jen o trapné naklikávání v boji a pozicionavání bylo taky víc než dost.

Jinak TOS má jediný účinný heal a to na 15lev groupheal o účinnosti 50-60 hpp a recastem 30sec. Což doopravd ynepovažuji za dostatečný healovací potenciál healera ... protože na 15lev od srovnatelných levelů dostávám mnohem vyšší damage od asi kohokoliv a to rozhodně častěji než 1x za 30sec.

Na solo PvE problém nemám ... tam je TOS fakt dobrá postava ... běžně svačím o 1-4 lev vyšší moby (tedy jen 1vz1) a srovnatelný level mob§ jsem shopen dát i 2-4 najednou pokud mají všici direct útok a drží se ve skupince. V PvP heal takřka nevyužitelnej - respektivě nic mi neřeší protože když zustanu stát abych se vyhejloval jsem většinou death :)

Noe

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 20/05/2008 :  10:38:28  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Sutech

Tak zatím mám skore na level patnáct - 4 : 2 pro mě. Podotýkám jen solo a 1v1. 2x do mě šel level 18 demon a 2x to nedal.

uff kde chodíš já mám skore cca 20:45 (z těch 45 cca 30+ resskillů na ressspotu) v můj neprospěch a to praktikuji PvP hlavně defensivně jsem-li napaden než abych ho aktivně vyhledával (tedy pokud se mi někdo plete na spawnu a není více než +-2 level ode mě tak zaútočím ... to znamená mám cca 65 nevynucených bojů a jsem level 15 ... nějak nechápu jak můžeš mít na PvP serveru jen ukončených 6 PvP duelů ... to expuješ jen v safe zonách?

Noe

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/05/2008 :  10:44:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe
uff kde chodíš já mám skore cca 20:45 (z těch 45 cca 30+ resskillů na ressspotu) v můj neprospěch a to praktikuji PvP hlavně defensivně jsem-li napaden než abych ho aktivně vyhledával (tedy pokud se mi někdo plete na spawnu a není více než +-2 level ode mě tak zaútočím ... to znamená mám cca 65 nevynucených bojů a jsem level 15 ... nějak nechápu jak můžeš mít na PvP serveru jen ukončených 6 PvP duelů ... to expuješ jen v safe zonách?

to vypada,z e travis hodne casu na white sand ostrove co ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 20/05/2008 :  11:34:47  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
to vypada,z e travis hodne casu na white sand ostrove co ?

hehe jj jsem tam od 7 levelu a krom odskočení si do Archeolog ruin jsem defakto jen tam ale už mi chybí jen zabít Greater Black One a mohu ostrov opustit .)

Noe

Go to Top of Page

Everhate
New Member

ksicht

101 Posts

Posted - 20/05/2008 :  12:30:04  Show Profile  Send Everhate an ICQ Message Send Everhate a Private Message  Reply with Quote
Tak combenim HoTu mi momentalne nedela zas tak velky problem nekoho uhealovat (Bear shaman). Osobne si myslim, ze sila healu poroste s Magic potencialem nebo se mylim? Btw concentrace na casting absolutni nutnost, ale obcas pomuze pouhe odskoceni vzad s buffem 50 procent evade. To je s concentraci dohromady jisty cast.

Stormkiss ToS Fury
Arasham HoX Wildsoul
Warigan BS Wildsoul
Achiever 73.33%, Explorer 26.67%, Killer 86.67%, Socializer 13.33%
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 20/05/2008 :  15:09:40  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Muzu se zeptat na jakem lvlu dostanes s bear shamanem ten 50% evade buff?

Hraju Bear shamana a healu mam si myslim dost. Na pve mi staci, na dmg assasina mi stacit asi nikdy nebude, ale ty urcite nerfnou, protoze me vetsinou daji driv nez stihnu vymackat prvni kombo.

To ze nemam direct heal mi obcas chybi, ale urcite si na to zvyknu. Mozna je dobre ze tu neni. Nechtel bych dopadnout jako palat ve wow, kterej macka pri raidu porad dokola jednu klavesu.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Everhate
New Member

ksicht

101 Posts

Posted - 21/05/2008 :  10:16:52  Show Profile  Send Everhate an ICQ Message Send Everhate a Private Message  Reply with Quote
To je z odskoku ten evade buff, normalne dvakrat stisknes sipku zpet (S). Btw y priskoku, dvakrat sipka vpred je sance na stun protivnika, velmi vhodne pro kohokoli

Stormkiss ToS Fury
Arasham HoX Wildsoul
Warigan BS Wildsoul
Achiever 73.33%, Explorer 26.67%, Killer 86.67%, Socializer 13.33%
Go to Top of Page

Sutech
cokoliv jineho

83 Posts

Posted - 21/05/2008 :  14:16:17  Show Profile  Send Sutech an ICQ Message Send Sutech a Private Message  Reply with Quote
Assassin na vyssich levelech uz neni az tak imba, imho se to dost vyrovnava. Ale mne je to stejne fuk, pac sam s barbarem porad chodim v hidu, stealth attack jako opener se hodi

Gunglir - Lotro
Akhabet - AoC Crom
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000