Author |
Topic  |
Schovanec
Starting Member
13 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 11:34:31
|
Jiz jsem od rana v kontaktu s CD Projektem a ti zase s Eidosem. Chyba je na stejnem miste jako byla pred par tydny u techto preorder klicu, ze se nekterym zakaznikum objevil mount Nosorozec misto Mamuta, jinym dokonce obsah sberatelske edice, dalsim to ale bezelo v poradku. Behem par dnu to preprogramovali a vsem se jiz objevil bonusovy obsah, tak jak mel byt.
Nyni je to uplne to same. Na Funcomu bohuzel maji v tom systemu s touto varku klicu problem. Neni to jen otazka zakazniku Xzone, ale objevili se hlasky i ze Slovenska a napr. u problemu s tim Mamutem to bylo jeste u jinych zemi EU.
Pocitam, ze to behem 1-2 dnu opravi a hrani od soboty nic neprekazi.
Odmitam ale narceni, ze to je chyba CD Projektu ci dokonce Xzone. Takove jake klice Funcom/Eidos poslali, takove se rozdistribuovali dale zakaznikum. CD Projekt klice negeneroval, ani nema pristup na servery, aby mohli takto ovlivnit obsah vasich uctu.
Martin Schovanec www.xzone.cz
|
|
| |
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 11:51:23
|
quote: Originally posted by Schovanec
Jiz jsem od rana v kontaktu s CD Projektem a ti zase s Eidosem. Chyba je na stejnem miste jako byla pred par tydny u techto preorder klicu, ze se nekterym zakaznikum objevil mount Nosorozec misto Mamuta, jinym dokonce obsah sberatelske edice, dalsim to ale bezelo v poradku. Behem par dnu to preprogramovali a vsem se jiz objevil bonusovy obsah, tak jak mel byt.
Nyni je to uplne to same. Na Funcomu bohuzel maji v tom systemu s touto varku klicu problem. Neni to jen otazka zakazniku Xzone, ale objevili se hlasky i ze Slovenska a napr. u problemu s tim Mamutem to bylo jeste u jinych zemi EU.
Pocitam, ze to behem 1-2 dnu opravi a hrani od soboty nic neprekazi.
Odmitam ale narceni, ze to je chyba CD Projektu ci dokonce Xzone. Takove jake klice Funcom/Eidos poslali, takove se rozdistribuovali dale zakaznikum. CD Projekt klice negeneroval, ani nema pristup na servery, aby mohli takto ovlivnit obsah vasich uctu.
Martin Schovanec www.xzone.cz
Díky za zprávu a kloubouk dolů před kvalitn komunikací se zákazníky. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 12:00:26
|
jo tak musim trochu prehodnotit svuj postoj k xzone, podobne zpravy se cenni |
lastfm |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 12:01:09
|
Diky moc za info. Jsem nyni klidnejsi. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 12:15:43
|
Pěkná odpověd, díky za komunikaci s komunitou. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
ACSforever
New Member

194 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 13:51:54
|
gamexpres lalala tam ten problem neni hlavne ze tu maj lidi plny huby kecu jak je xzone best |
A.C.A.B. |
 |
|
mist3rio
New Member

185 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 14:00:17
|
Myslim si, ze ferove jednani p. Schovance uklidnilo dost lidi (vcetne me). Dekujeme za zpravu, snad se vse da brzy dohromady :) |
Smoke me a kipper, I'll be back in time for breakfast. http://www.twitter.com/p_smejkal |
 |
|
Schovanec
Starting Member
13 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 14:03:41
|
quote: Originally posted by ACSforever
gamexpres lalala tam ten problem neni hlavne ze tu maj lidi plny huby kecu jak je xzone best
Je to docela paradox a podobny vykriky me v tom jen potvrzuji. Mesic jsem otravoval CD Projekt, aby zajistili preorder klice take pro Cechy. Kdyz se to povedlo a obchody jako JRC a jim podobny se svezli spolu s nami (kdyz uz ty klice CD Projek prideloval, tak obdaroval i je), tak nakonec oni jsou ti hodni, kteri to maji dobre zarizene a vse funguje a Xzone je ten spatnej . |
 |
|
ACSforever
New Member

194 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 14:28:17
|
gamexpres lalala tam ten problem neni hlavne ze tu maj lidi plny huby kecu jak je xzone best
Je to docela paradox a podobny vykriky me v tom jen potvrzuji. Mesic jsem otravoval CD Projekt, aby zajistili preorder klice take pro Cechy. Kdyz se to povedlo a obchody jako JRC a jim podobny se svezli spolu s nami (kdyz uz ty klice CD Projek prideloval, tak obdaroval i je), tak nakonec oni jsou ti hodni, kteri to maji dobre zarizene a vse funguje a Xzone je ten spatnej .
welcome in czech republic |
A.C.A.B. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 15:46:57
|
Souhlasim, s Gameexpres absolutne bez problemu, takze me docela mrzej nepodlozene narazky ostatnich lidi na tuto firmu z minulych postu/topicu. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Pharoxx
Starting Member

70 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 16:36:43
|
Tak modleme se at FunCom vse vyresi do soboty. Jinak taky se pripojim k podekovani za odpoved, jak to vse ve skutecnosti je :)
Jeste ale jedna vec, jak je to vlastne s pre-order mountama? EU ma spravne mit War Mammoth nebo Killer Rhino?
|
World of Warcraft: Pharris <Motion>, 70lvl shaman @ Drak'Thul EU Pharoxx <Motion>, 70lvl rogue @ Drak'Thul EU Age of Conan: Pharra <Dawn>, 80lvl, Stygian Tempest of Set @ Wildsoul EU (PvP) Pharris <Dawn>, 22+lvl, Cimmerian Bear Shaman @ Wildsoul EU (PvP) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 16:55:47
|
EU má mít správně mamuta, ale JRC nabízel i rhiňocha. |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 17:05:46
|
Já mám Killer Rhino a mám to odjinud, než z Xzone a doufám, že mám EU. :) |
Edited by - x2z on 12/05/2008 17:07:14 |
 |
|
Holov
New Member

116 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 17:21:41
|
to je zajimavy ja mam War mamuta a USA early |
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 17:52:06
|
Je to docela paradox a podobny vykriky me v tom jen potvrzuji. Mesic jsem otravoval CD Projekt, aby zajistili preorder klice take pro Cechy. Kdyz se to povedlo a obchody jako JRC a jim podobny se svezli spolu s nami (kdyz uz ty klice CD Projek prideloval, tak obdaroval i je), tak nakonec oni jsou ti hodni, kteri to maji dobre zarizene a vse funguje a Xzone je ten spatnej .
No spíš nám zkuste napsat, proč zrovna klíče z XZONE jsou ty špatné a ostatní mají dobré. To že se snažíte napravit Vaši (Funcomu) chybu je chválihodné a pochopielné, nechcete přijít o zákazníky, ale proč zrovna Vaše klíče jsou špatné, tomu opravdu nerozumím. |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 18:03:03
|
quote: Originally posted by Arnold
No spíš nám zkuste napsat, proč zrovna klíče z XZONE jsou ty špatné a ostatní mají dobré. To že se snažíte napravit Vaši (Funcomu) chybu je chválihodné a pochopielné, nechcete přijít o zákazníky, ale proč zrovna Vaše klíče jsou špatné, tomu opravdu nerozumím.
POZOR prý ne všechny klíče z Xzone jsou USA našel se někdo kdo dostal preorder s EU, což je ještě podivnější. |
|
 |
|
Schovanec
Starting Member
13 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 18:09:06
|
No spíš nám zkuste napsat, proč zrovna klíče z XZONE jsou ty špatné a ostatní mají dobré. To že se snažíte napravit Vaši (Funcomu) chybu je chválihodné a pochopielné, nechcete přijít o zákazníky, ale proč zrovna Vaše klíče jsou špatné, tomu opravdu nerozumím.
Protoze mame ty s Mamutem, zatimco konkurence s Nosorozcem. V tom bude zrejme zakopan pes. |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 18:13:48
|
Protoze mame ty s Mamutem, zatimco konkurence s Nosorozcem. V tom bude zrejme zakopan pes.
Jenže původně byl i klíč z Xzone na nosorožce ale po pár dnech se to změnilo. |
|
 |
|
Schovanec
Starting Member
13 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 18:18:59
|
quote: Originally posted by Jaffa
Protoze mame ty s Mamutem, zatimco konkurence s Nosorozcem. V tom bude zrejme zakopan pes.
Jenže původně byl i klíč z Xzone na nosorožce ale po pár dnech se to změnilo.
Ano, presne tak. Jak pisu uplne nahore, uz predtim s tim meli problemy. Pak to Funcom opravili, ale zrejme ne poradne, kdyz nam tam ted zlobi prozmenu US klient. |
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 18:45:55
|
Mám z xzone,mám Mamuta a nabídku na sosání eu clienta,všechno jak má být |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:29:33
|
quote: Originally posted by Yurekk
Mám z xzone,mám Mamuta a nabídku na sosání eu clienta,všechno jak má být
Asi to tvrde pisou do zdrojaku. Pan XX ma mamuta a EU klienta  ...23456 people left... |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:39:41
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
quote: Originally posted by Yurekk
Mám z xzone,mám Mamuta a nabídku na sosání eu clienta,všechno jak má být
Asi to tvrde pisou do zdrojaku. Pan XX ma mamuta a EU klienta  ...23456 people left...
  |
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:43:51
|
Já jenom pořád nechápu, že JRC se svezlo s Vámi a má dobré klíče, ostatní obchody taky, jen xzone má špatné. Buď je to fakt smůla nebo je v tom něco jinýho. Škoda, dovedu se vžít do pocitu těch co místo nosorožce mají mamuta, místo EU accessu US access a slušnou šanci, že jim early acces bude k ničemu a ještě za to zaplatili 5 euro ... no snad to dáte do pořádku .... good luck. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:45:30
|
me se mamut libi asi tak o 137% vice nez nosorozec |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 12/05/2008 19:45:43 |
 |
|
Schovanec
Starting Member
13 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:49:12
|
Já jenom pořád nechápu, že JRC se svezlo s Vámi a má dobré klíče, ostatní obchody taky, jen xzone má špatné. Buď je to fakt smůla nebo je v tom něco jinýho. Škoda, dovedu se vžít do pocitu těch co místo nosorožce mají mamuta, místo EU accessu US access a slušnou šanci, že jim early acces bude k ničemu a ještě za to zaplatili 5 euro ... no snad to dáte do pořádku .... good luck.
Je to tim, ze jsem chtel mermomoci Mamuty , kdybych si vzal ten dalsi seznam klicu s Nosorozcema, tak by se tu resili jiny obchody... |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:54:45
|
Vyhoda mamuta je, ze je to mini siege weapon, takze usetrime na materialu.  |
|
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:58:34
|
quote: Originally posted by Arnold Škoda, dovedu se vžít do pocitu těch co místo nosorožce mají mamuta, místo EU accessu US access a slušnou šanci, že jim early acces bude k ničemu a ještě za to zaplatili 5 euro
myslím že nedokážeš zahrajem si všichni to na 100% bohužel možná že někdo z toho bude mít placený 10 denní trial/demo na US servrech |
|
 |
|
Trasher
Moderator

376 Posts |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 22:07:49
|
Je nejakej rozdil mezi Mamutem nebo Rhinem? Nebo jde ciste jen o look? |
|
Edited by - Shatteren on 13/05/2008 15:50:53 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 22:35:11
|
rhino je o kousek rychlejší, mamut je zase pomalejší ale má více HP. |
 |
|
Xeen
Darkparadise GM
14 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 08:13:56
|
Inu jsem jeden z těch co mají preorder na XZone (zatím vždy nejvyšší spokojenost se službami, hlavně když je jakýkoliv speciální požadavek nebo problém tak to proaktivně řeší).
Rhino jež byl během původní registrace accountu se mi změnil na mamuta během víkendu. Klienta stahuju potřetí. Nejprve beta klienta pak EarlyAccess_US ten jsem ale skipnul a ted mám rozstahovaný EarlyAccess_EU. Doba stažení na mé lince je cca 4 dny (us clienty psal 3 týdny :) ) a já jen doufám že naše preorder klíče budou upraveny/překonfigurovány tak aby fungovaly s EU verzí kde mám už teď nekolik kamarádu se kterými bych AOC chtěl v budoucnu hrát a opravdu rád bych začal hrát už toho 17. a to na serveru kde mi EA char zůstane i do plné.
Věřím že se X-Zone podaří ten problém vyřešit co nejrychleji a že stažený EU client budeme společně schopni nějakým způsobem zprovoznit a 17.5. se potkáme tam kde máme být.
|
"Nelituji žádného úkolu při kterém jsem třeba i zklamal. Jediné, čeho lituji, jsou šance, které jsem nedostal." |
 |
|
danny.88
Starting Member
6 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 11:02:28
|
quote: Originally posted by Schovanec Pocitam, ze to behem 1-2 dnu opravi a hrani od soboty nic neprekazi. Martin Schovanec www.xzone.cz
Chtěl bych každopádně poděkovat za podporu , ochotu a informace .
Ale měl bych ještě takový dotaz : Jsem jeden z těch co spadly do US verze . Píšete , že by to měli opravit a v sobotu by jsme neměli mít problém . Jen by mě zajímalo jestli můžeme nějak poznat , že je to skutečně opravený a můžem být v klidu . V podstatě v account manageru není nijak poznat jestli je to EU nebo US verze . Jediný kde je to patrný je verze nabízeného klienta a tu mám stále US . Tak že nevím jestli po opravě se mi začne nabízet EU , nebo mi tam prostě bude stále vyset US , ale account budu mít EU . Instalačku EU mám samozřejmě už staženou , jde mi jen o to abych mohl být v klidu a věděl že v sobotu budu mít vše v pořádku a můžu začít .
Díky za info |
Edited by - danny.88 on 13/05/2008 18:34:59 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 11:16:24
|
Jakmile tam budes mit nabidku na stazeni EU klienta, tak automaticky jsi mezi accounty pro EU verzi. |
|
 |
|
danny.88
Starting Member
6 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 11:35:48
|
Njn , tak stále mám US ...
Snad s tím pohnou ... |
 |
|
Mik_czech
Starting Member
79 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 12:10:08
|
Podle me jde jen o vstricnost a rozum pracovniku Funcomu... kdyby daly do uctu volbu US vs EU (bylo by to i z hlediska plateb lepsi volba dolacu ci eur) bylo by po problemech... |
L2,WoW,AO,VG,EQ2,AoC,WAR,Rift,nyní SW:TOR |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 12:18:30
|
quote: Originally posted by danny.88
Njn , tak stále mám US ...
Snad s tím pohnou ...
osobně vidím šanci tak 50:50 |
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 14:30:27
|
spis bych to videl tak, ze to v account managementu nezmeni z us na eu, pocitaji s tim, ze ten link na dowloader eu koluje mezi vsema a kazdej si to stejne stahne driv, akorat to zmeni interne, ze ty klice pujdou pouzit v eu klientovi, jestli ne, tak Demo AoC ftl...  |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 14:38:38
|
quote: Originally posted by plussminuss
spis bych to videl tak, ze to v account managementu nezmeni z us na eu, pocitaji s tim, ze ten link na dowloader eu koluje mezi vsema a kazdej si to stejne stahne driv, akorat to zmeni interne, ze ty klice pujdou pouzit v eu klientovi, jestli ne, tak Demo AoC ftl... 
Možná že zítra po tom patchi už by se mohlo zobrazit přihlašovací okno i přesto že servery budou dole.Takže by tam šel vyzkoušet password a acc name.Nevím neznam AoC přihlašovaní, takže jen tak plácám. Jestli to je jako ve WoWku nebo jako v LOTRo. |
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 15:54:31
|
quote: Originally posted by Schovanec ...
...
Ten estimated time nefunguje zcela presne, mne kdyz chybelo 2gb, tak jsem stahoval rychlosti 415 kb/s a psalo mi to 13h/20min coz "malinko" neodpovidalo  |
|
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 17:01:19
|
quote: Originally posted by Jaffa
quote: Originally posted by plussminuss
spis bych to videl tak, ze to v account managementu nezmeni z us na eu, pocitaji s tim, ze ten link na dowloader eu koluje mezi vsema a kazdej si to stejne stahne driv, akorat to zmeni interne, ze ty klice pujdou pouzit v eu klientovi, jestli ne, tak Demo AoC ftl... 
Možná že zítra po tom patchi už by se mohlo zobrazit přihlašovací okno i přesto že servery budou dole.Takže by tam šel vyzkoušet password a acc name.Nevím neznam AoC přihlašovaní, takže jen tak plácám. Jestli to je jako ve WoWku nebo jako v LOTRo.
max co imho pujde bude patcher, authentication server bude dole takze dostupny servery pro vytvoreni charu vubec neuvidis |
Kallath <Mor do Kuli> |
Edited by - Aragorn on 13/05/2008 17:01:42 |
 |
|
Scout
New Member

256 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 19:40:32
|
Martin Schovanec (ADMIN)
2008-05-13 19:35:23 odkaz
Zdravim, rano jsme si zase ohledne toho telefonoval s CD Projektem a pry je to jiz na dobre ceste. Funcom uz snad dokonce vedi, proc se to objevuje jen nekomu a ne vsem, kteri maji tu serii kodu. Problem je hlavne u tech, kteri si to zaregistrovali hned pri zapnuti registrace. Kdo to zadal pozdeji jiz se stejnym kodem problem nema. Zlobi jim to i u jinych zemi, takze nepochybuju, ze to opravi. Jak se blizi spousteni a podobny problemy se jim ta vrsi, tak vse trva dlouho. Zitra budu u nich zase otravovat, jak to postupuje dale. |
|
 |
|
danny.88
Starting Member
6 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 20:00:56
|
quote: Originally posted by Scout
Martin Schovanec (ADMIN)
Problem je hlavne u tech, kteri si to zaregistrovali hned pri zapnuti registrace.
Jj , přesně . Okamžitě jak to šlo tak jsem to razegistroval , abych něco neprošvihl ...
Good Idea ... |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 20:05:06
|
quote: Originally posted by Scout
Martin Schovanec (ADMIN)
Problem je hlavne u tech, kteri si to zaregistrovali hned pri zapnuti registrace.
Jj , přesně . Okamžitě jak to šlo tak jsem to razegistroval , abych něco neprošvihl ...
Good Idea ...
taky si teď nadávám za tu nedočkavost |
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 20:08:09
|
já to naštěstí v tom outlook bordelu přehlídnul a aktivoval o cca 2 dny později  |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 20:26:28
|
tak ono je jedno kdy jste to regnuli, ten klic uz byl blbe zmutovanej, tak je to jedno, je to podle data objednavky priblizne :)
btw. jak to pokracuje jednani s Funcomem? uz to dali do poradku nebo to "mozna" pojede na eu klientech ikdyz mame k dispozici stahnuti US verzi? |
 |
|
WoWEU
Starting Member
16 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 21:59:10
|
Ja mam vse v poradku, objednano z Xzone, Mamut a EU verze, ale je pravda, ze jsem se prihlasoval v pondeli. |
 |
|
Foxicek
Starting Member
3 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 10:26:03
|
hmmm opravdu jsem zvedavej jestli to funcom vyresi a jak, protoze docela zacinam byt nervozni z toho ze bych mel hrat s amíkama=( |
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 11:27:34
|
quote: Originally posted by Foxicek
hmmm opravdu jsem zvedavej jestli to funcom vyresi a jak, protoze docela zacinam byt nervozni z toho ze bych mel hrat s amíkama=(
Nezapomen na Jižní Ameriku a Austrálii  |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
Foxicek
Starting Member
3 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 11:39:51
|
quote: Originally posted by terawatt
hmmm opravdu jsem zvedavej jestli to funcom vyresi a jak, protoze docela zacinam byt nervozni z toho ze bych mel hrat s amíkama=(
Nezapomen na Jižní Ameriku a Austrálii 
no vyborne mam jeste vetsi radost, jestli to neopravej tak me bude nejvic s*** to ze nebudu hrat s lidma co sem byl zvyklej hrat driv wowko |
 |
|
Kamenik
Starting Member
4 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 11:56:07
|
quote: Originally posted by terawatt
Nezapomen na Jižní Ameriku a Austrálii 
no vyborne mam jeste vetsi radost, jestli to neopravej tak me bude nejvic s*** to ze nebudu hrat s lidma co sem byl zvyklej hrat driv wowko
neboj nebudes hrat z amikama jestli to neopravej zahrajes si 10 dni na us coz je uplne nanic a potom co ti prijde krabice s kodem budes muset zalozit novej ucet jelikoz ten us preorder ti neveme ten EU klic budes bez mountu bez baglu a vice mene i bez toho earky jelikoz ti bude k necemu :) |
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 12:21:03
|
quote: Originally posted by Kamenik neboj nebudes hrat z amikama jestli to neopravej zahrajes si 10 dni na us coz je uplne nanic a potom co ti prijde krabice s kodem budes muset zalozit novej ucet jelikoz ten us preorder ti neveme ten EU klic budes bez mountu bez baglu a vice mene i bez toho earky jelikoz ti bude k necemu :)
Officialni start je 20.5 ne ? takze Early access trva vlastne 3 dny, to znamena, ze v nejhorsim se lognes 20eho pres kod z krabice. Jinak na mounta kaslu, na lvl 80 hadam bude stejne k nicemu a k cemu bagl, kdyz pro nej nemam mounta ? Jinak dik za tvuj optimismus Kameniku  |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
Topic  |
|