Author |
Topic  |
Archie
Starting Member
89 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 17:36:05
|
quote: Originally posted by Schovanec
Jinak zde jeste odpoved z CD Projektu:
"CD Projekt se omlouvá všem zákazníkům za zmatky okolo klíčů k bonusům a do přednostního přístupu do hry Age of Conan. Funcom již všechny naše připomínky zapracoval a aktuálně by se ke klíčům měly řadit správné in-game bonusy a také by se s nimi mělo jít připojit na EU server. "
Hezké A jak to poznám, momentálně se mi hlásí preorder stále jako USA? Začínám být silně skeptický. Silně pochybuji, že klient z USA verze bude fungovat pro EU. BTW stahuje se to příšerným tempem 
|
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 18:20:51
|
Stejne u me. Objednano z Xzone, zaregistrovano 5.5., nabidka stahnuti - USA verze... smula no... |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 18:34:06
|
quote: Originally posted by Archie
quote: Originally posted by Schovanec
Jinak zde jeste odpoved z CD Projektu:
"CD Projekt se omlouvá všem zákazníkům za zmatky okolo klíčů k bonusům a do přednostního přístupu do hry Age of Conan. Funcom již všechny naše připomínky zapracoval a aktuálně by se ke klíčům měly řadit správné in-game bonusy a také by se s nimi mělo jít připojit na EU server. "
Hezké A jak to poznám, momentálně se mi hlásí preorder stále jako USA? Začínám být silně skeptický. Silně pochybuji, že klient z USA verze bude fungovat pro EU. BTW stahuje se to příšerným tempem 
Si pokecáš s amíkama, no bóže, buď trochu světový kurwadrát! |
 |
|
Ryarr
Starting Member
43 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:00:02
|
Ja mam tedy na Xzone docela smulu, kdysi pradavno jsem si u nich objednal puvodni NWN, byli tehdy s temi klici strasne problemy, take to delal CD project, typicky nekolik hracu melo stejny klic. Od te doby jsem si vsechno objednaval ze zahranici (wow, eq2, VG). Po cca 5 letech sem si neco objednal opet u xzone..a dnes mi dosel US client...ach jo...no snad to zmeni, psal sem i na Funcom, uvidime, alspon aby hra mela EU klic...tech 10 dni kdyztak s becem ozelim.
|
Kostilam ret. (VG) Hromobyj ret. (EQ2) Mrtvychlapec (AoC, Targuen, 1. centurion V. kohorty) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:07:41
|
do riti proc nikdo na community forech nereaguje???? ani tam nikdo krome me neudelal topic
funcom je EU firma a jak to tak vypada tak na nas sere a cpe se do prdele amikum tak akorat. nebo spis jako kdyby tam snad ani evropani nechodili NEBo se to stalo jen nam
edit nekdo na tom fore pise, ze se to potom zepta jakou verzi nainstalovat..
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 12/05/2008 19:14:46 |
 |
|
Scout
New Member

256 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:16:18
|
quote: Originally posted by Rodier
do riti proc nikdo na community forech nereaguje???? ani tam nikdo krome me neudelal topic
funcom je EU firma a jak to tak vypada tak na nas sere a cpe se do prdele amikum tak akorat. nebo spis jako kdyby tam snad ani evropani nechodili NEBo se to stalo jen nam
edit nekdo na tom fore pise, ze se to potom zepta jakou verzi nainstalovat..
kdyby nahodou rekli ze jim staci usa verze i na eu servery tak to sem hodte popripade jak to upravit tu eu verzi nevim proc sosam 60 kb :) |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:16:55
|
tady o tom nekdo pise http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=89611 |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:20:40
|
Rodiere a co jako řešíš? Martin Schovanec snad dal text co napsali z cdprojekt, že o tom funcom ví a že by to měl opravit, opravili už jednou ty kódy na mamuta, tak snad nebude problém opravit i tohle. |
 |
|
Scout
New Member

256 Posts |
|
SAS1939
New Member

222 Posts |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 20:34:53
|
muze mi nekdo rict, co za prekvapei ceka me? nepoznam z toho vuuubec nic :) link |
 |
|
Ryarr
Starting Member
43 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 21:23:53
|
Spis se koukni jestli uz mas zaplaceno, je to pod wiew my account informatiom a pak payment history. Jak ti tam naskoci ze mas zaplaceno dostanes mail od Funcomu s linkem k downloadu. |
Kostilam ret. (VG) Hromobyj ret. (EQ2) Mrtvychlapec (AoC, Targuen, 1. centurion V. kohorty) |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 21:25:34
|
quote: Originally posted by Ryarr
Spis se koukni jestli uz mas zaplaceno, je to pod wiew my account informatiom a pak payment history. Jak ti tam naskoci ze mas zaplaceno dostanes mail od Funcomu s linkem k downloadu.
no nemusis dostat, ja ho nedostal a presto muzu stahovat a mam zaplaceno :) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 22:00:00
|
tak ten USA klient vypada stejne jako EU .. sem zvedavej po rozbaleni.. |
|
Edited by - Rodier on 13/05/2008 01:18:48 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 22:01:13
|
quote: Originally posted by spajdr
Rodiere a co jako řešíš? Martin Schovanec snad dal text co napsali z cdprojekt, že o tom funcom ví a že by to měl opravit, opravili už jednou ty kódy na mamuta, tak snad nebude problém opravit i tohle.
no ze by se k tomu mohl funcom vyjadrit :)) jaktoze USA verze ma EU soubory. JEstli to pujde konvertovat. Nebo mame stahovat znova EU verzi.. |
|
 |
|
Rixi
Starting Member
48 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 06:31:19
|
verzia clienta: Age of Conan 20080510s EU EarlyAccess je spravna? som totiz jeden s tych ktori maju US verziu a teraz neviem ci stahujem spravneho clienta alebo nie... |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 06:39:50
|
quote: Originally posted by Rixi
verzia clienta: Age of Conan 20080510s EU EarlyAccess je spravna? som totiz jeden s tych ktori maju US verziu a teraz neviem ci stahujem spravneho clienta alebo nie...
JJ to je ok verze. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Sentinel
Starting Member
13 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 06:42:12
|
Tak jsem zvědavej, jak dopadnu já.. Od deseti od večera je platba pending (vím, že na to mají až 24 hodin) S klientem problém není, od kamaráda budu mít EU, teď ještě, zda se mi na stránkách objeví EU či US access.. |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 09:55:41
|
Tak staženo EU verzi jsem měl někdy ve 3 ráno asi po 17 hodinách, ráno to instaluju a na konci kurevsky dlouhé instalace error.
Kousnul se instalační program "Tento program neodpovídá" takže sem to smzazal a zkusil nainstalovat ještě jednou a to už proběhlo OK ale měl sem naděláno v gatích |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
ACSforever
New Member

194 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 10:06:24
|
jezis jak to vsichni prozivaj tu instalaci a stahovani no to me poser nohu |
A.C.A.B. |
Edited by - ACSforever on 13/05/2008 10:06:36 |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 10:09:19
|
quote: Originally posted by ACSforever
jezis jak to vsichni prozivaj tu instalaci a stahovani no to me poser nohu
DIY |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 10:43:39
|
Kde downloadnu toho 13GB EU clienta pls ? |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 11:26:17
|
quote: Originally posted by terawatt
Kde downloadnu toho 13GB EU clienta pls ?
beru z5 uz jsem odpoved nasel vys, sry  |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 11:35:40
|
Jeste Info ty, kdo maji Account "status": failed, ja payment volbu zadal a hned deletnul, to byla asi chyba, je pak treba resetnout platbu pod \\Change my payment Option\Connect subscription to this Payment Option ! |
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 13:36:11
|
kazdym svym dalsim prispevkem prokazujes jak nehoraznej idiot ses maxiku |
lastfm |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 13:44:12
|
quote: Originally posted by Rashaverak
kazdym svym dalsim prispevkem prokazujes jak nehoraznej idiot ses maxiku
Presne tohle sem chtel napsat pred par minutama :) ale pak sem si rekl, ze to stejne nema cenu, pac ti rekne ze je mu to jedno nebo hodi nejakou radoby vtipnou hlasku a vola ze sebe bude delat dal. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 15:54:35
|
neznate nekdo nahodou presny cas spusteni ? |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 13/05/2008 15:55:52 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 16:03:24
|
Tipuju tak okolo 17te hodiny naseho casu, ale netusim, nikde jsem to nemohl najit. Mozna se to bude psat az v tom patchi. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 16:05:25
|
neznate nekdo nahodou presny cas spusteni ?
má to být 17:00 GMT tedy 19:00 našeho času, vzhledme k tomu, že je to funcom, tka počítám, že byhcom se do hr ymohli dostat v neděli dopoledne :) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 16:13:37
|
quote: Originally posted by Kurik má to být 17:00 GMT tedy 19:00 našeho času, vzhledme k tomu, že je to mmorpg, tka počítám, že byhcom se do hr ymohli dostat v pondeli dopoledne :)
fixed |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
Edited by - Pertha on 13/05/2008 16:13:58 |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 16:27:10
|
promiň, nemoc z povolání... |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 20:57:01
|
quote: Originally posted by -Mike-
Presne tohle sem chtel napsat pred par minutama :) ale pak sem si rekl, ze to stejne nema cenu, pac ti rekne ze je mu to jedno nebo hodi nejakou radoby vtipnou hlasku a vola ze sebe bude delat dal.
ono ho to nebavi a tak je nasranej, ze nas jo 
mimochodem, kde v account managementu najdu, jestli mi pridelili rhino, mamuta nebo nic? :) nemuzu to najit... jinak me to nabidlo EU verzi, takze v tomto ohledu je to ok |
Edited by - Warlord on 13/05/2008 21:03:26 |
 |
|
xMANx
New Member

262 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 21:26:20
|
View my Subscription - pod Your Products je seznam
|
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 23:32:50
|
quote: Originally posted by xMANx
View my Subscription - pod Your Products je seznam
tak to sem asi v riti kua.... Early Access: Begins May, 17th 2008, Age of Conan
mam takovy pocit, ze tem, co nedostali klice z game.co.uk v prvni davce poslali v pondeli klice uz bez tech bonusu... kurna to znamena dalsi stiznost sesmolit  |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 09:13:52
|
Tak patch už je online, necelých 730MB |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 09:26:59
|
Tak patch už je online, necelých 730MB
Nj hergot a ja jsem porad Amik.  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 10:03:06
|
No mně to píše, že se nemůže připojit na patch server. |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 10:10:52
|
quote: Originally posted by Gabriel
No mně to píše, že se nemůže připojit na patch server.
Tak bylo jen potřeba to zkusit vícekrát |
 |
|
Arakis
Starting Member
50 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 11:13:41
|
quote: Originally posted by Warlordtak to sem asi v riti kua.... Early Access: Begins May, 17th 2008, Age of Conan
mam takovy pocit, ze tem, co nedostali klice z game.co.uk v prvni davce poslali v pondeli klice uz bez tech bonusu... kurna to znamena dalsi stiznost sesmolit 
Na forech psali, ze game.co.uk bude posilat mounty az s hrou. |
The only thing necessary for the triumph of evils is for good men to do nothing. Edmund Burke |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 13:20:02
|
Greetings
It has been brought to our attention that some accounts were incorrectly flagged as US when they should have been flagged as European.
Your account was included in that group. We have now fixed it, however you may have downloaded the wrong version for Early Access.
Please ensure that you have use the EU downloader, if not then the correct one should be available at https://register.ageofconan.com.
If you have any further issues please contact us at account@ageofconan.com.
Regards, Funcom |
|
 |
|
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 15:48:36
|
Mam opraveno na EU, super. |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 22:08:26
|
musim rict ze me prekvapilo jak hladce probehla instalace vcetne patchovani, vcetne registrace kodu a vseho okolo, nevzpominam si na podobne hladky prubeh u jakekoliv jine mmorpg, zvlast patcher 800 kb/s coz je plne vyuziti me lajny me fascinuje. |
lastfm |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 22:43:15
|
jj, to same jako rash 
btw. dal jsem play, cerna obrazovka, hudba jede, mys zmenena, ma nekdo to samy? jsem se chtel kouknout na intro a nic  |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 22:51:29
|
quote: Originally posted by plussminuss
jj, to same jako rash 
btw. dal jsem play, cerna obrazovka, hudba jede, mys zmenena, ma nekdo to samy? jsem se chtel kouknout na intro a nic 
Všichni při prvním spuštění. Existuje asi 1000 různých návodů co s tím. Nejjednodušší je přepnout na window mod a pak zpět. Po nápravě už se to nikdy nopakuje. |
 |
|
Everhate
New Member

101 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 22:51:38
|
No, me sice intro jede, ale zase prasi zvuk. Budu si s tim muset pohrat kua. |
Stormkiss ToS Fury Arasham HoX Wildsoul Warigan BS Wildsoul Achiever 73.33%, Explorer 26.67%, Killer 86.67%, Socializer 13.33% |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 23:01:04
|
quote: Originally posted by Gabriel
quote: Originally posted by plussminuss
jj, to same jako rash 
btw. dal jsem play, cerna obrazovka, hudba jede, mys zmenena, ma nekdo to samy? jsem se chtel kouknout na intro a nic 
Všichni při prvním spuštění. Existuje asi 1000 různých návodů co s tím. Nejjednodušší je přepnout na window mod a pak zpět. Po nápravě už se to nikdy nopakuje.
Přesně jak říka Gabriel stačí to jednou prohodit, pak už to jede pokaždý.Co se týče zvuku tak mi blbnul jen jendou a to při tom black screen spuštění pak jsem nějaké problémy nezanamenal.
Ještě vlastně před prvním spuštění sem měl hlašku o straých Nvidia driverech a potom hned critical error.Nahral sem ty nové 175.16 a pak to teprve jelo.
Poslední věc je reset toho menu ale to se řeší jinde. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
Edited by - Jaffa on 14/05/2008 23:02:24 |
 |
|
ACSforever
New Member

194 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 09:44:17
|
quote: Originally posted by Warlord
Presne tohle sem chtel napsat pred par minutama :) ale pak sem si rekl, ze to stejne nema cenu, pac ti rekne ze je mu to jedno nebo hodi nejakou radoby vtipnou hlasku a vola ze sebe bude delat dal.
mimochodem, kde v account managementu najdu, jestli mi pridelili rhino, mamuta nebo nic? :) nemuzu to najit... jinak me to nabidlo EU verzi, takze v tomto ohledu je to ok
jedno kocici prislovi rika: co to sakra meles ty vorechu??!! |
A.C.A.B. |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 10:37:05
|
quote: Originally posted by Warlord
mimochodem, kde v account managementu najdu, jestli mi pridelili rhino, mamuta nebo nic? :) nemuzu to najit... jinak me to nabidlo EU verzi, takze v tomto ohledu je to ok
jedno kocici prislovi rika: co to sakra meles ty vorechu??!!
A jedno slovenské říká - Keď si kokot nemožeš byť lastovička |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 13:28:27
|
další patch dneska vyšel, prý to opravuje ty chyby s tím sekáním videa nebo zvuku  |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 14:07:25
|
quote: Originally posted by Arakis
quote: Originally posted by Warlordtak to sem asi v riti kua.... Early Access: Begins May, 17th 2008, Age of Conan
mam takovy pocit, ze tem, co nedostali klice z game.co.uk v prvni davce poslali v pondeli klice uz bez tech bonusu... kurna to znamena dalsi stiznost sesmolit 
Na forech psali, ze game.co.uk bude posilat mounty az s hrou.
ja som si to odtial objednal vcera, dosiel mi aj potvrdeny mail o objednavke ale nikde ziaden kluc  |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Topic  |
|