Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Age of Conan
 Age of Conan - General
 Preorder
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2008 :  09:11:24  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

objednaval jsem z gameexpres.cz a mam EU early access, koukam ze muzu bejt rad ze na me u xzone preorder klic nezbyl :p

JJ taky tam a mám EU.
Go to Top of Page

stoupa101
New Member

253 Posts

Posted - 12/05/2008 :  09:18:10  Show Profile Send stoupa101 a Private Message  Reply with Quote
Pozdnejsi objednavka u Xzone a Early Access EU :)

RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 12/05/2008 :  09:20:38  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
ja sem teda taky v US fan clubu...

so...
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 12/05/2008 :  09:22:45  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:

No já nemám klíč z Xzone a stahuje mi to hned EU naštěstí.

Gabe ted jsi me uklidnil jeste vic. :)) Asi to budou opravdu spatne klice pro CE edici anebo je to problem vsech klicu z Xzone?

Edit: Nicmene by mohli poslat EU klice a v account dat upgrade subscription. To by mohlo fungovat a zmenit verzi na EU. No uvidime co nase svata Xzone.

https://register.ageofconan.com/account

Na téhle stránce pod svým accountem máš EU nebo US early access ?

USA early access :))

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2008 :  09:25:30  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Gabe ted jsi me uklidnil jeste vic. :)) Asi to budou opravdu spatne klice pro CE edici anebo je to problem vsech klicu z Xzone?

Edit: Nicmene by mohli poslat EU klice a v account dat upgrade subscription. To by mohlo fungovat a zmenit verzi na EU. No uvidime co nase svata Xzone.

https://register.ageofconan.com/account

Na téhle stránce pod svým accountem máš EU nebo US early access ?

USA early access :))

Tak to jsou asi marné naděje :( Viděl bych to maximálně se snažit přesvědčit funcom, že to dojebali a aby ten klíč zneaktivnili a poslali ti nový nebo to prostě změnili.
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 12/05/2008 :  09:27:19  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
chalani jak mam otvorit ten port? hodte sem prosim niekto presnejsi navod... dik
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2008 :  09:28:40  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Problém je, že kolem toho není žádný řev na oficiálním foru, takže to prostě je pouze asi xzone problém.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 12/05/2008 :  09:33:07  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Jo tohle je konec, teď už jen bombardovat Xzone (a troufám si tvrdit že ten v tom je nevinně za tohle může hlavně CD projekt) jak nám to krásně dojebali.Řek bych že záhadu jsme vyřešili protože když má Gabriel EU verzi tak je jasný že CD projekt opravdu schrastil první dávku klíčů někde v Moskvě na černým trhu.

Takže mamut je pryč zbává plášť a prsten z CE verze.

BTW. prý vetšina lidí z Targuenu má US verzi.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 12/05/2008 :  09:33:23  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Takže kromě toho že to mají na Xzone oproti zahraničí předražené (nejenom teda xzone), aspoň tedy základní verzi, tak navíc ještě kódy na prd
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/05/2008 :  09:35:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
na co si stezujete ze mate us verzi :D to mate za to, ze ste chteli verze s platbou v dolarech a stezovali si jak je to v eurech drahy :D

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 12/05/2008 :  09:40:16  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

na co si stezujete ze mate us verzi :D to mate za to, ze ste chteli verze s platbou v dolarech a stezovali si jak je to v eurech drahy :D

Jo hustý fakt jóó, mam US verzi a platím si ji pěkně v Eurech fakt ta nejlepší volba je vidět že nevím co s prachama.

Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 12/05/2008 :  09:42:02  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
Ja sem bral CE z www.funstore.cz a mam EU clienta, ale lidi od nas co to maji z X-zone taky tahaj tu US verzi.

EvE
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 12/05/2008 :  09:55:19  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khandar

ja sem teda taky v US fan clubu...

Taky US omg...

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2008 :  09:55:53  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GORTHAUR

Ja sem bral CE z www.funstore.cz a mam EU clienta, ale lidi od nas co to maji z X-zone taky tahaj tu US verzi.

Známému teď přišel klíč z Funstore (gameexpress) a EU access + rhino
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 12/05/2008 :  10:08:15  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
no mne to vobec nestahuje... ake tam mam dat cislo portu? mam adsl pripojenie cez router DSL link 655 windows vista... vsetko mam nastavene defautne, ale vobec to nebezi je to uplne blokle uz som s tym mal problemi aj ked som stahoval patche na WoWko, to som radcej tahal s tretich stranok ako cez ich downloader...
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 12/05/2008 :  10:08:36  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja se zaregistroval 5.5., mel jsem tam ikonku nosorozce asi 5 dnu, pak se to zupdatovalo na mamuta.

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2008 :  10:10:12  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kromus

quote:

Ja se zaregistroval 5.5., mel jsem tam ikonku nosorozce asi 5 dnu, pak se to zupdatovalo na mamuta.

A Tvůj klíč zmutovat z EU na US ne ? Tahle změna mounta se stala hodně lidem z xzone.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 12/05/2008 :  10:11:06  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
to si delaj prdel ne... Age of Conan: Early Access USA jdu psat xzone... kokoti...

edit. zadny mail od funcomu mi neprisel ze muzu stahovat, ale na strankach v acc management muzu stahovat US verzi, twe to je bordel

Edited by - plussminuss on 12/05/2008 10:12:47
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 12/05/2008 :  10:19:53  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
Objednával jsem u JRC a mám rhinna a EU access.
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 12/05/2008 :  10:20:37  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
A Tvůj klíč zmutovat z EU na US ne ? Tahle změna mounta se stala hodně lidem z xzone.

No prave proto jsem doufal ze to bude Funcom problem ale jestli to mutuje vic lidem tak bude asi chyba v distribuci.
Btw, nemam to z X-zone ale pres jineho prodejce ktery to zjevne dostal z X-zone nebo stejnym distribucnim kanalem...

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 12/05/2008 :  10:20:57  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
hlavne kdyz tu nekdo psal ze xzone neni nic moc tak jste ho tu jebali jak s nima mate same skvostne zkusenosti, me stacilo parkrat neco schanet u jrc abych vedel kde mam nakupovat hry, a mala napoveda, cr to neni

lastfm

Edited by - Rashaverak on 12/05/2008 12:52:39
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 12/05/2008 :  10:25:44  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
No ono pokud jsme tam původně měli rhino a pak mammoth, tak to evidentně museli změnit na funcom, takže si spíš myslím, že to prostě zadupali u nich na funcom.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 12/05/2008 :  10:30:37  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

No ono pokud jsme tam původně měli rhino a pak mammoth, tak to evidentně museli změnit na funcom, takže si spíš myslím, že to prostě zadupali u nich na funcom.

Jasně všichni kdo registrovali 3.5. někdy v noci a pak dále v tom prvním týdnu tak měli rihno místo mamuta ale datum early access seděl zase na US protože ten sem měl od začatku 17.5. A vím že sem se hodně divil mělo tam být 20.5. teprve po pár dnech Funcom ohlásil že i EU bude moci startovat toho 17.5.

Go to Top of Page

WB
Starting Member

13 Posts

Posted - 12/05/2008 :  10:52:56  Show Profile Send WB a Private Message  Reply with Quote
A zalezi na tom co davaju na stiahutie vo funcome ci US alebo EU verziu? ved account je univerzalny ci uz pre US alebo EU verziu a zavisi len na klientovi na akych serveroch budem hrat nie? cize ked mi prisiel link na stiahnutie US clienta ale ja si stiahnem EU tak to musi frcat pac account je aktivovany na early acces. tak ma teraz osviette v com je problem
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 12/05/2008 :  10:58:02  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja mam preorder taky z Xzone a pri loginu mam Early Access EU a stahuju EU verzi, k tomu mam mamutka.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 12/05/2008 :  11:00:16  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WB

A zalezi na tom co davaju na stiahutie vo funcome ci US alebo EU verziu? ved account je univerzalny ci uz pre US alebo EU verziu a zavisi len na klientovi na akych serveroch budem hrat nie? cize ked mi prisiel link na stiahnutie US clienta ale ja si stiahnem EU tak to musi frcat pac account je aktivovany na early acces. tak ma teraz osviette v com je problem

Sou preorder klíče pro EU a US a ty ti táké vytvoří příslušný account buď early access US nebo EU.

Je možné že když zadáš přístupové jmeno a heslo US early accountu do přihlášení na EU server s EU klientem tak budeš odmítnut. A zahraješ si až s krabicí

Go to Top of Page

Schovanec
Starting Member

13 Posts

Posted - 12/05/2008 :  11:37:01  Show Profile  Visit Schovanec's Homepage Send Schovanec a Private Message  Reply with Quote
Jiz jsem od rana v kontaktu s CD Projektem a ti zase s Eidosem. Chyba je na stejnem miste jako byla pred par tydny u techto preorder klicu, ze se nekterym zakaznikum objevil mount Nosorozec misto Mamuta, jinym dokonce obsah sberatelske edice, dalsim to ale bezelo v poradku. Behem par dnu to preprogramovali a vsem se jiz objevil bonusovy obsah, tak jak mel byt.

Nyni je to uplne to same. Na Funcomu bohuzel maji v tom systemu s touto varku klicu problem. Neni to jen otazka zakazniku Xzone, ale objevili se hlasky i ze Slovenska a napr. u problemu s tim Mamutem to bylo jeste u jinych zemi EU.

Pocitam, ze to behem 1-2 dnu opravi a hrani od soboty nic neprekazi.

Odmitam ale narceni, ze to je chyba CD Projektu ci dokonce Xzone. Takove jake klice Funcom/Eidos poslali, takove se rozdistribuovali dale zakaznikum. CD Projekt klice negeneroval, ani nema pristup na servery, aby mohli takto ovlivnit obsah vasich uctu.

Martin Schovanec
www.xzone.cz
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 12/05/2008 :  11:41:02  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
To víš Martine, na někoho to hodit musíme
Ale jak jsem psal výše, taky si myslím, že tohle Xzone nebo CDProjekt nemůže ovlivnit, když oni sami nic nemůžou generovat.
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 12/05/2008 :  12:04:36  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
Když mám preoder účet, je nějaký časový limit do kdy musím zadat originální klič z krabice? Tím chci říct, že když ho nezadám do x dnů, tak o svůj preorder účet přijdu a tím pádem i o mounta.

Jinak existuje nějaký collector preorder key a normální preorder key? nebo je jen jeden preorder key?
Go to Top of Page

Schovanec
Starting Member

13 Posts

Posted - 12/05/2008 :  12:10:16  Show Profile  Visit Schovanec's Homepage Send Schovanec a Private Message  Reply with Quote
Mounta si muzete aktivovat kdykoliv, to casove omezeni je jen pro predbezny pristup do hry,
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/05/2008 :  12:12:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

Když mám preoder účet, je nějaký časový limit do kdy musím zadat originální klič z krabice? Tím chci říct, že když ho nezadám do x dnů, tak o svůj preorder účet přijdu a tím pádem i o mounta.

Jinak existuje nějaký collector preorder key a normální preorder key? nebo je jen jeden preorder key?

ad 1 - 10 dnu do 10ti dnu od startu early acces je potreba zadat plny klic, nebo se ucet stane neaktivni - nebude se na nem dat hrat dokud se zase nezaktivuje, omezeni do kdy se musi aktivovat momentalne neni

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 12/05/2008 :  12:15:11  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
O to my šlo. Díky za odpověd. Jelikož mám v plánu zádávat klič z krabice až po nějakém čase z osobních důvodů a o přístup do hry mi vůbec nejde. :)

Jinak ještě se píše, že k preorder kličí je i batoh, ale v administraci svého účtu vidím pouze rhino?

Edited by - x2z on 12/05/2008 12:16:06
Go to Top of Page

Schovanec
Starting Member

13 Posts

Posted - 12/05/2008 :  13:05:40  Show Profile  Visit Schovanec's Homepage Send Schovanec a Private Message  Reply with Quote
Jinak zde jeste odpoved z CD Projektu:

"CD Projekt se omlouvá všem zákazníkům za zmatky okolo klíčů k bonusům a do přednostního přístupu do hry Age of Conan. Funcom již všechny naše připomínky zapracoval a aktuálně by se ke klíčům měly řadit správné in-game bonusy a také by se s nimi mělo jít připojit na EU server. "

Karolína Peterková
Product Manager
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 12/05/2008 :  13:08:56  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
dovnload manager 0.845
JRC Eu,Eu client, rhino [,batoh,prsten,plast]
a to sem si rikal,ze byse mohly povenovat balance class,pak technickym problemum behu hry a nakonec budou lidi radi kdyz to vubec nainstalujou, omfg tohle je uplnej diletantismus doufam jen ze v tom nebudou pokracovat to bych se este rad vratil k wow :]]

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s

Edited by - Trasher on 12/05/2008 13:09:31
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/05/2008 :  13:21:08  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trasher

dovnload manager 0.845
JRC Eu,Eu client, rhino [,batoh,prsten,plast]
a to sem si rikal,ze byse mohly povenovat balance class,pak technickym problemum behu hry a nakonec budou lidi radi kdyz to vubec nainstalujou, omfg tohle je uplnej diletantismus doufam jen ze v tom nebudou pokracovat to bych se este rad vratil k wow :]]

s klidem ti rikam, ze wow na tom na zacatku byl mnohem hur :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

mist3rio
New Member

darth_vader

185 Posts

Posted - 12/05/2008 :  13:35:33  Show Profile Send mist3rio a Private Message  Reply with Quote
US, chce se mi plakat.

Smoke me a kipper, I'll be back in time for breakfast.
http://www.twitter.com/p_smejkal
Go to Top of Page

Inuarthuss
Starting Member

4 Posts

Posted - 12/05/2008 :  13:45:48  Show Profile Send Inuarthuss a Private Message  Reply with Quote
Mimochodem... je nějáká "čekací doba" než začne download? - změnil jsem v linku na clienta US za EU a objevil se mi downloader, něco nainstaloval, ale teď už přes 2 hodiny ne a ne začít stahovat...
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 12/05/2008 :  13:49:23  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Schovanec

Jinak zde jeste odpoved z CD Projektu:

"CD Projekt se omlouvá všem zákazníkům za zmatky okolo klíčů k bonusům a do přednostního přístupu do hry Age of Conan. Funcom již všechny naše připomínky zapracoval a aktuálně by se ke klíčům měly řadit správné in-game bonusy a také by se s nimi mělo jít připojit na EU server. "

Karolína Peterková
Product Manager

spis by se melo rict zda ted mame stahovat toho eu clienta z alternativniho odkazu nebo stahnout usa verzi kterou nam to nabizi...

Go to Top of Page

Inuarthuss
Starting Member

4 Posts

Posted - 12/05/2008 :  13:54:34  Show Profile Send Inuarthuss a Private Message  Reply with Quote
Mně bylo na můj dotaz z X-zone řečeno, že si mám stáhou EU clienta a do soboty se vše vyřeší...
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 12/05/2008 :  13:56:05  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inuarthuss

Mně bylo na můj dotaz z X-zone řečeno, že si mám stáhou EU clienta a do soboty se vše vyřeší...

hm skvely dalsich 15gb... mno co no :) mozny by bylo fer rozeslat predplatitelum nejakou omluvu :)

Go to Top of Page

ACSforever
New Member

194 Posts

Posted - 12/05/2008 :  13:56:31  Show Profile Send ACSforever a Private Message  Reply with Quote
hehehe je me vas lito chlapci

edit: budete muset hrat na US verzi nez rozeslou novy klice pac uz jich je nedostatek (a rozeslani nebude driv jak 1.čevna 2008) bad luck

A.C.A.B.

Edited by - ACSforever on 12/05/2008 13:58:36
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 12/05/2008 :  14:00:01  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ACSforever

hehehe je me vas lito chlapci

edit: budete muset hrat na US verzi nez rozeslou novy klice pac uz jich je nedostatek (a rozeslani nebude driv jak 1.čevna 2008) bad luck

pocitam ze zadny novy klice rozesilat nebudou ale u tech co jim cd projekt nahlasi zkontrolujou zda se jedna u eu verzi a kdyz ne tak to jen zmenej

Go to Top of Page

ACSforever
New Member

194 Posts

Posted - 12/05/2008 :  14:01:16  Show Profile Send ACSforever a Private Message  Reply with Quote
ano je to do soboty ale do soboty 31.5.2008 takze 1.6.2008 vas potkame v hre

A.C.A.B.
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 12/05/2008 :  14:02:29  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ACSforever

ano je to do soboty ale do soboty 31.5.2008 takze 1.6.2008 vas potkame v hre

pro by to probuh melo byt do soboty 31.5 ? verim ze to bude do tedle soboty nebo nekde funcom nebo cd projekt napsal tendle datum ?

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/05/2008 :  14:40:37  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no zajimavy je, ze to vazne hlasi Early Access USA
ale zase.. jsou tam lokalizacni fajly pro celou EU ..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/05/2008 :  15:02:01  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
co tu tezi obratit..

stahujeme EU klient ale oni to posrali a pojmenovali USA? a americani budou sosat 2x? :)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Vali.
New Member

108 Posts

Posted - 12/05/2008 :  15:04:30  Show Profile Send Vali. a Private Message  Reply with Quote
Na http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=89558 jeste nadava nakej Estonec .....a slovak.

Edited by - Vali. on 12/05/2008 15:04:52
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 12/05/2008 :  15:07:26  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
dotahal jsem usa a ted sosnu jeste eu... skoda ze ten usa jel 500+ a eu jede cca 150 :)

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 12/05/2008 :  15:33:53  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
klice z game.co.uk dorazily

lastfm

Edited by - Rashaverak on 12/05/2008 15:34:05
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2008 :  15:43:29  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

klice z game.co.uk dorazily

Ti mě nakonec opravdu poslali k šípku s collectors edition. A ještě mi napsali, že chápou, že se asi citím nasraný...:-)

Naštěstí jsem ji sehnal jinde.
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000