Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Age of Conan
 Age of Conan - General
 Preorder
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 06/05/2008 :  18:11:55  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

ty udaje o karte na me vybafly uz pri zakladani accountu

to si ani nepamatuju :) stejne by tam melo byt nekde pole, kde se to da upravit, by tam meli dat
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/05/2008 :  18:26:38  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hh tak znamymu prisel collector edition preorder klic misto normal preorder klice ;-D kupoval to nekde na funstore nebo kde..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 06/05/2008 :  20:46:20  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
uz nekomu prisel z gameplay preorder key ?

lastfm
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 06/05/2008 :  20:52:05  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

uz nekomu prisel z gameplay preorder key ?

To mají na stránkách že budou rozesílat někdy kolem 15. 5.
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 06/05/2008 :  20:59:55  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pharoxx

Tak zacina mi byt zahada ten FunCom account management.

Neprijde mail s potvrzenim early accessu, nekdo ho ma nekdo ne....podle ceho se tohle deje?

Pak vcera me tam psali ze mam Killer Rhino, dneska tam misto nej je War mammoth a nekdo ma stale Killer Rhino ....tohle je zase co?

Chape nekdo co se tu deje? :D

btw mate uz nekdo u platby blokaci na uctu v bance?

Taky mě změnili nosorožce na mamuta.

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Nightmare
New Member

171 Posts

Posted - 06/05/2008 :  22:26:12  Show Profile  Send Nightmare an ICQ Message Send Nightmare a Private Message  Reply with Quote
Kdybyste nekdo chteli nosorozce misto mamuta, rad vymenim. Sesly se mi 2 preorder klice na nosorozce :).

Edit: Tak uz je pryc :)

Edited by - Nightmare on 06/05/2008 22:45:19
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 06/05/2008 :  22:26:46  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

kde presne ? ja to tam nenasel.

lastfm
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 06/05/2008 :  22:28:59  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

quote:

kde presne ? ja to tam nenasel.

Psal to někdo na oficialních forech. Gameplay 15. 5. Play.co.uk 10. 5.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/05/2008 :  22:44:34  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nightmare

Kdybyste nekdo chteli nosorozce misto mamuta, rad vymenim. Sesly se mi 2 preorder klice na nosorozce :).

díky za kód, tak mám zase oba mounty
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 07/05/2008 :  03:08:19  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

mimochodem dostal nekdo preorder key od gameplay.co.uk ? nebo je mam servat i za todle :D
(sberatelskou edici mi nakonec poslou)

Prosim Ta, co si im napisal, ze Ti nakoniec poslali collectors edition? Chcel som ju, ale v CZ uz nie je a anglani nie su schopni poslat ju cez more.

Keby sa chcel niekto zbavit collectors edition, tak slusne zaplatim.

Edited by - erdisk on 07/05/2008 03:09:19
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 07/05/2008 :  14:46:45  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by erdisk

quote:

mimochodem dostal nekdo preorder key od gameplay.co.uk ? nebo je mam servat i za todle :D

Prosim Ta, co si im napisal, ze Ti nakoniec poslali collectors edition? Chcel som ju, ale v CZ uz nie je a anglani nie su schopni poslat ju cez more.

Pokud jsem dobře vyrozumněl,kamarádka má jednu sběratelskou edici momentálně navíc neboť byla odřeknuta,mohl by jsi se s ní domluvit,předpokládám,že by ti ji nechala za dobrou cenu.

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 08/05/2008 :  20:34:59  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud jsem dobře vyrozumněl,kamarádka má jednu sběratelskou edici momentálně navíc neboť byla odřeknuta,mohl by jsi se s ní domluvit,předpokládám,že by ti ji nechala za dobrou cenu.

Kontakt, pls, alebo prípadne nech sa ozve na ICQ. Dík za info.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/05/2008 :  20:39:13  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by erdisk

quote:

mno napsal jsem jim ze jako pomerne pravidelny zakaznik bych si i rad priplatil za doruceni do cz, po telefonatu a za cenu toho extra postovnyho me ji doruci

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 09/05/2008 :  03:08:32  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:

mno napsal jsem jim ze jako pomerne pravidelny zakaznik bych si i rad priplatil za doruceni do cz, po telefonatu a za cenu toho extra postovnyho me ji doruci

No a nechce sa Ti objednať dve? .)
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 10/05/2008 :  14:49:09  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
uz to nekomu strhlo onech 5 eur? popripade dalo odkaz na sosnuti onoho clienta na early acces ?

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 10/05/2008 :  15:52:28  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Tak už je nějakej .exe asi na download klienta, ofic forech sou nějaký linky.Už to někdo prověřil? Viděl sem tam Spajdra jak něco komentuje a ten kluk ušatá se ani nepodělí o info tady

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 10/05/2008 :  15:54:18  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
https://register.ageofconan.com/account/client_downloaders/AoC-EU-EarlyAccess.exe

me se to povedlo sosnout z tohodle(semo tamo to nejde) a uz taham :)

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/05/2008 :  15:55:10  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Jo, už to sosá, stačí se lognout na účet a pak dát
https://register.ageofconan.com/account/client_downloaders/AoC-EU-EarlyAccess.exe
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 10/05/2008 :  16:02:31  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Těd čtu forum a sou okolo toho šílený zmatky nikde není ofic. ohlášení downloadingu.
Stejňak jdu za hoďku do práce asi to nechám až na pondělí nebo zítra ať mam to stahování pod kontrolou.

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 10/05/2008 :  16:05:39  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Jo, už to sosá, stačí se lognout na účet a pak dát

mno já na mojem učtu ještě žádnou možnost stahovat neviděl pod kterou záložkou to je?

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/05/2008 :  16:06:19  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Já to taky nenašel, to díky fóru, kde tam hodil někdo odkaz a rychlost sosání už je v prdeli, jak se dalo čekat :)
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 10/05/2008 :  16:07:29  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
a odpocitalo vam tych 5€? pretoze ja tam mam stale pending a timestamp: 2008-05-11 06:31:32 tak neviem ci to nahodou neodpocita az 11.05 rano a az potom sa tam objavi aj ten client

este jedna otazka ma ten client nejaky vlastny downloader? ked vypnem pocitac a potom znova zapnem tak sa naviaze a pokracuje v stahovani?
vcera som sa totiz marne do w-vista snazil nainstalovat download accelerator ale neslo to, v XPckach som ho pouzival bez problemov ale v tych VISTAch mi to nejak nejde, tak ducham, ze to nebudem musiet stiahnut windowsovskym downloaderom vsetko naraz a niekde pred koncom mi vypadne spojenie
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 10/05/2008 :  16:10:58  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rixi

a odpocitalo vam tych 5€? pretoze ja tam mam stale pending a timestamp: 2008-05-11 06:31:32 tak neviem ci to nahodou neodpocita az 11.05 rano a az potom sa tam objavi aj ten client

este jedna otazka ma ten client nejaky vlastny downloader? ked vypnem pocitac a potom znova zapnem tak sa naviaze a pokracuje v stahovani?
vcera som sa totiz marne do w-vista snazil nainstalovat download accelerator ale neslo to, v XPckach som ho pouzival bez problemov ale v tych VISTAch mi to nejak nejde, tak ducham, ze to nebudem musiet stiahnut windowsovskym downloaderom vsetko naraz a niekde pred koncom mi vypadne spojenie

teoreticky verim ze by tech 5 eur meli strhnout az 17nactyho :) jinak me to jede cca 350kb/s takze do rana je to doma

Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 10/05/2008 :  16:13:41  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
takze ti to teda nestiahli tych 5€? kde to teda najdem presne v tom accounte?

Edited by - Rixi on 10/05/2008 16:14:06
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 10/05/2008 :  16:15:22  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
quote:

informace o acc a payment history nebo tak nejak , stale tam mam u 5 eur pending

Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 10/05/2008 :  16:18:46  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Scout

quote:

informace o acc a payment history nebo tak nejak , stale tam mam u 5 eur pending

hmm to ja prave tiez... ale nikde tam nevidim toho clienta... mozes sem prosim popisat presnu cesty? pac som bud uplne blbi alebo to tam fakt nemam a to je divne
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/05/2008 :  16:22:21  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Jo má to vlastní downloader, něco jak blizzardí klient na bázi torrentu.

Rixi : tam odkaz přímo nenajdeš zatím nikde
tu je něco o tom klientu na sosání
http://funcom.solidstatenetworks.com/about/

Edited by - spajdr on 10/05/2008 16:23:20
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 10/05/2008 :  16:34:15  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo má to vlastní downloader, něco jak blizzardí klient na bázi torrentu.

Rixi : tam odkaz přímo nenajdeš zatím nikde
tu je něco o tom klientu na sosání
http://funcom.solidstatenetworks.com/about/

dik za info, ale to su informacie jak toho clienta nastavit, nie ako sa k nemu dostat... ten link co tu bol, tak na neho ked kliknem tak sa zobrazi error stranka...
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/05/2008 :  16:35:22  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Aha, oni to zdá se smazali prozatím
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/05/2008 :  16:39:54  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tak prý je to blbý klient
http://forums.ageofconan.com/showthread.php?p=1978218#post1978218
Takže nic :)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 10/05/2008 :  17:31:43  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Proč jste tak nervózní lidi ? Stejně si na tom klientovi nezahrajete dřív jak 17. 5. večer. Takže jestli začnete stahovat dnes nebo zítra snad nehraje žádnou roli :-)
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 10/05/2008 :  17:41:55  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
no to je take cakanie na vianoce... aspon co sa mna tyka, tak sa uz neviem dockat... kvoli tejto hre som bol minuli rok na GC v Lipsku a bohuzial som sa nedostal ani do bety, tak uz sa fakt hrooooozne moc tesim
no a dalsi dvovod je, ze sa obavam vzhladam k mojim skusenostiam s p2p downloadermi, ze to do toho 17. ani nestihnem
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 10/05/2008 :  17:48:28  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Proč jste tak nervózní lidi ? Stejně si na tom klientovi nezahrajete dřív jak 17. 5. večer. Takže jestli začnete stahovat dnes nebo zítra snad nehraje žádnou roli :-)

nejde o to nateseni jde o to ze nevim zda se mi to povede sosnout do te doby :)

Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 10/05/2008 :  19:37:07  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mno trosku roli to hraje pro lidi s pomalejsim pripojenim, bo pokud se podivate,mate tam napsano den a hodinu kdy si vas ucet muze zacit stahovat tzn. od 10-17.5 a nektery mohou az treba toho 17.5

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s

Edited by - Trasher on 10/05/2008 20:01:55
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 10/05/2008 :  20:06:29  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trasher

quote:

quote:

mno trosku roli to hraje pro lidi s pomalejsim pripojenim, bo pokud se podivate,mate tam napsano den a hodinu kdy si vas ucet muze zacit stahovat tzn. od 10-17.5 a nektery mohou az treba toho 17.5

huch a to je napsany kde ? mi nerikej ze nas to nechaj tahat az 17tyho to by byl ten early acces k nicemu :)

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 10/05/2008 :  21:05:38  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
No asi vychází z toho co tam máš jako payment date, ale tomu moc nevěřím.
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 10/05/2008 :  21:17:17  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
quote:

jedine datum tam mam timestamp z doby kdy jsem upgradnul preorder na early acces kde stale sviti pending zadnej jinej payment date tam nemam...

Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 10/05/2008 :  21:17:40  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:

mno staci se podivat do payment history :]

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 11/05/2008 :  11:15:24  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jedine datum tam mam timestamp z doby kdy jsem upgradnul preorder na early acces kde stale sviti pending zadnej jinej payment date tam nemam...

Stejne je to u mne...

Už někomu strhli penize?
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 11/05/2008 :  16:14:21  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
Update: 11th of May 16:00pm GMT+2
After the downloader is available, we can start charging the Early-Access fee over the selected paying method. After that, access to the downloader for the Pre-Order client will be provided(around 14GB).

Depending on the paying method used, this could cause further delay in the Pre-Order download. Once the money is collected from a player, he will get an email with information on where to get the Downloader for the Pre-Order. Everything will be done and finished within 24 hours in the worst case.

We are not allowed to charge the players before providing the download.

We are sorry for any inconvienience this may cause and hope that the fee collection goes as fast as possible for all of you. To shorten the waiting time we have put together a little Howto for the Funcom Downloader, so you get the most out of it once you receive your download-link.

hm hm hm to by se z toho clovek podelal dalsich 24 hodin navic :-(

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/05/2008 :  16:27:10  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tak 24 hodin je čas do kdy by tě v nejhorším případě mohli vyinkasovat, né že bude download nejdřív za 24 hodin
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 11/05/2008 :  16:29:29  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak 24 hodin je čas do kdy by tě v nejhorším případě mohli vyinkasovat, né že bude download nejdřív za 24 hodin

ech ok spatne precteno :)

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/05/2008 :  16:35:55  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
máte už někdo approved? já mám pending, ale billdate to ukazuje
2008-05-11 06:39:50
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 11/05/2008 :  16:37:37  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
quote:

billdate? ja to tam mam jen jako timestamp

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 11/05/2008 :  16:48:16  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
nemylim li se tak klasickej unix timestamp je pocet sekund od 1.1. 1970 tak si to muzes spocitat :) nebo treba tu http://www.4webhelp.net/us/timestamp.php

lastfm
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/05/2008 :  16:51:33  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

billdate? ja to tam mam jen jako timestamp

se na to podívej přes register.funcom.com tam to ukazuje podrobněji :D
Funcom jsou fakt lamky, po prasárně zvané AO teď zase zmatkují u AOC.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/05/2008 :  17:27:25  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Just to clear up: Downloader is not ready, so no emails will be going out. Once we have it ready and start emailing we will let you know, so you can stop mangling your poor email client
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 11/05/2008 :  17:34:26  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
quote:

Just to clear up: Downloader is not ready, so no emails will be going out. Once we have it ready and start emailing we will let you know, so you can stop mangling your poor email client

no pac mi neprisel ani potvrzujici email na acc ani testmo ze jsem zapomel heslo tak pochybuju ze mi prijde nejakej link na stazeni ci neco podobneho :)

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/05/2008 :  18:03:10  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Pokud mě přijde nějaký link, tak ho sem hodím. Mě potvrzovací email přišel jak jsem zakládal ten účet 3.5.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 11/05/2008 :  18:14:34  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
potvrzovaci mail mam uz davno ale downloader neprislo nic, to sem zvedavej, kdy to budu stahovat, abych 17. zacal hrat :)
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000