Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Problem s accountem
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 30/04/2008 :  10:26:41  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, mám docela velký problém.

Přítelkyni jsem zaplatil její account svoji kreditkou a ted mi to hlásí toto:

Greetings! The ability to add a payment has been turned off on this account. This could be due to a payment issue that is being investigated or to a permanent closure of this account (check your account status). If you believe that this could be related to a payment issue, could you please contact our Billing Support team via www.wow-europe.com/en/support/with the following information:

1. How many account are you paying for with this card?
2. Have you tried to enter your payment method with just one card?
3. Is your bank based in a country other than the one in which you are residing?

------------------

Tu kreditku normálně používám na svůj account a netušil jsem, že jim vadí platit jednou kreditkou 2 accounty. Co mám ted dělat? Plánuju, že jim v 11.30 zavolám do UK a budu se snažit být milý.

Nevíte jestli jí ten account opravdu můžou bannout natrvalo?

-

Edited by - sleglik on 30/04/2008 10:39:54

Albis
Starting Member

30 Posts

Posted - 30/04/2008 :  10:46:25  Show Profile  Send Albis an ICQ Message Send Albis a Private Message  Reply with Quote
To je divný, já platim se svoji kartou víc jak 5 accountu a zatim problém nebyl. Mám Visa Electron od CSOB.

Lantos <Immune> undead priest , Drak'thul
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 30/04/2008 :  10:58:52  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
No ted jsem koukal do svého internetového bankovnictví, že tam mám strženo částky odpovídající 3 a 6 měsícům...

Problém byl totiž v tom, že jsem to zkusil na 6 měsíců a to se zrušilo. Domníval jsem, že tam mám nějaký limit placení přes internet. Tak jsem včera zaplatil 3 měsíce a to vesele prošlo.

Dneska account forzen a z mého učtu zmizely částky 3 a 6 měsíců...

Nemyslím si, že Blizzard má zapotřebí vydělávat takhle, ale sakra v čem může být problém?

-
Go to Top of Page

ACSforever
New Member

194 Posts

Posted - 30/04/2008 :  10:58:57  Show Profile Send ACSforever a Private Message  Reply with Quote
kdyz tak me posli udaje tvy kreditky, jmeno, verifi kod atd ja ti to zaridim delam pro blizzard

A.C.A.B.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 30/04/2008 :  10:59:38  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ACSforever

kdyz tak me posli udaje tvy kreditky, jmeno, verifi kod atd ja ti to zaridim delam pro blizzard

"dement" (to tě vystihuje)

-
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 30/04/2008 :  11:07:38  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Co takhle aby moderatori zase vyuzili svych pravomoci a rozdali nejake to tropicke ovoce?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 30/04/2008 :  11:31:36  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Neboj, sleduju to. Jinak pro dokreslení kompletního obrázku ACSforever = MA3X info pro ty, co nečetli ten původní topic. Sám nechápu tuhle potřebu demence.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

ACSforever
New Member

194 Posts

Posted - 30/04/2008 :  11:39:42  Show Profile Send ACSforever a Private Message  Reply with Quote
jezis si zase budu muset zaklad novej nick? dat me ban je zbytecny imho ale on na to khostri prijde sam

A.C.A.B.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 30/04/2008 :  11:52:55  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

jezis si zase budu muset zaklad novej nick? dat me ban je zbytecny imho ale on na to khostri prijde sam

Třeba ti dá najevo, že tě tu nechce? Jenže bav se s blbcem bez klacku.

----------

To my problem:

Tak jsem volal do Anglie a se svojí mizernou angličtinou jsem se dozvěděl, že někdo (nejspíše její bývalý šukalík) změnil stát z "Czech republic" na "Congo" :).

Takže milá operátorka to odblokovala a vše funguje jak má... bleh ale vyděsilo mne to, přítelka moc happy nebyla a za vším viděla moji kreditku :)

-
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 30/04/2008 :  11:57:21  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Jako ze te podezirala ze to delas schvalne abys s ni nemusel hrat? :))

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 30/04/2008 :  12:00:50  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

Jako ze te podezirala ze to delas schvalne abys s ni nemusel hrat? :))

jj:(

-
Go to Top of Page

Ulti
Starting Member

34 Posts

Posted - 30/04/2008 :  12:07:16  Show Profile  Send Ulti an ICQ Message Send Ulti a Private Message  Reply with Quote
Tento isty problem som riesil s blizzom pred dvoma dnami.

Na mail ktory si mal k acc by ti mal dojst email ze mas problem s platenim acc a budu od teba klasicky pozadovat acc obcianske a tie dalsie veci co chcu. Akonahle im toto odosles nemal by byt s nimi problem mne to do dna vyriesili. Problem moze byt v tom ze acc na ktory si platil je vedeny na inu krajinu ako bola vedena kreditka resp majitel kreditnej karty. Zaroven platba by sa ti mala vratit a celu platbu budes musiet zopakovat znova.

Je to v podstate ochrana kvoli zneuzitiu kreditnej karty pri odcudzeni.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 30/04/2008 :  12:24:10  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ulti

Na mail ktory si mal k acc by ti mal dojst email ze mas problem s platenim acc a budu od teba klasicky pozadovat acc obcianske a tie dalsie veci co chcu. Akonahle im toto odosles nemal by byt s nimi problem mne to do dna vyriesili. Problem moze byt v tom ze acc na ktory si platil je vedeny na inu krajinu ako bola vedena kreditka resp majitel kreditnej karty. Zaroven platba by sa ti mala vratit a celu platbu budes musiet zopakovat znova.

problém je v tom, že platba byla provedena, ale nevím jak změnit ten stát

nepamatuješ si jakým způsobem si měnil ten stát???

-
Go to Top of Page

Ulti
Starting Member

34 Posts

Posted - 30/04/2008 :  12:59:37  Show Profile  Send Ulti an ICQ Message Send Ulti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

quote:
Originally posted by Ulti

problém je v tom, že platba byla provedena, ale nevím jak změnit ten stát

nepamatuješ si jakým způsobem si měnil ten stát???

Stat som nemenil co mi vysvetlovali v tom emaile oni musia na tom accounte nastavit iba ze tento acc moze byt plateny aj kreditkou ktora je registrovana mimo krajinu toho accountu. Praveze mne to strhlo peniaze tiez z kreditky ale nasledne mi to tam vratili. Proste naozaj najlepsie je ked im bud vyplnite ten formular co vam tam nabehne ked chcete pridat platbu alebo im odpisete na ten email co vam poslali. Asi maju denne takychto emailov dost pretoze mi nerobili ziadne problemy a skor mi to prislo iba akoby by mi odpovedali preddefinovanymi odpovedami a niekde "zaskrtli" moznost ze tento acc moze byt plateny aj inou kreditkou ako je krajina na ccounte. Odpoved mi prisla do 12 hodin. Ak to dnes poslete tak v piatok by ste to mali mat poriesene. (Strvtok 1.5 totiz blizz avizoval ze bude "service" nebude kvoli nejakemu ich sviatku ci co).
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 30/04/2008 :  13:05:26  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
1.5. je svátek práce, tenhle svátek se sláví v hodně zemích Evropy a to i navíc jako v banánové republice Česká Republicka :o)

Já jsem tam právě volal na tu jejich linku a tam mi bylo oznamená, že přítukla je asi z Conga . Spíš si to vysvětluju, že "Czech republic" je blízko v abecedě k "Congo" a nevšimla si toho :o).

Já ji moc v tom telefonátu nerozumněl. Jakmile tedy po tom telefonátu šel ten učet zaplatit tak nevím jestli to rovnou dovolila... pro jistotu tam zavolám znovu

-
Go to Top of Page

Ulti
Starting Member

34 Posts

Posted - 30/04/2008 :  13:08:35  Show Profile  Send Ulti an ICQ Message Send Ulti a Private Message  Reply with Quote
Este taka vec k tomuto. Acc mozes platit urcite viac ako 2 pretoze sam platim s jednou kreditkou mesacne 4-6 accountov. Ty si v podstate nedostal ban ale iba to ze nemozes zaplatit account co sa vo finale rovna banu:) Ale blizz to tak neberie, u nich si sa neprevinil nejakym porusenim rpavidiel alebo tak takze urcite jednat v afekte a zdrbat ich tam vsetkcyh ti moc nepomoze hlavne pokial sa snazia pomoct oni tebe. A ved podla vsetkeho na tom acc mozes hrat nie? Alebo uz ste precerpali tie tri dni co vam dali na to kym si vyriesite tento problem?:)
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 30/04/2008 :  13:15:04  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Asi takhle.

V pondělí jsem platil a prošlo to (platil jsem na 6 mměsíců).
Včera jsem lognul a zjistil jsem, že nemůžu. Mrknu se do account managmentu a bylo mi řečeo, že platba neprošla. Domníval jsem se, že mám limit tak jsem zaplatil na 3 měsíce.
Dneska nemohla lognout a v account managementu jsem zjistil, že account už nemůže být vůbec zaplacen. Tak jsem tam v 11.30 zavolal a řekl jsem, že nejsů Kongan a ona taky ne :). Ona huhlala něco, že mi pošle věci na email (její email) ohledně změnu státu. Po skončení toho telefonátu, ale mi šlo zaplatit ten její account a moje kreditka prošla. Jenom ted doufám, že ty informace dorazí na její email, protože platba je zaplacena, ale pořád má v managementu "Congo" :o). Aby jí to zítra nezatrhli a nebyl opět problém :o/

-
Go to Top of Page

Ulti
Starting Member

34 Posts

Posted - 30/04/2008 :  13:38:24  Show Profile  Send Ulti an ICQ Message Send Ulti a Private Message  Reply with Quote
quote:

Asi takhle.

V pondělí jsem platil a prošlo to (platil jsem na 6 mměsíců).
Včera jsem lognul a zjistil jsem, že nemůžu. Mrknu se do account managmentu a bylo mi řečeo, že platba neprošla. Domníval jsem se, že mám limit tak jsem zaplatil na 3 měsíce.
Dneska nemohla lognout a v account managementu jsem zjistil, že account už nemůže být vůbec zaplacen. Tak jsem tam v 11.30 zavolal a řekl jsem, že nejsů Kongan a ona taky ne :). Ona huhlala něco, že mi pošle věci na email (její email) ohledně změnu státu. Po skončení toho telefonátu, ale mi šlo zaplatit ten její account a moje kreditka prošla. Jenom ted doufám, že ty informace dorazí na její email, protože platba je zaplacena, ale pořád má v managementu "Congo" :o). Aby jí to zítra nezatrhli a nebyl opět problém :o/

Hehe? Ako oni seriozne zmenili stat v tom acc manazmente z Czech republic na Congo?:))))? Tak to neviem teraz asi by bolo lepsie odpisat na ten email:) co poslali na mail priatelke:)
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 30/04/2008 :  14:20:54  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Já nevím jak a kdo to změnil, podezírám jejího bývalýho, byl to docela rapl :o)

No a zatím nevím co ji napsal na email

-
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 30/04/2008 :  14:59:30  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
no reknu ti .. to uz chce nejakej zaludek, na to udelat takovou vec

Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 30/04/2008 :  15:25:55  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
OMFG, tohle si zada odvetna opatreni.

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Ares
Starting Member

15 Posts

Posted - 30/04/2008 :  15:54:22  Show Profile  Send Ares an ICQ Message Send Ares a Private Message  Reply with Quote
mam tiez tento problem zaplatil som si acc cez kartu peniaze my normalne vzali z uctu hral som asi tizden a teraz my to vypli.Problem je v tom ze sem 2 majitel ako mam postupovat aby my nedali ban :)?
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 30/04/2008 :  15:56:42  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ares

mam tiez tento problem zaplatil som si acc cez kartu peniaze my normalne vzali z uctu hral som asi tizden a teraz my to vypli.Problem je v tom ze sem 2 majitel ako mam postupovat aby my nedali ban :)?

Kup si krabici.

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 30/04/2008 :  17:53:34  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Ano, opet souhlasim s Pompem. !!! Krabice !!! > Acc .

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 30/04/2008 :  23:00:30  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já nevím jak a kdo to změnil, podezírám jejího bývalýho, byl to docela rapl :o)

No a zatím nevím co ji napsal na email

wow ghetto, kde si lidi z pomsty vzajemne meni account infa? uff...

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Edited by - nekrotyrael on 30/04/2008 23:02:47
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/05/2008 :  16:23:50  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

radsi mu ho dej

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000