Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Paladin TAnk
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

belto
Starting Member

5 Posts

Posted - 25/04/2008 :  22:41:38  Show Profile  Send belto an ICQ Message Send belto a Private Message  Reply with Quote
chci se zeptat jestly nekdo mate nakej navod na tankovani s paladinem diky moc ps: myslim pro 70 :-)

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 26/04/2008 :  07:46:37  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
No nevím jestli ti to pomůže, ale něco málo jsem s paladinem tankoval. Dostal jsem ho na úroven, že ustojí Prince (což z hlediska celkového progresu nic moc) :).

Takže já osobně jsem spíš tankoval heroicy, bossy v KZ a párkrát něco v ZA.

Co vidím hlavní problém u paladin tanka je málo itemů se spell dmg co padají v raidech. Takže musíš nosit warrovské itemy anebo paladinské itemy mají horší staty.

Další problém je, že nevím proč, ale paladin má sakra málo hp. Tudíž se vyplatí mít trinketky co zvyšují staminu (bud z Magister Terrace nebo Furies Deck nebo obojí :) ).

Ohledně tankovací statů se na wowwiki můžeš podívat kolik je potřeba mít defense, aby si byl crushing imunne. Díky holy štítu to máš o dost jednodušší.

Samotné tankování je asi věčným bojem s manou. Problémy akorát nemáš tam, kde ti dotyčný dělá velký problém. Hlavně musíš mít permantně zapnutý Holy shield a na agro používat celkem jasný věci seal of righteous, consecration, judgementy, avenger shield a pochopitelne holy shield (v ideálním případě ti dá agro i furies deck). V dungách zjistíš sám, že díky consecračce to máš horší ohledně ovečkám, kdy ti mág to hodí pozdě a ty chtě nechtě musíš ovečku zrušit, aby si ty moby na sobě vůbec udržel :o).

Co udělali ted naprosto príma je, že avenger shield neruší ovečku. Kdo tankoval dungy před a po dá mi za pravdu, že je to super úleva a docela boje s ovečkou to vylepší, protože ted ti to může pulovat mág pokud situace dovolí.

Tohle ber jako osobní názor člověka co s paladinem hraje. Nepíšu, že je to pravda, ale jak jsem to viděl já. Zkus napsat konkrétněji co tě zajímá.

PS: Největší problémy dělají mobové co mají mana drain anebo silence!

-
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 26/04/2008 :  11:03:52  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23175
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 17/05/2008 :  13:57:20  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
jn tam je neco popsanyho :) na youtube mas nejaky videa kde i rikaj co mas delat....
pala tank gear moc k sehnani neni, spis tak za badge takze kupuj za badge a zbytek proste war tank gear
stit vem klidne za repku z ostrova, zbran vem spl dmg - bud za repku nebo gladiator nebo tak neco
hlavne mit 490+ def a avoidance 102.6% nebo tak neco

Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm
Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 18/05/2008 :  03:01:22  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by joXerus
avoidance 102.6% nebo tak neco

sen kazdeho tanka >.<
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 18/05/2008 :  17:33:01  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka

quote:
Originally posted by joXerus
avoidance 102.6% nebo tak neco

sen kazdeho tanka >.<

me ne:p no mana no aggro :)

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic