Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Populace aneb RP vs. NonRP
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 29/03/2008 :  11:40:05  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Zajímala by mě jedna věc. Ted jsem jsem okolo 40 lvl a mám docela problém najít lidi na groupe questy. Je tohle problém jen RP serveru nebo je tento problem i na jinych serverech? Popřípadě jsou někde statistiky populace na serverech? Díky za odpověď.

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 29/03/2008 :  19:42:09  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Zajímala by mě jedna věc. Ted jsem jsem okolo 40 lvl a mám docela problém najít lidi na groupe questy. Je tohle problém jen RP serveru nebo je tento problem i na jinych serverech? Popřípadě jsou někde statistiky populace na serverech? Díky za odpověď.

Tohle je problém/chyba přímo konceptu hry protože to tak chtěli Turbine udělat, zaměřit hru na silnej teamplay.Minulej rok v létě kolem toho bylo velké haló na forech že se špatně leveluje protože jsou na levlu 40+ jen groupe questy.
V současné době by jsi neměl mít problém protože je přidáno hodně nových zón kde jsou přidané hojně solo questy.

Na RP serverech je asi težší sehnat lidi, zvlášť dopoledne se ti klidně stane že budeš jen 2 hoďky klidně skládat partu bez zárkuky že to vubec pujdeš ten quest lidi je málo pokud nenarazíš na alty tak každej to má většinou hotový.Třeba já dělal book 7 asi 3 týdny protože to prostě nikdo nechtěl jít.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 29/03/2008 22:03:15
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/03/2008 :  00:37:17  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Mrzí mě, že tak krasnou hru si kazím tím, že 2 hodiny hledam partu na 5 minutový elite quest.

Premyslím nad tím že bych zmigroval na Normal server. Máte někdo info o tom jak to jde na Snowburnu?
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 30/03/2008 :  11:55:06  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Premyslím nad tím že bych zmigroval na Normal server. Máte někdo info o tom jak to jde na Snowburnu?

ANo, grupovani je na na RP ponekud obtiznejsi, pokud nemas to stesti ze jsi v perma grupe. Ale bejt tebou dobre si ten prechod rozmyslim... Snow byl v dobe pred mou migraci na RP server dost hruza.
Plno dementu, ninja looteru atd atd, vetsinou tam nenajdes rozumnou partu (takovej slabsi odvar Draktulu ve wowu). Ale je mozny, ze se to zmenilo, precijen je to uz nejaky patek co jsem odtama odesel.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

stromx
Starting Member

17 Posts

Posted - 31/03/2008 :  10:56:32  Show Profile Send stromx a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mrzí mě, že tak krasnou hru si kazím tím, že 2 hodiny hledam partu na 5 minutový elite quest.

a co gilda?? ta ti nepomuze?? jinak na 5minutove grp questy vetsinou neni problem najit lidi, pomuzou i ti co uz to maji. Horsi jsou nepetimunutove, ja treba nikdy nenasel poradnou grupu na Tomb of Elendil a Twisted Heart;)
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 31/03/2008 :  16:08:31  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
Na snowbournu to neni o moc lepsi s grupovanim, mezi 40 a 50 se ty grupy neshanej moc dobre. Najdi si silnej org.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 31/03/2008 :  16:16:19  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
No já nerad takhle někoho otravuji v guildě.. protože si vem, že těch questu je třeba 9 a furt někoho otravovat.. ted o víkendu se to pěkně hnulo a měl jsem štěstí na partaky a udělal si pár anglicky mluvících kamosu.

Btw povedlo se mi stáhnout 20 hodinové mluvené slovo Dvou věží tak jestli máte někdo zájem tak mi pošlete pm a řeknu kde ať sem nedávám odkaz.
Go to Top of Page

IARK Sedai
Starting Member

11 Posts

Posted - 16/04/2008 :  09:12:14  Show Profile Send IARK Sedai a Private Message  Reply with Quote
No, ja sem si to ted obj. a rozhoduju se mezi RP a nonRP, odrazuje mne na RP nedostatek hracu, ale hlavne, ze neumim dobre anglicky slova, tak fakt netusim, jak bych si tam schanel grupu treba na instanci a vypravet tam pribeh o jedne vete by mi zabralo asi hodinu, jak uz tu nekdo psal drive, musel bych byt nema trubka, ale z toho by vyplynuly dve veci, bud vetsinou solovat a nebo tam psat cesky a tvrdit, ze je to elfstina :-)
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 16/04/2008 :  12:35:32  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
S tim RP to neni tak horky
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/04/2008 :  12:37:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

jojo defacto rozdil RP a nonRP vidim predevsim v tom, ze na RP nenajdes JenikCZ

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 16/04/2008 :  13:08:34  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by Almych

jojo defacto rozdil RP a nonRP vidim predevsim v tom, ze na RP nenajdes JenikCZ

Jj maximalne JeniCZek :)

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 20/04/2008 :  17:44:02  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Takže jsem před nedávnem zmigroval na Snow a musím říct, že mě mile překvapili tyto věci:

1. populace je tam početnější a schánění lidí na questy se mi zdá jednoduší nebo mám štěstí

2. Minimálně jmen co jsem zahlédl jsou cokolivCZ atd. Spíš se ty jména nedrží doporučených přípon takže můžeš vidět trpaslíka co se jmenuje Kostizlom nebo podobně. Což mi nepřipadá vůbec na škodo a tolik tě to při vymejšlení nicku nesvazuje.

3. PvPM mnohem více raidu v jeden čas. Což může pro někoho znamenat více lagů, ale boje jsou tam větší.

4. Mnohem větší výběr na aukci za celkem rozumné ceny.

V neposlední řadě: Není tu problém s guildama jako na Laurelinu. Na Laurelinu je dá se říct jediná volba a to jít do Anaruth Order, ale ta guilda ma celkem problémy s vedením a organizaci. Ostatní guildy sou bud uzavřené jako MDK nebo nesloží grupu ani na CD :)
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 21/04/2008 :  00:31:33  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Takže jsem před nedávnem zmigroval na Snow a musím říct, že mě mile překvapili tyto věci:

1. populace je tam početnější a schánění lidí na questy se mi zdá jednoduší nebo mám štěstí

2. Minimálně jmen co jsem zahlédl jsou cokolivCZ atd. Spíš se ty jména nedrží doporučených přípon takže můžeš vidět trpaslíka co se jmenuje Kostizlom nebo podobně. Což mi nepřipadá vůbec na škodo a tolik tě to při vymejšlení nicku nesvazuje.

3. PvPM mnohem více raidu v jeden čas. Což může pro někoho znamenat více lagů, ale boje jsou tam větší.

4. Mnohem větší výběr na aukci za celkem rozumné ceny.

V neposlední řadě: Není tu problém s guildama jako na Laurelinu. Na Laurelinu je dá se říct jediná volba a to jít do Anaruth Order, ale ta guilda ma celkem problémy s vedením a organizaci. Ostatní guildy sou bud uzavřené jako MDK nebo nesloží grupu ani na CD :)

Ze jsme uzavreni? Myslim si, ze vezmeme kazdeho cloveka, ktery se chova slusne a bere veci s nadhledem.

The Lord of the Rings Online
Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
Officer of Sid eb Yside kinship
[EN-RP] Laurelin
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 21/04/2008 :  00:54:34  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Pravda je, ze nemáme "autoinvite", ale pečlivě si vybíráme (tím nekritizuji "autoinvite způsob", jen konstatuji, že u nás to je vedeno trošku jiným směrem a tím pádem i možná navenek uzavřenější a nepřístupnější), včetně zkušebních dob, tvrdého hlasování (jedno NE a po zkušebním období férová, ale nekompromisní rozlučka) a podobně. Pak si zase na oplátku můžeme dovolit v rámci sevřenější komunity řešit některé věci více přátelsky a méně "za zásluhy či dkp" (Rift drop, guildovní akce, atd), mít společnou guild-banku, věci a neposledně i důraz na vzájemnou podporu a pomoc jeden druhému. A samozřejmě nesmím zapomenout na jednu z velmi důležitých věcí, které (nejen) z výše uvedeného možná vyplývají - neustále se královsky bavíme, jak ve hře tak i na ventku ...

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)

Edited by - Trimanius on 21/04/2008 00:56:01
Go to Top of Page

IARK Sedai
Starting Member

11 Posts

Posted - 21/04/2008 :  07:54:16  Show Profile Send IARK Sedai a Private Message  Reply with Quote
Bych ti za to nejradsi zlomil nohy Azkabane, uz jsem byl tak hezky rozhodnutej, ze pujdu na Laurena a ted znova premejslim o Snowu, to ze je jedna guilda, to je hezky, pokud je dost velka, aby se dalo v pohode slozit particka na 25 lvl na grup Q, ale takhle? ten PvP mne taky radost nedela, jediny, ale co je skoda je, ze to ze je na Lau jedina guilda, nemusel bych se bat, ze bych si zvolil spatnou guildu :-) ale vypada to asi, ze prejdu na snow, ikdyz tam je 20 guild, ted jde o to, aby byla nejaka poradna, aby to nebylo 20 guild, kde uvidis max 3 lidi on-line, a asi taky nebudou brat od 1lvl, co? Ted uz trochu vim, jak se cejti schizofrenik, bít či nebít, help, na WoW to bylo aspon jasny, ale tedy se clovek musi rozhodnout, ale asi vyhraje pocet lidi, prece jen sem cetl, ze tohle neni moc hra FriendlySolo :-(

Edited by - IARK Sedai on 21/04/2008 07:55:20
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 21/04/2008 :  09:48:25  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
být či nebýt, kriste

naopak, tahle hra se da bez problemu usolovat na max lvl
Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 21/04/2008 :  10:07:19  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ostatní guildy sou bud uzavřené jako MDK nebo nesloží grupu ani na CD :)

tady se musim taky ozvat. Prijeti do MDK bylo zalezitosti 2 dni (presneji receno) jeden den jsem se rozhodl, ze se mi nechce hrat samostatne a chybi mi spam pri hrani a druhy den jsem nesehnal zadneho "oficira" online, kdyz jsem tam byl ja.

Jinak se samo musim podepsat pod to co psal par postu nade mnou Trim, kinship je to libovy a sebranka v nem obzvlaste vypecena. Nicmene je fakt, ze ne kazdy se tam asi uchytne.... z pohledu posledni online wowka co jsem hral....proste jako 26lety klucina si tam pripadam jak kinder bueno. Tim chci rict, ze tohle jsou lidi co maji zivot mimo hru a do hry se chodi bavit a ne naopak, kdy pubosi chodi do hry "zit".

- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23
- orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26
- Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 21/04/2008 :  10:24:43  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Lotro je maximalne solo friendly hra. Navic developeri kazdym dalsim patchem podporuji solo/small group play. Je jasne ze NEJDE usolovat vsechny group questy a obzvlaste ne na smysluplnem levelu ale od toho to jsou group questy ze ano? Nicmene je ve hre tolik questu aby se i na solo vylevelovat dalo bez vetsich zaludecnich kreci. Idealni to uplne neni ale ja za sebe muzu rict ze neni problem sehnat grupu na jakykoliv quest. Je jasne ze pickupovani nema nikdo moc rad ale specialne v Lotro me to docelas bavilo a clovek se alespon nauci hrat svuj class pordne kdyz musi svym maximalnim nasazenim vyvazit to ze ma u sebe i slabsi hrace.

Lotro a PvP. Lotro neni PvP hra. Proto v ni na formu feroveho PvP stejne silnych charu nenarazis. Ceho se ti dostane je PvM tedy hra proti odlisnym classum. Do PvM obvykle dorazi maximalne nadupani kladni hrdinove kteri maji oproti monstrum od pocatku hodne drsny naskok. Monstra zacinaji jako level 50 ale bez poradnych abilit resistu apod. Na pocatku jsou to gimpove jak prase. O to vetsi zabava je pomalu v tehle podminkach potvoraka vylevelovat v prostredi plne fungujiciho PvM a postupne zacit davat druhe strane na frak. Lotro nabizi jedinecnou sanci kazdemu kdo narikal u jinych her ze by si rad vyleveloval char ciste jen v PvP ale kazilo mu to ze vice PvE pozitivni hraci meli lepsi equip. Tady za monstra muze kazdy leveloat svobodne a s jistotou ze vse co ostatni ziskali je jen a diky PvM. Takze pokud mas rad vyzvy a vyhovuje ti levelovani charu v prostredi kde te nikdo nebude setrit a od pocatku te bude masakrovat mnohem silnejsi protivnik bez sance zajit si posilit char do PvE tak mas moznost. Samozrejme to plati i obracene: pokud ti vyhovuje naequipovat char v bezpeci PvE a pak vyrazit na slabsi protivniky a mlatit se do prsou jak jsi tam nekoho ownoval tak muzes :)

STS Chvojkovice-Brod

Edited by - Meddy on 21/04/2008 11:01:59
Go to Top of Page

IARK Sedai
Starting Member

11 Posts

Posted - 21/04/2008 :  11:31:37  Show Profile Send IARK Sedai a Private Message  Reply with Quote
Zase je neco jinyho, jestli to solovani je proti grup otrava, nebo ne, napr WoWko sem prestal hrat, protoze se nikomu nechtelo do grup Q ani inst. a na solovani byly Q typu vymlat 500 Kentauru, nejvic Solofriendly hra je GW, celou hru (az na asi dve special instance) projdes sam, sice zivej hrac je zivej hrac, ale reseni pomoci misi bylo taky super, ale prece jen mne moc nebavi hra typu "pokud nemas partu, tak budes muset delat 50 solo Q a zabit 500 potvor" takze mi jde o to, da se na Laurinu sehnad dobre random parta?
Dale, rikej tomu PvM, RvR, PvMP, GvG, HRvTR, BFGHvTRASD, ale je to porad PvP, chapu system, hral jsem trial, ale jde o to jestli tam hraje dost lidi, aby se behem dne dalo neco podniknout a ne abych behal po mape a plnil jenom Q, kvuli tomu muzu jit hrat PvE, chtel bych vedet, jestli je tam nejak zivo a nebo to je, ze se jednou za tejden domluvej M, ze obsadej vsechny pevnosti vlastne bez obrany a druhej tejden to udelaj hraci.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 21/04/2008 :  11:51:29  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
me na PvMP se nelibi asi jedina vec...ze monstra jsou vlastne hraci ze stejnyho serveru... tedy, ze muzu lognout normalni char poklabosit s kamosema v guilde a pak jen relognout a jit kamose kosit jako monstrum :-D
navic to zavani fraction hoppingem...vidim, ze freepu je malo relognu na creepa at mam easy infamy a obracene...

no mmo
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 21/04/2008 :  13:45:08  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IARK Sedai

Bych ti za to nejradsi zlomil nohy Azkabane, uz jsem byl tak hezky rozhodnutej, ze pujdu na Laurena a ted znova premejslim o Snowu, to ze je jedna guilda, to je hezky, pokud je dost velka, aby se dalo v pohode slozit particka na 25 lvl na grup Q, ale takhle? ten PvP mne taky radost nedela, jediny, ale co je skoda je, ze to ze je na Lau jedina guilda, nemusel bych se bat, ze bych si zvolil spatnou guildu :-) ale vypada to asi, ze prejdu na snow, ikdyz tam je 20 guild, ted jde o to, aby byla nejaka poradna, aby to nebylo 20 guild, kde uvidis max 3 lidi on-line, a asi taky nebudou brat od 1lvl, co? Ted uz trochu vim, jak se cejti schizofrenik, bít či nebít, help, na WoW to bylo aspon jasny, ale tedy se clovek musi rozhodnout, ale asi vyhraje pocet lidi, prece jen sem cetl, ze tohle neni moc hra FriendlySolo :-(

Já si myslím, že snow není špatná volba. Nebo i Laurelin pokud by jsi se dostal do MDK. Nechci házet špínu na AO. Pamatuji tu guildu když se zakládala. Parádní guilda, RP věci až oči přecházeli. Bohužel po tom co jsem po roce tuto guildu navšítivil, tak mě plno věci dost rozladilo. Je to můj názor.

quote:
Originally posted by celdric

me na PvMP se nelibi asi jedina vec...ze monstra jsou vlastne hraci ze stejnyho serveru... tedy, ze muzu lognout normalni char poklabosit s kamosema v guilde a pak jen relognout a jit kamose kosit jako monstrum :-D
navic to zavani fraction hoppingem...vidim, ze freepu je malo relognu na creepa at mam easy infamy a obracene...

To se ti nestane nevím jak je to dlouho, ale pokud si zaloglí na freepovi tak od opuštění pvpm oblasti se nemůžeš s creepem zalogovat po dobu 2 hodin.

Spíš mě tu štvou věci jako včera 40 lvl buglar rank 5 star 3. Co za celou dobu boje byl v neviditelnosti a první co zdrhal. Na tohle je ta hra nespravedlivá. Rank a Star vůbec nevypovídá a tvých vlastnostech.

Edited by - Azkaban on 21/04/2008 13:47:44
Go to Top of Page

IARK Sedai
Starting Member

11 Posts

Posted - 21/04/2008 :  13:51:38  Show Profile Send IARK Sedai a Private Message  Reply with Quote
To vis, hrdinu sou plny hrbitovy :-)
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 21/04/2008 :  14:15:54  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Spíš mě tu štvou věci jako včera 40 lvl buglar rank 5 star 3. Co za celou dobu boje byl v neviditelnosti a první co zdrhal. Na tohle je ta hra nespravedlivá. Rank a Star vůbec nevypovídá a tvých vlastnostech.

A co bys od burglaru cekal? Burglar bud gankne, nebo chcipne. Na nejaky prezivani neni stavenej.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 21/04/2008 :  14:28:04  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

To se ti nestane nevím jak je to dlouho, ale pokud si zaloglí na freepovi tak od opuštění pvpm oblasti se nemůžeš s creepem zalogovat po dobu 2 hodin.

vybordelne...to jsem samozrejme behem trialu nemohl posoudit (resp. netestoval jsem) ale zni to rozumne ;-)

no mmo
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000