Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Několik otázek
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

heetly
Starting Member

1 Posts

Posted - 15/04/2008 :  17:04:08  Show Profile Send heetly a Private Message  Reply with Quote
Zdravím,

měl bych několik otázek ohledně Lotra :).
Přes rok hraji WoW na free serveru.
Oficiální servery jsem zkoušel, ale vydržel jsem pouze chvilku na RP serveru (nemusím neustále číst lol, noob, l2p, rulezz apod.)
Teď hraji přes rok na free RP serveru, ale poslední dobou to není ono.
I přes roleplay zaměření serveru je to stejně jen o tom jediném - šílené levelování, neustálé dungeony a dokola se opakující battlegroudy.
Protože pracuji a do hry se dostanu max. na 2 hodiny denně, spíše míň,
nestačím tempu ostatních.
Pořád jsem pozadu, pořád je doháním.
A už mě to nebaví.

Zaujal mne ale Lord of the rings online.
A teď ty moje slíbené otázky :)
Je pravda, že Lotro není až tak náročný na čas?
Jak je to s českou komunitou a komunitou obecně? Hrajou to hlavně pubescenti? :)
Na jakém serveru hraje nejvíce čechů? A existuje něco jako RP server?
Jaké jsou HW nároky? Počítám, že na notebooku s celeronem, 1GB ram a 128MB int. grafikou to nepoběží :)

Omlouvám se, vím, že bych odpovědi nalezl někde na internetu, ale bohužel dnes v práci běží internet žalostně, na google.cz čekám půl minuty :)

Doufám, že mi někdo ochotný odpoví.
S pozdravem Honza.

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 15/04/2008 :  17:14:45  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
Kazde mmo je narocne na cas:) lotro pravda trochu min. Nicmene pokud chces raidit, tak na dve hodiny zapomen, az na vyjimky je to zalezitost na 4 hodiny a vic.
S ceskou komunitou se nesetkavam, ackoliv hraju na serveru s nejvic cechama:) Komunita jinak je slusna, s lolspeekem se moc nesetkavas.
Snowbourn a z RP serveru myslim Laurelin
Na mem starem kompu (nejaky staricky Athlon 64, 1gb ram, radeon 9500pro) to behalo dobre na stredni detaily.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

darlock
New Member

129 Posts

Posted - 17/04/2008 :  00:06:11  Show Profile Send darlock a Private Message  Reply with Quote
cas- zalezi od stylu akym hru hrat , kazdopadne su v hre miesta kde su aj 4 hodiny malo ale na druhu stranu mozes sa im vyhnut (su to takove "vyvrcholenia" niektorych lokacii)
cz-sk -hraci no najviac ich je na Snowbourn a potom asi na Laurelin.co sa RP tyka ak to nieje az tak zhave ako si to niektory predstavuju .
Komunitu tvoria hlavne odrastenejsi hraci : pubertakov a ego-honicov je malo.... nastastie.
HW naroky - tady to chce hodne RAM-ky rozdiel medzi 1 GB , 1.5GB a 2GB je dost citelny (pre visty je optimum okolo 3GB), inak engine hry je dobre vyladeny a aj moznosti nastavenia su na dobrej urovni takze s odretymi usami by si to mozno rozchodil aj na integrovanej gfx.

Anarchy Online Trader Darlockus
PlanetSide My Character
LOTRO : Tallrian- elf -hunter

Edited by - darlock on 17/04/2008 00:06:52
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:33:22  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Nechci zakladat nove tema...dnes jsem nainstaloval LOTRO, updatoval na 1.06 a kdyz to spustim tak u UPDATE PROGRAMS se mi objevi cerveny krizek a hlaska UKNOWN ERROR. Je to tim,ze je dnes udrzba? Dik!
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:50:15  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
každý čtvrtek dopoledne je údržba

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:55:02  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Dopoledne...tak dnes se to trochu protáhlo,ne?
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/04/2008 :  16:05:46  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Obvykle je to do dvou hodin. Dneska to nestihli nebo davaj patch nebo nevím :)
Go to Top of Page

IARK Sedai
Starting Member

11 Posts

Posted - 18/04/2008 :  08:09:37  Show Profile Send IARK Sedai a Private Message  Reply with Quote
Tak abych taky nezakladal novej :-) zajimalo by mne Deed za MP, ten za kterej dostanes mapu, co to znamena To Duckwood? Protoze kdyz jsem prisel do nami ovladaneho, tak nic, tzn, ze jim ho musime dat a spatky dobit?

A dale, kdyz nekoho Adoptuju, muzu ho unadoptovat, nebo je to muj fracek do konce veku

Edited by - IARK Sedai on 18/04/2008 13:09:07
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000