Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 TRIAL VERZE a dal????
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Gilthanas
Starting Member

7 Posts

Posted - 16/03/2008 :  22:09:10  Show Profile Send Gilthanas a Private Message  Reply with Quote
Zdravim, mam tu dotaz. Prave jsem vyhral na Aukru DVD LOTRO, ktere bylo ke graficke karte. Je na nem napsana TRIAL VERSION. Tak me ted napadlo, jestli pujde po tom 14 dennim trialu hrat dal, kdyz bych si uz normalne pak platil.... Nemel nekdo podobny postup? Ja jen, abych pak s tim mohl dal hral a nemusel kupovat origosku..... Ale prece jen, budu mit dvd s TRIALem, se vsemi soubory ke hrani, do PC to taky vse nainstaluji, akorat po 14 dnech me to nebude chtit pustit, dokud nezaplatim, ne? Prosim reknete, ze nemusim a po TRIALu muzu zaplatit a hrat dal....

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 16/03/2008 :  22:19:15  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
Je ti jasny, ze jestli si za to DVD dal deset korun, tak si deset korun prodelal? :)
Normalne si pak koupis elektronickej klic http://www.codemasters.co.uk/eshop/more-details.php?digitalitemid=49 (v cene 30 dni hry) a hrajes.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Gilthanas
Starting Member

7 Posts

Posted - 16/03/2008 :  22:22:35  Show Profile Send Gilthanas a Private Message  Reply with Quote
Takze to s tim nainstaluji a muzu hrat do dokonceni TRIALu a pak mi to uz je k nicemu? Nemuzu tedy jen zaplatit dalsi mesic a hrat?

K tomu DVD s TRIALEM budu mit samozrejme i prislusny, nepouzity cd key....

Edited by - Gilthanas on 16/03/2008 22:25:10
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 17/03/2008 :  00:21:43  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gilthanas

Takze to s tim nainstaluji a muzu hrat do dokonceni TRIALu a pak mi to uz je k nicemu? Nemuzu tedy jen zaplatit dalsi mesic a hrat?

K tomu DVD s TRIALEM budu mit samozrejme i prislusny, nepouzity cd key....

No pokud tam bude plnorucnej cd key, tak to neni trial.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

IARK Sedai
Starting Member

11 Posts

Posted - 16/04/2008 :  09:06:48  Show Profile Send IARK Sedai a Private Message  Reply with Quote
Chtěl jsem se zeptat, mam ted Trial verzi, ale nenašel jsem v seznamu servr Snowbourn ani Lourin, takze sem zacal zkousku na nejakym jinym, zalibylo se mi to akorad nevim jak se na tyto servry pote dostat, je to tim, ze je to Trial?
Go to Top of Page

honcka
Starting Member

11 Posts

Posted - 16/04/2008 :  11:56:44  Show Profile Send honcka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IARK Sedai

Chtěl jsem se zeptat, mam ted Trial verzi, ale nenašel jsem v seznamu servr Snowbourn ani Lourin, takze sem zacal zkousku na nejakym jinym, zalibylo se mi to akorad nevim jak se na tyto servry pote dostat, je to tim, ze je to Trial?

jestli tam nemas snowburn ani laurelin, tak budes mit imho US verzi
Go to Top of Page

IARK Sedai
Starting Member

11 Posts

Posted - 16/04/2008 :  12:12:39  Show Profile Send IARK Sedai a Private Message  Reply with Quote
Jo, diky moc, ja to moc nezkoumal, byl tam odkaz z Tiscali, tak sem nepatral jaka to je :-)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000