Author |
Topic  |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 02/04/2008 : 21:02:13
|
stahnul jsem omylem us klient nacez jsem zjistil ze se s nim nepripojim na eu servery, zatim se mi nepodarilo najit ten spravny soubor ktery se musi zmenit, lide na forech radi pouze smazat a znovu stahnou tech x giga eu klienta coz mi prijde jako ponekud stupidni reseni, nevite jestli to jde resit nejak normalne ?
|
lastfm |
|
| |
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 00:03:23
|
V adresari hry je soubor TurbineLauncher.exe.config
Zkus do nej nakopirovat tohle, puvodni se samozrejme nejdriv zazalohuj. Nejspis bude nejlepsi tam zkopcit jen co je v sekci <appsettings>
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <configuration> <system.windows.forms jitDebugging="true"/> <startup> <requiredRuntime version="V1.1.4322" safemode="true"/> <supportedRuntime version="V1.1.4322" /> </startup> <appSettings> <add key="Launcher.DataCenterService.GLS" value="http://lotroeugls.com/GLS.DataCenterServer/Service.asmx" /> <add key="DataCenter.GameName" value="LOTROEU"/> <add key="DataCenter.DefaultCenter" value="LOTROEU"/> <add key="Product.DocumentFolder" value="The Lord of the Rings Online"/> <add key="Launcher.DocumentFolder" value="Launcher"/> </appSettings> </configuration>
|
Edited by - Almych on 03/04/2008 00:05:54 |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 00:18:42
|
Kazdopadne neni zarucene, ze ty binarky pro evropu a US sou stejne, takze jestli ti to bude blbnout nebo se ti to pri patchi vysype, tak si nestezuj:) |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 08:10:34
|
tak jsem se rozhodl ze tomu dam sanci a koupim si ucet, uz je mi jasne ze us a eu verze je jina tak jsem sel na us stranky a chtel jsem to koupit (Digital download) nicmene je to omezene jen pro NA kreditky takze to se svou kreditkou proste nekoupim. Tz muzu tak akorat stahnout tech 15 gb s patchema pro eu a zacit hrat od znova. Treba tohle nekomu pomuze a nedostane se tam kam ja :)
jeste poznatek, zatimco amici stahnou pul megovej exac ktery pak cele stahovani a instalaci provede za ne, evropani si musi stahnout sami kde se da, z webu typu filefront. Opravdu nadherna podpora pro evropske uzivatele. Co se me tyce muzou si polibit prdel. |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 05/04/2008 22:23:21 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 05/04/2008 : 23:54:43
|
Já se na něčem takovém nachytal na WoW. Také americký klient. Podpora podobná zatímco amíci mohli tahat clienta z netu v tu dobu evropa nemohla. |
 |
|
|
Topic  |
|