Author |
Topic  |
|
nicrome
Starting Member
32 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 13:47:24
|
Zdravím, zvažuji založení nějakého studentského účtu. Docela se mi líbí ČSOB Studentské konto Plus. K němu je zdarma karta Visa Classic Student, o které jsem kdesi četl, že někomu s ní platit wow nejde. Chci se tedy zeptat lidí, kteří toto konto vlastní, zda s touto kartou wow platit jde a zda je nutné něco speciálně aktivovat, nebo už to prostě chodí samo od sebe, když jsou na účtě peníze. No snad chápete co mám na mysli, předem díky za odpovědi a WoWku zdar
|
|
| |
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 13:51:22
|
Proste se v bance zeptej, jestli je karta mezinarodni. Pokud je, musis si pak jeste primo v bance nastavit limit na zabezpecenou platbu pres internet, pac default miva spousta bank 0 -tzn. platbu povolenou ma, ale na max. castku nula korun, to jsou pak ty famy, ze s kartou nejde platit pres net.
Alias lina huba, hole nestesti. |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
nicrome
Starting Member
32 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 14:27:57
|
j mezinárodní ta karta je.jen těch VISA karet je prostě, tolik že sem si nebyl jistej..a hlavně o téhle problematice nic nevim.každopádně ve správě účtu wow ta classic přímo uvedená není tak sem si to chtěl u nekoho ověřit.. ale dík za odpověď, taky si myslim že by to mělo být ok. jinak to s tou línou hubou je pravda, ale pochybuju že v bance mi řeknou jestli s tim de hrát wow nebo ne:) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 14:47:43
|
si udělej mbanku účet, dostaneš kartu vista classic zadarmo, více věcí je zadarmo :-) a platit tím jde bez problému WOWko. |
Edited by - spajdr on 17/04/2008 14:48:05 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 14:52:13
|
taky muzu mbanku jen doporucit .. |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 16:35:25
|
quote: Originally posted by Reyden
taky muzu mbanku jen doporucit ..
asi tak, CSOB mam, mam k ni uuuplne obycejnou VISA ELECTRON, tudiz ani ne klasickou VISU a platit WOW s tim jde, jedine co je potreba je aby karta nemela zablokovane internetove platby. |
Edited by - qsubt on 17/04/2008 16:35:50 |
 |
|
nicrome
Starting Member
32 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 19:30:12
|
jo ale jak ty rikas obycejna VISA ELECTRON je jedna z tech 5 karet, co nastavis v account management. takze tam neni co resit. ale VISA CLASSIC tam nikde neni.. tak nevim jestli mi ji to vezme kdyz tam dam treba jen VISA. nevyznam se v tom.. ale logicky by to melo fungovat
quote: Originally posted by qsubt
quote: Originally posted by Reyden
taky muzu mbanku jen doporucit ..
asi tak, CSOB mam, mam k ni uuuplne obycejnou VISA ELECTRON, tudiz ani ne klasickou VISU a platit WOW s tim jde, jedine co je potreba je aby karta nemela zablokovane internetove platby.
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 20:37:50
|
jo visa classic = visa u placení |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 22:40:09
|
GE Money - banda zlodeju, ale jinak sluzby dobre a bezproblemove (MasterCard) . |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
Edited by - Shatteren on 17/04/2008 22:40:35 |
 |
|
|
Topic  |
|