Author |
Topic  |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 18:00:37
|
Ahoj vsem.
Do Trade sekce se mi nepovedlo dostat (prej nemam prava), tak to pisu sem. (Admini klidne to tam presunte)
V prvni rade chci rict ze se nejedna o vydelavani penez, ale prilepseni goldama ve wow abych nemusel toliko farmit 
Nabizim k pronajmu RAID KALENDAR ktery v soucasne dobe pouziva nekolik guild.
AKTUALIZOVANE FUNKCE POUZE V PREMIOVE VERZI K PRONAJMU:
* moznost prihlaseni na raid s vice postavami (nektere guildy chodi raidy i s alty). * hlidani save u postav, pokud byla postava zarazena na stejny raid v tomto resetu, zobrazi se upozorneni. * hlidani prihlaseni na 2 raidy ve stejny den, zobrazi se upozorneni. * zobrazeni datumu a casu zarazeni postav do raidu, na cekacku, nebo vyrazeni. * pridana prehledna tabulka s pocty tank/dmg/heal rozdeleno na zarazeni/cekacka/mezarazeni. * opravena chyba pri zapsani komentare do diskuse k raidu po odhlaseni jako "Neznamy uzivatel". * soucasti je hosting (umisteni databaze a webu na internetu) + prace administratora.
FUNKCE VE VSECH VERZICH:
* zarazeni hraci, cekacka, nezarazeni. * kontrola odhlasenych hracu po zarazeni. * kazdy hrac pri zarazeni urci v procentech (70%) zda se akce zucastni a doplni cas od kdy do kdy s pripadnou poznamkou. * zvlast raidy DKP co zakladaji CL, zvlast raidy ktere zaklada kdokoliv. * kazdy raid ma svoje forum kde se da diskutovat * evidovat muzete jak hlavni postavu, tak alty. * u kazde postavy muzete definovat zakladni spec (tank, heal, dmg). * po vypsani raidu vam prijde email s oznamenim pokud mate nastaveno. * prehledny graficky kalendar akci pro cely mesic. * je pravidelne upgradovan s patchi a datadisky. * obsahuje v popisech odkazy na wowwiki, bosskillers, videa i pro slackery a lenochy. * linky na wowarmory pro kontrolu prihlasenych pri zarazovani (napr altu ktere neznate) * je v cestine.
UKAZKA: http://wow-kalendar.web-stranky.cz/kalendar/
Ja za to chci nejakych 400g za mesic - skoro nic v dnesni dobe.
Kontakt: ingame Drak'Thul Axgri, mejl sonic(at)czechcore.cz, icq 68506240
Takze enjoy spoustu offtopicu co tu najdete, ja reagovat radsi moc nebudu 
PS: Kalendar puvodne vytvoril Rashaverak, ktery mi ho pred 2 lety predal at si s nim delam co chci, ze s nim nechce mit nic spolecneho. Kalendar je z poloviny uplne preprogramovany a vylepseny.
EDIT: KALENDAR JE UZ ZDARMA K DISPOZICI
zdrojaky sou zde i s prazdnou databazi http://sonic.czechcore.cz/kalendar.zip
|
WoW: Axgri |
Edited by - Sanix on 27/01/2010 09:28:46
|
|
| |
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 19:45:13
|
Používali sme ve zdechlinách. Parádní systém vřele doporučuji. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 21:51:18
|
Trefil ses akorat do diskuse o zruseni nakupu/prodeje z tohoto fora.
Tohle je presne duvoc, proc jsem jednoznacne pro, prodavat neco, co vychazi z neci prace pro svoji gildu mi prijde dost ubohe.
Kdyz puvodni autor rekne, ze nechce, aby jeho (kvalitni) praci pouzivali i dalsi hraci a dalsi gildy, dobre. Prislo mi to skoda, ale byla to jeho prace a jeho volba. Tohle uz je ale trochu moc.
To jsem si stejne tak dobre mohl nechat platit za leaderovani raidu. Kam az dojdeme? Budeme platit za to, ze s nekym muzeme jit do 5 man instance? (Ono se to zda jako prehnane, ale platit za lidi do grupy uz je zjevne bezna praxe. Jit nekomu pomoct ciste na zaklade principu, ze se mi pak pomoc vrati, to uz se z povedomi hracu zrejme nadobro vytratilo). Kde a kdy se z toho vytratila hra, zabava, slusne mezilidske vztahy v ramci herni komunity?
WoW je rozhodne revolucni prave v tom, jak vsechny pozitivni prvky vybudovane ve starsich MMORPG nemilosrdne valcuje a nici. I kdyz ani to neni presne. Neni to WoW, jsou to lide, kteri ho hraji. |
 |
|
Ulti
Starting Member
34 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 21:55:55
|
Amen rahman. S tym ale uz asi nic nespravis. Mozes ist proti prudu ale akurat ta tak vysmeju stylom "wtf noob co robis?" |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 21:58:48
|
A co kdyz jenom WoW ovlivnuje nektere lidi k horsimu kvuli tomu, ze je ta hra tak zprasene udelana? Nicmene neni to zadna omluva, ze se nekdo necha takhle zdegenerovat
Ale v uplnych zacatcich mi prisel WoW uplne v pohode, zadnej barrens chat, vsichni ochotny a tak atd atd. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 22:35:57
|
btw jina verze kalendare :) i s provazanim na eqdkp atd :) ze bych to taky zacal prodavat ? http://www.zlatykruh.cz/kalendar
ta verze co si tu zverejnil je presna kopie rashova kalendare doplnena o novy insty :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
Edited by - Pertha on 03/04/2008 22:39:37 |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 22:38:16
|
Jako rahmane svy guilde nic neprodavam... nevim co resis...
Pertho, ses moc sikovnej ze vidis do zdrojaku... je tam prekopanych mrte veci.. |
Edited by - Sanix on 03/04/2008 22:45:27 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 22:46:36
|
quote: Originally posted by Sanix
Pertho, ses moc sikovnej ze vidis do zdrojaku... je tam prekopanych mrte veci..
napr ? :) hned na prvni pohled vidim ze je to furt to samy mozna je optimalizovanej beh jako takovej ale funkce tam neni nova ani jedna |
|
Edited by - Pertha on 03/04/2008 22:47:26 |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 22:50:43
|
quote: Originally posted by Pertha
Pertho, ses moc sikovnej ze vidis do zdrojaku... je tam prekopanych mrte veci..
napr ? :)
uzivatele sou jinak rozdeleny, system prav je jinej (role CL/RL vs Hraci - driv PVP/PVE), je tam jinak foormatovanej seznam a rozdelenej na dkp/nodkp, jsou tam nastaveni ktery raidy uz nechces zakladat jako CL ale aby nezmizeli z historie raidu, jsou v databazi linky na wowiki, videa, seznamy bossu, sou tam linky na armory, je predelanej system SQL dotazu a tahani dat z databaze, je udelana cekacka, na kterou kalendar vubec nebyl stavenej a neumoznoval ji, musel sem prekopat DB strukturu a spousty dotazu, popisu zarazeni, odhlasovani... predelal sem instance, SWP+BC... pridaval sem classy paladiny, upravoval bravy a styly... jako to jen tak 2 minutovy seznam co mam v hlave.,.. urco bych toho nasel vic celej raid list je jinak rozdelen, prava sou prekon   |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 22:56:02
|
a jestli vam pripada pro 25 man raid s 40 clenama ze nedokaze vydelat 120 goldu za mesic... (udelam solo na daily za hodku) tak fakt lol sem uplnej zdirac chudacku ...  
nevim co resite... kdyz to nechcete, tak to nechte bejt, sou raidy kterym to pomuze... 
btw sam rashaverak rekl at si s kodem delam uplne co chci... takze nedelam nic proti jeho vuli... |
Edited by - Sanix on 03/04/2008 22:56:49 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 23:06:19
|
quote: Originally posted by Shatteren
A co kdyz jenom WoW ovlivnuje nektere lidi k horsimu kvuli tomu, ze je ta hra tak zprasene udelana?
Jedina zasadni, ktere jsem si u wow vedom, a ktera k nekterym podobnym jevum zrejme z casti prispela. je relativne vysoka obtiznost raidovani ladena na pevny pocet slotu v raidu. Z toho vyplyva napriklad pristup typu progress >> all, equip >> hrac. Ale to neni WoW specifikum, to same je napriklad v EQ2.
Gold/account/addon/atd selling imho moc s konkretni hrou nesouvisi. Spis souvisi s masovym prilivem novych hracu, kteri uz se proste od starsich hracu nemohou ucit, protoze jich je proste moc.
Kdyz vidim jak se naprosto kazda gilda znovu a znovu potyka se stejnymi problemy, ktere tu jsou uz od praveku online hrani... |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 23:07:27
|
btw jina verze kalendare :) i s provazanim na eqdkp atd :) ze bych to taky zacal prodavat ? http://www.zlatykruh.cz/kalendar
ta verze co si tu zverejnil je presna kopie rashova kalendare doplnena o novy insty :)
Slo by to dat k dispozici ke stazeni? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 01:03:38
|
quote: Originally posted by Rahman
ta verze co si tu zverejnil je presna kopie rashova kalendare doplnena o novy insty :)
Slo by to dat k dispozici ke stazeni?
v zasade ja s tim problem nemam musim ale samozrejme rict i kolegovi z guildy, kterej na tom taky odvedl nemalo prace :)
|
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 08:39:29
|
Docela bych chtel videt Rashaverakuv komentar. I kdyz asi nebude proti, prece jen mi tohle prijde docela divne. Jako clen Immune prece mas moznost chodit velke raidy a goldy vydelavat, k cemu prosimte potrebujes 120g mesicne, ktere ti treba jedna dve guildy daji?
Ber to jako zvedavost a zadny utok, neprislusi mi tohle hodnotit. |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 09:00:04
|
quote: Originally posted by pompo
Docela bych chtel videt Rashaverakuv komentar. I kdyz asi nebude proti, prece jen mi tohle prijde docela divne. Jako clen Immune prece mas moznost chodit velke raidy a goldy vydelavat, k cemu prosimte potrebujes 120g mesicne, ktere ti treba jedna dve guildy daji?
Ber to jako zvedavost a zadny utok, neprislusi mi tohle hodnotit.
Ahoj, ja chodim velke raidy, z BT/HYJAL nechci uz jediny drop... a prave proto potrebuju naky ogoldy na consumables...
vec se ma tak ze raiduju 4-5 dnu v tydnu... a nemam cas delat daily, ktere me navic po 20 zopakovani opravdu nebavi... obcas si zajdu nafarmit maso na cooking, ale heal a mana flasky kupuju... taky musim kupovat enchanty v ramci 100g-300g ktery kupuju tak 3x do mesice...
prave tyto naklady by mohl kompenzovat cas straveny praci s kalendarem, coz je prace ktera me bavi vic nez farma goldu...
NECHCI KUPOVAT GOLDY... ano vydelavam si v praci cca 350,- kc na hodinu coz je asi 600-700 goldu za hodku... ale prave protoze nechci kupovat goldy, tak hledam jine reseni jak uplatnit neco co umim primo sluzbama pro hrace a dostat tyto fiktivni goldy vymenou za provoz kalendare...
Rash at se k tomu klidne vyjadri, ale opravdu sem od nej nekolikrat slysel at si s kalendarem delma co chci.. a btw, udelat rashuv kalendar uplne znova je pro opravdu malickost na tyden volnyho casu... ale nechapu proc bych to mel delat kdyz jeden mam ? Kvuli tomu ze naky lidi ktery do toho nemaji co mluvit me napadaji a rikaji ze sem zlodej ? To si nemyslim ze by mel byt duvod...
Co se tyce provozu nejlevnejsi hosting bez reklamy (s PHP a Databazi) na netu sezenes za 60 korun, coz mimo jine reflektuje onech 120 goldu...
Takze rejpalove, komu se nelibi toto, muzu mu udelat hosting na smlouvu s dokladem (pozenem to samozrejme legalne protoze zadny cernoty s prachama delat nebudu) za tech 80,- Kc mesicne a dam Vam k tomu ZDARMA do provozu Kalendar     Co vy na to ? (Samozrejme kazdy objednany upgrade mimo hru... na objednavky prace... standardni hodinovou sazbou - to abych nebyl svine a neokradal) |
Edited by - Sanix on 04/04/2008 09:02:31 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 09:36:29
|
Mno jestli to nabízí i s hostingem a zadara. Tak těch 120g je symbolická cena. |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 09:41:09
|
quote: Originally posted by Azkaban
Mno jestli to nabízí i s hostingem a zadara. Tak těch 120g je symbolická cena.
Ano nabizim to s hostingem a administraci a upgrade dalsima za symbolickych 120g mesicne komplet... |
 |
|
Bajaja
New Member

168 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 09:51:51
|
Pane jo ! Tváří v tvář profesionálním hráčům WOWu zjišťuju, jak jsem stále naivní.... |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 10:09:35
|
Kdo je profesionální hráč WoW? Joo už chapu ten kdo si tím vydělává :) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 10:21:21
|
tak free hostingu je po netu fura :) a raid planneru taky takze tech 120g je za to ze to nemusite rozchazet sami :)
|
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 10:34:04
|
120g je UPLNY nic na to, ze si guilda nemusi s tim delat zadne starosti bude jim s tim pomahat nekdo, kdo tomu rozumi.. I kdyby to stalo 200G mesicne, tak i to je nic. Vzdyt staci aby dal kazdej raider do banky 10g mesicne a je to vyreseny, proste tohle je pouze symbolicka castka. |
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 10:46:38
|
tak free hostingu je po netu fura :) a raid planneru taky takze tech 120g je za to ze to nemusite rozchazet sami :)
To at si rozhodne kazda guilda sama... Freehosting je povetsinou hodne pomaly. |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 10:52:45
|
Nechapu co to resite, Sanix s tim mel praci, ceni si ji na 120g mesicne, je to ciste na nem a pripadnym kupujicim jestli jim ta cena vyhovuje a stoji za to
posledni dobou se tady nejak moc moralizuje :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 10:55:26
|
Pořád ale zůstává, že se o to někdo musí starat, někdo to musí udržovat v provozuschopném stavu. A to se může ukázat jako problém, zvlášť, když lidi průběžně končí a to nejen s WoW. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 10:56:28
|
quote: Originally posted by Khaot
Pořád ale zůstává, že se o to někdo musí starat, někdo to musí udržovat v provozuschopném stavu. A to se může ukázat jako problém, zvlášť, když lidi průběžně končí a to nejen s WoW.
no tyhle systemy jsou vetsinou bezudrzbovy , jedine novy funkce a vylepseni :) |
|
 |
|
huhla
New Member

163 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 13:32:14
|
tenhle kalendar pouzivame a muzu jen doporucit rychly, prehledny, jednoduchy a to nejen pro normalni hrace, ale jednoduse se i vytvari raid a pak do nej zarazuje
urcite jsou i alternativy, ktere jsou "zdarma", ale minimalne potrebujes cloveka, ktery do toho aspon trochu vidi(vi co je to php a co hosting :-)) a hlavne je ochotny to zaridit a rozjet tech 120g je uplne smesna castka
ps.: sanixi udelej par screenshotu, lidi jsou lini, moc bych nespolehal ze se jim bude chtit registrovat do ukazkove verze, to udelaji az vaznejsi zajemci :-) |
 |
|
Vodnik
New Member

153 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 13:36:40
|
Taky jsem ho v MDK a Immune dlouho používal a není špatnej. Jenže si radši vyberu něco přímo integrované s DKP, než registrovat lidi dvakrát a starat se o dva systémy. To eqdkp+ mi připadá funkčně zcela srovnatelné, vizuálně trochu přehlednější (vidím lidi co se ještě nepříhlásili a můžu je nahánět) a hlavně je tam všechno na jednom místě |
Turpe Lucrum @ Drak'thul |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 21:35:25
|
pokud je to vcetne hostingu a vseho kolem za ingame penize, ktery raid guilda vyprodukuje tak za hodku svyho provozu tak nevim co tu resite/moralizujete...
btw myslim si, ze udelat addon pro tenhle calendar by urco melo byt realny pro zrucneho programatora a pak muzes sanixi zvednout cenu :-D |
no mmo
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 22:22:40
|
quote: Originally posted by spajdr
Screenshoty najdete tady: http://wow-kalendar.web-stranky.cz/
Hodil bych si to i do trade sekce
To bys ji nesmel lockout ... |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 22:35:24
|
quote: Originally posted by PRIBOO
To bys ji nesmel lockout ...
Nerezistl taunt  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 05/04/2008 : 10:43:21
|
quote: Originally posted by Kořka
quote: Originally posted by PRIBOO
To bys ji nesmel lockout ...
Nerezistl taunt 
No spis se jednalo o challenging shout  |
|
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 05/04/2008 : 17:21:03
|
tamto je asi DALEKO lepsi ale na jednoduchou organizaci raidu pouzivame http://wow-raidar.com/raids muzes se prihlasovat aj s altama na ruzny raidy, mas tam notes atp - forum ke kazdymu raidu mi pripada jako zbytecnost |
Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 06/04/2008 : 23:17:12
|
kdyz jsem to pred lety psal presne tohle jsem mel v planu ale pak me to prestalo bavit, no aspon ze jsi me uvedl kdyz uz ses nezeptal, nadruhou stranu co si pamatuju bylo to napsano strasne takze pokud jsi pulku prepsal tak si zisk zaslouzis protoze ja bych to prepisovat nechtel :) |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 06/04/2008 23:18:18 |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 06/04/2008 : 23:26:38
|
quote: Originally posted by Rashaverak
kdyz jsem to pred lety psal presne tohle jsem mel v planu ale pak me to prestalo bavit, no aspon ze jsi me uvedl kdyz uz ses nezeptal, nadruhou stranu co si pamatuju bylo to napsano strasne takze pokud jsi pulku prepsal tak si zisk zaslouzis protoze ja bych to prepisovat nechtel :)
Porad jsi dole uveden jako autor :) Co vic si prat...tvoje slava se rozsiri po dalsich guildach a serverech....penize, zeny, zpev...mozna i vino :p Proste Nirvana :D |
Darraque [MdK] |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 17:49:31
|
quote: Originally posted by Rashaverak
kdyz jsem to pred lety psal presne tohle jsem mel v planu ale pak me to prestalo bavit, no aspon ze jsi me uvedl kdyz uz ses nezeptal, nadruhou stranu co si pamatuju bylo to napsano strasne takze pokud jsi pulku prepsal tak si zisk zaslouzis protoze ja bych to prepisovat nechtel :)
jojo prvni upravy mi strasne dlouho trvali ;] ale pak uz sem se zacal orientovat a slo to dobre ;] |
 |
|
Miso
Starting Member
38 Posts |
Posted - 19/04/2008 : 11:34:00
|
Dozviem sa z toho kalendaru, ci je dnes stvrtok? Ak ano, tak ho beriem 
PS: Ine dni ma nezaujimaju. |
Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 20/04/2008 : 18:06:42
|
quote: Originally posted by Miso
Dozviem sa z toho kalendaru, ci je dnes stvrtok? Ak ano, tak ho beriem 
PS: Ine dni ma nezaujimaju.
Samozrejme dozvis: Viz screenshot (CERVENE VYZNACENO):
 |
Edited by - Sanix on 20/04/2008 18:07:28 |
 |
|
ACSforever
New Member

194 Posts |
Posted - 21/04/2008 : 12:40:30
|
presunte to imho
jinak zdravim priba !! |
A.C.A.B. |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 15/11/2008 : 21:04:47
|
Wrath Of The Lich King (WOTLK) updated!
Zatim pridano:
1. nove raid instance, zakladni popisy s odkazy na Wowiki (wowhead a podobne budou nasledovat jak se zacne raidovat). 2. rozdeleni starych raid instanci predelano dle LVL (60-70).
(info najdete stale zde: http://wow-kalendar.web-stranky.cz/) |
Edited by - Sanix on 15/11/2008 21:05:38 |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 17/07/2009 : 09:42:12
|
KALNEDAR JE UZ ZDARMA K DISPOZICI
no ... to brzo .. a na co jako kdyz je to uz v ingame kalendari? :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/07/2009 : 10:17:02
|
pripadne kdo nema chut se o to starat hosting atd :) tak kalendar vcetne managementu tymu DKP atd http://www.wowset.com |
|
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 23/09/2009 : 11:20:23
|
quote: Originally posted by Eagle
KALNEDAR JE UZ ZDARMA K DISPOZICI
no ... to brzo .. a na co jako kdyz je to uz v ingame kalendari? :)
Ingame kalendar je totalne nahovno... jak se na nej prihlasis / oshlasis / zaradis, kdyz sedis v praci-skole kde mas internet ale nemuzes mit WoW ? |
 |
|
huhla
New Member

163 Posts |
Posted - 23/09/2009 : 13:14:03
|
do ingame kalendare se da prihlasit pres armory, ale souhlasim s tim ze celkove za moc nestoji |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 27/01/2010 : 09:29:18
|
AKTUALIZOVANE FUNKCE POUZE V PREMIOVE VERZI K PRONAJMU:
* moznost prihlaseni na raid s vice postavami (nektere guildy chodi raidy i s alty). * hlidani save u postav, pokud byla postava zarazena na stejny raid v tomto resetu, zobrazi se upozorneni. * hlidani prihlaseni na 2 raidy ve stejny den, zobrazi se upozorneni. * zobrazeni datumu a casu zarazeni postav do raidu, na cekacku, nebo vyrazeni. * pridana prehledna tabulka s pocty tank/dmg/heal rozdeleno na zarazeni/cekacka/mezarazeni. * opravena chyba pri zapsani komentare do diskuse k raidu po odhlaseni jako "Neznamy uzivatel". * soucasti je hosting (umisteni databaze a webu na internetu) + prace administratora.
 |
Edited by - Sanix on 27/01/2010 09:34:32 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 27/01/2010 : 09:56:41
|
To je zajimavy, vzdycky kdyz vidim jednou za uherskej rok nejakej post ve WoW sekci a do toho jeste od Sanixe, je mi jasny ze se bude jednat o kalendar  |
|
 |
|
|
Topic  |
|