z jedné diskuse : Celkem by mne zajímalo, zda křesťané, kteří uctívají boha ví, že bůh uctívá Chucka Norrise...?
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
pupeny na kaktusu klikat tak dlouho až z nich budou bobule, pak klik na "želvu" pak zas pupeny , pak človíček na vozíku a pak letííííme
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
[Czabot] Culikata: od kdy cultisti strili pres dva rohy? .) [Czabot] Culikata: naka nova feature? [Czabot] Lapiduch: od mnového paču [Czabot] Anpetuwi: od posledniho patche? :) [Czabot] Culikata: hms..to totw je nejaky celkove bugnuty [Czabot] Culikata: koukam [Czabot] Anpetuwi: tak byl to posledni sector bez chyb tak ho opravili :) [Czabot] Lapiduch: AO je bug sám o sobě:-p [Czabot] Crazypope: ted je to spravne anarchy, nic nefunguje podle pravidel
takto to dopadne s kazdym kto ma problem v hre a posiela /petition [Baenne]: Greetings Adorexade! This is GM Baenne. Do you have a moment to speak about your petition? You may reply by either using Shift+R or /tell Baenne To [Baenne]: yes i have [Baenne]: Allow me a moment to have a look at your account information and I will see what I can do. To [Baenne]: whole account is bugged [Baenne]: for vet points? To [Baenne]: exactly To [Baenne]: never happened before [Baenne]: Can you please stand still a moment so I can check your character information. To [Baenne]: ok i am standing [Baenne]: According to the information I have here your vet points are correct. To [Baenne]: but i can see just 1 vet point [Baenne]: That is the amount you should have based on your paid/played time. To [Baenne]: and register.funcom.com say 6 points [Baenne]: I'm not sure why that is but according to the information I have here you have 11 months paid/played. To [Baenne]: let me check the register.funcom.com again To [Baenne]: Veteran Months 18 To [Baenne]: that means 6 vet points [Baenne]: Allow me another moment to have a look at your account. To [Baenne]: sure, but dont try to fool me, i am know what did i accept in EULA and RoC [Baenne]: Excuse me?? To [Baenne]: Your practices look really weird to me To [Baenne]: and you have really bad informations about my account [Baenne]: SSorry you feel that way I am looking into this now. To [Baenne]: Dont apologize, i know that you may think i am angry right now, but i wont behave badly to CR To [Baenne]: anything found? [Baenne]: Yes I have found that you have 11 months paid/played according to the information I have here. [Baenne]: If you feel this is inaccurate please send in an email to Account@Anarchy-Online.com To [Baenne]: but I have 18 paid moths To [Baenne]: my main, keeper which i created when i paid firstly for SL has right amount of vet points To [Baenne]: 5 plus 1 already used [Baenne]: That characters name? To [Baenne]: Adorexuz, the keeper of CzA [Baenne]: Sorry but the information I have here says that you have 11 months paid/played If you feel this is an error then please send in that email. To [Baenne]: where to? [Baenne]: Account@Anarchy-Online.com [Baenne]: Is there anything else I can assist you with? To [Baenne]: thank you very much, but next time please say me right away you cant help, so i have to send a mail to one of funcoms addresses To [Baenne]: no i am just kidding [Baenne]: Have a nice night. To [Baenne]: ^^ To [Baenne]: thank you
nasledne sem si s Jamie Chan-om(GM-Krysail) vymenil 6 mailov, kym zistil ze nie 11 mesiacov ani 18 mesiacov ale mam 20 veteran mesiacov... to je v prdeli
Linux is like wigwam: no Gates, no Windows and Apache inside.
chechee.. sem tak z nudy prijizdel AO fora a zacetl sem se do nekonecneho topicu se jmenem "nerf advys".. mimo to ze to cele patri do sekce pro zasmani, me opravdu pobavila jedna hlaska, o kterou se musim podelit nez ulehnu do postele..
neviem co je to dnes za paradni funny day, ale toto mi tiez prislo ftipne
[Morcheema]: Heyas, wanna duel? To [Morcheema]: no pvp [Morcheema]: Aww c'mon, bored waiting for bas [Morcheema]: *BS To [Morcheema]: i am not bored [Morcheema]: I knows joo are joos gemp ;) To [Morcheema]: bye bye ignore list [Morcheema]: =D
Linux is like wigwam: no Gates, no Windows and Apache inside.
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
zjistíš sám, že to není vtipný pokud to zažiješ.... když ti RL nadává do kokotů, protože toho bosse nesložíte, spíš je to hodně smutný
v té guildě jsem byl ani ne 2 dny, ale přesvděčoval mne, že nenadával mne do kokotů, ale těm druhým kokotům
neco podobneho jsem zazil na zodech, kdy rl daval infa a u vsech bylo mtfkers, proste sem pak zody nechodil ... jestli je to v te guilde standart, podle toho co pises, tak to tem lidem asi nevadi ... me osobne spis prislo smesne ze to na tom raidu musi vypadat jak v nejake vojenske jednotce pri cviceni
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell.
me to taky neprijde vtipny, me to prijde uplne normalni a nic jinyho bych ani od RL necekal nez ze se me pokusi motivovat k lepsimu vykonu
wtf apod motivuje? mně to přijde trošku smutný, jde to říct i o trochu lépe
sám vedu raidy a kdybych jim nadával, že něco zkazí tak asi příště se mnou nepůjdou...
tak to asi stojis za hovno :), kdyz jim nestojis za to vydrzet par nadavek lidi potrebujou servat kdyz to nejsou schopni udelat poradne, staci trosku emoci servat je do noobu lam a slegliku a dalsi pokus je ukazkovej down :)
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Policajt na koni čeká na semaforu a vedle něho stoji chlapeček na kole. Policajt: "Máš krásný kolo! To ti přinesl Ježíšek?" Chlapeček: "Ano" Policajt: "Příští rok řekni Ježíškovi, aby Ti přinesl taky světla...." Chlapeček: "Pěkný kůň. Toho ti přinesl Ježíšek?" Policajt: "Ano." Chlapeček: "Příští rok řekni Ježíškovi, aby tomu koňovi dal čuráka zespodu a ne na záda."
quote:Originally posted by sleglik Trošku se zamysli a uvědom si, že ne každému se tohle líbí
kdyz se jim to nelibi, tak at delaji co maji ;).
ty se nikdy nespleteš?
neurazim se, kdyz mi to nekdo vycte.
ono když tě někdo zjebe do kokotů a někdo ti něco vyčte je rozdíl pokud to nevidíš tvůj boj... ale na mém raidu to nemám rád, akorát jednou jsem zvýšil hlas, ale sprosté slovo nikdy