Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 HW Konfigurace
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Tuberkul.es
New Member

107 Posts

Posted - 25/03/2008 :  17:20:38  Show Profile Send Tuberkul.es a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

quote:
Originally posted by Tuberkul.es

drahý auto ti většinou stačí na celej život

nj nabeh sis sam :), nebo ty si kupujes ferrari/lambo kazdej rok? :D v tom pripade bych si jedno starsi odkoupil :)

rogue
shaman
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 25/03/2008 :  17:32:06  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by vlkodlak

quote:

drahý auto ti většinou stačí na celej život

nj nabeh sis sam :), nebo ty si kupujes ferrari/lambo kazdej rok? :D v tom pripade bych si jedno starsi odkoupil :)

kdyby na to mel tak proc ne? koneckoncu jsou na svete lidi kteri maj v garazi 11 ferrari apod.

ovsem pochybuju ze takovyho manika potkam zrovna na imperiu :-D

no mmo
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/03/2008 :  18:21:06  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Já když si kupuji nový počítač tak si říkám co od toho chci a kolik sem ochoten do toho investovat. Nic jiného mě nezajímá. Ovšem už jsem vyrostl z toho si přeměřovat s kamosema pindíka kdo má jakou kartu a za kolik :)
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 25/03/2008 :  19:36:54  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Já když si kupuji nový počítač tak si říkám co od toho chci a kolik sem ochoten do toho investovat. Nic jiného mě nezajímá. Ovšem už jsem vyrostl z toho si přeměřovat s kamosema pindíka kdo má jakou kartu a za kolik :)

presne tak, ted uz jenom pomerujes kdo ma vetsi +heal, co?;]
Go to Top of Page

HomeboyCZ
Starting Member

34 Posts

Posted - 26/03/2008 :  11:39:15  Show Profile  Send HomeboyCZ an ICQ Message Send HomeboyCZ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

Ten moj "lowend" rozbehne Crysis v XP a 1024x768 na max. detailoch bez akehokolvek sekania tak netusim o com hovoris. Pokial potrebujes mat grafiku za 15000, procesor za 8000, zdroj za 3000 a podobne tak kludne vyhadzuj peniaze z okna. Ja sa budem zatial len smiat a za rok si kupim zase za 15000 nieco co strci tvoj dnesny high end s prehladom do vrecka.

no myslim, ze nemas pravdu ja si pred cca 5 lety koupil stroj za 43K jen bednu a dodnes na nem hraju, jedine co sem upgradnul byla ramka. S tvojim pristupem by jsi v tom byl za 5x15K :) aneb stare pravidlo: nejsem tak bohaty abych si kupoval levne veci, u pc plati dvojnasob!!
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 26/03/2008 :  12:32:07  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HomeboyCZ
no myslim, ze nemas pravdu ja si pred cca 5 lety koupil stroj za 43K jen bednu a dodnes na nem hraju, jedine co sem upgradnul byla ramka. S tvojim pristupem by jsi v tom byl za 5x15K :) aneb stare pravidlo: nejsem tak bohaty abych si kupoval levne veci, u pc plati dvojnasob!!

A muzu se zeptat CO a v jakym nastaveni na tom pc hrajes?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 26/03/2008 :  12:36:50  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ten moj "lowend" rozbehne Crysis v XP a 1024x768 na max. detailoch bez akehokolvek sekania tak netusim o com hovoris. Pokial potrebujes mat grafiku za 15000, procesor za 8000, zdroj za 3000 a podobne tak kludne vyhadzuj peniaze z okna. Ja sa budem zatial len smiat a za rok si kupim zase za 15000 nieco co strci tvoj dnesny high end s prehladom do vrecka.

Zahraješ si třeba Crysis? :)

-
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 26/03/2008 :  13:19:16  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U PC plati jedine ze bud mam penazi tolko ze neviem co s nimi a kupujem si vsetky novinky bez ohladu na to kolko stoja alebo si kupujem to co sa v danej situacii najviac oplati a ponukne najlepsi pomer cena/vykon a moznosti dalsieho upgradu. Zalezi naozaj od kazdeho narocnosti a ja sa nebojim ze by som si na svojom "lowende" nezahral akukolvek novu hru (spominane tituly ako Age of Conan a Warhammer Online nevynimajuc). Navyse nemam ziaden giganticky monitor takze rozlisenia 1600*1200 a vyssie ma absolutne nezaujimaju :) Kazdopadne ak chce niekto dat 45 000 za PC, ktore potrebuje a !naplno! vyuzije je to jeho vec :)

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/03/2008 :  14:02:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja osobne upgrady delam vzdycky z hlediska
kupuju vzdy temer spicku ve vykonu cca jednou za dva roky a neupgraduju to
kupuju pro nekoho mozna nesmyslne drahy tichy zdroj za 3k nesmyslne drahe chladice v souctu za dalsi 3k nesmyslne kvalitni case, ale ksakru no a co ? Ja mam rad pc vykonny a tichy a nechci kazdyho pul roku premejslet co upgradnout a nebo ze kdyz chci pc zapnout mel bych si nasadit traktoristicky sluchatka proti hluku.

kdyz nakupuju pc mam hlediska serazena
urcim si castku, kterou cca jsem ochoten do toho dat
najdu si komponenty, ktery by odpovidaly pozadavkum na vykon, doplnim to komponentama aby sem o zapnutym pc pokud mozno temer nevedel z hlediska hluku a pak si to objednam a slozim :)
starej pc bud prodam nebo dam nekomu v rodine na hrani at si ho dalsich x let uzije :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 27/03/2008 :  10:46:02  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

quote:
Originally posted by Shemiramoth

Mike ma pravdu nevyplati se kupovat kdovi co. Za chvili je to stejne v trapu.

Osobne doporucuju neco takoveho:

INTEL Core 2 Duo E8400 5234,-
4GB (KIT 2x2GB) DDR2 800MHz PC8500 A-DATA Vitesta - 1712,-
Seagate Barracuda 7200.11 ST3750330AS - 750GB SATA II - 3138,-
Gigabyte GA-P35-DS4 - Intel P35 - 2975,-
GigaByte GeForce 9600GT NX96T512H-B 512MB, PCI-E - 3879,-
Creative Labs X-Fi mX Xtreme Gamer-Fatal1ty Pro - 2523,-
20" LCD NEC 20WGX2 Pro - 11053,-
Enermax EG565AX-VE/G/FMA 535W DXX - 2642,-

Cena celkem: 33156 s DPH (zdroj: Alza, CzC)

Je to dostatecne a nebudes mit zadny problemy. Pokud nechces investovat do GX2 ci 8800 Ultra, tak je tohle slusna volba. 24" LCD je zbytecne. Kdyz uz tak poradne a to za 10k nekoupis ani omylem. 20" NEC poskytuje uplne perfektni obraz. 1650x1050 je IMO dostatecne rozliseni. Hral v 1920x1200 se sice taky da, ale musel by jsi zbytecne investovat do predrazenych komponent.

Jen tři věci - tohle je ok, za sebe bych dneska dal X38 chipset, dva disky jak psal Pertha (raptor na system, zbytek na data - hluk v dobré bedně není problém, stejně tak chlazení). monitor bych dával HP LP2065, když 20 palců.

mam skoro stejnou sestavu a mam k tomu taky doporuceni :-)
chipset P35 staci, tady spis opravdu zalezi na osobnich preferencich, ale pokud do toho clovek moc nevidi tak netreba resit

bacha na grafickou kartu nvidia v tom znaceni dela jako vzdy pekny bordel a vykonostne jdou karty seradit zhruba takto: 8800GTS 512MB > 8800GT 512MB > 9600GT 512MB

zvukovou kartu dnes nepotrebujes, ale jestli mas dobre repraky a dobre usi tak tim nic nezkazis

bacha vista64 nejsou doporuceny, ale v podstate jediny mozny OS, pokud mas 4GB RAM tak potrebujes 64bit system a alternativy pro herni PC jsou jen vista 64bit a XP 64bit

ten 20" LCD NEC 20WGX2 Pro mam a hraje se na tom vyborne, takze doporucuju, ale lcd je hlavne o osobnich preferencich - 4:3 nebo sirokouhly? matny nebo leskly? 20" nebo 22" nebo 24"? az si tohle urcis tak si vyberes konkretni model
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/03/2008 :  11:04:53  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by huhla
bacha vista64 nejsou doporuceny, ale v podstate jediny mozny OS, pokud mas 4GB RAM tak potrebujes 64bit system a alternativy pro herni PC jsou jen vista 64bit a XP 64bit

neni uplne pravda , pouze o cast pameti prijdes , me napr 32 bitovy XP se 4 GB pouzivaji neco jako 3585 MB ram
(presel jsem docasne na dualboot vista / XP kvuli LotrO kterej pod vistama pada)
a XP 64 bit nedoporucuju , nejsou pro to ovladace

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tyw
Starting Member

8 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:30:15  Show Profile Send Tyw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gothik

Zdravim mam takovej problemek , mam Celerona 2.8 GHz , RADEON 9600 , 1024 MB RAM... ale wowko se mi nehorazne cuka... nemuze to byt tim ze mam 2x 254 MB 1x 512 ramky...

Možná pomůže hrát na nejnižší detaily. Přítelkyně má ještě horší stestavu: Celeron 1,7 GHz, 128MB grafiku a 1024 RAM a na nízkých detailech to jede na 30fps a dá se na to koukat. Na 64MB grafice to však už hratelné nebylo...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000