sem troaku mimo naladu vid bohemka prohrala na zizkove je me spatne z alkoholu fakt blbej den a jeste tady naky kecy sux
Jeste si zapomel dodat, ze se za tebe nalogoval nejlepsi kamos, ktery te ozral a vyrazil z tebe heslo.
Nic moc cece, cekali jsme nejakou lepsi historku. Tak zas neco lockni, zedituj par lidem posty, pak to cele smaz a zkus vymyslet nejakou poradnou vymluvu, k?
mno myslim ze jsi predvedl dostatecne, ze na tuhle sekci proste nemas a doufam ze ti moderatorstvi bude odebrano a svereno nekomu soudnejsimu kdo svy chyby nebude muset omlouvat fotbalem a chlastem
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
Je predsa absolutne samozrejme, ze ked Bohemka prehra na Zizkove, tak ma svate pravo zmazat cokolvek, to predsa musi byt kazdemu jasne. Nechapem ako to mozete nechapat.
Jako fakt to tady tezce nezvladas, smazat debatu kde se objevuje tvoje kritika, to uz tady tusim parkrat bylo ze? tento topic tady jeste chvilku nechas?
Fakt bych byl pro aby ti byl ten moderator tady odebran
btw venku jsem byl; fotbal je me u prdele; brecet nebudu
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Chci se zeptat na jednu vec. Vcera jsem zapnul WoW a objevilo se warning hlášení o nálezu Trojan downloaderu v mém počítači. avast skutečně nějaký takový virus našel a zneškodnil ho. Když zapnu WoW stále se mi hláška o viru objevuje i když Avast ani trojan Hunter nic nenacházejí. Komu tedy věřit a je bezpečné hrát?
WoW ti napíše i přesně o co se jedná, dej to hledat googlem. Najdeš příspěvek na ofic forech wow kde je i odkaz na software na likvidaci.
Btw ne není, mně patrně totéž kupodivu nenašel ani nod32, ani avg, ani avast, ani lavasoft adaware ani spybot...
Čistě pro info, objevilo se mi to tam nedlouho poté co jsem stahoval z ofic. linku odkaz na PTR, vím o další osobě co měla podobný problém... co ty?
Mno pěkně jsi se projevil.. hele tohle není první prohřešek a byl bych rád kdyby to tu moderoval někdo koho to bude bavit a bude bezkonflitní a nejlépe flegmatik...
Edit: Konečně topic kde není žádná debata o druidech :P
Mno pěkně jsi se projevil.. hele tohle není první prohřešek a byl bych rád kdyby to tu moderoval někdo koho to bude bavit a bude bezkonflitní a nejlépe flegmatik...
Edit: Konečně topic kde není žádná debata o druidech :P
Mě je tak nějak vše u prdele, takže jsem tuto funkci vzal
Chci se zeptat na jednu vec. Vcera jsem zapnul WoW a objevilo se warning hlášení o nálezu Trojan downloaderu v mém počítači. avast skutečně nějaký takový virus našel a zneškodnil ho. Když zapnu WoW stále se mi hláška o viru objevuje i když Avast ani trojan Hunter nic nenacházejí. Komu tedy věřit a je bezpečné hrát?
WoW ti napíše i přesně o co se jedná, dej to hledat googlem. Najdeš příspěvek na ofic forech wow kde je i odkaz na software na likvidaci.
Btw ne není, mně patrně totéž kupodivu nenašel ani nod32, ani avg, ani avast, ani lavasoft adaware ani spybot...
Čistě pro info, objevilo se mi to tam nedlouho poté co jsem stahoval z ofic. linku odkaz na PTR, vím o další osobě co měla podobný problém... co ty?
Ja nic takoveho nestahoval,nevim jak se tam ten trojan dostal. Nicmene pred chvili ho odstranil Kasperski trial verze a WoW vystraha zmizela! Dik za pomoc!!!
Nevíte jak přesně se v patchi sníží koeficient lifebloomu?
Cca o 12%. 3 stacky lifebloomu dostavaly ted +30.9% healingu kazdy tick, ve 2.4 dostavaji uz jen 27.2%. Protoze ma lifebloom celkem maly base heal, tahle zmena v +heal scalingu se celkem projevi - s +1800 healingem tikaji 3 stacky 684 a po patchi budou tikat jen 617, coz je cca 10% propad v celkovem healingu.
Tohle je samozrejme jen pro pripad, ze ho nastackujes 3x a drzis, coz se v PVP moc nedeje. Jinak ten finalni heal (kdyz lifebloom dotika) je naopak vetsi, protoze na nej konecne funguji vsechny resto talenty.
Mari musim te jako opravdu zklamat, ale druidi jsou na jinem ratingu nez se pohybujes ty. Maji tak +200 vic BTW jak sis jiste vsimnul, tak jedini druidi, proti kterym jsme hrali tak morfovali stridave strom-kocka a zpet....az do vlastni smrti. Popripade to byli taci, kteri byli obklopeni neschopnyma spoluhracema (lock co najede mezi 3 lidi) coz uz samo o sobe svedci o tom, ze i oni jako hraci jsou spatni
Ja osobne bych po vcerejsku zase druidy spolu s warlockama ze hry uplne vymazal....a mel bych klid. Nejak jsem opravdu nepochopil k cemu je pummel na cyclon, kdyz si nasledne druid hodi 2 hotky a po 4s ten cyklon pekne zopakuje, ted uz uspesne -> aneb dobrej druid ma rating 2k+, spatny druid "jen" 1600+, coz je presne o 200 bodu vic nez si zaslouzi.
Popripade to byli taci, kteri byli obklopeni neschopnyma spoluhracema (lock co najede mezi 3 lidi) coz uz samo o sobe svedci o tom, ze i oni jako hraci jsou spatni
Tohle ale loci delaji vsichni Sethe ... nekteri tam jen najedou ... ale nekteri pak i vyjedou .
Nemate nekdo zkusenosti s internetovymi obchodniky na prodej goldu? Zkousel jsem itemgarden a susanexpres a oboje bez problemu, ale bohuzel v soucasne dobe to jsou uz jedni z nejdrazssich. Proto hledam neco levnejsiho. Byl bych vdecny za kazdy ohlas.
Nemate nekdo zkusenosti s internetovymi obchodniky na prodej goldu? Zkousel jsem itemgarden a susanexpres a oboje bez problemu, ale bohuzel v soucasne dobe to jsou uz jedni z nejdrazssich. Proto hledam neco levnejsiho. Byl bych vdecny za kazdy ohlas.
diky
Skus trade sekci. Je nas tam vice nez dost .
nejsem z Drakthulu :(, ale uz sem to vyresil a nasel jsem 1000g za cca 0,43kč doruceno za cca 6 hodin od objednani, a dokonce mi i 2x volali. To byla domluva s moji eng :)
hoj, dneska jsem nahodil novy patch a pri logovani me client pise "unable to validate game version. This may be caused by the file corrutpion or interference of another program. Please visit ...." nevite cim to je? nechal jsem si zkontrolovat vsechny files, vypada to ok, smazal cache a wtf folder a stale nic ... mohlo se neco posrat pri updatu patcheme?
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
hoj, dneska jsem nahodil novy patch a pri logovani me client pise "unable to validate game version. This may be caused by the file corrutpion or interference of another program. Please visit ...." nevite cim to je? nechal jsem si zkontrolovat vsechny files, vypada to ok, smazal cache a wtf folder a stale nic ... mohlo se neco posrat pri updatu patcheme?
quote:Originally posted by Pertha obcas pomuze repair , pripadne od nekoho komu to jede si stahnout wow.exe
repair prosel bez problemu ... a pokud sem nekdo hodi svoje wow.exe tak budu rad :)
Ve zprávách,které se ti zobrazuji při logování psali ,že operace bude probíhat od 3 - 11 CET.Takže bych to viděl , že zatím nemusíš panikařit.Po te jedenácté už můžeš v klidu začít ;)
Ted jsem na tom stejne, ale uz vim ze by mi to melo jit.. bo chvilku po jedenacty jsem prihlasenim prosel v pohode.. Ted uz zase ne, opet chybna verze ci co
Vždyť tam máte jasně napsáno, že prodloužili servisní interval do 13.00.
Snad nikdo z vás nebyl tak bláhový, aby věřil Blizzardům první termín (to jim při patchi nevyšlo ještě nikdy) a hlavně si snad nebudeme namlouvat, že to dnes vůbec bude hratelné :-)
Mam dotaz. Nemate nekdo nahodou v archivu WoW videi
Reapers by Deltoidius cca 130MB video. Je to hodne stary jedno z prvnich, ktery ukazuje wara v arcanite reaper casech. Ve videu hraje hudba z 80tych let. Ma to snad vice jak 25 minut a je to celkem hnusna kvalita.
Kdyby to nekdo mel a mohl nekam nakopcit, tak bych byl moc rad. Diky.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Mam dotaz. Nemate nekdo nahodou v archivu WoW videi
Reapers by Deltoidius cca 130MB video. Je to hodne stary jedno z prvnich, ktery ukazuje wara v arcanite reaper casech. Ve videu hraje hudba z 80tych let. Ma to snad vice jak 25 minut a je to celkem hnusna kvalita.
Kdyby to nekdo mel a mohl nekam nakopcit, tak bych byl moc rad. Diky.
No to je hezky, ale tuhle verzi jsem nemyslel, tak je jeste horsi, nez horsi. Gurshi, kdybych se chtel koukat na neco podobnyho. Proc tam asi pisu verzi jakou jsem psal. Kosticky jsou to hrozny...
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%