Naše GMko Spakyna má Fénixe z Kaela (vypadá jak Alar). také celkem hučák :) až vyjde datadisk tak tam budu na 80 farmit dokud nepadne :D
Edit: Tuším, že jsem jednou v AV vyděl někoho na takovém tygříkovi.. a ještě snad vytahoval želvu.. už si to moc nepamatuji. Jen vím, že to byl hordak.
Starší model hlavně měl takové rozmazané textury, ten nový je na tom o kousek lépe
Tohle me dostalo :
GW(20 2x), L2 EU(50+,Spoil 40+), EQ2 US(2x80), VG-uz nikdy Fury-Beta AoC-Beta Back WoW ofik Twink 19+,29+39+49+59+69+
World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?
"Mladí uličníci mu řekli, že právě vyhráli velký turnaj v počítačové hře World of Warcraft a chtějí trochu relaxovat. Poslíček na ně však zavolal policii."
O víkend se mi dvakrát stalo, že 2 lidé nezávysle na sebe z guildy Fade out na Drak'thulu na mě povykovali, že si o sobě moc myslím když jsem ze Zdechlin.
Rád bych jim touto cestou řek, že ano myslím si o sobě dost a dále bych rád řekl, že guild tag mám na flex a považuji ho za lepší flex než kdejaký epax
Jen jsem zapomněl dodat, že to za co mi nadavali bylo prave za to, že po tom co spamovali STV že je někdo gankuje jsem napsal Vítej na PvP serveru :)
Jn. Dyt to je uplne normalni... Farmil sem si v Nagrandu water elmy, naky lowbik tam questil....holt smula, motes sou motes. A tak je to dycky. Vidim alika...du do nej, at se deje co se deje. A totez cekam od nich. A kdyz sem questil alta v STV? Main odlognuty primo na miste a kdo otravoval, dostal pres hubu. I love pvp.
Jen jsem zapomněl dodat, že to za co mi nadavali bylo prave za to, že po tom co spamovali STV že je někdo gankuje jsem napsal Vítej na PvP serveru :)
Jn. Dyt to je uplne normalni... Farmil sem si v Nagrandu water elmy, naky lowbik tam questil....holt smula, motes sou motes. A tak je to dycky. Vidim alika...du do nej, at se deje co se deje. A totez cekam od nich. A kdyz sem questil alta v STV? Main odlognuty primo na miste a kdo otravoval, dostal pres hubu. I love pvp.
Já ted v STV moc problému neměl :( Ani mě to nenutilo tam parkovat maina.. možná to přijde v tanarisu nebo v tom cráteru u Tanarisu. Mě to přijde, že už to není takové jak to bylo.
Muheheh na parkovani mainu v STV si dobre pamatuju
Jinak ten mamlas nepochopil, ze mi bere quest moby, tak se s nim prece nebudu o ne delit, ne ?
To je totez, jak kdyz mi lowbik zabijel moje elmy...lootoval moje motes of water. Kazdy si prece brani svoje, kdyz muze. Ale ty vole, delat o tom video, to je moc. Z toho chudak musi mit trauma dodnes.
Já furt tvrdím to, že plno lidí si prostě jen špatně vybralo server. Když nemám nervy na to, že mě někdo campuje tak si založím postavu na PVE serveru ne?
Já furt tvrdím to, že plno lidí si prostě jen špatně vybralo server. Když nemám nervy na to, že mě někdo campuje tak si založím postavu na PVE serveru ne?
Exactly. Si vzpominam, jaxem si levlil prvni char... To me neustale nekdo kempil s dvouma otaznikama misto lvlu. Na to sem mel vybornou zbran-knizku hned vedle klavesky. Typecek 15 minut cekal jak cu*ak u corpsny a ja si nazaujate cetl Franka Herberta. Hadejte, kdo byl vic nasrany...
Mě se povedla jiná chutovka nedávno. Běžím k bance v Booty a koukám 1lvl alík. Tak ho kilnu skočím do vody, proměním se v lachtana a utčeu strážím. Za chvilku mi píše rozhořčený hordák, že jestli to udělám ještě jednou tak si mě podá. Co myslíš jak to dopadlo? Stál jsem u banky a killoval jsem ho dokud mě to neomrzelo. To jen kvůli jedné větě. Jinak bych si ho ani nevšimnul.