Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Vek: Ally side vs. Horda
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 14/02/2008 :  14:48:22  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Zajimalo by me jestli je aliancni strana hrana prevazne mladsimi lidmy a hraci starsi voli tu stranu temnou, nebo je to jen fama.
Prosim pristupujte k teto ankete zodpovedne, mam sve duvody proc me to zajima.

Dekuji.

Choices:

Ally side a jsem starsi 25ti let
Ally side a jsem mladsi 25ti let
Horde side a jsem starsi 25ti let
Horde side a jsem mladsi 25ti let

(Anonymous Vote)

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Edited by - Mandorallen on 14/02/2008 14:48:52

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 14/02/2008 :  14:50:59  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
napis sem ty duvody ...

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 14/02/2008 :  14:54:07  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Neni to nic kvuli cemu by tu mohl vzniknout zbytecnej flame. Proste me to zajima z ciste osobnich duvodu. Osobne si myslim ze vek nema vliv na konecne rozhodnuti cloveka, jestli bude hrat za ty "hodny", nebo "zly".

Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 14/02/2008 :  14:58:30  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
Mam sve duvody,proc se musim pri cteni techto topicu smat.

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight

Edited by - Drizzt on 14/02/2008 14:58:52
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 14/02/2008 :  15:02:01  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Za tebe si do blocku poznamenam volbu cislo 4. Skoda ze k tomu vetsina bude pristupovat jako ty a zjistim tak kulovy... :(

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 14/02/2008 :  15:03:20  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
mam dojem ze jingej je zrovna 3jka

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 14/02/2008 :  15:04:46  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Bral jsem to podle jeho profilu, kterej asi dlouho neupravil. Taky me to docela zarazilo, kdyz jsem tam videl 22.

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 14/02/2008 :  15:10:17  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
jingejovi je 39

Edited by - MA3X on 15/02/2008 11:31:52
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 14/02/2008 :  16:07:29  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Problem je, ze toto forum (stejne jako kazdy jiny forum mmorpg) ctou lidi hlavne starsi. Mladej tonda, kterej leveli trpaslika huntra zna tak max forum guildy. Takze se obavam, ze i kdyby k tomu vsichni prizpivatele imperium.cz pristupovali sebeodpovednejc, tak nejaky relevantni informace stejne neziskas :/ Tim te ale nechci odradit d toho to zkouset :p

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 14/02/2008 :  16:26:20  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

Zajimalo by me jestli je aliancni strana hrana prevazne mladsimi lidmy a hraci starsi voli tu stranu temnou, nebo je to jen fama.
Prosim pristupujte k teto ankete zodpovedne, mam sve duvody proc me to zajima.

Dekuji.

Asi takto jak jsem to poznal ja:

08.00 hod. az 13:00 hod. Ve hre prevazne starsi hraci a par nemocnych deti.Vetsinou lidi co delaji na PC (hrani s prace ,na smeny ci VS studenti)

13:00 az 17:00 hod. Nastup hracu do 15 let.Je to poznat podle zmeny komunikace v chatu.Nastupuje demence,zebrani penez atd.

17:00-19:00 hod.Demence vrcholi pridali se hraci do 18 let.Nastupuje konverzace o kud...ch,curaci..ch a pod.gangovani high lvl nad low lvl vrcholi.

19:00 az 22:00 hod.Deti a pubertalni mladez konci s hranim.Konci nadavky,urazeni,vymenovani charu v chatu,zebrani penez atd.Takze uz skoro nejede gengovani.

22:00 az 00:00 hod.Hra se stava hratelnou.Hraji vetsinou hraci 20+ ,raidy na urovni,skoro zadne napadani mal. lvl vel.Vzajemna pomoc a normalni komunikace v chatu.

00:00 az 04:00 hod. Hraji uz vetsinou 30+ a studenti.Pomoc je samozrejmosti,hraci bez problemu a pohoda.

04:00 hod. az 08:00 hod. nevim vetsinou spinkam.

Takhle to denne zazivam ja na serveru DT.Takze kde kdo za jakou stranu hraje asi neni rozhodujici.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik
Twink 19+,29+39+49+59+69+

World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 14/02/2008 :  16:46:27  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
milacku to je celkem vystizny ten tvuj rozbor s tim bych i souhlasil

Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 14/02/2008 :  17:05:32  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

A to ja zas ne, jsem zastancem terorie, ze blbost je vecna a nezna hranic veku. Prelozim:Je uplne jedno kolik je hodin, je to jen o tom, kolik lidi je online a tim padem, jaka je sance, ze na dementa narazis.

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 14/02/2008 :  17:06:11  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milacekimperia
...

Mohl bys to vic rozepsat? Nejlepe po jednotlivych hodinach.
Diky.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 14/02/2008 :  17:28:18  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

quote:

A to ja zas ne, jsem zastancem terorie, ze blbost je vecna a nezna hranic veku. Prelozim:Je uplne jedno kolik je hodin, je to jen o tom, kolik lidi je online a tim padem, jaka je sance, ze na dementa narazis.

to je taky pravda, me by taky zajimalo k cemu je nekomu takovej vyzkum ze by do skoly?

Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 14/02/2008 :  17:36:47  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Poprve co s Milackem imperia (omg, trvalo mi to skoro minutu napsat :)) souhlasim....

2Pompo : to je taky pravda, ale diky koncentraci blbosti v odpolednich hodinach se sance na potkani idiota limitne priblizuje ke 100 procentum (na DT samozrejme :))

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 14/02/2008 :  17:37:34  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
jsem rad ze jsou vsichni zodpovedni a nepisou sem +1

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 14/02/2008 :  20:33:33  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

jsem rad ze jsou vsichni zodpovedni a nepisou sem +1

Jj uz totiz +2.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Hrasek32
Starting Member

20 Posts

Posted - 14/02/2008 :  21:27:56  Show Profile  Send Hrasek32 an ICQ Message Send Hrasek32 a Private Message  Reply with Quote
Jak vidim tak horda to drti na vsech frontach , jak v real tak i ve wow
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 14/02/2008 :  23:31:36  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
I VOTE FOR GURRSHAEL AND REYDEN

ALL HAIL THESE SUPERSTARS.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 15/02/2008 :  07:08:24  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sorrow

Problem je, ze toto forum (stejne jako kazdy jiny forum mmorpg) ctou lidi hlavne starsi. Mladej tonda, kterej leveli trpaslika huntra zna tak max forum guildy. Takze se obavam, ze i kdyby k tomu vsichni prizpivatele imperium.cz pristupovali sebeodpovednejc, tak nejaky relevantni informace stejne neziskas :/ Tim te ale nechci odradit d toho to zkouset :p

Asi hej, jinej zbusob jak to ale zjistit me nenapadl. Podle me je tohle forum nejnavstevovanejsi lidma, kteri mmropg hraji.

Jsem rad ze hodne lidi hlasovalo a uz ted je videt vysledek. Jen bude problem, jak uz rikal sorrow, nakolik bude odpovidajici skutecnosti.

Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 15/02/2008 :  08:54:36  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Sorrow

Asi hej, jinej zbusob jak to ale zjistit me nenapadl. Podle me je tohle forum nejnavstevovanejsi lidma, kteri mmropg hraji.

Jsem rad ze hodne lidi hlasovalo a uz ted je videt vysledek. Jen bude problem, jak uz rikal sorrow, nakolik bude odpovidajici skutecnosti.

Jestli to nebude tim ze Alici jsou kvetinove deti.Vzdy kdyz nejakeho potkam poslu ho pod kytky.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 15/02/2008 :  09:06:07  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Jo sou to květinové děti.. včera mi jeden když jsem kytkoval dal fear a sebral mi ji..
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 15/02/2008 :  09:48:38  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
chci jen poznamenat ze jsem omylem kliknul ze me je min nez 25 ikdyz jsem uz mnohem mnohem mnohem starsi ... omylem jsem si myslel ze nehlasujeme o veku ale o velikosti

timto bych chtel celou volbu oznacit za zmatecnou a neplatnou

Shatterenovi dekuji za jediny inteligentni prispevek tady

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/02/2008 :  10:55:34  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

chci jen poznamenat ze jsem omylem kliknul ze me je min nez 25 ikdyz jsem uz mnohem mnohem mnohem starsi ... omylem jsem si myslel ze nehlasujeme o veku ale o velikosti

timto bych chtel celou volbu oznacit za zmatecnou a neplatnou

Shatterenovi dekuji za jediny inteligentni prispevek tady

Smarja to nebyla delka ale vek? Tak to sem taky pokazil. To se omlouvám.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 15/02/2008 :  11:29:05  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
u hordy 27lidi s delkou 25+?hodne zajimavej poznatek tim se ledascos vysvetluje

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/02/2008 :  11:31:06  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nechapu ale na co je nekomu poznatek ze horde ma 27 lidi s délkou ruky vetsí než 25 ... no asi má svý důvody ...
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 15/02/2008 :  11:31:11  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Poprve od raidena to bylo zabavne a opravdu uprime jsem se zasmal. Ted uz si ale priboo mohl napsat jen +1...

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/02/2008 :  11:33:21  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

Poprve od raidena to bylo zabavne a opravdu uprime jsem se zasmal. Ted uz si ale priboo mohl napsat jen +1...

Ok +1
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 15/02/2008 :  11:33:33  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

quote:

Nechapu ale na co je nekomu poznatek ze horde ma 27 lidi s délkou ruky vetsí než 25 ... no asi má svý důvody ...

mozna je to basketbalovej lanar talentu

Edited by - MA3X on 15/02/2008 11:34:36
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 15/02/2008 :  11:51:08  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Proc zrovna 25 let? proc ne 20 ? nebo 18? 23? 42?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 15/02/2008 :  13:47:34  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

Proc zrovna 25 let? proc ne 20 ? nebo 18? 23? 42?

Ja jsem pro 21, nechal bych potom tento navrh projit pripominkovym rizenim, nasledne schvalit radou starsich a nakonec prednest tento pozmenovaci navrh prezidentu zakladatelovi tohoto topicu.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 15/02/2008 :  13:49:34  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
ja bych smazal cele forum a zacal odznova ... tohle je lajdactvi a velice laxni nepripravenost

a vubec .. kaslu na to a jdu domu!

Go to Top of Page

Anarawd
Starting Member

8 Posts

Posted - 15/02/2008 :  14:23:22  Show Profile Send Anarawd a Private Message  Reply with Quote
Fakticka: Toto hlasovani je neplatne, nebot nebylo hlasovano o tom, zda pujde o hlasovani tajne nebo verejne, coz jest nedemokraticke.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/02/2008 :  16:13:59  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No, demence v STV je nonstop :) Gangovali ma v Rebel Campu o 01:00 a gangovali ma tam 07:00 :) Takze je to uplne jedno :) Nastastie to uz mam za sebou
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 15/02/2008 :  16:33:09  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

No, demence v STV je nonstop :) Gangovali ma v Rebel Campu o 01:00 a gangovali ma tam 07:00 :) Takze je to uplne jedno :) Nastastie to uz mam za sebou

Jakej si mel prosimte duvod logovat v 7 rano? :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 15/02/2008 :  17:02:16  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
nechci hlasovat!

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/02/2008 :  18:28:20  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

nechci hlasovat!

Hlasovani je poviny. On pro to ma svy duvody. Tak delej!

Edit: Kdo nehlasuje je jelen ...

Edit2: Nebo veverka ...

Edited by - PRIBOO on 15/02/2008 18:29:33
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 15/02/2008 :  20:40:00  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

quote:
Originally posted by Colldor

nechci hlasovat!

Hlasovani je poviny. On pro to ma svy duvody. Tak delej!

Edit: Kdo nehlasuje je jelen ...

Edit2: Nebo veverka ...

Jenom Colldor je gimp.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 16/02/2008 :  00:07:20  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

To je neco jako benzinka tam maji otevreno porad.Stridaji se na smeny.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 17/02/2008 :  13:39:53  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
cool topic, next?

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000